hordezla1987 je napisao/la:lazio roma x ko dzamija

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hordezla1987 je napisao/la:lazio roma x ko dzamija
hahahah lazio napoli ipak x nije roma juce je ona svoje odigralaIdimidodjimi je napisao/la:hordezla1987 je napisao/la:lazio roma x ko dzamija![]()
![]()
![]()
Sorry care al' bilo je jace od menehordezla1987 je napisao/la:hahahah lazio napoli ipak x nije roma juce je ona svoje odigralaIdimidodjimi je napisao/la:hordezla1987 je napisao/la:lazio roma x ko dzamija![]()
![]()
![]()
Ispravi me ako griješim, ako sam dobro razumio ti kazes:stomaklija je napisao/la:Esbjerg - Aalborg(zg) Tip: 4+(2,95)
Tip: 5+(4,40)
- Samo 1 meč igrali i to nedavno u kupu(Septembar): Aalborg - Esbjerg - 1:7Prije toga, tanki rezultati, ali mozda je ovaj zadnji meč naznaka neke pucačine.
![]()
Mislim da ti formulacija rečenice nije u redu i ovako kako ti kazes, ispde da ljudi prvi put igrju u ligi, a vec su jednom u kupu igrali i na osnovu toga ti preporučuješ da se igra 5+, a po h2h 0-2 je mozda idealno.stomaklija je napisao/la:
- Samo 1 meč igrali i to nedavno u kupu(Septembar): Aalborg - Esbjerg - 1:7![]()
Pa da, u kupu su zadnji put igrali, na to sam mislioNexus je napisao/la:Ispravi me ako griješim, ako sam dobro razumio ti kazes:stomaklija je napisao/la:Esbjerg - Aalborg(zg) Tip: 4+(2,95)
- Samo 1 meč igrali i to nedavno u kupu(Septembar): Aalborg - Esbjerg - 1:7Prije toga, tanki rezultati, ali mozda je ovaj zadnji meč naznaka neke pucačine.
![]()
Mislim da ti formulacija rečenice nije u redu i ovako kako ti kazes, ispde da ljudi prvi put igrju u ligi, a vec su jednom u kupu igrali i na osnovu toga ti preporučuješ da se igra 5+, a po h2h 0-2 je mozda idealno.stomaklija je napisao/la:
- Samo 1 meč igrali i to nedavno u kupu(Septembar): Aalborg - Esbjerg - 1:7![]()
http://prntscr.com/287pgi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/287pik" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek je tebi sa srećom sa tvojim prijedlogom.
moji tiketi se ne slazu sa tom izjavomHes je napisao/la:Nikad jači ulog na NBA parove, ma koliko se sigurnim činili. Moj savjetreeds je napisao/la:Molio bih, ako moze misljenje za ovaj tiket, mislim ga igrati na veci ulog, kvota je 3,67.......
Hvala...
Fiorentina 1
Apeol 1
Maccabi H. dg1
Maccabi TA. dg1
Chicago 1x
San Antonio 1
ja stvarno ne znam koju ti statistiku gledas, mozes mi poslati link, jer ove moje dvije mene očigledno lažustomaklija je napisao/la:Pa da, u kupu su zadnji put igrali, na to sam mislioNexus je napisao/la:Ispravi me ako griješim, ako sam dobro razumio ti kazes:stomaklija je napisao/la:Esbjerg - Aalborg(zg) Tip: 4+(2,95)
![]()
http://prntscr.com/287pgi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/287pik" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek je tebi sa srećom sa tvojim prijedlogom.Vec sam naveo da su raniji mečevi na guzove bili 3+. Ovo sam ionako uzeo na sistem. Mislim da ce biti više od 3, vidjet cemo.
Vec sam se slozio s tobom da su zadnji prvenstveni mečevi bili sa malo pogodaka. A kup utakmica je igrana: 26.09.2013, a ne 96-eNexus je napisao/la:
7:1 je bilo 1996te godine, i to u ligi, a ne u kupu ...**** lud zbunjenog, sta ti gledas svega ti
Ma moze, mada igraju obje ekipe b2b utakmicu, Pacersi defanzivno najbolji tim lige, Portland kratak u rosteru...DrinaJedina je napisao/la:Jel mi može neko reći zašto je granica na Portland v Indiana (na poluvremenu) 95,5 i može li ovo u OVER ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.