Teško je išta prokomentarisati, samo se treba grohotom nasmijati..Tarik14 je napisao/la:Otkud to mislis? Jel ti neko ko fol rekao to? Ja pratim reprezentaciju vec od 2003. godine prema tome ne provaljuj se.adnan_hz je napisao/la:pa koliko sam ja puta rekao da tarik prati reprezentaciju od cirinog dolaska... tako da morate shvatiti sto covjek ne poznaje salihamidzica jer ga nika dnije gledao...
Mozete vi hvaliti Salihamidzica koliko god hocete ali vase price nemaju nikakve korist jel se covjek lijepo odrekao od reprezentacije za sva vremena.
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nije se odrekao za sva vremena nego je covjek pred krajem karijere i prestao igrati za reprezentaciju, kao i mnogi drugi.
jos si mlad, nemas dovoljno staza.
Hasan je duze igrao za repku nego sto je ti pratis preko TV-a
jos si mlad, nemas dovoljno staza.
Hasan je duze igrao za repku nego sto je ti pratis preko TV-a
i ti si se naso da nesto pricas o Brazii, koji igra za repku od 1996., cak 7 godina prije nego sto si ju ti poceo "pratit"Tarik14 je napisao/la:Otkud to mislis? Jel ti neko ko fol rekao to? Ja pratim reprezentaciju vec od 2003. godine prema tome ne provaljuj se.adnan_hz je napisao/la:pa koliko sam ja puta rekao da tarik prati reprezentaciju od cirinog dolaska... tako da morate shvatiti sto covjek ne poznaje salihamidzica jer ga nika dnije gledao...
Mozete vi hvaliti Salihamidzica koliko god hocete ali vase price nemaju nikakve korist jel se covjek lijepo odrekao od reprezentacije za sva vremena.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Treba li jos sta reci? Ne treba! Mozda jos to, kada ovog osnovca pritjerate uz zid, on zove starog u pomoc.Virtu4l je napisao/la:Ponovit ću ovo po stoti put. Ne obazirite se na ove provokatore, ne morate odgovarati na svaku njihovu provokaciju. Kad je Hasan igrao za reprezentaciju oni su bili ponosni osnovci, tako da ne znaju o čemu pričaju. Možemo mi diskutovati o igrama Hasana Salihamidžića, nema potrebe da odgovaramo na provokacije.
Valjda je on pratio repku nesto duze.

Vom Jäger zum Gejagten
Cuj od 2003. prati repku i nesto prica o Hasanu. Boze sacuvaj. Cini mi se da si negdje reko da ti je 18 godina, znaci pratis repku tek od 12. Sto to? To te nije zanimalo dok nismo imali uspjeh? Jer 2002-2003 smo poceli dobro igrat pod Bakom. Vidis Hasan je igrao i dolazio iz Njemacke, kad tebe nije ni zanimala repka i ti sad njega pljujes i kazes da nije patriota?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hasan je sa Bayernom osvojio sve sto se moze osvojiti, i to ne sa klupe vec kao jedan od vaznijih igraca u to vrijeme u Bayernu, sad je u Juventusu....ova 2 kluba spadaju umedju 10 na svijetu svih vremena.....ne bih nista vise o njemu , mislim da je dovoljno.....njegova je nesreca dok je igrao za reprezentaciju, je ta sto nismo imali vise profesionalaca kao sto je on.....jednostavno covjek nije mogao igrati sa zajebantima tipa Baljica i kompanije...... Treba da smo ponosni na njega ..........ono sto je on postigao, mozemo se samo nadati da ce neko to ponoviti.....abd
-
- Kontakt:
Hase je profesionalac ,naucio kod svabe ,zato nije ni mogao sa ovima u reprezentaciji tipa Baljic itd ,koji su se po terenu zajebavali !
