FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

InatSilanBosanski
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 dec 2013, 11:12

Sinoc gledam neko pise komentare o utakmici sa Plzenom, pa reko da je opet pogledam..Bucan mozda nije kod nas jedan od boljih igraca sad, ali kako je odigrao protiv Plzena bez imalo straha kad bi makar svi tako igrali, ostali su bili skroz u grcu..Kako je vuko loptu..
Ne zelim da se vracam na tu pricu, samo kazem kad bi igrali uvijek opusteno, slobodno bez nekog pritiska sigurno bi napravili bolji rezultat u svim takmicenjima, ne samo mi nego i svaki drugi klub iz BiH..

...
Kazem kad bi ih prodali i rjesavali ovu finansijsku krizu pomalo i tako gurat nase juniore koji sigurno vrijede i lakse bi ih prodavali jer imamo i covjeka koji to zna, i za 3-4 godine imat klub koji je cvrst i koji ne bi zavisio od toga hoce li drzava oprastat dugove ili ne..Problem je samo u nasem mentalitetu, jer ako nema trofeja slabo bi ko dolazio da gleda utakmice. :|

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 dec 2013, 11:27

Uh kako bi nam valjao ovaj Arežina. Pored ovih povratnika to i bilo extra po meni, ali ipak mislim da ćemo ga teško dovesti i pitanje je da li ga uopšte ganjamo. Na toj poziciji nam fali igrač.

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 03 dec 2013, 11:57

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 13706.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar i ovi pisu da je bio u Želji

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 03 dec 2013, 12:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:Uh kako bi nam valjao ovaj Arežina. Pored ovih povratnika to i bilo extra po meni, ali ipak mislim da ćemo ga teško dovesti i pitanje je da li ga uopšte ganjamo. Na toj poziciji nam fali igrač.
I ja bi volio ali tesko ;) prije da ce u inostranstvo :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 dec 2013, 12:16

Ljudi iz Želje su uvijek znali prepoznat talenat :D slika

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 dec 2013, 12:24

@19risha88

Da si punoljetan i školovan, davno bi negdje pročitao da je ova vijest laž. Al' pošto si balo i vjerovatno pohađaš neko specijalno odjeljenje u osnovnoj školi, onda trčiš od teme do teme i lijepiš te neprovjerene informacije koje su u domenu žute štampe da ispadneš frajerčić na forumu.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 dec 2013, 12:27

Kod nas prolaze oni koji mogu puno popit, 'ta ce nama Yaya ne bi on izdrzao svo to dernecenje :lol:

Salim se, naravno, da me ne bi odma napali :D Raja, jest bezveze ovako kad ide vikend a znas da nema utakmice..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 dec 2013, 12:53

Toure kad ne moze u Zelji moze u te slabije timove tipa City :D

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 dec 2013, 12:57

voltron30 je napisao/la:@19risha88

Da si punoljetan i školovan, davno bi negdje pročitao da je ova vijest laž. Al' pošto si balo i vjerovatno pohađaš neko specijalno odjeljenje u osnovnoj školi, onda trčiš od teme do teme i lijepiš te neprovjerene informacije koje su u domenu žute štampe da ispadneš frajerčić na forumu.
Punoljetan sam i školovan,al si ti očigledno teži duduk,pa ne možeš skontat neke stvari :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 dec 2013, 13:17

super je napisao/la:................................................ antolovic...........................................................

.............b.colic......................zeljkovic..................??????...................................?????.....

................................tomic............................zolotic.............................................................

....stanic......................................jamak..........................................??????????........................

.........................................................hodzic..................................................................

mnogi ce se pitati sto upitnici i sto nema ovog ili onog,namjerno nisam htio staviti ove upitnike jer se jos nezna 100% ko ide a ko ostaje,znam za par imena sto nas najvjerovatnije napustaju a isto tako dolaze,uglevnom kostur ekipe je ostao isti i volio bih da mali sadikovic bude medju 11 jer je strasan potencijal,do 18 januara ce se sve znati pa cu kao i ostali nagadjati i primati udarce od pojedinih nasih forumasa,samo mislim da bi nas bar 3-4 standardna napustiti sto radi nekih ponuda a neki sto su zasluzili da se puste jer su vec u godinama(selimovic,bucan)i da probaju makar nesto malo vani zaraditi.....toliko od mene pozzz
e cuj antolovic :lol: :lol:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 15:04

