Gorki je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:
Dolazi iz Kalesije, koja će sljedeće godine igrati ligu koju trenutno igra Sloboda, pa ti gledaj!

Jukić ( ili kako ga mi zovemo Hako ) je izuzetno borben, dobar i brz igrač, samo što ponekad ima problema s glavom pa se previše zaHebava

Ne možeš porediti ambicije Slobode i Bosne iz Kalesije ali NIKAKO

Ko je poredio ambicije Slobode i Bosne iz Kalesije?
Rekao sam rang koji trenutno igra Sloboda, što ne znači da će ga igrati i sljedeće godine.
A i mrzim više ovo omalovažavanje igrača iz nižih liga, pa čovječe kao da je Kalesija 3. kantonalna pa ne godi Slobodi igrač iz te ekipe... Kitić ode iz Kalesije u Lukavac i da pobjednički gol u derbiju kontra Slobode, Džanić ode iz Kalesije u Lukavac i bude im sjajno pojačanje. Suljić Elvin otišao iz Kalesije u Budućnost Banovićku, pa zatim u Bratstvo i tamo igra dobro, Šmigalović otišao u Sarajevo iz Kalesije, Husić u Zvijezdu, pa poslije u Mađarsku...Amir Hamzić nije neki igrač, jer on igra u Kalesiji... Ne kužim vas, nebitno gdje ko igra, ako je dobar igrač, pustite ga neka pokuša da se dokaže, okay i ja sam za to da treba Sloboda dovesti par kvalitetnih imena za ulazak u Premijer ligu, ali vjerujte da nije tolika razlika u ovom igračkom kvalitetu vas i ostalih ekipa iz vrha. Nerealno je očekivati sad 11 top imena, igrači koji igraju Premijer Ligu, da svi dođu u Slobodu... Valjalo bi ponuditi ogromno veću platu da se neko vrati u rang niže. To je to od mene, iskreno, nadam se da me neće niko krivo shvatiti... Pozdrav.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.