@Tarik kad pricas da se Braco nije zalagao ,a haj se ti zalazi cijelu tekmu sam ,da te vidim hoces li izdrzati do 45 minuta
@Tarik kad pricas da se Braco nije zalagao ,a haj se ti zalazi cijelu tekmu sam ,da te vidim hoces li izdrzati do 45 minuta

Pa et sta sam ja rekao o tariku.. novopeceni patriota na baterije.. e moj tare.. prati kao mi (ne svi) repku od prve utakmice zvanicne pa onda pricaj o hasanu... ovako ovo nije tema za tebe.. puno si to ga propustio ih kakav se fudbal igrao i kakve su ekipe dolazile na kosevu.. sve si to prespavao... i onda nadjes nekome pricati o patriotizmu.... nesto pricas kako susic nije pratio.. pa sta si ti radio... znaci sta god napises o reprezentaciji vise te necemo shvatati ozbiljno jer ipak nemas staza o tome pricati...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Salihamidzic je bio veliki igracina ali samo za Bayern i nikad za reprezentaciju.
Hasan je nula od covjeka i nikad nista nije dao reprezentaciji i drugi su to, bivsi reprezentavici, rekli kao na primjer Vlatko Glavas.
Vidim neki predstavljaju Salihamidzica kao neku ''zrtvu'' zbog saveza, i svi znamo kakav je nam savez ali malo cudno da je jedini Hasan bio ''zrtva'' a ne i drugi kao Barbarez, Bolic, Baljic, Hibic, Konjic itd
Ti momci su uvjek sve dali za repku a Salihamidzic nikad, osim mozda par izuzeteka protiv fudbalskih ''sila'' kao Lihtenstajn ili slicno.
Salihamidzic za Bayern=veliki igrac
Salihamidzic za BiH repku=nikad nista
Salihamidzic kao covjek=nula
Hasan je nula od covjeka i nikad nista nije dao reprezentaciji i drugi su to, bivsi reprezentavici, rekli kao na primjer Vlatko Glavas.
Vidim neki predstavljaju Salihamidzica kao neku ''zrtvu'' zbog saveza, i svi znamo kakav je nam savez ali malo cudno da je jedini Hasan bio ''zrtva'' a ne i drugi kao Barbarez, Bolic, Baljic, Hibic, Konjic itd
Ti momci su uvjek sve dali za repku a Salihamidzic nikad, osim mozda par izuzeteka protiv fudbalskih ''sila'' kao Lihtenstajn ili slicno.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
HASANE MAJSTORE HVALA TI ZA SVE.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
neka si ti covjek... jel i ti pratis reprezentaciju od 2003. godine kao i drug tarik????Pauk je napisao/la:Salihamidzic je bio veliki igracina ali samo za Bayern i nikad za reprezentaciju.
Ova tema nije o meni, nego o Salihamidzicu, pratim reprezentaciju od 1997 godine.adnan_hz je napisao/la:neka si ti covjek... jel i ti pratis reprezentaciju od 2003. godine kao i drug tarik????Pauk je napisao/la:Salihamidzic je bio veliki igracina ali samo za Bayern i nikad za reprezentaciju.
ma nije problem jel neko prati reprezentaciju......vec kako je prati.....i koliko vidi.......igra tadasnje reprezentacije se svodila da se namjesti slobodnjak za Baljica......koji je i cesto kornere koristio kao slobodne udarce.........Hibic i Konjic bili su zadeverani oko svog gola.........Jedini je Hasan imao pobjednicki mentalitet....
i nije mogao tako olako podnositi pojedine poraze koje nismo trebali doziviti.....i onda se nadje supak neki da krivi Hasana sto ne igara kao u Bayernu......a Baljic neka se zajebava.....
i nije mogao tako olako podnositi pojedine poraze koje nismo trebali doziviti.....i onda se nadje supak neki da krivi Hasana sto ne igara kao u Bayernu......a Baljic neka se zajebava.....
e bas tako.. pogodio si u sridu.. ljudi su ocekivali od hasana nekad i nemoguce.. dok su drugim igracima gledali kroz prste.. a hasnu ni jednu utakmicu niko nije progledao kroz prste.... Hasan je volio brz nogomet kao u bayernu ali u repci realno nije imao igrace za takvo nesto... tad se nasa igra svodila na nabijanje lopte iz odbrane u napad.. zanci vezni red smo uvijek preskakali.. pa nije hasan mogao otici po loptu u odbranu, sve predriblati i zabiti gol...PIRKE33 je napisao/la:ma nije problem jel neko prati reprezentaciju......vec kako je prati.....i koliko vidi.......igra tadasnje reprezentacije se svodila da se namjesti slobodnjak za Baljica......koji je i cesto kornere koristio kao slobodne udarce.........Hibic i Konjic bili su zadeverani oko svog gola.........Jedini je Hasan imao pobjednicki mentalitet....
