Pogresio sam igra za Austriju igrao je protiv Srbije u Becu...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
tony-mortale je napisao/la:a arsenalu pogotovo svi klubovi zavide jer ta količina trofeja koja se prosto slijeva u njihove vitrine svake godine je ogromnaGunnerS je napisao/la:Heh, Inter kao Inter, vadi se u zadnjim minutama...Tako i treba, treba da pobjeđuju i neka, svaka čast, ipak je ovo Italija i ovoliko golova i prekreta na jednoj tekmi nije mala stvar... Bravo...
A vidim da se falite sa godinama u timu, pa joj, svi vaši igrači mogu komotno bit očevi Arsenavim igračimahehe
![]()
znači ko ima najmlađi tim odma mu treba sve trofeje uručiti jer glupo je da se čeka da se odigra cijela sezona kad je to izgleda najvažnije
samo moze sjediti na klupi sa Legrom.. Chiellini - Canna je tandem koji Lippi uigrava za SP.. nije Canna slucajno dosao u Juvea nesta samo da kaže da želi igrati u jar-u ima zagarantovano mjesto u prvom timu italije)
kako nece igrati kad je on kapiten..? ja bi volio da vrati Tottia i Del Piera..Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko
moze pokusat i sa balotellijem na stranu i mozda Di Nataleom ali gdje pise da ce igrat tu formaciju?daffy je napisao/la:kako nece igrati kad je on kapiten..? ja bi volio da vrati Tottia i Del Piera..Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko
Buffon
Zambrotta - Chiellini - Canna - Grosso ( mada bi ja stavio Criscita )
Camoranesi - De Rossi - Pirlo - ?
Totti
Iaquinta
- ovo gdje je upitnik fkt. nemamo ni jednog dobrog igraca.. mozda kada bi Seba ufatio formu on bi tu mogao uletiti, jer pozicija krila je njegova prirodna.. + dobro se poznaje sa vecinom igraca pa bi mu bilo lakse igrati.. ili staviti Marchisia koji redovno igra u Juventusu tu poziciju.. ugl. ponovit ce se ItalJuve sto meni nije nikako drago, previse je Lippi zapeo za nase igrace..
Cuj Iaquinta u napadudaffy je napisao/la:kako nece igrati kad je on kapiten..? ja bi volio da vrati Tottia i Del Piera..Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko
Buffon
Totti
Iaquinta
mi bar imamo talijane za razliku od nekihcappy je napisao/la:Cuj Iaquinta u napadudaffy je napisao/la:kako nece igrati kad je on kapiten..? ja bi volio da vrati Tottia i Del Piera..Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko
Buffon
Totti
Iaquinta![]()
![]()
, pa Quaglia je za njega Ronaldo stari....
Trebao si samo jos reci da je Inter igrao u totalno izmjenjenom sastavu sto zbog dosta povreda, sto zbog afrikanaca koji su otisli. Previse igraca koji nisu sastavili NI JEDNU utakmicu zajedno.sarajlija89 je napisao/la:vjerovatno nisi gledo utakmicu....mozda bi se zapito ko je prvi a ko posljednji na tabeli....cista sreca i nista visetony-mortale je napisao/la: inter možda teže od očekivanog, ali ako je neko očekivao da će siena koja je zadnja uzeti bod(ove) interu je nepopravljivi optimista
nije, ali nema boljeg.. tj. ima Chiellini i to je to.. mada bi ja probao i Ranocchiju sa Chiellinijem..Mont0 je napisao/la:Ja samo kazem da se nadam da Cannavaro nece igrati, moje misljenje i moje simpatije, nista viseNije to onaj Cannavaro od prije 4 godine, kao ni pola drugih, gore nabrojanih.
Namjerno napravio crveni, fakatEmir_ZENICA je napisao/la:70'Castillo J. I. usao umjesto Donadel M.
74'dao GOL
80'Castillo J. I. CRVENI haha ....dobro je imam jos nade na kladionici ...radi njih
Pa trenutno ima nekoliko igraca koji su u boljoj formi od Cannavara, no, o tom potom, nadam se da mi Lippi nece upropastiti ljeto ispadanjem u grupnoj fazidaffy je napisao/la:nije, ali nema boljeg.. tj. ima Chiellini i to je to.. mada bi ja probao i Ranocchiju sa Chiellinijem..Mont0 je napisao/la:Ja samo kazem da se nadam da Cannavaro nece igrati, moje misljenje i moje simpatije, nista viseNije to onaj Cannavaro od prije 4 godine, kao ni pola drugih, gore nabrojanih.
na b-win moras imati makar 0,5 eu da bi gledaotony-mortale je napisao/la:ako neko hoće da gleda noćas utakmicu a da mu stream ne puca i da ne mora slušati arapske kineske i sl. komentatore najbolja opcija je registrovati se na neku online kladionicu i uživati u extra slici uz komentare većinom na engleskom+ nikad ne puca, kad već nijedna tv kuća ne prenosi, bitno je da gledamo volverhempton-bolton i svaku utakmicu reala u sezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.