Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ovi kao da su iz Afrike, pa im smeta 3 cm snijega, a da su pobijedili hvalili bi se ovdje kako su po uslovima koji vladaju kao u Sibiru ostvarili junačke epske pobjede protiv timova koji se za opstanak bore 

Grbavica naš je Hram!!!
rugao se lonac loncu a oba su suplja.Kevin je napisao/la:ne pricamo o ovoj utakmici...
sad bi ja mogao ljepiti slike sa Koševa, Grbavice itd i možemo tako do u nedogled..
1946
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
...Život za Široki...
- champions1921
Sto daje implicira da je svugdje u pet deka i da se niko nema pravo specijalno zaliti na terene..Kevin je napisao/la:ne pricamo o ovoj utakmici...
sad bi ja mogao ljepiti slike sa Koševa, Grbavice itd i možemo tako do u nedogled..
Tereni su odron kao i liga. Ali tako je kako je..
I ja sam bio za odgadjanje prije nego se odigralo.. Sada sam sretan sto nije odgodjenoŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 dec 2013, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
sasvim jasnoŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Hajde sad stavi ruku na srce, bi li bio za ovu teoriju da ste ih mlatnuli minimum 0-1!ŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
Grbavica naš je Hram!!!
pa ne pricamo o bodovima, kako ne kontas vise..isti uvjeti su bili i Zrinjskom i Olimpicu itd pa vjerojatno i na Grbavici i na Koševu..govorimo o tome da se kolo trebalo odgoditi jer uvjeti nisu normalni bili nikako i većini..RiverPlate je napisao/la:Hajde sad stavi ruku na srce, bi li bio za ovu teoriju da ste ih mlatnuli minimum 0-1!ŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
govorimo o kvaliteti nogometa, o kamerama iza klupa itd
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bi, zasto ne bi, znao sam kakav ce teren biti (jos kad procitas na vecini stadiona dan prije tek organiziraju volonterstva i ljudi gaze teren, oru, ciste od snijega da bi se igrao ''nogomet'' na njemu) i moja poanta nije da bi to sad trebao govoriti naknadno (svi smo svjesni ionako da je Široki definitivno kvalitetniji od Rudara), nego vec unaprijed je trebalo biti odgodjeno s obzirom na vremenske neprilike, pogotovo na terenima koja su jos manje odrzavana od onih ''boljih'', koji su takodjer ionako losi, j.ebo dva boda tu, izgubimo mi puno vise bodova na svojoj Pecari protiv losijih ekipa i izgubit cemo do kraja prvenstva, al ovako na ovim primjerima skontas da nikoga nije briga za nogomet i gledatelje nego eto nek se odigra kad je vec tako receno, a realno se mogla ocekivati bas nikakva igra i nogomet, to je meni neshvatljivo, a ti jos pri tom prijedjes kompletnu ''uredno ociscenu'' drzavu i u ''fantasticnim uvjetima'' na ''sjajnim stadionima'' gledas po snijegu anti-nogometnu predstavu.
Ne kazem da se nije desavalo i na Pecari gdje je teren vrlo dobar za BH uvjete, ali za suhe uvjete, dok je za kisovito vrijeme kad pada tjedan dana realno iznimno los jer fali drenaza, medjutim, to se sve uredno odigra, koga - ni za koga, tu jednostavno treba poostravati kriterije za terene, za klubove, znaci uciniti sve za sto regularnije uvjete igre i neki povratak publike na stadione, razmisliti ozbiljno o kalendaru natjecanja i kakav treba biti, a to hocemo li mi izgubiti zbog toga bodove u Prijedoru, to ni prvi ni zadnji put, niti smo mi tu jedini niti bi, da se razumijemo, ista drugacije i ti postupio i rekao u toj situaciji, jer opet bih rekao da se nije ni trebalo igrati i ne vjerujem da bi jedini bio tog misljenja.
Ne kazem da se nije desavalo i na Pecari gdje je teren vrlo dobar za BH uvjete, ali za suhe uvjete, dok je za kisovito vrijeme kad pada tjedan dana realno iznimno los jer fali drenaza, medjutim, to se sve uredno odigra, koga - ni za koga, tu jednostavno treba poostravati kriterije za terene, za klubove, znaci uciniti sve za sto regularnije uvjete igre i neki povratak publike na stadione, razmisliti ozbiljno o kalendaru natjecanja i kakav treba biti, a to hocemo li mi izgubiti zbog toga bodove u Prijedoru, to ni prvi ni zadnji put, niti smo mi tu jedini niti bi, da se razumijemo, ista drugacije i ti postupio i rekao u toj situaciji, jer opet bih rekao da se nije ni trebalo igrati i ne vjerujem da bi jedini bio tog misljenja.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 02 dec 2013, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Jel me zezaš Kevine?O kakvoj kvaliteti mi pričamo ovdje, pa eto priznajem da su normalni uslovi bili 20 stepeni temperatura, vedro, gledali bi za 20 posto u vrh glave kvalitetniji fudbal, a to za kamere iza gola ne kontam te, ne igraju kamere nego fudbaleri, to je nebitno u ovoj priči!
Grbavica naš je Hram!!!
uz teren sam se i osvrnuo na kamere koji rade izvještaj sa stadiona..jel tebi smiješan položaj ove kamere?RiverPlate je napisao/la:Jel me zezaš Kevine?O kakvoj kvaliteti mi pričamo ovdje, pa eto priznajem da su normalni uslovi bili 20 stepeni temperatura, vedro, gledali bi za 20 posto u vrh glave kvalitetniji fudbal, a to za kamere iza gola ne kontam te, ne igraju kamere nego fudbaleri, to je nebitno u ovoj priči!

