FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 02 dec 2013, 14:30

Da li će neko doći ili ne i hoće li biti adekvatno pojačanje vidjet ćemo u narednom periodu. Ali najbitnije je za duži naredni period sačuvati Tomića u klubu (dok ovi mlađi ne stasaju) jer bez njega imali bi velikih problema u samoj organizaciji igre, a onda đaba ti i dobar centarfor.

maler1312
Kontakt:

Post Postao/la maler1312 » 02 dec 2013, 14:52

[youtube][/youtube]

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 dec 2013, 15:15

mulumbu1921 je napisao/la:i zeba je trenirao sa zeljom 2-3 sedmice niko mu se nije ni obratio sto se tice ugovora,a bio je spreman igrati za male pare
Zeba igrati za male pare? :lol: :D izvini prijatelju sto sam se nasmijao al Zeba i "male pare" ne idu u istu recenicu,sto je sasvim ok da trazi lovu,kvalitetan je igrac,ali tvrditi da je on spreman igrati za male pare je smjesno...
A ovo za Patricka,pa koja budala trebas da budes da dodzes iz onog hadziluka u ovu zonu sumraka...
Amare hvala ti...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 dec 2013, 15:23

zeljo4life je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:i zeba je trenirao sa zeljom 2-3 sedmice niko mu se nije ni obratio sto se tice ugovora,a bio je spreman igrati za male pare
Zeba igrati za male pare? :lol: :D izvini prijatelju sto sam se nasmijao al Zeba i "male pare" ne idu u istu recenicu,sto je sasvim ok da trazi lovu,kvalitetan je igrac,ali tvrditi da je on spreman igrati za male pare je smjesno...
A ovo za Patricka,pa koja budala trebas da budes da dodzes iz onog hadziluka u ovu zonu sumraka...
Jedino da ti zena ne pocne pizditi... :) :D

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 02 dec 2013, 15:24

hajde nek neko istrazi i postavi listu slobodnih igraca a kvalitetnih...jer znamo da se amar bavi tom politikom nasom djecom i slobodnim kvalitetnim igracima ????....koga imamo na listi tu ???

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 02 dec 2013, 15:25

Ma mi smo sada gotovi,kone dovele Jarnija i vec se prave grupe lige prvaka :lol: na Kosevu nista novo -danas odlican Varesanovic -sutra lopov,danas odlican Jovic-sutra seljak,danas Husref Tito-sutra kreten koji pojma nema e tako ce i ova epizoda sa Jarnijem zavrsiti samo dobro im oci mazu vec godinama :roll:
Mehmed Mesa Bazdarevic

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 dec 2013, 15:30

DzoleZeljo je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
Jedino da ti zena ne pocne pizditi... :) :D
Pa nije valjda budala da se vraca zbog toga...:)
Amare hvala ti...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 dec 2013, 15:57

dajte nam Krešu, Krešo je tito ba

Lončarić
Čolić-Kerla-Zeljković-Kvesić
Tomić-Hasanović
Stanić-Kajkut-Hodžić
Kordić

Ovo bi bio strašno i ne tako neizvodljivo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2013, 16:01

Moze samo molba za "insajdere i raju oko kluba" da ne bacaju bombe da se ovo malo slegne, pa onda o pojacanjima i odlascima.

Znam svi da u klubu nema za kifle, da ne idemo u svemir kao komsije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 dec 2013, 16:02

muXmania je napisao/la:dajte nam Krešu, Krešo je tito ba

Lončarić
Čolić-Kerla-Zeljković-Kvesić
Tomić-Hasanović
Stanić-Kajkut-Hodžić
Kordić

Ovo bi bio strašno i ne tako neizvodljivo.
Malo taktički:

Hodžić ne može igrati na krilu, posebno liveom. Prvenstveno zbog toga što, htjeli mi to proznati ili ne, Ara ponekad igra indolentno, ali i zbog toga što je on profil igrača koji bi se rijetko vratio u defanzivu da pomogne Kvesiću. Kajkut ne može igrati veznog jer to ne zna igrati, Kajkut je tip igrača koji "luta" po protivničkoj odbrani i traži pozicije, a kad bi igrali sa dva špica, Tomić i Hasanović ne bi mogli organizovati napade, to bi onda bilo nabij, pa će ovi gore se izborit.

