FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ozbiljno se priča da bi nam Kajkut trebao doći i još kad bi došao jedan stoper titula bi bila sigurna.
-
- Kontakt:
Moj glas takodje ide kapitenu..
Stvarno bi mi bilo drago da se glavnom timu prikljuci jos 2-3 juniora, da mali Gojak potpise jer sigurno ce biti igracina ako ga budu forsirali.Sto se tice pojacanja i ja sam cuo za defanzivca ali me ne zanima sve dok ne stavi potpis na papir.Ima jos vremena, skoro pola godine tako da ce se valjda i ljudi vratit na tribine u toplijem dijelu sezone..
Stvarno bi mi bilo drago da se glavnom timu prikljuci jos 2-3 juniora, da mali Gojak potpise jer sigurno ce biti igracina ako ga budu forsirali.Sto se tice pojacanja i ja sam cuo za defanzivca ali me ne zanima sve dok ne stavi potpis na papir.Ima jos vremena, skoro pola godine tako da ce se valjda i ljudi vratit na tribine u toplijem dijelu sezone..
Razmišljao sam između Lončarića, Stane, Hasanovića i Svrake. Glas sam dao Svraki. Načeo je Zvijezdu i odlučio Borac.
Što se tiče nastavka prvenstva, mislim da su pitari nakon današnjih dešavanja konačno otpali iz utrke za prvaka. Glavni konkurent će nam biti Široki.
Naprijed šampioni!
Što se tiče nastavka prvenstva, mislim da su pitari nakon današnjih dešavanja konačno otpali iz utrke za prvaka. Glavni konkurent će nam biti Široki.
Naprijed šampioni!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidim da je pravo popularno glasat' za Svraku danas, pa da se i ja pohvalim da sam mu dao glas u anketi.
Presudilo je radovanje nakon gola Borcu, mene je onim potezom kupio za sva vremena.
Presudilo je radovanje nakon gola Borcu, mene je onim potezom kupio za sva vremena.
Dobro veliš boccaccio ide duga pauza.Strašno važna i nama na tribinama i našoj djeci.Uzdati se da će nas povrede ovaj put zaobići i da se izvukla pouka sa prethodnih priprema.Ako se dobro sjećam negdje pred pprvenstvo si izrazio nadu da možemo do prvog mjesta uprkos ..... itd itd.Vjerujem da danas kao i ja uostalom nisi ni pomislio da će ovaj dio biti toliko turbulentan.E ono u šta ja vjerujem je da će proljeće biti još turbulentnije.Mi ipak imamo jako mladu ekipu i sa te strane smo u teoretskom hendikepu a praktično nas može izvaditi upravo ta mladost i njen fudbalski bezobrazluk.Biće nam potrebno i da nam se poklope rezultati konkurenata a oni su ove sezone posebna priča.Kone naprosto gladne a i politika koja ih preferira,željna trofeja.Evo već danas je krenulo,neko će na kraju sezone polagati račune za utrošenu lovu,Zrinjski nama neugodan,Olimpik od pobjede u BL do poraza tamo negdje pa Široki.Svi smo vidjeli koliko je Borac zajeban .Elem uzdati se u našu struku,jer para velikih nema i da uz povratnike i Dino proslavi titulu na Grbavici
Zadnja izmjena: reks, dana/u 01 dec 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Realno Tomić je igrač čitave polusezone, a novembra Stanić!
Grbavica naš je Hram!!!
Neka pauze bolji ce se Kvesa i Zola vratiti a i Colic. Imaju duzi period. A to su tri jaka pojacanja. Nema ih u drugim timovima PL BiH da bih ih sad covjek mogao zaganjati.
- Trequartista
- Kontakt:
Zolotić dok ne ode kod psihijatra na par sesija i izbaci strah iz sebe nema ništa od njega, ono malo što je igrao nakon svakog kontakta s loptom se odmah fatao za nogu.
Kvesić još uvijek vidno hramlje, pitanje kakav će i on biti, jedino Čola neće imati problema sa novom adaptacijom.
Mene je lično iznenadilo ovo prvo mjesto jer sam se predao nakon remija protiv Slavije, ali eto čim se primi plata može se i igrati, para buši gdje burgija neće, uvijek bilo i ostalo.
Kvesić još uvijek vidno hramlje, pitanje kakav će i on biti, jedino Čola neće imati problema sa novom adaptacijom.
Mene je lično iznenadilo ovo prvo mjesto jer sam se predao nakon remija protiv Slavije, ali eto čim se primi plata može se i igrati, para buši gdje burgija neće, uvijek bilo i ostalo.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
ja sam bio blagi pesimista, ali sada sam veliki optimista,
znao sam da nakon ovih 19 kola ne mozemo imati manje od 35 bodova,
eto imamo 38 skoro pa taj moj minimum,
ali mislio sam da ce konkurenti skupiti 45 i vise, ipak u igri je bilo 57bodova, u ovako slaboj ligi, mislio sam da bar 2 kluba (FKS i Siroki) ce skupiti oko 43-44b(da imaju po 3 poraza i 2 nerjesena ili 4nerjesena i 2 poraza,realno),
tu bi se oprostili od titule i za europu bi morali se zabrinuti...ali evo vidi sada pozicije
zasto sam optimista?
pa jeste li svjesni da od 11 preostalih kola, mi 7 igramo u Sarajevu, od pravih gostovanja imamo Radnika, Leotar, Velez i Rudar...
Radnik i Velez su bez ambicija, a Leotar i Rudar preslabi, a postoji mogucnost da Rudar zadnje kolo osigura opstanak tako da i on bude bez ambicija mada nama je svejedno
siguran sam da cemo lakse bodove donijeti sa ove 4 utakmice nego ove u Sarajevu.
znam da mi opet imamo sve "teske utakmice", sa direktnim konkurentima, ali valjda nam je to prednost, jer ih mi docekujemo na Grbavici, i nasa "Baza Bez Poraza" ako opravda svoj naziv, cak i uz nekoliko kikseva, mislim da mozemo do titule...
znao sam da nakon ovih 19 kola ne mozemo imati manje od 35 bodova,
eto imamo 38 skoro pa taj moj minimum,
ali mislio sam da ce konkurenti skupiti 45 i vise, ipak u igri je bilo 57bodova, u ovako slaboj ligi, mislio sam da bar 2 kluba (FKS i Siroki) ce skupiti oko 43-44b(da imaju po 3 poraza i 2 nerjesena ili 4nerjesena i 2 poraza,realno),
tu bi se oprostili od titule i za europu bi morali se zabrinuti...ali evo vidi sada pozicije

