HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Hajde plemici,pa da se kuci pjevajuci vrate navijaci i igraci! 

HSK Zrinjski Mostar.
Tko puca na tituli ili europu ne smije igrati sa Travnikom 1:1 pogotovo ne ekipom koja je pobjedila samo dva puta u 18. odigrani do tada kola i to Leotar i Rudar!
Izgleda da je Brana u pravu kada kaze da je mala razlika izmedju 1. posljednjeg!
Trebalo je ovo bolje odigrati ali opet,stas!
Tu smo gdje jesmo,ako Zeljo pobjedi biti ce ga tesko stici !
Europa se mora izboriti,radi novca a ionako znamo da od nje u natjecateljskom smislu nema ama bas nista!
Mada odlicna jesen,izgubili smo samo do Boteva(2:0),Sarajeva(1:0),Celika(3:2) i Borca(2:0) a odigrali smo mnogo utakmica u svim takmicenima(europaleague,kup BiH i Premijer liga)
Izgleda da je Brana u pravu kada kaze da je mala razlika izmedju 1. posljednjeg!
Europa se mora izboriti,radi novca a ionako znamo da od nje u natjecateljskom smislu nema ama bas nista!
Mada odlicna jesen,izgubili smo samo do Boteva(2:0),Sarajeva(1:0),Celika(3:2) i Borca(2:0) a odigrali smo mnogo utakmica u svim takmicenima(europaleague,kup BiH i Premijer liga)
HSK Zrinjski Mostar.
Ja bih se složio s tobom da moramo dobiti Travnik ali pod uvjetom da su bili normalni i regularni uvjeti.Ovo je bilo daleko od regularnog i zato ja sam i bodom donekle zadovoljan.Ovo ostalo se slažem u potpunosti.saskograd je napisao/la:Tko puca na tituli ili europu ne smije igrati sa Travnikom 1:1 pogotovo ne ekipom koja je pobjedila samo dva puta u 18. odigrani do tada kola i to Leotar i Rudar!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Ne znam mješaju mi se osjećaji,ostaje žal za pobjedom ali ni bod nije loš zbog ovakvog očajnog terena,također sam mišljenja da bi ih dobili da su uvjeti bili regularniji.Sad čekat nastavak prvenstva,pa ja ne znam šta ću od sebe radit bit će za ubit se ova 4 mjeseca bez utakmica.Zatim u nastavku dolazi Vitez to bi trebali uzet,onda na Grbavici tko zna odigrat muški i pokušat uzet sva 3 boda,ali opet budimo realni nama je prije početka sezone bio cilj 3 mjesto ili kroz Kup izboriti Europu a ne titula,ali opet kada je ovakva situacija na tabeli normalno da se nadamo i želimo titulu.Ne znam,i dalje ću nastaviti vjerovati da ipak možemo nekako do titule.zrinja05 je napisao/la:Ja bih se složio s tobom da moramo dobiti Travnik ali pod uvjetom da su bili normalni i regularni uvjeti.Ovo je bilo daleko od regularnog i zato ja sam i bodom donekle zadovoljan.Ovo ostalo se slažem u potpunosti.saskograd je napisao/la:Tko puca na tituli ili europu ne smije igrati sa Travnikom 1:1 pogotovo ne ekipom koja je pobjedila samo dva puta u 18. odigrani do tada kola i to Leotar i Rudar!
-
- Kontakt:
neka nama Mare Anicica u odbrani.....
bice jos golova iz peteraca....
da ga hoce nasmrkani kupiti.....njihova je odbrana ko stvorena za naseg kapitena
bice jos golova iz peteraca....
da ga hoce nasmrkani kupiti.....njihova je odbrana ko stvorena za naseg kapitena
dobra polusezona iako je moglo bolje da nije bilo domacih remija.protiv sudaca se nemoze pokradeni smo protiv olimpica celika i evo danas za taj penal.utakmica protiv zelje na grbavici u drugom kolu proljetnog dijela ce pokazati mozemo li do titule jer odu li oni na plus 7 to ce bit kraj nadanjima o tituli.
-
- Kontakt:
nemojmo podcijeniti Olimpik......
ako iko moze napasti Zelju to su oni u ovome trenutku......financijski pogotovo
Sarajevo,Borac......ne vjerujem
Onaj Malezijac je cista prevara.....jedino sto im je dao nesto sice da placaju sudije
Siroki oscilira.....
