Problem je sto ga mi dizemo nekome drugomSemir bvb je napisao/la:Mora dizati samopouzdanje igraču koji usere ubjedljivo najviše prilika.kraljttbvb je napisao/la: Poljska konjina ni kriv ni duzan zabi dva gola. Ako je Klop odlucio da onaj drugi penal puca Lewa, onda je to samarcina za sve nas. Tetositi igraca koji nije nas i koji dize sidro za pola godine je u najmanju ruku budalastina![]()
.
Njemu su golovi, kakvi god oni bili, potrebni isključivo da popravi realizaciju, jer njegovi promašaji nas koštaju najviše utakmica. Ipak je on zadužen za golove i 70 % šansi se njemu stvara, a on ih redovno promašuje i sad to trebamo popraviti inače će nas budaletina koštat' dodatnih utakmica u kojima nismo pobijedili, a bili smo ili ravnopravni ili bolji.
Ako će iskoristiti makar svaku treću stopostotnu šansu onda nek' puca penale da dobije to samopouzdanje.

Jel ono u Kuduzu bjese kad onaj stari kaze: Svi je.bu, a ti se Muzafere kupaj. U ovom slucaju smo mi Muzafer, mi ga i ne umocimo, a moramo se kupati...