Slike dobitnih tiketa

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dusseldorf
Kontakt:

Re: Slike dobitnih tiketa

Post Postao/la dusseldorf » 02 dec 2013, 23:34

ElLoco7 je napisao/la:tiket ko tiket. sta tebe zanima koliko neko uplacuje ili koliko dobije? imas li ti ista od mog novca ili novca bilo koga na ovom forumu? ne znam kako te dosad nisu banovali.

kad prodjes listic poput mog ili bilo koga s ovog foruma ko postavi javi se. svoj ni jedan listic dosad nisi postavio, prijedlog nijedan nisi postavio(ustvari jesi jedan i pao si :lol: ) ali seres svima. imas mahanje. vjerovatno ces ubrzo i ban popit. 8-)
Kao prvo ne vrijedjam nikoga, kao drugo to sto imam svoj stav i sto ga branim je druga stvar.cestitao sam ti na pogodjena tri para.to sto ti mislis da je to pogodjen tiket govori o tebi.to sto ja nemogu pogoditi tri para je vrlojednostavno.nece pa nece.budi covjek pa priznaj na sta lici ovo tvoje a na sta lici ovo iznad ili ovo ispod tebe.drugima ne smeta a vas par djecice naslo se dirnutog ega

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 dec 2013, 23:47

dusseldorf je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:tiket ko tiket. sta tebe zanima koliko neko uplacuje ili koliko dobije? imas li ti ista od mog novca ili novca bilo koga na ovom forumu? ne znam kako te dosad nisu banovali.

kad prodjes listic poput mog ili bilo koga s ovog foruma ko postavi javi se. svoj ni jedan listic dosad nisi postavio, prijedlog nijedan nisi postavio(ustvari jesi jedan i pao si :lol: ) ali seres svima. imas mahanje. vjerovatno ces ubrzo i ban popit. 8-)
Kao prvo ne vrijedjam nikoga, kao drugo to sto imam svoj stav i sto ga branim je druga stvar.cestitao sam ti na pogodjena tri para.to sto ti mislis da je to pogodjen tiket govori o tebi.to sto ja nemogu pogoditi tri para je vrlojednostavno.nece pa nece.budi covjek pa priznaj na sta lici ovo tvoje a na sta lici ovo iznad ili ovo ispod tebe.drugima ne smeta a vas par djecice naslo se dirnutog ega
Sta ti znas o nama? Ti znas ko je dijete a ko ne, jel me poznajes mozda? Naravno da mi smetaju tvoju glupi komentari, jesi li ljubomoran na necij dobitak ili sta? Mozda to i jesu samo 3 pogodjena para i sta s tim, jel ti imas mozda nesto od toga ako je dobio i ako nije. Ostavi i ti neku prognozu, kukaj s nama na temi chat, postavi dobitni listic ili pogodjene parove a nemoj samo provocirati ljude iz dana u dan. POzz

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 03 dec 2013, 00:09

slika

:mrgreen:
Manchester United!

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 03 dec 2013, 00:16

EmirTM87 je napisao/la:
dusseldorf je napisao/la:

Sta ti znas o nama? Ti znas ko je dijete a ko ne, jel me poznajes mozda? Naravno da mi smetaju tvoju glupi komentari, jesi li ljubomoran na necij dobitak ili sta? Mozda to i jesu samo 3 pogodjena para i sta s tim, jel ti imas mozda nesto od toga ako je dobio i ako nije. Ostavi i ti neku prognozu, kukaj s nama na temi chat, postavi dobitni listic ili pogodjene parove a nemoj samo provocirati ljude iz dana u dan. POzz
necu ti nista reci za ovo.dovoljno je da vidis ovaj post ispod tvog od kolege emira i da saberes dva i dva.ziv ti meni bio

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2013, 08:52

imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 dec 2013, 12:45

astra1922 je napisao/la:imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
http://pokit.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

Skini sebi ovaj program, instaliras.
Pritisnes ALT+3, oznacis tiket i imas onu "Planetu Zemlju". Uploada ti automatski na internet. Kopiras link onda i ovdje ga na forum.

Tako ja radim. Ne koristim wwin, nzm dal imaju neke svoje opcije da ti uslika samo tiket. ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2013, 13:59

soxx je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
http://pokit.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

Skini sebi ovaj program, instaliras.
Pritisnes ALT+3, oznacis tiket i imas onu "Planetu Zemlju". Uploada ti automatski na internet. Kopiras link onda i ovdje ga na forum.

Tako ja radim. Ne koristim wwin, nzm dal imaju neke svoje opcije da ti uslika samo tiket. ;)
hvala prijatelju sad cu probat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2013, 17:00

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 17:17

miky_hz je napisao/la:slika
svaka cast. procitao sam da ces ih singlirat ali ne stigoh uplatit a mislio sam ispratit, jbg :D

slika

evo i od mene jos jedan od juce :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2013, 22:54

Da se odjavim za danas :P

slika
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 03 dec 2013, 22:58

slika

Makar ulog vraćen od danas i neki mali plus.Idemo NBA :mrgreen:
Manchester United!

Erso
Kontakt:

Post Postao/la Erso » 03 dec 2013, 23:00

odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma :P
http://pokit.org/get/img/94e2f5dc7df858 ... 7f648a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 dec 2013, 23:01

http://prntscr.com/28igg3" onclick="window.open(this.href);return false;
FKŽ !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 03 dec 2013, 23:12

slika

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 23:14

slika

idemo dalje :D Kurbla majstore hvala.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 03 dec 2013, 23:15

Erso je napisao/la:odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma :P
http://pokit.org/get/img/94e2f5dc7df858 ... 7f648a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh da je Nica pobjedila :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Erso
Kontakt:

Post Postao/la Erso » 03 dec 2013, 23:23

sagitarius je napisao/la:
Erso je napisao/la:odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma :P
Uh da je Nica pobjedila :lol: :lol:
ma bio sam ubijedjen u dvicu, ali reko da poiksam zbog engleza :D

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 03 dec 2013, 23:28

Willy je napisao/la:slika
Čestitam brate :mrgreen:
Manchester United!

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 03 dec 2013, 23:32

Dobar utorak :D
slika
Dobro je imati PlanB !

Odgovori

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.