Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
još nisu niti gotove tekme već se pišu gluposti,kao da je 90+.do kraja chelsea okreće 2-1 jer coprate bezveze 

Zabiće ga Chelsea u 117 minutiSeaman je napisao/la:još nisu niti gotove tekme već se pišu gluposti,kao da je 90+.do kraja chelsea okreće 2-1 jer coprate bezveze

Morali ste poceti slaviti prije vremena?
[youtube][/youtube]
Campbell nastavlja da reseta po Grckoj. Ovo je njegov 5 gol i ima 8 asistencija... Dobra pozajmica!

[youtube][/youtube]
Campbell nastavlja da reseta po Grckoj. Ovo je njegov 5 gol i ima 8 asistencija... Dobra pozajmica!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja bih bio zadovoljan kad bi Arsenal ostao na celu tabele poslije ovih teških utakmica. Rezultati kakvi god da budu samo da imaju bod više od drugoplasiranog
To nam i jeste cilj zbog toga protiv "manjih" ekipa moramo pobjeđivat, usudio bih se reci na bilo koji nacin iako to nije Arsenalov stil. Tu lezi nasa prilika, iako se ja iskreno nadam pobjedi i protiv Chelsea na domacem, ali o tome cemo pred tu tekmu 
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- Marsal
- Kontakt:
Jeste da sam tokom ljeta možda i najviše lajao na njega Szczesny me dosad zadovoljio. Brani izuzetno dobro, siguran je u jednom finom kontinuitetu i ima još mjesta za napredak. Nadam se da neće pasti u formi i da mu se neđe događati stanja nebistrog uma kao prošle godine.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sveci i Arsenal primili najmanje golova do sada. Wojo je glavni krivac za to, čovjek do sada primio samo 10 golova što ranijih godina nije bio slucaj
-
- Kontakt:
Ne vjerujem sekunde u ovo pogotovo u svote ali kad je dernek nek i hala gori.
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 56693.html
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 56693.html
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Piers Morgan
Sve mi je jasno.

Sve mi je jasno.
-
- Kontakt:
Pato, Cavani, opet Suarez ko je sljedeći
Imat cete strasan napad s ovom 3 još tu kad dodamo Girouda, perverzija

Imat cete strasan napad s ovom 3 još tu kad dodamo Girouda, perverzija

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Pa taj ima insajdere u Arsenalu, k'o ja u Americkoj ambasadi.
-
- Kontakt:
Navodno Wenger se isprsio Corininthiansu za Pata, ponudio 6 i po miliona 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa i s Giroudom imamo strasniji napad u odnosu na RuseLampard8 je napisao/la: Pato, Cavani, opet Suarez ko je sljedeći![]()
![]()
Imat cete strasan napad s ovom 3 još tu kad dodamo Girouda, perverzija![]()

Eto,Ba,Tores-13 kola-3 gola..
Vise golova vam daje zadnja linija od napadaca

Nego,kad je u pitanju Morgan jedino vjerujem da bi ga popljuvao kad bi imao priliku,mrzi mi je i od litlle boya.
Usli smo u 5-ti mjesec lige a evo samo se jedan covjek proglasavaza igraca predhodnog. Toliko sada imamo majstora u timu ali jedan je narocito dominatan. Dali je jos neko bio proglasen osim njega od kako je sezona pocela? Ovaku dominaciju nisu imali mnogo veca imena predhodnih sezona...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ramiz,Mesut,Gibbs,Koss i Žika...svi oni trebaju odmora ko gladan hljeba.... xd ...imal bolje šanse od srijede za to a fala Bogu ima finih kandidata za uletit protiv Hulla 

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Monreal treba da igra umjesto Gibbsa, u sredini treba da igraju Flamini i Arteta a ispred da bude Wilshere, krila Cazorla Rosicky i napad Walcott.
Mislim da bi mogli dobiti Hull s ovim sastavom, a uz to bi odmorili vazne igrače poput Ramseya, Ozila i Girouda.
Mislim da bi mogli dobiti Hull s ovim sastavom, a uz to bi odmorili vazne igrače poput Ramseya, Ozila i Girouda.
Trebamo dovesti momciluka na poziciju lijevog boka,da rusi sve redom.Inace mislim na Sea.
1946
Head je napisao/la:Trebamo dovesti momciluka na poziciju lijevog boka,da rusi sve redom.Inace mislim na Sea.
Ili vedu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dobar je haver sa Draxlerom, mozda ga Julian povede sa sobom kad bude prelazio kod nas. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.