jel tebi normalno da neki stadion ima licencu, a nema ni reflektore, ni mjesto za kameru za televiziju itd

meni je to sve smiješno...
a što se tiče kvalitete, pričamo o toj kvaliteti koje nema niti će je ikad biti dok god ovakvo stanje bude..i onda ćemo se svi čuditi što nas izbacuju neki st.patrick's, kukesi, dudelange itd
-
- Kontakt:
Nije mi normalno naravno sve što si nabrojao, ali samo se vi kao uvrijeđene mlade žalite zašto nije odgođeno kolo, pa biće gore u martu kad krene opet nego sada, od topljenja snijega i blata do koljena, najbolje bi bilo odgoditi sve do sredine aprila i Bog te veselio!
Grbavica naš je Hram!!!
- champions1921
Bas me cudi sto niste niti jedan jedini post napisali o odgadanju tekmi prije nego sto su odigrane??
Nije ovdje niko lud.. Mozda je kolo trebalo biti odgodjeno ali cinjenica je da se zalite zato sto ste prosuli, po vama, sigurne bodove.. Te bodove pokusavate uporediti sa nekim koje ste prosuli na pecari ali slozicete se da su ovi bodovi prosuti u losem momentu i da nije isto zaostajati za liderom 4 ili 2 boda a jos samo 11 kola do kraja od kojih 7 lider igra u Sarajevu..
Nije ovdje niko lud.. Mozda je kolo trebalo biti odgodjeno ali cinjenica je da se zalite zato sto ste prosuli, po vama, sigurne bodove.. Te bodove pokusavate uporediti sa nekim koje ste prosuli na pecari ali slozicete se da su ovi bodovi prosuti u losem momentu i da nije isto zaostajati za liderom 4 ili 2 boda a jos samo 11 kola do kraja od kojih 7 lider igra u Sarajevu..
BUDI ŽELJO !!!
znaš koliko me zanima hoćemo li osvojiti ovu ligu ili ne?champions1921 je napisao/la:Bas me cudi sto niste niti jedan jedini post napisali o odgadanju tekmi prije nego sto su odigrane??
Nije ovdje niko lud.. Mozda je kolo trebalo biti odgodjeno ali cinjenica je da se zalite zato sto ste prosuli, po vama, sigurne bodove.. Te bodove pokusavate uporediti sa nekim koje ste prosuli na pecari ali slozicete se da su ovi bodovi prosuti u losem momentu i da nije isto zaostajati za liderom 4 iili 2 boda a jos samo 11 kola do kraja od kojih 7 lider igra u Sarajevu..

ne zanima me 2%..važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo..eto ako te baš zanima..
iz ovih stopa dabogda ti Željo bio prvak i ove godine...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ti pišeš kao da se radi o trgovačkom društvu,a ne sportskom klubu.važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo
Rezultat bi valjda trebao biti jedino što nas navijače zanima,a ne finansijski izvještaj na kraju sezone.
Doduše,i sam sebe uhvatim da ponekad razmišljam u tom pravcu,kao ti,pošto je moj klub stalno u nekom blatu,ali brzo skontam da je moje da odem na tribinu i navijam da pobjedimo,a o ostalom nek brinu oni koji su zaduženi za to.
U krajnjem slučaju,ta titula donosi 700 000 maraka,samo od UEFA.!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Titula donosi vise para nego sto se ijedan igrač moze prodati iz nase lige.
ako je za titulu uvjet da kupujemo strance, zanemarujemo svoje omladince onda ne hvala..Armageddon2012 je napisao/la:Ti pišeš kao da se radi o trgovačkom društvu,a ne sportskom klubu.važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo
Rezultat bi valjda trebao biti jedino što nas navijače zanima,a ne finansijski izvještaj na kraju sezone.
Doduše,i sam sebe uhvatim da ponekad razmišljam u tom pravcu,kao ti,pošto je moj klub stalno u nekom blatu,ali brzo skontam da je moje da odem na tribinu i navijam da pobjedimo,a o ostalom nek brinu oni koji su zaduženi za to.
U krajnjem slučaju,ta titula donosi 700 000 maraka,samo od UEFA.!
radije gledam ove momke mlađe na terenu koji se bore i ginu nego plaćenike pa me sa te strane titula i ne zanima..
šta su ove titule donijele recimo Želji zadnjih godina? apsolutno ništa..
- champions1921
Ako se u Njemackoj i Francuskoj moze igrati u ovakvim uslovima onda ne vidim sto je to toliki problem da se i kod nas odigra jedno kolo.. Na kraju krajeva radi se samo o jednom kolu..

BUDI ŽELJO !!!
Pastrmka i Saskograd će biti trajno banovani ukoliko ličnom netrpeljivošću nastave trolati sve teme.
Komšije ste, nađite se pa porazgovarajte ili prebacite diskusiju na PP, pa do mile volje jedan drugog smarajte... a nas ovdje malo popustite ili da to uradim ja?
Komšije ste, nađite se pa porazgovarajte ili prebacite diskusiju na PP, pa do mile volje jedan drugog smarajte... a nas ovdje malo popustite ili da to uradim ja?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dogovoreno. Ali ni jedan put nije do mene. Ne moze covjek napisat nesto da ga ne citira 5 clanova mladezi. Ok postujem pravila koristenja foruma i od sada moja adresa je samo RSD VELEZ MOSTAR.admin je napisao/la:Pastrmka i Saskograd će biti trajno banovani ukoliko ličnom netrpeljivošću nastave trolati sve teme.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
uopšte me ne interesuje do koga je i ko je prvi počeo, ko koga citira i ko kome odgovara.
ako niste u stanju normalno komunicirati, letite obojica.
ako niste u stanju normalno komunicirati, letite obojica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.