Zrinjski?????Da se oporave svi igraci,i dobrog stopera plus Stojanovic ako ga budu mogli platiti da se vrati....pa pokusati dobiti 11/11....siguran recept za titulu
Onaj Malezijac je cista prevara.....jedino sto im je dao nesto sice da placaju sudije
Siroki oscilira.....
Zrinjski?????Da se oporave svi igraci,i dobrog stopera plus Stojanovic ako ga budu mogli platiti da se vrati....pa pokusati dobiti 11/11....siguran recept za titulu
Sve ovo što je napisano trenutno stoji.Ali trenutno,za 4 mjeseca tko zna kako će koji klub izgledati i igrački,financijski,logistički a da ne govorim o formi u nastavku prvenstva.Jedini recept je na proljeće ići utakmicu po utakmicu i biti samouvjeren ali i jako oprezan sa svim protivnicima jer je liga izjednačena.Treba vidjeti tko će nas napustiti.Imamo širok kadar treba ga skresat iz financijskih razloga ali sada smo se uvjerili da nas je duga klupa na kraju izvukla.Ako će biti prinova ja bih samo doveo one koji će sigurno biti pojačanja tipa Stojanović i datifanaticoszg je napisao/la:nemojmo podcijeniti Olimpik......
Siroki oscilira.....
priliku juniorima koji su prvi u svojoj ligi što znači da i tamo vjerovatno ima materijala.
HŠK Zrinjski: Odlaze Savić i Rozić, Popović suspendiran
Za HŠK Zrinjski jučer je završena kalendarska godina, i Plemići su u dosadašnjem dijelu osvojili 34 boda i dijele treće mjesto na ljestvici.
Ostat će žal za izgubljenim bodovima jučer u Travniku, ali nije se moglo puno više na zaleđenom terenu koji nije bio spreman za odigravanje nogometne utakmice.
Zadnjim sudačkim zviždukom i završetkom ovog dijela sezone, već se počinje slagati igračka križaljka za proljeće. Kako sada stvari stoje i kako naš portal **** saznaje ,Zrinjski sigurno napuštaju Savić i Rozić, a klub će pokušati sporazumno prekinuti suradnju sa Kantarom i Franjićem.
Hrvoju Miličeviću je istekao ugovor sa Zrinjskim, a Popović je pod klupskom sunspenzijom. Novi ugovori bit će ponuđeni Barišiću, Bekiću i Muminoviću.
Što se tiče pojačanja za sada postoji obostrani interes da se u klub vrati Danijel Stojanović, a kako saznajemo radit će se na dovođenju još jednog kvalitetnog napadača.
Za razliku od prethodnih sezona kada su se igrači dovodili u tijeku, pa i na kraju priprema ovaj puta ambiciozna Uprava HŠK Zrinjski zajedno sa stručnim stožerom definirat će igračku križaljku već na prvoj prozivci.
Napokon, i vrijeme je da se jednom na početku priprema zna na čemu smo.
Za HŠK Zrinjski jučer je završena kalendarska godina, i Plemići su u dosadašnjem dijelu osvojili 34 boda i dijele treće mjesto na ljestvici.
Ostat će žal za izgubljenim bodovima jučer u Travniku, ali nije se moglo puno više na zaleđenom terenu koji nije bio spreman za odigravanje nogometne utakmice.
Zadnjim sudačkim zviždukom i završetkom ovog dijela sezone, već se počinje slagati igračka križaljka za proljeće. Kako sada stvari stoje i kako naš portal **** saznaje ,Zrinjski sigurno napuštaju Savić i Rozić, a klub će pokušati sporazumno prekinuti suradnju sa Kantarom i Franjićem.
Hrvoju Miličeviću je istekao ugovor sa Zrinjskim, a Popović je pod klupskom sunspenzijom. Novi ugovori bit će ponuđeni Barišiću, Bekiću i Muminoviću.
Što se tiče pojačanja za sada postoji obostrani interes da se u klub vrati Danijel Stojanović, a kako saznajemo radit će se na dovođenju još jednog kvalitetnog napadača.
Za razliku od prethodnih sezona kada su se igrači dovodili u tijeku, pa i na kraju priprema ovaj puta ambiciozna Uprava HŠK Zrinjski zajedno sa stručnim stožerom definirat će igračku križaljku već na prvoj prozivci.
Napokon, i vrijeme je da se jednom na početku priprema zna na čemu smo.
