i Kapitenu obavezno dat šansu xd ...i sa tim "kombinovanim" opet da dobijemo nekih 2-3 razlike nebi bilo iznenađenje...ipak smo mi jakki ko zemlja xdQUARTERBACK je napisao/la:Monreal treba da igra umjesto Gibbsa, u sredini treba da igraju Flamini i Arteta a ispred da bude Wilshere, krila Cazorla Rosicky i napad Walcott.
Mislim da bi mogli dobiti Hull s ovim sastavom, a uz to bi odmorili vazne igrače poput Ramseya, Ozila i Girouda.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
Ja vidim Rušioca u Arsenalu za par godina na poziciji stopera. Kao nasljednika ovog tipa.

Tu su negdje konstitucijom.
Dalje, moramo što više igrača odmoriti, ja bih prvog Girouda stavio na klupu, umrijeće čovjek gore, neka i on malo odahne, gore može Walcott, nadam se da je spreman za nekih 60ak minuta, valjda dotad riješimo utakmicu, pa nek i Banderu ubaci što se mene tiče, a možda nek i Žirokopter uđe pa zabije neki lagani gol zbog samopouzdanja. Raspored nam je preyeben poslije ove tekme.

Tu su negdje konstitucijom.
Dalje, moramo što više igrača odmoriti, ja bih prvog Girouda stavio na klupu, umrijeće čovjek gore, neka i on malo odahne, gore može Walcott, nadam se da je spreman za nekih 60ak minuta, valjda dotad riješimo utakmicu, pa nek i Banderu ubaci što se mene tiče, a možda nek i Žirokopter uđe pa zabije neki lagani gol zbog samopouzdanja. Raspored nam je preyeben poslije ove tekme.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Meme dragi Giroud da zabije lagan gol je jednako naucnoj fantastici, on je svoje ispucao protiv Sotona. 

Nek zabije kakav god, haj eto ne mora bit' lagan 

http://news.arseblog.com/2013/12/arsena ... m=facebook" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
Mesut Wolkoc hahahahahahah
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koliko pljujete Girouda rekao bih da ima 2 gola i 1 asistenciju, a ne ono 7. strijelac lige i 6. asistent. Kakav je tek onda Van Persie koji je ispod njeg u golovima?
A tek ostatak lige.
Fakat ne mogu da vjerujem da ljudima nije dobar DRUGI najbolje ocjenjeni igra Arsenala. Ne peti ili deseti, drugi, ispred Ozila na kojeg svi bacaju, ispred mnogih drugih igraca, ali on nije dovoljno dobar. I da ne govorim o tome ko je kakav igrac vec kakva je forma.

Fakat ne mogu da vjerujem da ljudima nije dobar DRUGI najbolje ocjenjeni igra Arsenala. Ne peti ili deseti, drugi, ispred Ozila na kojeg svi bacaju, ispred mnogih drugih igraca, ali on nije dovoljno dobar. I da ne govorim o tome ko je kakav igrac vec kakva je forma.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Giroud kakav god da je trenutno je najbolje rijesenje u napadu sto imamo cak i kad su svi zdravi, a ovi sto prizivaju Walnuta u spicu ocigledno zele da izgubimo od Hulla taj lik je katastrofa od igraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
TEAM NEWS - Sagna out for Hull, Jenkinson is likely to come in
Wenger confirms Podolski will be back in normal training after Hull. "It wil take a least a week for him to be considered [to play]."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko ga ba pljuje samo kažem da se treba odmorit momak, ne može cijelu sezonu igrat po 90 minuta.AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko pljujete Girouda rekao bih da ima 2 gola i 1 asistenciju, a ne ono 7. strijelac lige i 6. asistent. Kakav je tek onda Van Persie koji je ispod njeg u golovima?![]()
A tek ostatak lige.
-
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Napišeš da je za Girouda naučna fantastika da zabije lagan gol (a stvarno jeste) jer je ispucao te lagane golove protiv Sotona i kaže lik da ga pljujem.

ma ja sam to napisao prvenstveno zbog toga sto Girouda treba odmoriti, šta bi ti da ti Bendtner igra u napadu? bolje Walbot nego Bandera.ovi sto prizivaju Walnuta u spicu ocigledno zele da izgubimo od Hulla taj lik je katastrofa od igraca.
TEAM NEWS - Sagna out for Hull, Jenkinson is likely to come in
Sagna se nekako uspio povrijediti, a kakav nam je medicinski tim ne bi me čudilo da se ispostavi da će dugo izbivati s terena. Jenkinson je jedino i bolji od Vršajevića.BigBigBang je napisao/la:Znaci Engleski Avdija Vrsajevic sutra igra, extra...

-
- Kontakt:
Ma znam ali onu kokos kad vidim u timu muka mi, kakav propalitet...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
SUTRA JENKINSON U INAT SVIM ZLIM JEZICIMA POKAZUJE KLASU!!!!!!!!
Inace kruzi prica da ce sutra Wenger odmoriti Gibbsa,Ozila i Wisherea... Za Girouda i Ramseya koncept rijeci "odmor" nema nikog smisla...

Inace kruzi prica da ce sutra Wenger odmoriti Gibbsa,Ozila i Wisherea... Za Girouda i Ramseya koncept rijeci "odmor" nema nikog smisla...

Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 03 dec 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije Jenky toliko los kao sto ga prikazujete, samo se sjetite kako je prosle sezone igrao dok nije bilo Sagne. To sto ne dobija minutazu, da uhvati kakvu takvu formu, nije njegova krivica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Procitajte malo komentare pojedinih forumasa kojima drugi najbolji igrac Arsenala nije dovoljan. Prvi je Paja, treba li da dalje trazim? I nema veze koliko ce golova zabiti uvijek ce biti los, al hajd neka, dok je ovako los meni ne smeta.
Celik!3,2,2.
ako nisi klasa,nema te forme koju ti možeš uhvatit....ustvari on i jeste za utakmica tipa hull city pošto nema neke opasnosti po krilima hull-a...jednostavno lik nije za Arsenala i to je to...znam da će ga Wenger držat u klubu i da će uvijek bit zamjena nekom boljem beku.....a boljih ima mnogocala je napisao/la:Nije Jenky toliko los kao sto ga prikazujete, samo se sjetite kako je prosle sezone igrao dok nije bilo Sagne. To sto ne dobija minutazu, da uhvati kakvu takvu formu, nije njegova krivica.
A.F.C. Bournemouth!
Steta za Sagnu, nisam pratio o cemu se radi ali nadam se da ce vec za naredni mec biti tu sada kada slijedi dosta gust i tezak raspored. A uz poldia vec imamo solidan roster raspoloziv pred najtezi period sezone.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
[youtube][/youtube]
Zmaj :ugeek:
Zmaj :ugeek:
Girud ne bi trebo da pocne veceras ovu tekmu, ne zato što je loš vec prvenstveno da se čovjek odmori. Zasložio je to, a i odmorio bi se za najteže utkmice. U narednih 10 dana se igra 4 utkmice i sve su bitne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.