sonik24 je napisao/la:ukucas sv_gravity 0 i enter

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sonik24 je napisao/la:ukucas sv_gravity 0 i enter
to brate pitaj na temi kladionice gdje raja lijepi te listiceastra1922 je napisao/la:mozeli mi neko objasniti kako lijepiti listice sa wwina npr na temu dobitni tiketi.nisam bogzna sa kompom na vi
pa zasto ne bi mogao ovdjesonik24 je napisao/la:to brate pitaj na temi kladionice gdje raja lijepi te listiceastra1922 je napisao/la:mozeli mi neko objasniti kako lijepiti listice sa wwina npr na temu dobitni tiketi.nisam bogzna sa kompom na vi
http://hr.wikipedia.org/wiki/Kraljevina_Jugoslavija" onclick="window.open(this.href);return false;Centre forward je napisao/la:Pozz svima, rekoh da priupitam jel' ima neki diplomirani historičar na našem forumu ili da je vrsni poznavaoc iste, treb'o bih neke upute, izvore, literaturu o našoj Zemlji u vrijeme "prve Jugoslavije" , posebno o stanovništvu u tom periodu. Hvala velika.
Većinom su to najbolji sa omladinskih kontinentalnih prvenstava.Cautinho je napisao/la:Na osnovu čega se biraju fudbalske reprezentacije koje nastupaju na OI?
Cijena je 30 - 35KM na našem jeziku, tako da će ti cijena na njemačkom jeziku biti negdje u tom rangu.Buu je napisao/la:Gdje uzeti Mein Kampf na njemackom jeziku u Sa ? I koja je cijena ?
http://pokit.org/astra1922 je napisao/la:pa zasto ne bi mogao ovdjesonik24 je napisao/la:to brate pitaj na temi kladionice gdje raja lijepi te listiceastra1922 je napisao/la:mozeli mi neko objasniti kako lijepiti listice sa wwina npr na temu dobitni tiketi.nisam bogzna sa kompom na vi
osevapi se i reci raji kako doci do tih ponudaInatSilanBosanski je napisao/la:Imam priliku da napustim studiranje i odem u Minhen da upisem visu medicinsku (uz skolovanje bi imao i dzeparac od 800€ za rad, tj pomaganje glavnim sestrama i stan, tako mi receno) i kada to zavrsim vjerovatno bi imao neki posao, sa ogromnom platom za ovaj nas kraj..Da li se isplati to? Ima li neko nekog iskustva sa tim?
Pozdrav
To ti nas malo zezaš?InatSilanBosanski je napisao/la:Imam priliku da napustim studiranje i odem u Minhen da upisem visu medicinsku (uz skolovanje bi imao i dzeparac od 800€ za rad, tj pomaganje glavnim sestrama i stan, tako mi receno) i kada to zavrsim vjerovatno bi imao neki posao, sa ogromnom platom za ovaj nas kraj..Da li se isplati to? Ima li neko nekog iskustva sa tim?
Pozdrav
jos pitas? Fataj se ti švabije i idi odavde.InatSilanBosanski je napisao/la:Imam priliku da napustim studiranje i odem u Minhen da upisem visu medicinsku (uz skolovanje bi imao i dzeparac od 800€ za rad, tj pomaganje glavnim sestrama i stan, tako mi receno) i kada to zavrsim vjerovatno bi imao neki posao, sa ogromnom platom za ovaj nas kraj..Da li se isplati to? Ima li neko nekog iskustva sa tim?
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.