Sto ovaj Popovic glumi,ko fol neki igrac kao i onaj kockar Arezina,balavci ufurani,do jucer igrao u Travniku i po poljanama trece Hrvatske lige i ovdje zvijezdu glumi,ma bolje neka se gubi i on i onaj tko ga je doveo,ako uspiju vratiti Stojanovica i dovesti mozda Kresu iz Sirokog ili nekog drugog napadaca ,evo npr. ovaj Sharbini je slobodan sto je igrao u Jedinstvu,ne moze od Bekica i Anicica biti gora opcija,odbranu pojacati sa nekim malo jacim igracem da igra tandem sa Redaljicem jer Mara je ocajan na toj funkciji,ostalo po meni je dobro pokriveno !
na golu ostaviti Dujkovica!
Desni bocni je solidan Brkovic!
Lijevi Pero ili Belosevic,po meni obadvojica odlicna,ako Pero ode Beli je idealan za te pozicije!
Centralni Radeljic znatno napredovao,ne znam da je imao lose utakmice ,mozda i najbolji igrac!
Centralnog novog naci umjesto Mare!
Desni vezni Deni nije los,mozda mu Crnova staviti kao konkurenciju ako dodje Stoja1
Lijevi vezni ako stigne Stojanovic biti ce prava stvar!
Centralni defanzivni vezni-Muminovic igrao odlicno!
Centralni defanzivni vezni-Barisic takodjer odlican!
Centralni vezni Djuric kada je u formi najbolji nas igraca!
Napadac-Dovesti ovoga Sharbinija ili nekog provjerenog tipa Kresu!
Lijevi Pero ili Belosevic,po meni obadvojica odlicna,ako Pero ode Beli je idealan za te pozicije!
Centralni Radeljic znatno napredovao,ne znam da je imao lose utakmice ,mozda i najbolji igrac!
Desni vezni Deni nije los,mozda mu Crnova staviti kao konkurenciju ako dodje Stoja1
HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
Nemoj Ahmada bogati,ne bi mu ja dao da mi za haustor igra.Ne vjerujem da će Stoja doći ove sezone unatoč onoj priči.saskograd je napisao/la:Sto ovaj Popovic glumi,ko fol neki igrac kao i onaj kockar Arezina,balavci ufurani,do jucer igrao u Travniku i po poljanama trece Hrvatske lige i ovdje zvijezdu glumi,ma bolje neka se gubi i on i onaj tko ga je doveo,ako uspiju vratiti Stojanovica i dovesti mozda Kresu iz Sirokog ili nekog drugog napadaca ,evo npr. ovaj Sharbini je slobodan sto je igrao u Jedinstvu,ne moze od Bekica i Anicica biti gora opcija,odbranu pojacati sa nekim malo jacim igracem da igra tandem sa Redaljicem jer Mara je ocajan na toj funkciji,ostalo po meni je dobro pokriveno !
Ne znam zašto ste toliko zapeli za Maru Aničića.Meni čovjek odigrao solidnu sezonu.Istina je da je imao grešaka i to stoji ali ništa više ili manje od ostalih a ako malo bolje pogledate neke od tih grešaka su bile posljedice ranijih grešaka njegovih suigrača.Greške su sastavni dio igre i dosta ovise i o formi igrača a ona je promjenjiva.Meni više smetaju neki crveni kartoni koje smo bespotrebno dobili.Da ne bi bilo zabune nisam Marin odvjetnik ali vidim da ga je netko već prozivao za gol u Travniku koji 100% ide na dušu Dujkovića.Možda sam ja malo subjektivan jer je Mara djete Zrinjskog i sjećam se njegove prve tekme za prvi tim a nama treba 4-5 domaćih igrača u prvom sastavu.Nekad će ih biti više nekad manje ali domaći igrači bez obzira na nogometno znanje uvijek daju 120% za svoj klub.Imate primjer Mile Pehara,momak možda nije neki extra nogometaš ali igra srcem što se vidjelo u zadnje 3 utakmice (3 gola i 2 asistencije).marioo8888 je napisao/la:Nemoj Ahmada bogati,ne bi mu ja dao da mi za haustor igra.Ne vjerujem da će Stoja doći ove sezone unatoč onoj priči.saskograd je napisao/la:Sto ovaj Popovic glumi,ko fol neki igrac kao i onaj kockar Arezina,balavci ufurani,do jucer igrao u Travniku i po poljanama trece Hrvatske lige i ovdje zvijezdu glumi,ma bolje neka se gubi i on i onaj tko ga je doveo,ako uspiju vratiti Stojanovica i dovesti mozda Kresu iz Sirokog ili nekog drugog napadaca ,evo npr. ovaj Sharbini je slobodan sto je igrao u Jedinstvu,ne moze od Bekica i Anicica biti gora opcija,odbranu pojacati sa nekim malo jacim igracem da igra tandem sa Redaljicem jer Mara je ocajan na toj funkciji,ostalo po meni je dobro pokriveno !
