strucnjak si velikivajza_fcbm je napisao/la:ribery nezna hocel pisat ili srat , bayern ili real ,nek se odluci , dobar je za bayerna a u realu ce propasti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
strucnjak si velikivajza_fcbm je napisao/la:ribery nezna hocel pisat ili srat , bayern ili real ,nek se odluci , dobar je za bayerna a u realu ce propasti
Sva sreca da je clanak, inace da je koljeno, bilo bi opet najmanje 4, 5 sedmica pauze.geronimo je napisao/la:Omere, srecom ovaj put nije koljeno u pitanju. Valjda je izvrnuo clanak desne noge, dva dana out.
Daj Boze da ih imamo (ribi i robi) spremne ovu polusezonu, pa nek' idu onda gdje hoce. Mislim na ovog' prvog, Robi ce ostati u Bayernu duze vrijeme, ali eto bilo bi ih milina gledati kako zajedno igraju, potpuno spremni.
Tako pise na transfermarktu.Cescinho4 je napisao/la:Zar se interesuje Arsenal za njega?FC BAYERN je napisao/la:Ja ga nisam gledao ali sam cuo da je strasan talenat i siguran sam da ce biti vrhunski igrac, cim se Arsene Wenger za njega bori ali od toga nema nista.Igra dosta pozicija ima samo 17 godina.
Sta ces, ima se, moze se.toffee XXL je napisao/la:Joj razbacivanja, cuj pripreme u Dubaiu, ccc!
ma ja ba oni u Dubai ... a nasi ako odu do Bugojna dobro je ..... znal ko hocel ribery igrat prvu utakmicu , odnosno za koliko se vremena vraca ??omerbavarac je napisao/la:Sta ces, ima se, moze se.toffee XXL je napisao/la:Joj razbacivanja, cuj pripreme u Dubaiu, ccc!![]()
![]()
Nece igrati prvo, a za drugo kolo proljetnog dijela bi trebao biti spreman.forza je napisao/la:ma ja ba oni u Dubai ... a nasi ako odu do Bugojna dobro je ..... znal ko hocel ribery igrat prvu utakmicu , odnosno za koliko se vremena vraca ??omerbavarac je napisao/la:Sta ces, ima se, moze se.toffee XXL je napisao/la:Joj razbacivanja, cuj pripreme u Dubaiu, ccc!![]()
![]()
Ko se ne bi sjecao. Taj famozni Toni.tax je napisao/la:bice gusto protiv hoffa prvo kolo
jos sjecam onog poklona sudije u prvom kolu
na kojim pozicijama igraju ova dvojica muhamet i Diegogeronimo je napisao/la:
Muhamet Ekici i Diego Contento bi trebali potpisati profi-ugovore ove sedmice, dok ce se isto uraditi i sa Davidom Alabom, kada ovaj napuni 18 godina, 24.juna ove godine.
Prica se da je HSV zainteresovan za Lella, kamo srece da ga Bruno odvede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.