FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li će neko doći ili ne i hoće li biti adekvatno pojačanje vidjet ćemo u narednom periodu. Ali najbitnije je za duži naredni period sačuvati Tomića u klubu (dok ovi mlađi ne stasaju) jer bez njega imali bi velikih problema u samoj organizaciji igre, a onda đaba ti i dobar centarfor.
[youtube][/youtube]
- zeljo4life
- Kontakt:
Zeba igrati za male pare?mulumbu1921 je napisao/la:i zeba je trenirao sa zeljom 2-3 sedmice niko mu se nije ni obratio sto se tice ugovora,a bio je spreman igrati za male pare

A ovo za Patricka,pa koja budala trebas da budes da dodzes iz onog hadziluka u ovu zonu sumraka...
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jedino da ti zena ne pocne pizditi...zeljo4life je napisao/la:Zeba igrati za male pare?mulumbu1921 je napisao/la:i zeba je trenirao sa zeljom 2-3 sedmice niko mu se nije ni obratio sto se tice ugovora,a bio je spreman igrati za male pare![]()
izvini prijatelju sto sam se nasmijao al Zeba i "male pare" ne idu u istu recenicu,sto je sasvim ok da trazi lovu,kvalitetan je igrac,ali tvrditi da je on spreman igrati za male pare je smjesno...
A ovo za Patricka,pa koja budala trebas da budes da dodzes iz onog hadziluka u ovu zonu sumraka...

hajde nek neko istrazi i postavi listu slobodnih igraca a kvalitetnih...jer znamo da se amar bavi tom politikom nasom djecom i slobodnim kvalitetnim igracima ????....koga imamo na listi tu ???
Ma mi smo sada gotovi,kone dovele Jarnija i vec se prave grupe lige prvaka
na Kosevu nista novo -danas odlican Varesanovic -sutra lopov,danas odlican Jovic-sutra seljak,danas Husref Tito-sutra kreten koji pojma nema e tako ce i ova epizoda sa Jarnijem zavrsiti samo dobro im oci mazu vec godinama 

Mehmed Mesa Bazdarevic
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa nije valjda budala da se vraca zbog toga...DzoleZeljo je napisao/la:Jedino da ti zena ne pocne pizditi...zeljo4life je napisao/la:Zeba igrati za male pare?mulumbu1921 je napisao/la:i zeba je trenirao sa zeljom 2-3 sedmice niko mu se nije ni obratio sto se tice ugovora,a bio je spreman igrati za male pare![]()
izvini prijatelju sto sam se nasmijao al Zeba i "male pare" ne idu u istu recenicu,sto je sasvim ok da trazi lovu,kvalitetan je igrac,ali tvrditi da je on spreman igrati za male pare je smjesno...
A ovo za Patricka,pa koja budala trebas da budes da dodzes iz onog hadziluka u ovu zonu sumraka...![]()