Što se tiče pojačanja tko zna šta će biti na tržištu i šta će Karačić tražiti ali mi se sviđa da se želi na početku priprema imati jasna slika o kadru koji će nastaviti prvenstvo na proljeće.Kako god bilo nama je igrati utakmicu po utakmicu i ići prema samom vrhu i u prvenstvu i u kupu.
-
- Kontakt:
zrinja05 je napisao/la:Ne znam zašto ste toliko zapeli za Maru Aničića.Meni čovjek odigrao solidnu sezonu.Istina je da je imao grešaka i to stoji ali ništa više ili manje od ostalih a ako malo bolje pogledate neke od tih grešaka su bile posljedice ranijih grešaka njegovih suigrača.Greške su sastavni dio igre i dosta ovise i o formi igrača a ona je promjenjiva.Meni više smetaju neki crveni kartoni koje smo bespotrebno dobili.Da ne bi bilo zabune nisam Marin odvjetnik ali vidim da ga je netko već prozivao za gol u Travniku koji 100% ide na dušu Dujkovića.Možda sam ja malo subjektivan jer je Mara djete Zrinjskog i sjećam se njegove prve tekme za prvi tim a nama treba 4-5 domaćih igrača u prvom sastavu.Nekad će ih biti više nekad manje ali domaći igrači bez obzira na nogometno znanje uvijek daju 120% za svoj klub.Imate primjer Mile Pehara,momak možda nije neki extra nogometaš ali igra srcem što se vidjelo u zadnje 3 utakmice (3 gola i 2 asistencije).marioo8888 je napisao/la:Nemoj Ahmada bogati,ne bi mu ja dao da mi za haustor igra.Ne vjerujem da će Stoja doći ove sezone unatoč onoj priči.saskograd je napisao/la:Sto ovaj Popovic glumi,ko fol neki igrac kao i onaj kockar Arezina,balavci ufurani,do jucer igrao u Travniku i po poljanama trece Hrvatske lige i ovdje zvijezdu glumi,ma bolje neka se gubi i on i onaj tko ga je doveo,ako uspiju vratiti Stojanovica i dovesti mozda Kresu iz Sirokog ili nekog drugog napadaca ,evo npr. ovaj Sharbini je slobodan sto je igrao u Jedinstvu,ne moze od Bekica i Anicica biti gora opcija,odbranu pojacati sa nekim malo jacim igracem da igra tandem sa Redaljicem jer Mara je ocajan na toj funkciji,ostalo po meni je dobro pokriveno !
Što se tiče pojačanja tko zna šta će biti na tržištu i šta će Karačić tražiti ali mi se sviđa da se želi na početku priprema imati jasna slika o kadru koji će nastaviti prvenstvo na proljeće.Kako god bilo nama je igrati utakmicu po utakmicu i ići prema samom vrhu i u prvenstvu i u kupu.
Potpuno si u pravu i slažem se sa tobom,treba imati što više naše djece u klubu,sjetite se samo 2009 kad smo bili prvaci 80% je bilo iz grada i momci su ginuli za klub.Marin je imao kao što kažeš sasvim solidnu polusezonu ovo u Travniku mu je bila pa vjerojatno i najlošija partija stvarno je imao bruka grešaka i mislim da nam Mara ipak odlazi sada,ako ode Hvala mu za sve što je dao ovome klubu jer je sigurno da je momak igrao srcem za Zrinjski,Mile možda i nije kao što kažeš extra nogometaš i u pravu si,ali evo sada u Travniku npr: pa čovjek se živ polomio po onom ledu,koliko se samo momak borio i to nama treba najviše,iskreno ja se nadam da nećemo dovodit Ahmada jer meni osobno nije nikakav napadač,priča se da se Krešo ipak vraća u Zrinju i volio bi da je to istina,čak se priča i o Saši Kajkutu kao mogućem pojačanju,ali u ovo sumnjam da će se dogoditi,ako Mara ode a mislim da hoće treba dovesti Centralnog Defanzivnog iako bi Ja stavio Graovca i Antu u Prvu i nadam se da će Kantar dobiti više prilike u nastavku prvenstva jer je stvarno odličan momak,ali prije svega i dobar Nogometaš i da se što više daje prilika malom Vranjiću jer taj momak je naše dijete i sigurno će nam nositi igru za 2-3 godine,volio bih i da Stoja odmah dođe,ali mislim da ove polusezone neće od toga biti ništa.