Možemo mi polemisat do ujutru ovdje, ali ni Kajkut ni Krešo nisu blizu Grbavice. Ali zato Mirsad Rami će tresti mrežeeee. :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 02 dec 2013, 16:21

Dnevni avaz 02.12.2013. Malo loša rezolucija, ali se može pročitati, ko želi da čita. :mrgreen:

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 dec 2013, 16:54

Mi svo vrijeme o podmladjivanju,o nasoj djeci,a pominjete Kordica koji je rodjen 1981.g,nidje veze.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 02 dec 2013, 18:20

Jako dobar intervju ali bez premca je dio kad Dino komentariše zajedničko radovanje sa igračima.I dobro vele da nam je toga u prošlosti manjkalo.Vjerovatno je ta kohezija između struke,jedinstvo kako to Dino veli i jedan od ključnih razloga što smo na vrhu

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 dec 2013, 18:43

Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.
Ova navijačka grupa vodi navijanje na Santiago Bernabeuu, ali sve češće podjele unutar navijače grupe dovele su do velikog broja uvreda prema fudbalerima koje stižu od dijela ovih navijača.

Zbog toga je rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo da ovu grupu ukloni s tribina Bernabeu stadiona, a prethodno su pojedini navijači izbačeni na godinu dana sa stadiona zbog rasističkih povika prema fudbalerima i isticanja nacističkih simbola.

Ultras Sur je tako izgubio mjesto na tribinama i oni neće moći prisustvovati utakmicama madridskog kluba.

Grediću, Muharemoviću, Amare čitajte ovo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 dec 2013, 18:51

Valter je napisao/la:Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.
Ova navijačka grupa vodi navijanje na Santiago Bernabeuu, ali sve češće podjele unutar navijače grupe dovele su do velikog broja uvreda prema fudbalerima koje stižu od dijela ovih navijača.

Zbog toga je rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo da ovu grupu ukloni s tribina Bernabeu stadiona, a prethodno su pojedini navijači izbačeni na godinu dana sa stadiona zbog rasističkih povika prema fudbalerima i isticanja nacističkih simbola.

Ultras Sur je tako izgubio mjesto na tribinama i oni neće moći prisustvovati utakmicama madridskog kluba.

Sta hoces da kazes :roll: :roll: ,pa mi kad bi izbacivali sve koji upucuju kritike igracima i s vremena na vrijeme neprimjereno skandiraju,ko bi dolazio na tekme???
SLOBODA NAVIJAČIMA

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 dec 2013, 18:54

ennis je napisao/la:
Valter je napisao/la:Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.

Sta hoces da kazes :roll: :roll: ,pa mi kad bi izbacivali sve koji upucuju kritike igracima i s vremena na vrijeme neprimjereno skandiraju,ko bi dolazio na tekme???
ljudi sa djecom sa porodicom stariji i mladji
eto ko
dosta je narodu klosarluka po ulicama nece ga i na tribinama ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 dec 2013, 18:56

Onda da krenemo od sjevera i njega citavog izprazniti
NO PYRO NO PARTY

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 dec 2013, 18:59

Pa dolazili bi kad bi se igrao dostojan fudbal prvog ranga takmicenje,kad bi imali stadion sa normalnim uslovima za gledanje fudbalske predstave i kad bi dole gdje oni trce umjesto blata bilo trave i tako to,tad bi mozda ti i dolazili.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 dec 2013, 19:00

Danas sam pricao sa par policaja koju su bili na duznosti u toko odigravanja tekme sa Borcem i nisam mogao da vjerujem da mi kad su mi rekli da su nasi navijaci krenuli uci na teren...

Vidite jednu stvar, najblje bi bih bilo odmah odstratili ali problem je sto Real ima evidenciju pa moze to uciti pri kupovini ulaznica, ali mi to ne mozete. Tako, dok ne uvedemo neki vid kupovine karte uz licnu koja ce se morati provuci kroz sistem, mi o tome mozemo samo mastati...

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 dec 2013, 19:03

Buu je napisao/la:Onda da krenemo od sjevera i njega citavog izprazniti
Ako uvijek spominjani Amar i ostali u upravi misle da je problem u sjeveru, onda neka ga isprazne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.