FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 03 dec 2013, 16:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez pojacanja bice jako jako tesko, osim ako se ni drugi ne pojacaju a to je vrlo tesko u januarskom prelaznom roku, pa i ja ocekujem titulu... :D
Ali sa par provjerenih igraca, na pozicijama na kojima najvise skripi bi napravili dar mar... 8-)
Pa odmotas film na pocetak sezone, gdje pitari dovode " provjerene igrace" i najavljuju setanje kroz prvenstvo. A mi prikljucimo par juniora i na kraju ispadne da smo ispred njih i da nas mali Sadikovic nama dodje ko njima Komazec.
Zato i Amar kaze sta znaci pojacanja :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 dec 2013, 17:37

19risha88 je napisao/la:Ljudi iz Želje su uvijek znali prepoznat talenat :D slika
Zna li neko od koga je krenula ova prica ? Da nije Borovina ovaj cirkus pokrenuo ?
NO PYRO NO PARTY

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 03 dec 2013, 17:41

Buu je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Ljudi iz Želje su uvijek znali prepoznat talenat :D slika
Zna li neko od koga je krenula ova prica ? Da nije Borovina ovaj cirkus pokrenuo ?
Ni ja ne kontam,pa on je 2005 bio u Olimpijakosu vazna karika.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 17:52

ovo je ljudi zezancija bila od strane nasih novinara a hrvatski su pali na tu foru,ko zna custu mislim da radi na pinku neka ga pita,zezancija, kakve price da nije prosao na probi......pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 dec 2013, 17:55

Znam da nije nista isitna, ali prica je postala legendarna. I glavna je za skupljanje klikova :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 dec 2013, 17:58

Istina je ovo za Yaya Tourea , bio je u Makijatu 2-3 puta i u šopingu na Grbavici , dok je bio na probi ;)

Cini mi se tad da je Đorđe Kamber bio bolji od njega

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 dec 2013, 17:59

Nije bio nikad.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 03 dec 2013, 18:17

aS_Roma je napisao/la:Istina je ovo za Yaya Tourea , bio je u Makijatu 2-3 puta i u šopingu na Grbavici , dok je bio na probi ;)

Cini mi se tad da je Đorđe Kamber bio bolji od njega
:lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 dec 2013, 18:20

Znaci Kamber ga je zajebao...
Amare hvala ti...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 dec 2013, 19:59

Ovo je vise fakat postalo smijesno...

Pa majku mu **** bio je i Samuel Eto u Realu pa je iz istog odbijen...

Da bi jedan igrac napravio neki vid saradnje sa klubom mora se poklopiti par stvari. Nije samo dovoljno doci na tu produ i dobiti odgovor eto prosao si, eto nisi prosao, vec tu ima hiljadu drugih stvari, od interesa tima, interesa menadera koji ga je doveo, visine plate koju ovaj trazi, zatim koju ti klub moze ponuditi, dakle sve su ovo faktori koji te mogu zajebati.

Ja licno znam jednog igraca koji je igrao u ovim nasim nizim ligama, i nikada nije dogurao do premier lige, jer nije imao adekvatne stele da ga gurne. Ode covjek vani (Norveska), odmah prva liga. Igrao je par godina, ali je dozivio povredu koljenja nakon cega se nije vracao nogometu vise..

Druga stvar, zasto crni igraci prvo dodu u ove nase ex-klubove da probaju? Zato sto kontaju odmah ce dobiti papire, a ono naprotiv, jedina zemlja gdje ti se papiri mogu brzo srediti, jeste Belgija, zato tamo danas ima leglo crnih igraca...

Ovo za Yayu Tourea je samo izmisljenja prica. Dolazimo je ovdje crnaca i crnaca ali rijetki zadovoljise pa je mozda neko pogrijesio. Ostalom, ako je ikada bio, morao biti negdje evidentiran.

Ja ne mogu da vjerujem da je dnevnik.hr postao kao expres.ba....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 dec 2013, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 dec 2013, 19:59

ipe.... sto brate nmg da se registrujem na forum na fkz.ba

pa to za yayu je vec 100 puta prepricano... danas mi neko rece da bi dario puric onaj sto je nekad bio u celiku mogao doci, ali cisto sumnjam da ne bude da bacam neke bombe ne vjerujem ni ja, da me ne bi osudjivali
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 dec 2013, 20:00

Evo finih vijesti o Kvesiću.
Nedavno se pojavila priča da bi ljubimac Manijaka i jedan od najboljih fudbalera Plavog tima u posljednje dvije godine mogao napustiti Grbavicu jer mu aktuelni ugovor sa Željom ističe krajem ovog mjeseca. Ipak ovaj mladi fudbaler ističe kako apsolutno nema nikakve istine u tim pričama.

