A rekao bih jaka zamjena za Alimanovića. Mislim da po ovome klipu ima čak malo više "znanja" od Sabeta.MinistaR je napisao/la:Zmajevi, šta mislite o ovom igraču? Igra u veznom redu, nastupa trenutno za FK Bezaniju u 1. ligi Srbije.
Dobar je

A rekao bih jaka zamjena za Alimanovića. Mislim da po ovome klipu ima čak malo više "znanja" od Sabeta.MinistaR je napisao/la:Zmajevi, šta mislite o ovom igraču? Igra u veznom redu, nastupa trenutno za FK Bezaniju u 1. ligi Srbije.
Bio u Zelji na probi pocetkom ove sezone pravo dobar igrac(ono sto sam vidio na treninzima) ne znam zasto nije potpisao!MinistaR je napisao/la:Zmajevi, šta mislite o ovom igraču? Igra u veznom redu, nastupa trenutno za FK Bezaniju u 1. ligi Srbije.
Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Imamo ba Oštrakovića na goluyummymummy je napisao/la:Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Jel to onaj Karic iz CelikaMinistaR je napisao/la:Imamo ba Oštrakovića na goluyummymummy je napisao/la:Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
otkud ti to da karić odlazi u hrvatsku.....yummymummy je napisao/la:Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije losesemko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Isto kao sa vasim TonijemFK Sarajevo je napisao/la:Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.