Amare hvala ti...
dajte nam Krešu, Krešo je tito ba
Lončarić
Čolić-Kerla-Zeljković-Kvesić
Tomić-Hasanović
Stanić-Kajkut-Hodžić
Kordić
Ovo bi bio strašno i ne tako neizvodljivo.
Lončarić
Tomić-Hasanović
Stanić-Kajkut-Hodžić
Kordić
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Moze samo molba za "insajdere i raju oko kluba" da ne bacaju bombe da se ovo malo slegne, pa onda o pojacanjima i odlascima.
Znam svi da u klubu nema za kifle, da ne idemo u svemir kao komsije.
Znam svi da u klubu nema za kifle, da ne idemo u svemir kao komsije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo taktički:muXmania je napisao/la:dajte nam Krešu, Krešo je tito ba
Lončarić
Tomić-Hasanović
Stanić-Kajkut-Hodžić
Kordić
Hodžić ne može igrati na krilu, posebno liveom. Prvenstveno zbog toga što, htjeli mi to proznati ili ne, Ara ponekad igra indolentno, ali i zbog toga što je on profil igrača koji bi se rijetko vratio u defanzivu da pomogne Kvesiću. Kajkut ne može igrati veznog jer to ne zna igrati, Kajkut je tip igrača koji "luta" po protivničkoj odbrani i traži pozicije, a kad bi igrali sa dva špica, Tomić i Hasanović ne bi mogli organizovati napade, to bi onda bilo nabij, pa će ovi gore se izborit.
Možemo mi polemisat do ujutru ovdje, ali ni Kajkut ni Krešo nisu blizu Grbavice. Ali zato Mirsad Rami će tresti mrežeeee.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Mi svo vrijeme o podmladjivanju,o nasoj djeci,a pominjete Kordica koji je rodjen 1981.g,nidje veze.
Jako dobar intervju ali bez premca je dio kad Dino komentariše zajedničko radovanje sa igračima.I dobro vele da nam je toga u prošlosti manjkalo.Vjerovatno je ta kohezija između struke,jedinstvo kako to Dino veli i jedan od ključnih razloga što smo na vrhu
Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.
Ova navijačka grupa vodi navijanje na Santiago Bernabeuu, ali sve češće podjele unutar navijače grupe dovele su do velikog broja uvreda prema fudbalerima koje stižu od dijela ovih navijača.
Zbog toga je rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo da ovu grupu ukloni s tribina Bernabeu stadiona, a prethodno su pojedini navijači izbačeni na godinu dana sa stadiona zbog rasističkih povika prema fudbalerima i isticanja nacističkih simbola.
Ultras Sur je tako izgubio mjesto na tribinama i oni neće moći prisustvovati utakmicama madridskog kluba.
Grediću, Muharemoviću, Amare čitajte ovo.
Ova navijačka grupa vodi navijanje na Santiago Bernabeuu, ali sve češće podjele unutar navijače grupe dovele su do velikog broja uvreda prema fudbalerima koje stižu od dijela ovih navijača.
Zbog toga je rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo da ovu grupu ukloni s tribina Bernabeu stadiona, a prethodno su pojedini navijači izbačeni na godinu dana sa stadiona zbog rasističkih povika prema fudbalerima i isticanja nacističkih simbola.
Ultras Sur je tako izgubio mjesto na tribinama i oni neće moći prisustvovati utakmicama madridskog kluba.
Sta hoces da kazesValter je napisao/la:Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ljudi sa djecom sa porodicom stariji i mladjiennis je napisao/la:Sta hoces da kazesValter je napisao/la:Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.
Grediću, Muharemoviću, Amare čitajte ovo.![]()
,pa mi kad bi izbacivali sve koji upucuju kritike igracima i s vremena na vrijeme neprimjereno skandiraju,ko bi dolazio na tekme???
eto ko
dosta je narodu klosarluka po ulicama nece ga i na tribinama

Pa dolazili bi kad bi se igrao dostojan fudbal prvog ranga takmicenje,kad bi imali stadion sa normalnim uslovima za gledanje fudbalske predstave i kad bi dole gdje oni trce umjesto blata bilo trave i tako to,tad bi mozda ti i dolazili.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Danas sam pricao sa par policaja koju su bili na duznosti u toko odigravanja tekme sa Borcem i nisam mogao da vjerujem da mi kad su mi rekli da su nasi navijaci krenuli uci na teren...
Vidite jednu stvar, najblje bi bih bilo odmah odstratili ali problem je sto Real ima evidenciju pa moze to uciti pri kupovini ulaznica, ali mi to ne mozete. Tako, dok ne uvedemo neki vid kupovine karte uz licnu koja ce se morati provuci kroz sistem, mi o tome mozemo samo mastati...
Vidite jednu stvar, najblje bi bih bilo odmah odstratili ali problem je sto Real ima evidenciju pa moze to uciti pri kupovini ulaznica, ali mi to ne mozete. Tako, dok ne uvedemo neki vid kupovine karte uz licnu koja ce se morati provuci kroz sistem, mi o tome mozemo samo mastati...
Ako uvijek spominjani Amar i ostali u upravi misle da je problem u sjeveru, onda neka ga isprazne.Buu je napisao/la:Onda da krenemo od sjevera i njega citavog izprazniti
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Mamba21, Sarun i 61 gost.