Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Utakmica katastrofa, niko ali apsolutno niko raspoložen za igru. Jednostavno nemamo širinu u timu, nemamo igrače koji su spremni za rotaciju, igrače koji uvijek mogu upasti i u prvih 11. Henderson već par utakmica samo trči, "puno zuji malo meda daje", pa se neki čude zašto neće dobiti poziv za Brazil. Normalno da neće, Cleverley je za njega Xabi Alonso. Allen također kriza, od njega se ne može očekivati da može uraditi neku prevagu na terenu. Kapiten sve lošiji, ali i dalje majstor koji u svakom trenutku može prelomiti utakmicu. Uglavnom, sredina terena nam je ove sezone kriminalna i nadam se da ćemo u januaru dovesti kvalitetno krilo kako bi se Cou vratio u sredinu, stvarno mi je više muka gledati Frizuricu kako leta ko muha bez glave.
Sa Sturidgeom i Coutinhom smo u napadu puno jači, i siguran sam da Hull danas ne bi glat prošao da su igrala obojica, spremni, ali šta je tu je. Još jedan pokazatelj da General treba pojačanja. i 4. pozicija je za sada super.
Sa Sturidgeom i Coutinhom smo u napadu puno jači, i siguran sam da Hull danas ne bi glat prošao da su igrala obojica, spremni, ali šta je tu je. Još jedan pokazatelj da General treba pojačanja. i 4. pozicija je za sada super.
Hull prvi put u historiji pobijedio Liverpool,još jedan rekord za Brendana.
E moj doktore, kakvih će sve Brendan rekorda oboriti do kraja mandata, nismo ni svjesni.Zodiac je napisao/la:Hull prvi put u historiji pobijedio Liverpool,još jedan rekord za Brendana.
Znam da je već oborio onaj da je jedini trener koji ništa nije osvojio u prvoj sezoni u klubu. Je li nas Oldham ikada prije pobjedio?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jeste, ali padaju drugi rekordi i padaćeHenderson je napisao/la:Je li nas Oldham ikada prije pobjedio?
Ja te volim, volim Željo..
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Evo nas u decembru i jos nas Rodgers,naravno sa igracima,drzi medu 4 najbolje ekipe.Pokazuje da ima talenta ali mora imati i bolju podrsku od vlasnika ako se zele rezultati.Neko prica o 100 miliona,a kada pogledamo samo prosli prelazni rok vidit cemo da konkurenti koji su imali jace ekipe od Liverpool i prije Rodgersovog dolaska da su,opet ponavljam za samo jedan rok, ulozili minimalno trecinu onoga koliko je Rodgers potrosio za dvije godine.
Arsenal 50ak miliona
United 30ak miliona
City i Tottenham oko 100njak miliona
Chelsea 50ak miliona...dakle potrosnja ekipa za samo prosli transferni rok,a svaka od ovih ekipa je pruzala bolje rezultate od Liverpoola tokom zadnje 3-4 sezone.
Jos bih dodao da se zaboravlja na velik broj prodanih igraca,a zaradilo se je od njih jedno 40-50 miliona tako da je Rodgersov minus skoro pa duplo manji.
On nema dobru podrsku vlasnika jer mu ovi daju tek toliko da nas krpi,a kada trazi pojacanje u rangu onih kakva dovode konkuretni ono nam propadne radi par miliona,to smo najbolje vidjeli na primjerima Hene i Coste-bili su skautirani neko vrijeme,a sve je bilo uzalud radi par miliona.
Nadam se da ce Rodgers i ekipa izdrzati decembar na dobroj poziciji pa da vidimo Amere stjerane u cosak bez pravih argumenata zasto nisu ulozili u ekipu.Vjerujem u Rodgersa i ekipu da ce Novu godinu docekati na minimum minus 3 boda od 4. pozicije koja ce biti dostizna uz ulaganja.Bez ulaganja tesko da cemo izdrzati do kraja jer ovoj ekipi fali kvaliteta,a ne krpa i zakrpa koje se maltene kupuju od prodanih igraca.
Treba se okrenuti Norwichu u srijedu.Dobru situaciju i dalje imamo pred sobom jer u ovom razmaku(nedelja-srijeda-nedelja) igramo dosta lakse utakmice u odnosu na konkurente i to moramo iskoristiti kako bi napravili razliku.Steta za ovaj poraz jer smo bili bas u odlicnom polozaju.
Uz sve bodove,koji su imperativ,u naredna dva kola(Norwich i WHU) ocekujem i drasticno popravljanje igre i dizanje forme pred teske utakmice i boxing day.
Arsenal 50ak miliona
United 30ak miliona
City i Tottenham oko 100njak miliona
Chelsea 50ak miliona...dakle potrosnja ekipa za samo prosli transferni rok,a svaka od ovih ekipa je pruzala bolje rezultate od Liverpoola tokom zadnje 3-4 sezone.
Jos bih dodao da se zaboravlja na velik broj prodanih igraca,a zaradilo se je od njih jedno 40-50 miliona tako da je Rodgersov minus skoro pa duplo manji.
On nema dobru podrsku vlasnika jer mu ovi daju tek toliko da nas krpi,a kada trazi pojacanje u rangu onih kakva dovode konkuretni ono nam propadne radi par miliona,to smo najbolje vidjeli na primjerima Hene i Coste-bili su skautirani neko vrijeme,a sve je bilo uzalud radi par miliona.
Nadam se da ce Rodgers i ekipa izdrzati decembar na dobroj poziciji pa da vidimo Amere stjerane u cosak bez pravih argumenata zasto nisu ulozili u ekipu.Vjerujem u Rodgersa i ekipu da ce Novu godinu docekati na minimum minus 3 boda od 4. pozicije koja ce biti dostizna uz ulaganja.Bez ulaganja tesko da cemo izdrzati do kraja jer ovoj ekipi fali kvaliteta,a ne krpa i zakrpa koje se maltene kupuju od prodanih igraca.
Treba se okrenuti Norwichu u srijedu.Dobru situaciju i dalje imamo pred sobom jer u ovom razmaku(nedelja-srijeda-nedelja) igramo dosta lakse utakmice u odnosu na konkurente i to moramo iskoristiti kako bi napravili razliku.Steta za ovaj poraz jer smo bili bas u odlicnom polozaju.
Uz sve bodove,koji su imperativ,u naredna dva kola(Norwich i WHU) ocekujem i drasticno popravljanje igre i dizanje forme pred teske utakmice i boxing day.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Samo što je Arsenal te pare potrošio u zadnja 4 prijelazna roka ..a ne zadnjiRodgersBOSS je napisao/la: Arsenal 50ak miliona