zasto sam optimista?

Radnik i Velez su bez ambicija, a Leotar i Rudar preslabi, a postoji mogucnost da Rudar zadnje kolo osigura opstanak tako da i on bude bez ambicija mada nama je svejedno
siguran sam da cemo lakse bodove donijeti sa ove 4 utakmice nego ove u Sarajevu.
znam da mi opet imamo sve "teske utakmice", sa direktnim konkurentima, ali valjda nam je to prednost, jer ih mi docekujemo na Grbavici, i nasa "Baza Bez Poraza" ako opravda svoj naziv, cak i uz nekoliko kikseva, mislim da mozemo do titule...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
na proljece obaramo mnogo rekorda sto se tice premijer lige i domacih takmicenja... ako je neko pomislio da je sezone 2011/12 najsavrsenija sto se tice brojki, ova ce biti jos bolja... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
po dosadasnjem ucinku potez cisto kozmeticke prirodelucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???
Ne pomaze "huk" sjevera ni usta.. za trenera titula je plavo bijelalucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???

- KosevskoHill
- Kontakt:
Ti paša baš lupaš i to naveliko ! Jeste da su obojica imali teške povrede i da treba vremena da se čovjek vrati ali nije ih niko silovao pa da trebaju PSIHOLOGA a ne psihijatra... Ja sam imao povredu sličnu kao Kvesić i samo je potrebno vremena da noga ojača i to je to, mentalni pritisak prođe sam od sebe..Trequartista je napisao/la:Zolotić dok ne ode kod psihijatra na par sesija i izbaci strah iz sebe nema ništa od njega, ono malo što je igrao nakon svakog kontakta s loptom se odmah fatao za nogu.
Željezničar za život cijeli !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
sta mi kao navijaci mozemo uraditi po pitanju dizanja kosarkaskog i rukometaskog kluba, vjerovatno nista, a stvarno je sramota da niko ne vodi racuna o tome
FKŽ !
- invincible1921
- Kontakt:
A PORUKA ZA ROBERTA I PITARE,DA MOGU SAMO ....zeljeznicar1 je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???![]()

=\_1921_/=
- Trequartista
- Kontakt:
Šteta što je kraj pa nema više treninga, ja sam par puta bio i uvjerio se u ovo što pišem.KosevskoHill je napisao/la:
Ti paša baš lupaš i to naveliko ! Jeste da su obojica imali teške povrede i da treba vremena da se čovjek vrati ali nije ih niko silovao pa da trebaju PSIHOLOGA a ne psihijatra... Ja sam imao povredu sličnu kao Kvesić i samo je potrebno vremena da noga ojača i to je to, mentalni pritisak prođe sam od sebe..
Je li ubacio Dino par puta Zolu i vidio čovjek da ne može pa se počela forsirati braća Sadiković za koje je Zola realno izmislio fudbal?
Kvesu sam vidio posljednji put protiv Viteza, ima još tri mjeseca do nastavka, valjda bude odličan kao nekad, pod uslovom da ostane.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Zola je prije par dana operisan izvadjena mu sipka glupo bi ga bilo forsirati sa sipkom u nozi, to bi mu uradio samo dusman.Zola ce nakon priprema biti ko mina.Trequartista je napisao/la:Šteta što je kraj pa nema više treninga, ja sam par puta bio i uvjerio se u ovo što pišem.KosevskoHill je napisao/la:
Ti paša baš lupaš i to naveliko ! Jeste da su obojica imali teške povrede i da treba vremena da se čovjek vrati ali nije ih niko silovao pa da trebaju PSIHOLOGA a ne psihijatra... Ja sam imao povredu sličnu kao Kvesić i samo je potrebno vremena da noga ojača i to je to, mentalni pritisak prođe sam od sebe..
Je li ubacio Dino par puta Zolu i vidio čovjek da ne može pa se počela forsirati braća Sadiković za koje je Zola realno izmislio fudbal?
Kvesu sam vidio posljednji put protiv Viteza, ima još tri mjeseca do nastavka, valjda bude odličan kao nekad, pod uslovom da ostane.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prema Aci to je nesto najbolje za BH nogomet. A nekad je bio naslov u nasim novinama "BH nogomet je igra u kojoj je sampion uvijek Zeljeznicar."lucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???
Pa se vi sad kontajte i prokontajte odgovor

Odoh spavati dok je takmicenje jos neregularno.