Postao/la DzoleZeljo » 03 dec 2013, 19:59
Ovo je vise fakat postalo smijesno...
Pa majku mu **** bio je i Samuel Eto u Realu pa je iz istog odbijen...
Da bi jedan igrac napravio neki vid saradnje sa klubom mora se poklopiti par stvari. Nije samo dovoljno doci na tu produ i dobiti odgovor eto prosao si, eto nisi prosao, vec tu ima hiljadu drugih stvari, od interesa tima, interesa menadera koji ga je doveo, visine plate koju ovaj trazi, zatim koju ti klub moze ponuditi, dakle sve su ovo faktori koji te mogu zajebati.
Ja licno znam jednog igraca koji je igrao u ovim nasim nizim ligama, i nikada nije dogurao do premier lige, jer nije imao adekvatne stele da ga gurne. Ode covjek vani (Norveska), odmah prva liga. Igrao je par godina, ali je dozivio povredu koljenja nakon cega se nije vracao nogometu vise..
Druga stvar, zasto crni igraci prvo dodu u ove nase ex-klubove da probaju? Zato sto kontaju odmah ce dobiti papire, a ono naprotiv, jedina zemlja gdje ti se papiri mogu brzo srediti, jeste Belgija, zato tamo danas ima leglo crnih igraca...
Ovo za Yayu Tourea je samo izmisljenja prica. Dolazimo je ovdje crnaca i crnaca ali rijetki zadovoljise pa je mozda neko pogrijesio. Ostalom, ako je ikada bio, morao biti negdje evidentiran.
Ja ne mogu da vjerujem da je dnevnik.hr postao kao expres.ba....
Zadnja izmjena:
DzoleZeljo, dana/u 03 dec 2013, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.