Sve ovo sto se desava je moralo doc kad tad, jedino Musto nije moro al jbg... davno su nama pisali na ovom forumu, jos prve sezone kad smo derali sve redom, da ce nam bit ovako kad prodje euforija i nazalost ona je davno popustila, sad da bi se opet publika vratila na stadion mora se uradit nesto veliko, ili da izborimo evropu, borba za titulu ili nesto trece (npr strani investitor).... mi nismo grad od 100 000 stanovnika pa da ce uvijek bit 3000 ljudi koje ce doc na stadion, kod nas ima 500 ljudi koji ce uvijek doc na stadion a ostali ce doc ako se nesto dobro desava, a sad trenutno nista se ne desava, jos kad dodamo kakva se negativna energija siri portalima po kafanama i carsijskim pricama dobjemo ovo sto je danas, vatreni je dobro rekao medju navijacima treba pametna i inteligentna osoba da to mirno rijesi, ja ne kazem da nisu pametni, al napadanje nurde u kaficu nikako nije pametan potez jbg......
i opet ponavljam uzmite sebe u obzir kad skupite 20-30 maraka pa odete na gostovanje i neko dodje nesto ti govori pa hebo bi mu sve po spisku,
a zamisli situaciju gdje se milioni vrte pa ti dodje neki balavac i nesto govori sta bi uradio, kako bi reagovo, ja vam samo mogu rec da ste dobro prosli...