Kao prvo ne vrijedjam nikoga, kao drugo to sto imam svoj stav i sto ga branim je druga stvar.cestitao sam ti na pogodjena tri para.to sto ti mislis da je to pogodjen tiket govori o tebi.to sto ja nemogu pogoditi tri para je vrlojednostavno.nece pa nece.budi covjek pa priznaj na sta lici ovo tvoje a na sta lici ovo iznad ili ovo ispod tebe.drugima ne smeta a vas par djecice naslo se dirnutog egaElLoco7 je napisao/la:tiket ko tiket. sta tebe zanima koliko neko uplacuje ili koliko dobije? imas li ti ista od mog novca ili novca bilo koga na ovom forumu? ne znam kako te dosad nisu banovali.
kad prodjes listic poput mog ili bilo koga s ovog foruma ko postavi javi se. svoj ni jedan listic dosad nisi postavio, prijedlog nijedan nisi postavio(ustvari jesi jedan i pao si) ali seres svima. imas mahanje. vjerovatno ces ubrzo i ban popit.
Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Sta ti znas o nama? Ti znas ko je dijete a ko ne, jel me poznajes mozda? Naravno da mi smetaju tvoju glupi komentari, jesi li ljubomoran na necij dobitak ili sta? Mozda to i jesu samo 3 pogodjena para i sta s tim, jel ti imas mozda nesto od toga ako je dobio i ako nije. Ostavi i ti neku prognozu, kukaj s nama na temi chat, postavi dobitni listic ili pogodjene parove a nemoj samo provocirati ljude iz dana u dan. POzzdusseldorf je napisao/la:Kao prvo ne vrijedjam nikoga, kao drugo to sto imam svoj stav i sto ga branim je druga stvar.cestitao sam ti na pogodjena tri para.to sto ti mislis da je to pogodjen tiket govori o tebi.to sto ja nemogu pogoditi tri para je vrlojednostavno.nece pa nece.budi covjek pa priznaj na sta lici ovo tvoje a na sta lici ovo iznad ili ovo ispod tebe.drugima ne smeta a vas par djecice naslo se dirnutog egaElLoco7 je napisao/la:tiket ko tiket. sta tebe zanima koliko neko uplacuje ili koliko dobije? imas li ti ista od mog novca ili novca bilo koga na ovom forumu? ne znam kako te dosad nisu banovali.
kad prodjes listic poput mog ili bilo koga s ovog foruma ko postavi javi se. svoj ni jedan listic dosad nisi postavio, prijedlog nijedan nisi postavio(ustvari jesi jedan i pao si) ali seres svima. imas mahanje. vjerovatno ces ubrzo i ban popit.
- EmirSioux89
- Kontakt:
-
- Kontakt:
necu ti nista reci za ovo.dovoljno je da vidis ovaj post ispod tvog od kolege emira i da saberes dva i dva.ziv ti meni bioEmirTM87 je napisao/la:Sta ti znas o nama? Ti znas ko je dijete a ko ne, jel me poznajes mozda? Naravno da mi smetaju tvoju glupi komentari, jesi li ljubomoran na necij dobitak ili sta? Mozda to i jesu samo 3 pogodjena para i sta s tim, jel ti imas mozda nesto od toga ako je dobio i ako nije. Ostavi i ti neku prognozu, kukaj s nama na temi chat, postavi dobitni listic ili pogodjene parove a nemoj samo provocirati ljude iz dana u dan. POzzdusseldorf je napisao/la:Kao prvo ne vrijedjam nikoga, kao drugo to sto imam svoj stav i sto ga branim je druga stvar.cestitao sam ti na pogodjena tri para.to sto ti mislis da je to pogodjen tiket govori o tebi.to sto ja nemogu pogoditi tri para je vrlojednostavno.nece pa nece.budi covjek pa priznaj na sta lici ovo tvoje a na sta lici ovo iznad ili ovo ispod tebe.drugima ne smeta a vas par djecice naslo se dirnutog egaElLoco7 je napisao/la:tiket ko tiket. sta tebe zanima koliko neko uplacuje ili koliko dobije? imas li ti ista od mog novca ili novca bilo koga na ovom forumu? ne znam kako te dosad nisu banovali.
imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://pokit.org/" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
Skini sebi ovaj program, instaliras.
Pritisnes ALT+3, oznacis tiket i imas onu "Planetu Zemlju". Uploada ti automatski na internet. Kopiras link onda i ovdje ga na forum.
Tako ja radim. Ne koristim wwin, nzm dal imaju neke svoje opcije da ti uslika samo tiket.

hvala prijatelju sad cu probatsoxx je napisao/la:http://pokit.org/" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:imali neko da mi pomogne kako da zalijepim tikete sa wwina na ovu temu
Skini sebi ovaj program, instaliras.
Pritisnes ALT+3, oznacis tiket i imas onu "Planetu Zemlju". Uploada ti automatski na internet. Kopiras link onda i ovdje ga na forum.
Tako ja radim. Ne koristim wwin, nzm dal imaju neke svoje opcije da ti uslika samo tiket.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svaka cast. procitao sam da ces ih singlirat ali ne stigoh uplatit a mislio sam ispratit, jbgmiky_hz je napisao/la:

evo i od mene jos jedan od juce

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Da se odjavim za danas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- EmirSioux89
- Kontakt:
odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma
http://pokit.org/get/img/94e2f5dc7df858 ... 7f648a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://pokit.org/get/img/94e2f5dc7df858 ... 7f648a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/28igg3" onclick="window.open(this.href);return false;
FKŽ !
- sagitarius
- Kontakt:
Uh da je Nica pobjedilaErso je napisao/la:odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma![]()

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ma bio sam ubijedjen u dvicu, ali reko da poiksam zbog englezasagitarius je napisao/la:Uh da je Nica pobjedilaErso je napisao/la:odavno pratim ovu temu, ima vas dosta dobrih..ali evo odlucio sam da se registrujem pa odmah da va pocastim mojim listicma![]()
http://pokit.org/get/img/94e2f5dc7df858 ... 7f648a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()

- EmirSioux89
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.