NK Zvijezda Gradačac

zvijezdica
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezdica » 02 dec 2013, 20:02

I moje je mišljenje da stvarno treba zaustaviti mnogo štošta! Ovakvom komunikacijom jednih prema drugima ne može se ništa postići. Navijači na forumu napadaju i vrijeđaju jedni druge, napadaju se ljudi iz uprave kluba i ovome se ne vidi kraj. Da li je vrijeme da se malo stane na loptu i da se proba nešto napraviti kako se ne bi o Zvijezdi i njenoj publici počela stvarati neka lošija slika nego što je bila do sada.
Pitam se da li je otišlo tako daleko da je nemoguće pomiriti stavove uprave Zvijezde i naših zmajeva, koji daleko više mogu pomoći igračima ako su na tribinama, nego u Bekanovoj šumi.
Imam još mnogo pitanja na koja ne mogu ni sam sebi dati odgovor, ali šta se može. Možda za početak da prestanemo pljuvati jedni po drugima.......................pa možda krene na bolje! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2013, 20:46

odavno je mrtvacka atmosfera i na stadionu i oko njega i u gradu.prije se jedva cekala utakmica puno se pricalo o klubu sada je vecina svijeta ogorcena.nadam se da ce ljudi koji daju svoje pare i pare iz svojih firmi malo obratiti paznje i na navijace i simpatizere.neka budu ponosni da nam je stadion nekad bio pun i ako se malo potrude opet ce biti .nemogu se navijaci baciti kao steta niz vodu,ja sam svjestan da se oni ne razumiju sta znaci voljeti klub svim srcem ali neka se malo bar raspitaju neka vide na internetu neka citaju.fudbal se igra radi raje raja voli igrace vole pobjede vole zalaganja nas neinteresuje nista drugo osim terena i naravno postovanja koje je palo na niske grane.zvijezda nije firma ljudi u upravi shvatite to,hvala vam sto ste nas doveli dovde ali i mi se osjecamo kao da je zvijezda nasa volimo je na posve drugi nacin i neznate na sta su mnogi spremni za voljeni klub...imate pare hvala bogu ali i sami znate da su prolazne i da ih necete na ahiret ponijeti

FORZAAAAAAAAAAAA ZVIJEZDAAAAAAAAAA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 dec 2013, 21:49

Utakmice su postale poput pozorista,kina.Nema one navijačke atmosfere,naboja koji poput adrenalina djeluje na obične gledatelje na tribinama što se dalje prenosilo na igrače.Mada nismo imali neku posebnu navijačku masovnost poput Želje,Sarajeva ili Borca,ali i najvjernija i najvatrenija grupa svim ekipama je bila 12.igrač.Zvijezda mora imati svog navijačkog predstavnika koji mora imati te moralne i ljudske kvalitete, da bude spona između navijača i onih sa kojim nastane spor ,te da na najbolji mogući način rijesi nastali spor sve u interesu Zvijezde.Na jednoj su strani vladari koji diktiraju novcem,na drugoj strani mladost,ludost koja se ignorise od strane moćnih.Mislim da među navijačima nema u ovom trenutku osobe koja bi uspjela svojom inteligencijom,moralnim i drugim kvalitetima nadvladat drugu stranu i dati im doznanja da se ljubav prema klubu ne pokazuje samo parama već srcem.Iskreno,stavovi i jedne i druge strane su dosta primitivni bez ikakvog uvazavanja i respekta.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 02 dec 2013, 22:39

Sve dok pojedini guraju lične interese, stanje u klubu se neće promjeniti. S dužnim poštovanjem prema svima koji su nam omogućili da gledamo našu Zvijezdu u Premijer ligi oni nemaju pravo da se ovako ponašaju prema navijačima stiče se utisak da je Zvijezda neka firma pa dadni radniku otkaz uz to mu zabrani prilazak firmi. Ja se iskreno nadam da će na kraju preovladati razum i da će se sve riješiti već do početka sljedeće polusezone.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 dec 2013, 09:35

Sve ovo sto se desava je moralo doc kad tad, jedino Musto nije moro al jbg... davno su nama pisali na ovom forumu, jos prve sezone kad smo derali sve redom, da ce nam bit ovako kad prodje euforija i nazalost ona je davno popustila, sad da bi se opet publika vratila na stadion mora se uradit nesto veliko, ili da izborimo evropu, borba za titulu ili nesto trece (npr strani investitor).... mi nismo grad od 100 000 stanovnika pa da ce uvijek bit 3000 ljudi koje ce doc na stadion, kod nas ima 500 ljudi koji ce uvijek doc na stadion a ostali ce doc ako se nesto dobro desava, a sad trenutno nista se ne desava, jos kad dodamo kakva se negativna energija siri portalima po kafanama i carsijskim pricama dobjemo ovo sto je danas, vatreni je dobro rekao medju navijacima treba pametna i inteligentna osoba da to mirno rijesi, ja ne kazem da nisu pametni, al napadanje nurde u kaficu nikako nije pametan potez jbg......

i opet ponavljam uzmite sebe u obzir kad skupite 20-30 maraka pa odete na gostovanje i neko dodje nesto ti govori pa hebo bi mu sve po spisku,

a zamisli situaciju gdje se milioni vrte pa ti dodje neki balavac i nesto govori sta bi uradio, kako bi reagovo, ja vam samo mogu rec da ste dobro prosli...