No Ozil no partyRosicky je napisao/la:Samo što je Arsenal te pare potrošio u zadnja 4 prijelazna roka ..a ne zadnjiRodgersBOSS je napisao/la: Arsenal 50ak miliona

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Poceli ste padati. Eto Uniteda na dva boda... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svejedno, pušete i daljetrxel je napisao/la:Poceli ste padati. Eto Uniteda na dva boda...

Bod po bod u svakom kolu i eto Uniteda...OTNYS_YNWA je napisao/la:Svejedno, pušete i daljetrxel je napisao/la:Poceli ste padati. Eto Uniteda na dva boda...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Polako ali sigurno idemo ka poolu. Puhanje postaje nepodnosljivo... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najgore od svega jeste to što smo "mi", redsi, 4. na tabeli ali se pojedinci ovdje ponašaju kao da smo na samom dnu tabele. Niko ne može da shvati da u Engleskoj nema lakih protivnika, nema lakih pobjeda jer se igra tako otvoren nogomet da je sve moguće. Arsenal se izdvaja, ovo ostalo bara-bara, ali pitanje je da li će Topnici uspjeti zadržati ovu odličnu formu.
Sjajno je kad Liverpool izgubi a onda dođu ovi lešinari na temu i kruže iznad našeg poraza.
Samo mi je nejasno kako im se da više kružiti
Samo mi je nejasno kako im se da više kružiti

trxel je napisao/la:Polako ali sigurno idemo ka poolu. Puhanje postaje nepodnosljivo...
Ovaj prije 20 ak dana pretendovo na prvo mjesto, mjerio koliko im bodova fali do vrha, a evo ga sad je poceo ko mjeru uzimat Liverpul. Lik je toliko jadan u svojim prognozama i pokusajima kopiranja Mora da je to dno dna, onaj gorki sljam, da gore ne moze. Smiri se malo momak, valja pojest na kraju ono sto si posro.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
lololololOTNYS_YNWA je napisao/la:Najgore od svega jeste to što smo "mi", redsi, 4. na tabeli ali se pojedinci ovdje ponašaju kao da smo na samom dnu tabele. Niko ne može da shvati da u Engleskoj nema lakih protivnika, nema lakih pobjeda jer se igra tako otvoren nogomet da je sve moguće. Arsenal se izdvaja, ovo ostalo bara-bara, ali pitanje je da li će Topnici uspjeti zadržati ovu odličnu formu.
buraz 4. trenutno...
ako zavrsite 5. udarite se u gu*icu...
Uh, Henderson je kriv za poraz, nije Rodgers. Kontaktiraću ga lično da se izvine i tebi i CleverleyjuOTNYS_YNWA je napisao/la:Utakmica katastrofa, niko ali apsolutno niko raspoložen za igru. Jednostavno nemamo širinu u timu, nemamo igrače koji su spremni za rotaciju, igrače koji uvijek mogu upasti i u prvih 11. Henderson već par utakmica samo trči, "puno zuji malo meda daje", pa se neki čude zašto neće dobiti poziv za Brazil. Normalno da neće, Cleverley je za njega Xabi Alonso. Allen također kriza, od njega se ne može očekivati da može uraditi neku prevagu na terenu. Kapiten sve lošiji, ali i dalje majstor koji u svakom trenutku može prelomiti utakmicu. Uglavnom, sredina terena nam je ove sezone kriminalna i nadam se da ćemo u januaru dovesti kvalitetno krilo kako bi se Cou vratio u sredinu, stvarno mi je više muka gledati Frizuricu kako leta ko muha bez glave.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Devetom bježimo samo 3b ,nikad gorem Utd u zadnjih 20g samo 2 šta će tek biti kad oni krenu jače i uvežu bolje rezultate ,ne treba spominjati da nismo igrali sa Che,Cityem i kokoškama , bod iz tri utakmice bi bio kao kuća uz ovu igru.
Što je najgore od svih tih top timova nismo nikoga pobjedili od kako je Rodgers menadžer. Jedino united na početku lige, znači u jedno desetak utakmica samo jedna pobjeda.Zodiac je napisao/la:Devetom bježimo samo 3b ,nikad gorem Utd u zadnjih 20g samo 2 šta će tek biti kad oni krenu jače i uvežu bolje rezultate ,ne treba spominjati da nismo igrali sa Che,Cityem i kokoškama , bod iz tri utakmice bi bio kao kuća uz ovu igru.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bilo je godinama i gore vrijeme za Liverpool pa se klub postovao i volio jer je najveci , a danas svakakvi papci navijaju za isti, i pokusavaju da ga vole na isti nacin kao sto to rade navijaci umjetni klubova tipa Chelsea, City.
Sve je to do Istanbula 2005.
Sve je to do Istanbula 2005.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.