''Zaista nema istine u pričama da napuštam Grbavicu. Ne znam zaista od koga je to krenulo. Istina je da moj ugovor ističe krajem ovog mjeseca, ali to ne znači da odlazim iz Želje. Razgovarao sam sa čelnicima kluba, dogovorili smo se sve, iako još uvijek nisam ništa potpisao. I njima a i meni je najbitnije da se oporavim, da koljeno funkcioniše bez problema. Vjerujte da niti jednog momenta nisam razmišljao o odlasku. Sigurno je da ću u proljetnom dijelu sezone, ako sve bude uredu i ako se oporavim nositi dres Željezničara'
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 dec 2013, 20:03

ceze je napisao/la:Evo finih vijesti o Kvesiću.
Nedavno se pojavila priča da bi ljubimac Manijaka i jedan od najboljih fudbalera Plavog tima u posljednje dvije godine mogao napustiti Grbavicu jer mu aktuelni ugovor sa Željom ističe krajem ovog mjeseca. Ipak ovaj mladi fudbaler ističe kako apsolutno nema nikakve istine u tim pričama.

''Zaista nema istine u pričama da napuštam Grbavicu. Ne znam zaista od koga je to krenulo. Istina je da moj ugovor ističe krajem ovog mjeseca, ali to ne znači da odlazim iz Želje. Razgovarao sam sa čelnicima kluba, dogovorili smo se sve, iako još uvijek nisam ništa potpisao. I njima a i meni je najbitnije da se oporavim, da koljeno funkcioniše bez problema. Vjerujte da niti jednog momenta nisam razmišljao o odlasku. Sigurno je da ću u proljetnom dijelu sezone, ako sve bude uredu i ako se oporavim nositi dres Željezničara'
ima i na izvoru Osim kaze da sus ve dogovorili usmeno ako nisi gledao imas dva dijela intervjua sa njim i Dinom
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 dec 2013, 20:22

Gledao sam.
Evo Kvesićeva strana priče i mislim daje to to.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 03 dec 2013, 20:26

Slazem se s tobom,ima tu još jedan momak lijevi bek Dzuho momak prava mrcina mogao bi bit zamjena Kvesi

Sent from my LT22i using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 dec 2013, 20:28

e sad samo aBd da on nama bude pa makar 70% ko prije ovu polusezonu jer je tesko ocekivati odma da bude onaj stari skroz. A aBd slijedece sezone da bude onaj stari i na zimu ga unovciti... al da se on prvo aBd oporavi kako treba

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 dec 2013, 20:30

MrRiccoli je napisao/la:ipe.... sto brate nmg da se registrujem na forum na fkz.ba

pa to za yayu je vec 100 puta prepricano... danas mi neko rece da bi dario puric onaj sto je nekad bio u celiku mogao doci, ali cisto sumnjam da ne bude da bacam neke bombe ne vjerujem ni ja, da me ne bi osudjivali
kako mi se svidja kako taj covjek igra, samo takav igrac, Dario Puric, barem je bio prije par sezona dok sam ga gledao, bas u Celiku dok je igro. Modriča, OFK Beograd, pa opet Modriča, Čelik, Slovan Liberec, Sloboda Užice, jel on jos u Užicama!?

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 03 dec 2013, 20:32

Da li neko zna kakva je situacija za Aru, jel' ostaje kod nas ili će ga Liverpool nekome drugom posuditi?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 dec 2013, 20:37

sonik24 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:ipe.... sto brate nmg da se registrujem na forum na fkz.ba

kako mi se svidja kako taj covjek igra, samo takav igrac, Dario Puric, barem je bio prije par sezona dok sam ga gledao, bas u Celiku dok je igro. Modriča, OFK Beograd, pa opet Modriča, Čelik, Slovan Liberec, Sloboda Užice, jel on jos u Užicama!?
prema transfermarkt-u jos uvijek je tamo... to je ono sto sam cuo pa vidjet cemo ima li ista od toga, al bi bilo dobro

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 dec 2013, 21:14

Ma mi od ljepote ne znamo sta cemo sa sebe. Realno! Ovi momci nadolaze brze od ocekivanog. Meni je naprosto uzitak gledat mladjeg Sadikovica s loptom. Stvarno mislim da ce do kraja sezone on biti mozda i nas najbolji igrac (uz eventualno Kvesu i Zolu). Proslu polusezonu je dugo na forumu bila diskusija oko toga da li nastaviti sa dotadasnjim krpljenjem zarad rezultata ili napraviti rez i krenuti s nasom djecom. Barbarez je tu prednjacio, ali cini mi se i DinoLJ, Avlami i sl. stariji momci. Mislim da bolje od ovog nismo mogli ocekivati. Jos, eto, uzmite u obzir da se prikljucuju i ovi mladji juniori koji deru u svom uzrastu.
Nadam se da ce Amar rasprodat par ovih koji su za prodaju da se malo finansije stabilizuju u otvori taj prostor za momke, ali naravno, izbalansirano. Amar to sigurno zna najbolje.
Stvarno sam nesto sretan razvojem situacije.
...a nista od ovog ne bi bilo da nije bilo Pitarke Amele (jel 'no se tako zvase) :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Orvel i 36 gostiju.