ok ti mislis tako ja kazem ovako
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 dec 2013, 15:14

voltron30 je napisao/la:@19risha88

Pusti ga,sta zna dijete :D
Ne zna se ko je gori ovi kvazinovinari sto postavljaju ovo radi klikova,ili frajercici sto jos stavljaju to na forum,prica ispricana davno.
SLOBODA NAVIJAČIMA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 dec 2013, 15:15

super je napisao/la:ok ti mislis tako ja kazem ovako
Ma ne obaziri se, slobodno jos ostavi Kvesu na ovom tvom spisku :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 15:16

pile87 je napisao/la:
super je napisao/la:ok ti mislis tako ja kazem ovako
Ma ne obaziri se, slobodno jos ostavi Kvesu na ovom tvom spisku :mrgreen:
to je mozda najbolje sto nam se moglo desiti,da ostane kvesa da ne dolaze neki igraci kojima prvo treba pola godine da se adaptiraju........
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 15:22

samo bih ja prikljucio prvoj ekipi i dvojicu kadeta sto su mi upali u oci kada sam ih gledao(gojak i drugi je nosio 8 mislim da se zove amir hadz..),i plus ovih par juniora pa nek ih tu pa polako jednog po jednog ubacivati

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 15:37

.............................................. loncaric.........................................................

...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................

................................tomic............................zolotic.............................................................

....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................

.........................................................hodzic..................................................................

mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
Zadnja izmjena: super, dana/u 28 jan 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 dec 2013, 15:41

super je napisao/la:.............................................. antolovic...........................................................

.............b.colic......................zeljkovic..................??????................................kvesic....

....stanic......................................jamak..........................................??????????........................

jel ok ;)
Prilicno mislim da ni Kerla nece nigdje a taman je poceo dolaziti sebi, al kako sam cuo stoper i krilo pozicije na kojima trebamo igrace. Cuo sam da dolazi onaj stoper iz Zvijezde ali ne moze se to nazvati pojacanjem prije nekim igracem od kojeg bi moglo nesto biti.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 dec 2013, 15:53

al realno da kazemo i da ostane kerla nama trebaju jos dvojica stopera,to poziciju moze nedaj boze ako zatreba i hasanovic popuniti al nije to,samo mi recite gdje smo bili opasni iz prekida kada nema kerle nema niko da skoci realno,isto tako nije za ocekivati da benjo c. krene odmah u prvih 11,znaci tu bi bio zeljkovic ili stanic, znaci treba stoper i jos dva brza krila i mozda jedan plej da uskoci ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 dec 2013, 16:07

super je napisao/la:al realno da kazemo i da ostane kerla nama trebaju jos dvojica stopera,to poziciju moze nedaj boze ako zatreba i hasanovic popuniti al nije to,samo mi recite gdje smo bili opasni iz prekida kada nema kerle nema niko da skoci realno,isto tako nije za ocekivati da benjo c. krene odmah u prvih 11,znaci tu bi bio zeljkovic ili stanic, znaci treba stoper i jos dva brza krila i mozda jedan plej da uskoci ;)
Prilicno sam siguran da je Brko napravio semu u svojoj glavi sta nam i gdje treba. I isto tako da ima i najbolji uvid u finansiske mogucnosti i koliko smo se u stanju ispruziti.
Cinjenica je da imamo novu i prije svega mladu ekipu, uzimanje prvog mjesta na polusezoni je samar svim drugim klubovima, mi mozemo u drugi dio sezone uci samo jaci nikako slabi kada se na to doda nesto povoljni raspored nego sto je bio. objekvino je ocekivati titulu na Grbavici.
Sve dok je Brko tu nema razloga za brigu njegovu percepciju i shvatanje igre nemaju svi ostali treneri u ligi zajedno.
Da ne spominjem to da svi nasi mladi igraci do godine ce biti iskusni za sezonu a to puno znaci.
Davno sam ja govorio da je Brko u stanju uzeti ligu i sa juniorima.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 dec 2013, 16:15

Bez pojacanja bice jako jako tesko, osim ako se ni drugi ne pojacaju a to je vrlo tesko u januarskom prelaznom roku, pa i ja ocekujem titulu... :D
Ali sa par provjerenih igraca, na pozicijama na kojima najvise skripi bi napravili dar mar... 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.