evo sta je HAsan jednom prilikom izavio:
Još samo uspjeh sa reprezentacijom
Šest titula prvaka, četiri Kupa Njemačke, Liga prvaka, Interkontinentalni kup... Da li je Hasanu dosadilo i šta sada vidi kao svoj fudbalski cilj?
- Nikada nije malo. Uvijek želim pobjeđivati i osvajati trofeje, ali mislim da bi najljepši začin karijere bio da se BiH kvalifikuje za jedan jak turnir. To bi mi uspjeh načinilo još većim - kaže Salihamidžić.
Ti izgleda imas dobre ''argumente'' cim si u nuzdi da koristis psovke kao ''supak''.PIRKE33 je napisao/la:ma nije problem jel neko prati reprezentaciju......vec kako je prati.....i koliko vidi.......igra tadasnje reprezentacije se svodila da se namjesti slobodnjak za Baljica......koji je i cesto kornere koristio kao slobodne udarce.........Hibic i Konjic bili su zadeverani oko svog gola.........Jedini je Hasan imao pobjednicki mentalitet....
A Salihamidzic se nikad nije borio za reprezentaciju kao za Bayern, nikad nije dao ni 80-90% a kamoli 100%.
Igraci kao Vedin Music koji nisu ni t od talenta kao Salihamidzic su barem davali 100% od sebe dok je Salihamidzic se stedio i cuvao negdje na terenu da ga niko slucajno ne povrijedi jer je imao Hasan utakmice za Bayern u Ligi Prvaka a ko j.ebe reprezentaciju koja skoro uvjek gubi mislio je Hasan, e bas je to jedan od razloga sto je reprezentacija toliko gubila zbog takvog ''pobjednickog'' mentaliteta kod Salihamidzica.
- Principatus
- Kontakt:
Pa sta je ovo, Geronimo nam ode medju moderatore? Puh, sad nesmijem vise vrijedjati Bayern. 
Apro pro, sjecam se jos kad sam kao djecak navijao za HSV zbog Hasana, a vec tada nisam mogao primirisati Bayern, dok je moj brat bio bayernovac. Sjecam se jos njegovog zlobnog smijeha kad smo procitali da Hasan prelazi u München.

Apro pro, sjecam se jos kad sam kao djecak navijao za HSV zbog Hasana, a vec tada nisam mogao primirisati Bayern, dok je moj brat bio bayernovac. Sjecam se jos njegovog zlobnog smijeha kad smo procitali da Hasan prelazi u München.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
evo izjave Brace na ovu svu polemiku..
U BiH vas svi vole i cijene. Međutim, mnogi kažu, imaju osjećaj da mnogo bolje igrate za Bayern nego za reprezentaciju. U Bayernu ginete za svaku loptu, na svakoj utakmici?
“Nije tako. Možda su ponekad od mene bila prevelika očekivanja. Kao što sam rekao, za uspjehe nije dovoljan jedan igrač. Cijela ekipa je odgovorna i zaslužna za uspjeh reprezentacije. Ne može se misliti - ako je Hasan na terenu, on će sve uraditi. Ja i u reprezentaciji dajem sve od sebe, kao i u Bayernu. Možda se to nekad i ne vidi, ali ja kako gorim u Bayernu, gorim i u dresu reprezentacije”.
U BiH vas svi vole i cijene. Međutim, mnogi kažu, imaju osjećaj da mnogo bolje igrate za Bayern nego za reprezentaciju. U Bayernu ginete za svaku loptu, na svakoj utakmici?
“Nije tako. Možda su ponekad od mene bila prevelika očekivanja. Kao što sam rekao, za uspjehe nije dovoljan jedan igrač. Cijela ekipa je odgovorna i zaslužna za uspjeh reprezentacije. Ne može se misliti - ako je Hasan na terenu, on će sve uraditi. Ja i u reprezentaciji dajem sve od sebe, kao i u Bayernu. Možda se to nekad i ne vidi, ali ja kako gorim u Bayernu, gorim i u dresu reprezentacije”.
