FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 01 dec 2013, 22:19

Aman što se načitah ovih nekoliko stranica..

Uglavnom, Husrefe hvala ti za sve! Nisam bio za smjenu ni Jovića jer treba kontinuitet i trenera za neki veliki rezultat, isto tako nisam bio ni za smjenu Husrefa, al eto ne odlučujem ja i nadam se da uprava nije pogriješila. Valjda će prihvatiti položaj u klubu, mada me ne bi iznenadilo da odbije.
Što se tiče Jarnija, imam osjećaj da on nije svjestan gdje je došao, da li je njemu neko objasnio da će mu nakon jednog lošeg rezultata čovjek iza klube psovati sve po spisku, a kako će on kao neiskusan trener to podnijeti... :?
Uglavnom ne očekujem ništa, evo čovjeku prilike pa nek se pokaže, niko sretniji od mene ako uspije.

Danas je neko u malo negativnom kontekstu spomenuo Ibrakovića, pustimo čovjeka da radi, da se i on pokaže, suviše kasno je došao da bi ga krivili za neki neuspjeh. Nije napravio ništa dobro da ga hvalimo, ali isto tako nije napravio ništa loše da ga osuđujemo.

A ovaj Stojčev....još jedan u nizu dolazaka, koliko kvalitetan potez, vidjet ćemo. Ne kontam samo zašto ga toliko svi hvale a nije se mogao nametnuti u Kazahstanu (ako nisam pogriješio) gdje su daleko veće plate nego kod nas.
Ne treba gomilati igrače, još desni bek i to je to.... (ni sam ne znam koliko sam ovo puta pomenuo na forumu :D )

voltaren
Kontakt:

Post Postao/la voltaren » 01 dec 2013, 22:23

hilmo je napisao/la:Aman što se načitah ovih nekoliko stranica..

Uglavnom, Husrefe hvala ti za sve! Nisam bio za smjenu ni Jovića jer treba kontinuitet i trenera za neki veliki rezultat, isto tako nisam bio ni za smjenu Husrefa, al eto ne odlučujem ja i nadam se da uprava nije pogriješila. Valjda će prihvatiti položaj u klubu, mada me ne bi iznenadilo da odbije.
Što se tiče Jarnija, imam osjećaj da on nije svjestan gdje je došao, da li je njemu neko objasnio da će mu nakon jednog lošeg rezultata čovjek iza klube psovati sve po spisku, a kako će on kao neiskusan trener to podnijeti... :?
Uglavnom ne očekujem ništa, evo čovjeku prilike pa nek se pokaže, niko sretniji od mene ako uspije.

Danas je neko u malo negativnom kontekstu spomenuo Ibrakovića, pustimo čovjeka da radi, da se i on pokaže, suviše kasno je došao da bi ga krivili za neki neuspjeh. Nije napravio ništa dobro da ga hvalimo, ali isto tako nije napravio ništa loše da ga osuđujemo.

A ovaj Stojčev....još jedan u nizu dolazaka, koliko kvalitetan potez, vidjet ćemo. Ne kontam samo zašto ga toliko svi hvale a nije se mogao nametnuti u Kazahstanu (ako nisam pogriješio) gdje su daleko veće plate nego kod nas.
Ne treba gomilati igrače, još desni bek i to je to.... (ni sam ne znam koliko sam ovo puta pomenuo na forumu :D )
Slazem se, samo bez gomilanja igraca. Da se trazi samo bas kvalitetni igraci, a sad dovoditi igrac poput Bilbije kojei ne moze da igra pola godina, to nam nije potrebno.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 01 dec 2013, 22:23

Znači i ove zime slijedi velika rekonstrukcija i skoro pa novi tim na proljeće, a samo 10 kola ima da se igra. Dok se to uigra kraj sezone i zero tituli, normalno ja nemam ništa protiv toga. Smiješan klub.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 dec 2013, 22:24

DzoleZeljo je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno, zajebite vi svu pricu ko je trener a ko nije. Budu li se Jarniju servirali igraci koje on ne zeli, kao sto se radilo prednodnim trenerima, samo cete nastaviti tapkati u mjestu...
sve to stoji al kako ti bolje znas sta se desava u nasem timu nego u tvom? Igraci se nece servirati,mozda je nekad moglo vise to nece ici zato i smetamo nekim ljudima,i zato je i doveden trener koji nije iz nase drzave
E jbg, ljudi sa kojim sa odrastao su vasi nekadasnji proslavljeni. Kod nas je u mahali bilo 12 pitara i 4 kospicara, pa vidi sada...

Iskreno, evo do sada sto su mi govorili sve se ispostavilo tacnim. Nije nista stvarno da sada ja podjebajem raju, vec naprotiv, normalno da mi je drago jer je ovo jedan veliki plus za ovo ligu, a posebno za popuparnost derbija. Uzmite primjer, Robija kada je dosao u Zvijezdu. Koliko su bile pracene utakmice prije njega i poslije njega? Cista racunica...

