kiša, led, snijeg, ne zna se više šta padatyler durden je napisao/la:Sta je ovo Sevastopol- Dinamo Kijev prekinuta utakmica?

EDIT: izgleda da će nastavit
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kiša, led, snijeg, ne zna se više šta padatyler durden je napisao/la:Sta je ovo Sevastopol- Dinamo Kijev prekinuta utakmica?
hoshafka je napisao/la:kiša, led, snijeg, ne zna se više šta padatyler durden je napisao/la:Sta je ovo Sevastopol- Dinamo Kijev prekinuta utakmica?
EDIT: izgleda da će nastavit
CestitkeKurbla je napisao/la:Prepisem sa stranog foruma tri prijedloga za rani tiket:
Din.Kiev 2
Kallithea 2
Paniliakos-Panegialios manje od 3
Kallithea prodje lagano, Dinamo se evo pati, a ovi posljednji 12 minuta do kraja 1:1, ali sijeva sa svih strana samo lopta nece u gol (golovi pali u 5. i 10. minuti)
EDIT: Jao tekme lude u Grckoj 2. ligi, ja ovo u zivotu nisam vidioDa sam pao ne bi mi bilo zao...
cestitam. daj i nama taj strani forumKurbla je napisao/la:Prepisem sa stranog foruma tri prijedloga za rani tiket:
Din.Kiev 2
Kallithea 2
Kallithea prodje lagano, Dinamo se evo pati, a ovi posljednji 12 minuta do kraja 1:1, ali sijeva sa svih strana samo lopta nece u gol (golovi pali u 5. i 10. minuti)
EDIT: Jao tekme lude u Grckoj 2. ligi, ja ovo u zivotu nisam vidioDa sam pao ne bi mi bilo zao...
Ovaj tiket ide u arhivu odabranih, nasao sam sebi novu zanimaciju ponedjeljkom: Grcka 2. liga live streamElLoco7 je napisao/la:cestitam. daj i nama taj strani forumKurbla je napisao/la:Prepisem sa stranog foruma tri prijedloga za rani tiket:
Din.Kiev 2
Kallithea 2
Predlagao sam vam jednu dobru, prakticnu i veoma korisnu stranicu na prijedlozima i sugestijama (stranica 4386.)ElLoco7 je napisao/la: cestitam. daj i nama taj strani forum
ko je igrao golove, dobro je prosao taj mec i jong - eindhoven.HaHu1x2 je napisao/la:fiore 3+ lagano u 15min
ide ovo u 7+ jarane,i to laganiceHaHu1x2 je napisao/la:fiore 3+ lagano u 15min
Lagano ocm, vec sam zaokruzio ja gotive.HaHu1x2 je napisao/la:fiore 3+ lagano u 15min
Evo 0-2, valjda nismo toliki baksuzi da ne padne još 1Fecox je napisao/la:yebote nebo i Esbjerg-Alborg,koji me qrac ćero da njih metnem 3+ umjesto Fioresad mi smijesno ybga
0:2 a Esbjerg ih ubi napadimaFecox je napisao/la:yebote nebo i Esbjerg-Alborg,koji me qrac ćero da njih metnem 3+ umjesto Fioresad mi smijesno ybga
AkoBogdaDrinaJedina je napisao/la:Eto još da ga Esbjerg zabije i prošli smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.