- Stone Island
- Kontakt:
Treba prvo znati kakav je igrač Braco pa tek onda suditi o tome je li se borio ili ne.Nije isto igrati u ozbiljnom Bayernu(disciplina na prvom mjestu) i u reprezentaciji sa šminkerima poput Baljića.Pauk je napisao/la:Ti izgleda imas dobre ''argumente'' cim si u nuzdi da koristis psovke kao ''supak''.PIRKE33 je napisao/la:ma nije problem jel neko prati reprezentaciju......vec kako je prati.....i koliko vidi.......igra tadasnje reprezentacije se svodila da se namjesti slobodnjak za Baljica......koji je i cesto kornere koristio kao slobodne udarce.........Hibic i Konjic bili su zadeverani oko svog gola.........Jedini je Hasan imao pobjednicki mentalitet....
A Salihamidzic se nikad nije borio za reprezentaciju kao za Bayern, nikad nije dao ni 80-90% a kamoli 100%.
Igraci kao Vedin Music koji nisu ni t od talenta kao Salihamidzic su barem davali 100% od sebe dok je Salihamidzic se stedio i cuvao negdje na terenu da ga niko slucajno ne povrijedi jer je imao Hasan utakmice za Bayern u Ligi Prvaka a ko j.ebe reprezentaciju koja skoro uvjek gubi mislio je Hasan, e bas je to jedan od razloga sto je reprezentacija toliko gubila zbog takvog ''pobjednickog'' mentaliteta kod Salihamidzica.

I reci mi,šta je to Braco igrao u Bayernu a šta u reprezentaciji ? Mislim na poziciju.
prvo sorry za psovke.....omaklo mi se ......mislio sam na tadasnje selektore koji su svoj autoritet preko Hasana
pokazivali...........elem...super....trebao mu je neko noge slomit da bi smo ga vise voljeli........
pokazivali...........elem...super....trebao mu je neko noge slomit da bi smo ga vise voljeli........
Da da Baljic je sada kriv sto Salihamidzic je nula od covjeka, bez karaktera, i sto nikad nije dao ni blizu sve od sebe za reprezentaciju.Stone Island je napisao/la:Treba prvo znati kakav je igrač Braco pa tek onda suditi o tome je li se borio ili ne.Nije isto igrati u ozbiljnom Bayernu(disciplina na prvom mjestu) i u reprezentaciji sa šminkerima poput Baljića.Pauk je napisao/la:Ti izgleda imas dobre ''argumente'' cim si u nuzdi da koristis psovke kao ''supak''.PIRKE33 je napisao/la:ma nije problem jel neko prati reprezentaciju......vec kako je prati.....i koliko vidi.......igra tadasnje reprezentacije se svodila da se namjesti slobodnjak za Baljica......koji je i cesto kornere koristio kao slobodne udarce.........Hibic i Konjic bili su zadeverani oko svog gola.........Jedini je Hasan imao pobjednicki mentalitet....
Igraci kao Vedin Music koji nisu ni t od talenta kao Salihamidzic su barem davali 100% od sebe dok je Salihamidzic se stedio i cuvao negdje na terenu da ga niko slucajno ne povrijedi jer je imao Hasan utakmice za Bayern u Ligi Prvaka a ko j.ebe reprezentaciju koja skoro uvjek gubi mislio je Hasan, e bas je to jedan od razloga sto je reprezentacija toliko gubila zbog takvog ''pobjednickog'' mentaliteta kod Salihamidzica.![]()
I reci mi,šta je to Braco igrao u Bayernu a šta u reprezentaciji ? Mislim na poziciju.
Igrao je u Bayernu i na sredini i u odbrani vecinom desna strane a ponekad i lijeva, u repki nije igrao nigdje iako je bio starter obicno na desnog strani sredine, nekad i lijevoj, ali bolje bi prosla BiH repka da je neko drugi bio strater ali ko daje 100% a ne kao Hasan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.