Pogledaj sada drugu stvarnu price koje je opet pozitivna? Realno, kada ce Tan sa Cardifom obezbijediti Ligu Prvaka? (tj, fiksin 8 mil € samo od UEFE)? Nikada. Kada ce Tan obezbijediti evropu sa Cardifom? Moguce, ali i to po velikim upitnikom. Sa druge strane, neka se ulozi u Sarajevo 5 mil KM, u igracki kadar, tj, da se spremi ekipa za euronastup. Garantovano, da ce prve godine dogurati play-off lige prvaka, samim tim osigurati grupe evropa lige, gdje ce moci odmah otplatiti ulog. Sljedece godine, neka ulozi jos malo vise i eto ga u ligi prvaka gdje ce imati fiksin 8 mil € za ulazak u grupe...
U Premier ligi Engleske nije ni Man Utd plasman u evropi nije zagarantovan jer je liga bas jaka,Tan je vratio dug Kardifa mislim oko 80 miliona jer su bili pred bankrotom to ti sve govori! Nikome nije u cilju da igra neko a da taj pojma nema barem se ja nadam! Nemoze Tan odma da ulozi to znas zbog zakona,i on je postavio neke uslove svoje,al eto i to sve po planu ide! Inace mozda si primjetio kod ove uprave uvijek mahala nagadja doce ovaj,doce onaj i na kraju dodje neko koga mahala nikad ni spomenula nije!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 dec 2013, 22:30

@bacelonafan - Jeste, to je pozitivna stvar. Samo ja mislim da bi Tan mogao kao sponzor uci sa parama, sto zapravo i radi...

Generalno, prije ce sa Sarajevom igrati Ligu prvaka nego sa Cardifom, da se ne lazemo, ali opet da bi se nasao u igru za ligu prvaka sa Cardifom tremu mu garant 40 mil € ulaganja u ekipu, minimalac, a sa Sarajevom to moze hladno sa 2.5 mil €....

Poenta price je, sta on zeli sada fakticki...Ja mislim da mu je ovo super put, ako ima na umu neku zaradu...Realno, Mamic lopatom uzima na ovakav nacin. Zapravo, bar je poceo ovako..

voltaren
Kontakt:

Post Postao/la voltaren » 01 dec 2013, 22:30

Joj, ovog pise vise o Tanu. Kakav bolan Tan, ne lupaj majke ti covjek je samo sponzor tu. Dino je nasao dobre sponzore koji ce reklamu visit malezija finim parama platiti. NIti on upravlja Sarajevom, niti ce upravljati, niti on dovodi i odvodi trener i jos manje da daje neke ultimatume. Ko vas to laze, isto djeca u obdanistu. Najsmijesni je kad napisi Tan naredio :lol:
Podjsecas me na jednog sto na svim portalim pise i komentarise po FB gluposti..Toliko godina, a tako malo mozga..
Zadnja izmjena: voltaren, dana/u 01 dec 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 dec 2013, 22:32

DzoleZeljo je napisao/la:@bacelonafan - Jeste, to je pozitivna stvar. Samo ja mislim da bi Tan mogao kao sponzor uci sa parama, sto zapravo i radi...

Generalno, prije ce sa Sarajevom igrati Ligu prvaka nego sa Cardifom, da se ne lazemo, ali opet da bi se nasao u igru za ligu prvaka sa Cardifom tremu mu garant 40 mil € ulaganja u ekipu, minimalac, a sa Sarajevom to moze hladno sa 2.5 mil €....

Poenta price je, sta on zeli sada fakticki...Ja mislim da mu je ovo super put, ako ima na umu neku zaradu...Realno, Mamic lopatom uzima na ovakav nacin. Zapravo, bar je poceo ovako..
pa citao si vjerovatno,hoce akademiju zbog mladih igraca pod broj jedan,uletio je parama sponzor je,al ima i uslove naravno,al sad tek treba da se krene u detalje svega toga pa cemo vidjeti,dovoljno je vidjet da su plate redovno za pocetak

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 01 dec 2013, 22:36

Eh ovako Roberte, da ti odmah poželim dobrodošlicu u grotlo Bilinog Polja tri mjeseca ranije :D nadam se da se neces dobro provesti...eto ga, prvo pa muško :)
#samoČelik

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 dec 2013, 22:36

voltaren je napisao/la:
Slazem se, samo bez gomilanja igraca. Da se trazi samo bas kvalitetni igraci, a sad dovoditi igrac poput Bilbije kojei ne moze da igra pola godina, to nam nije potrebno.
Bolje je zadržati ovo što se ima (otpisati dva koja su najmanje minutaže imala i koja se nisu pokazala, Hrelja i još jedan) nego sad dovoditi neke pa makar i ekstra kvalitete, jer se ni Messi ne može uigrati za mjesec i po. Znači sa ovim do sad igrati za Evropi i to je to, naš optimanli domet.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 dec 2013, 22:37

bacelonafan je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@bacelonafan - Jeste, to je pozitivna stvar. Samo ja mislim da bi Tan mogao kao sponzor uci sa parama, sto zapravo i radi...

