Sad je bambi fol iz sarajevaBAMBI je napisao/la:Kakav si ti seljak, sad mi je krivo sto smo vam poklonili onaj bod..... al zato kad dodjete u sarajevo 20 razlike....
RK Goražde
- gradacac10
- Kontakt:
Re: RK Goražde
Kaja odradio tekmu da pobjedi Goražde.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hahhaaha cuj skopljak prodao utakmicu,pa njega su otjerali on bi sve dao da su dobili a,sarajevska djesi dvadeset razlike vidjecemo 

Okej neka nas pobijede i 50 razlike,mi smo ovdje pobijedili iako je x bilo svi znamo kako je i sta je bilo i zbog cega je x bio
A ZA OVO CITAVO ŠPRDANJE NA TEMU DROGERASI HORSASI I OSTALO SAMO HOCU DA SE ZAHVALIM HOMI-maho KOJI JE VELIKI JE KAO VELIKI "PRIJATELJ" KLUBA I GORA NOS SVUGDJE,KAD SE POBIJEDI ONDA JE SUPER I KAD JE BILO FINO U KLUBU ON JE BIO U KLUBU KOJEG PREDSTAVLJAJU HORSASI I TRAVARI,A SAD KAD JE LOSA SITUACIJA ONDA SU MOMCI KOJI NEMAJU MARKE I KOJI PARA NISU VIDJELI VEC 6 ILI 7 MJESECI HORSASI I TRAVARI
HOMA SE SMJESKA U LICE,A PLJUJE GDJE STIGNE I KAD STIGNE
BRAVO HOMA PRAVI SI MANGUP ALI JUCE BIO MOZDA NEKAD

A ZA OVO CITAVO ŠPRDANJE NA TEMU DROGERASI HORSASI I OSTALO SAMO HOCU DA SE ZAHVALIM HOMI-maho KOJI JE VELIKI JE KAO VELIKI "PRIJATELJ" KLUBA I GORA NOS SVUGDJE,KAD SE POBIJEDI ONDA JE SUPER I KAD JE BILO FINO U KLUBU ON JE BIO U KLUBU KOJEG PREDSTAVLJAJU HORSASI I TRAVARI,A SAD KAD JE LOSA SITUACIJA ONDA SU MOMCI KOJI NEMAJU MARKE I KOJI PARA NISU VIDJELI VEC 6 ILI 7 MJESECI HORSASI I TRAVARI

BRAVO HOMA PRAVI SI MANGUP ALI JUCE BIO MOZDA NEKAD

Slazem se stobom djuvegija, iako si malo nekulturan, al takvi ljudi su zlo za sport jedva cekaju da se izgubi pa da nesto pametuju, i da je to istina pravi prinatelji bi sutili o tome, sve sami pametnjakovici, da su nesto znali nesto bi i postigli, i ako bogda vi gurajte sa gorazdem do opstanka...... samo se morate pojacati malo...... ne trebaju vam takvi dvolicni ljudi..
u kubu je bilo fino samo onda kad ste ti i tebi slicni gurali tutu u rikverc, igrali klikera oko zgrade, ja pamtim te dane kad je dvorana bila puna. Pamtim i ove dane kada cijeli grad prica o vašem ponašanju i zbog toga ne dolaze na utakmice...ko je koliki prijatelj vidi kod milojice u izvještaju ko je davao svoje pare da vam se kupe patike i oprema...ti i tebi slični niste nikad...od trenutne grupe građana koja dolazi u dvoranu da igra respektujem jamaka i neru i ovu mlađu raju a ostale javno natakarim...ako ima neistine za gudru vrlo lahko mozete pogledati u policiji i u arhivi medija. Ako ti nešto nije jasno i tebi i bilo kome napiši svoje ime pa da ti objasnim...detaljno..a ne ko **** ovako iza nikova. Bambi jeli hladno na sjeveru.
PS dabogda svaku pobjedili, da i ja budem sretan i ti zadovoljan moj džuvegija...
PS dabogda svaku pobjedili, da i ja budem sretan i ti zadovoljan moj džuvegija...
Uvezati sad tricu protiv prijedora i predahnuti do proljeca...deru naši
bravo za gorazde vrijedan bod iz dubice uz kriminalno sudjenje,cujem za dzananovica da je opet na visini zadatka bio opet 5 sedmeraca skinutu cvaka cast
hahahah nemogu da vjerujem u mrk gorazde da se ove stvari desavaju kajevica odstranili kao karcinom iz kluba igraci nisu dobili ni marke zanima me samo ko zeli igrati za taj klub sve sami lazovi i petljanci fuj i bruko gorazde grad rukometa cccccccccccccc sad ti isti igraci bez novca zaradjenog cccccccccccccc
Crni oblaci iznad MRK Goražde.
Crni su dani nad citavim gorazdanskim sportom. Bruka i sramota, 5 mjeseci klubovi nista ne dobijaju od vlasti. Fujbrzi je napisao/la:Crni oblaci iznad MRK Goražde.
svim gorazdanskim sportistima i navijacima sve najbolje u 2014.godini u nadi da dolaze bolji dani
Svim istinskim zaljubljenicima u rukomet Sretna nova godina,a posebno istinskim navijačima Goražda.
jao kakvo ludilo cujem danas u gradu sjedim blizu gradske dvorane jos momcima nisu isplatili dedovic je sa bosnom zavrsio znaci bez njega u nastavku nova uprava trazi pare ali izgleda niko neda puno srece u nastavku takmicenja i nadam se kao navijac ostanku u drustvu najboljih.
devil82 je napisao/la:jao kakvo ludilo cujem danas u gradu sjedim blizu gradske dvorane jos momcima nisu isplatili dedovic je sa bosnom zavrsio znaci bez njega u nastavku nova uprava trazi pare ali izgleda niko neda puno srece u nastavku takmicenja i nadam se kao navijac ostanku u drustvu najboljih.
hoce li se Bukva vratiti?
nevjerujem da ce se vracati,a ni da ce ko doci jer para u gorazdu nema
ispravka sa Ajdinom Bukvom je dogovoreno
ali cujem da jos nisu poceli trenirati ,jer jos nisu dobili ni marke kako god sretno im u nastavku 

I ko su nam sad zvanično ''pojačanja'' ...čujem da su Bukva i Šarenac potpisali...zna li ko šta više?
Je li zna neko slucajno ko ce da igra u ovoj novoj sezoni i da li ce uopste momci i poceti da igraju? Ko su nam igraci ima li pojacanja ima li ista novo u Gorazdu? Koliko znam sutra je utakmica prijateljska protiv Priboja 

Gorazde - Priboj 29 : 22 . Beli Bukva doktor rukometa na srednjem beku, Dadi Delić drži desnu stranu. Djeca grizu teren. Drago mi je da se ekipa malo isčistila od parazita koji se vuku po ekipi a to odavno ne zaslužuju i sputavaju talantovanu djecu da dođu do izražaja.
kiss
Homa
kiss
Homa
Znali neki iz Gora\da zbog cega je utakmica Gorazde Izvdjac opet odgodjena pa se igra u srijedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.