-
- Kontakt:
Sve je to Ok, ali sve će ovisiti o tome kolko igrača ode a za sada ima indicija Pero, Miličević, Aničić,Simeunović a novi ugovori će biti ponuđeni Muminoviću. Bekiću, Barišiću... Kolko sam saznao da odlaskom Miličevića u toku zimskih priprema probat će se Pezo na pozicji zadnjeg veznog (naravno samo da se oporavi kako treba) i dolazak još jednog stopera kvalitetnog.Kolko znam da se planira Marković kao alternativa na desni bok a ciljano platiti jednog kvalitetnog špica ali neka da vidimo prvo tko će nas napustiti 

-
- Kontakt:
Mara i Bajza idu 99 %,Pero je 50-50,uveliko zavisi oće li Stoja doć,ako bi došao onda mislim da bi tek Pero mogao napustiti klub jer ako ode nemamo alternativu za lijevog beka osim Belog,dok Deni ostaje u klubu 100 % minimalno do kraja ove sezone.ZrinjskiMostar je napisao/la:Sve je to Ok, ali sve će ovisiti o tome kolko igrača ode a za sada ima indicija Pero, Miličević, Aničić,Simeunović a novi ugovori će biti ponuđeni Muminoviću. Bekiću, Barišiću... Kolko sam saznao da odlaskom Miličevića u toku zimskih priprema probat će se Pezo na pozicji zadnjeg veznog (naravno samo da se oporavi kako treba) i dolazak još jednog stopera kvalitetnog.Kolko znam da se planira Marković kao alternativa na desni bok a ciljano platiti jednog kvalitetnog špica ali neka da vidimo prvo tko će nas napustiti
Kantar i Savic vise nisu igraci HSK Zrinjskog,sporazumni raskidi,dok Bekic trazi inozemni angazman,Pehar,Muminovic i Barisic potpisali nove ugovore!
HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
Ne bih da vam prljam temu jer nevolim skrabatipo tudjim temama ako se ne tice mog kluba ili nesto slicno.samo budala moze pomisliti i ponadati se ovom o cemu pisete.kajkut ima najjaci ugovor u ligi i isplacuje mu se svaki dinar redovno i jos ima ugovor sa celikom pa onda nevidim nacin da ga dovedete.to su nebuloze i beze to pisete.realnosti samo
-
- Kontakt:
Samo sam prenio špekulacije u ostalom kao što i sam možeš vidjeti šta sam napisao "čak se priča i o Saši Kajkutu kao mogućem pojačanju,ali u ovo sumnjam da će se dogoditi" znači prenio sam ovdje samo ono što sam načuo i čim sam čuo ovo odmah sam i sam rekao nema šanse,iako bi ovo bilo odličnodusseldorf je napisao/la:Ne bih da vam prljam temu jer nevolim skrabatipo tudjim temama ako se ne tice mog kluba ili nesto slicno.samo budala moze pomisliti i ponadati se ovom o cemu pisete.kajkut ima najjaci ugovor u ligi i isplacuje mu se svaki dinar redovno i jos ima ugovor sa celikom pa onda nevidim nacin da ga dovedete.to su nebuloze i beze to pisete.realnosti samo

-
- Kontakt:
Sad je ok, ali opet kao veliki poznavaoc stvari i kako to ide odmah si trebao tim bombasima repliku spucati ili im dati do znanja da je to nemoguce tipa:po clanu tom i tom ako su obje strane zadovoljne i pridrzavaju se aneksa u ugovoru isti se mora postovatimarioo8888 je napisao/la:Samo sam prenio špekulacije u ostalom kao što i sam možeš vidjeti šta sam napisao "čak se priča i o Saši Kajkutu kao mogućem pojačanju,ali u ovo sumnjam da će se dogoditi" znači prenio sam ovdje samo ono što sam načuo i čim sam čuo ovo odmah sam i sam rekao nema šanse,iako bi ovo bilo odličnodusseldorf je napisao/la:Ne bih da vam prljam temu jer nevolim skrabatipo tudjim temama ako se ne tice mog kluba ili nesto slicno.samo budala moze pomisliti i ponadati se ovom o cemu pisete.kajkut ima najjaci ugovor u ligi i isplacuje mu se svaki dinar redovno i jos ima ugovor sa celikom pa onda nevidim nacin da ga dovedete.to su nebuloze i beze to pisete.realnosti samo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.