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 03 dec 2013, 10:37

Evo gledam u ovom "sportu" japanac u timu kola, biće koristi od njega.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2013, 11:18

eto savic raskino sa zrinjskim.ocekujem ga na proljece u dresu radnik bijeljina ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 03 dec 2013, 15:32

Sad se Sava ponovo u Zvijezdu...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 03 dec 2013, 17:55

Sve se piše o nekim desetim stvarima, a ne zaprvo kako je stvarna situacija u Zvijezdi. Zašto fudbaleri javno govore kako je Zvijezda prikupila dovoljan broj bodova za opstanak pa se sada oslobađa skupih igrača?? Igrači medjusobno govore o tome, pa ako je to istina onda smo stvarno dotakli dno, Zvijezda je uvjek bila za primjer drugim klubovima što se tiče plaćanja i organizacije, a sada smo dotakli dno. Jer nikad se nezna kada ce nam opet ti igrači trebati, kako sam čuo da je i Maksumić medjutim igračima da ga se rješe i drugi, kao razlog se navodi kako je to vezano za strajk protiv Zrinjskog a prava istina je da zele da ustede time što ostanu duzni i onda sporazumni raskid ugovora kako je Pandza dobio, evo ti papiri zaboravi dug. Sramota...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 dec 2013, 21:58

Svakako je bolje nego zavlaciti ljude sa neplacanjem poput mnogih klubova u PL. bih! Uostalom ubrzo cemo znati rezultate ove politike !

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 03 dec 2013, 22:17

Jest Zvujezda primjer ovi par godina u placanju,al ocigledno si zaboravio da mnogo duze postoji,i da to nikada nije bilo sjajno,i sada je doslo vrijeme da se ispsta jer su strucnjaci sve moguce unistili da nemoze niko igrati s opstine u Zvijezdi,a tako je cijeli zivot bilo,doveli legiju polovni igraca,i sada ces ostati na tome da,neznas ni gdje,ni s kim u proljece.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 03 dec 2013, 23:53

jolebl je napisao/la:Jest Zvujezda primjer ovi par godina u placanju,al ocigledno si zaboravio da mnogo duze postoji,i da to nikada nije bilo sjajno,i sada je doslo vrijeme da se ispsta jer su strucnjaci sve moguce unistili da nemoze niko igrati s opstine u Zvijezdi,a tako je cijeli zivot bilo,doveli legiju polovni igraca,i sada ces ostati na tome da,neznas ni gdje,ni s kim u proljece.
ko moze igrat sa nase opstine :?: :?:
i gdje ti igraci sad igraju :?: :?:
jahica vracamo sa posudbe,
i nezica aBd :D :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 dec 2013, 09:35

boskobuha1 je napisao/la:e moj kanton, e moji bosnje,pa zar to mozes izjaviti?
Ja sam svjestan da ako ista bude od onog Musica da on ode iz Zvijezde, al ruku na srce mali je borbenij i dosta hrabrij od Isanovica, gledo sam isanovica par put kad ga ubace malo mi djeluje izgubljeno i boji se na terenu, jest da je nas al jbg ja ga tako vidim, nije ni Music nista bolji al cini se dosta hrabrij i dosta dosta zeljan igre dok je ovaj nas totalno bezvoljan..... sta je sa Kuzmanovica kako dore ode i on prestade zabijat

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 04 dec 2013, 10:13

Procitaj malo bolje,pa onda daj komentar.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 04 dec 2013, 10:49

jolebl je napisao/la:Procitaj malo bolje,pa onda daj komentar.
Eto sad..ne lupaj bezveze.

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 04 dec 2013, 11:49

Ti si taj koji lupa bezveze,ja imam vise odigranih utakmica u zvijezdi nego sto si ti odgledao,i imam pravo da iznesem svoje misljenje,i da kazem da je politika kluba katastrofalna dovodjenjem ovolikih stranaca,a ne okretanju svoje djece,i svoje omladinske skole.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 04 dec 2013, 12:43

jolebl je napisao/la:Ti si taj koji lupa bezveze,ja imam vise odigranih utakmica u zvijezdi nego sto si ti odgledao,i imam pravo da iznesem svoje misljenje,i da kazem da je politika kluba katastrofalna dovodjenjem ovolikih stranaca,a ne okretanju svoje djece,i svoje omladinske skole.
Dobro jole, bio si dobar igrac gledo sam i prije tebe utakmice.

Dok si igro u Zvijezdi jesil kad prodo utakmicu? (tj.uzeo "mito", da odigras slabije)

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 04 dec 2013, 13:20

Dovedi ti toga koji je meni dao pare,svi su se okomili na mene,i ostale momke da nas mogu otjerati,tj jakeskic i ostali,a to su uradili da bi mogli to raditi sto ti pises,ti mislis na utakmicu s gradinom, a neznas da sam ja od tih ljudi dobio 15000 km , i zvijezda 12000 km kad sam otisao gore,i vjeruj kad bi birao izmedju gradine,i side dao bi gradini,al da sam dinar dobio od njih,nisam,i opet ti kazem,dovedi toga sto je meni dao pare za bilo koju utakmicu.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 04 dec 2013, 14:38

Dobro jole "drago mi je da nikad nisi prodo utakmicu" ipak diskutujemo. Tvoje kao igrac je bilo da igras i napravis karijeru..i sutis ne pricas svasta sad ovdje ne treba ti to, nije ti zvijezda kriva. 15000 hiljada bi ti uzeo bez razmisljanja. ajd ne se*i

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 dec 2013, 15:30

zvijezdacom je napisao/la:Dobro jole "drago mi je da nikad nisi prodo utakmicu" ipak diskutujemo. Tvoje kao igrac je bilo da igras i napravis karijeru..i sutis ne pricas svasta sad ovdje ne treba ti to, nije ti zvijezda kriva. 15000 hiljada bi ti uzeo bez razmisljanja. ajd ne se*i
A sto ga ubode :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.