pa citao si vjerovatno,hoce akademiju zbog mladih igraca pod broj jedan,uletio je parama sponzor je,al ima i uslove naravno,al sad tek treba da se krene u detalje svega toga pa cemo vidjeti,dovoljno je vidjet da su plate redovno za pocetak
Naravno, jer kod ulagaca je politika jasna. Ulazes, da napravis dobit i tu nema nikakve ljubavi kao sto kod nas ljudi tumace. jednostavno, covjek vidio interes, plus ima jos interesa na ovom podrucju. Slicna stvar je sa Turcima koji dolaze u BIH. Ako sad on uspije napraviti dobit od ovoga sto je krenuo sa vama, ja mislim da ste vi onda na belom konju... Generalno gledalo..

Njemu je prioritet da akademija, jer zna da tu lezi zarada...

voltaren
Kontakt:

Post Postao/la voltaren » 01 dec 2013, 22:39

hilmo je napisao/la:
voltaren je napisao/la:
Bolje je zadržati ovo što se ima (otpisati dva koja su najmanje minutaže imala i koja se nisu pokazala, Hrelja i još jedan) nego sad dovoditi neke pa makar i ekstra kvalitete, jer se ni Messi ne može uigrati za mjesec i po. Znači sa ovim do sad igrati za Evropi i to je to, naš optimanli domet.
Slazem se u potpunosti. Ni ovi igraci se nisu uigrali, sad treba dovoditi neke trece, nepotrebno. I ovi sad igraci sto su tu imaju kvalitet, ali nisu se jos uigrali i u nekim utakmica nisu imali taj faktor koji je nekad potreban ua pobjedu, naravno uz takticke zamisli koje ce s Jarnijem biti izglednije i bolje..

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 dec 2013, 22:43

voltaren je napisao/la:Joj, ovog pise vise o Tanu. Kakav bolan Tan, ne lupaj majke ti covjek je samo sponzor tu. Dino je nasao dobre sponzore koji ce reklamu visit malezija finim parama platiti. NIti on upravlja Sarajevom, niti ce upravljati, niti on dovodi i odvodi trener i jos manje da daje neke ultimatume. Ko vas to laze, isto djeca u obdanistu. Najsmijesni je kad napisi Tan naredio :lol:
Podjsecas me na jednog sto na svim portalim pise i komentarise po FB gluposti..Toliko godina, a tako malo mozga..

Aldinn, Mrle, Donna po 75. put oficijalno provaljen.

Ajlin na spavanje vidis koja su doba noci.

:lol:

voltaren
Kontakt:

Post Postao/la voltaren » 01 dec 2013, 22:49

PL BiH -1 je napisao/la:
voltaren je napisao/la:Joj, ovog pise vise o Tanu. Kakav bolan Tan, ne lupaj majke ti covjek je samo sponzor tu. Dino je nasao dobre sponzore koji ce reklamu visit malezija finim parama platiti. NIti on upravlja Sarajevom, niti ce upravljati, niti on dovodi i odvodi trener i jos manje da daje neke ultimatume. Ko vas to laze, isto djeca u obdanistu. Najsmijesni je kad napisi Tan naredio :lol:

Aldinn, Mrle, Donna po 75. put oficijalno provaljen.

Ajlin na spavanje vidis koja su doba noci.

:lol:
o cemu ti hadalju? strumfe muka ti od Jarnija, pa si poceo buncat po loju. :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 dec 2013, 22:52

Sad bi nekad pred kraj godine trebala biti skupština, ima li kakvih "mahalskih" o tome?
Interesuje me financijski izvještaj.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 dec 2013, 22:54

Provaljen si. Nemoj se ljudima prodavati kao navijac Sarajeva. Aldine tvoj nacin pisanja je veoma lako prepoznatljiv. Je li treba Ajlu da zovemo?

voltaren
Kontakt:

Post Postao/la voltaren » 01 dec 2013, 22:57

PL BiH -1 je napisao/la:Provaljen si. Nemoj se ljudima prodavati kao navijac Sarajeva. Aldine tvoj nacin pisanja je veoma lako prepoznatljiv. Je li treba Ajlu da zovemo?
Strumfe, hajd sto si ljubomoran, svrsavati se na Jarnija, pa si poceo jos da buncas. Hajd ti tamo na svoju temu, cisti zapadnu tribinu na kojoj si s "prijateljima", inace poznatim u sirim krugovima fudbalskih klubova. Jesi sjedio s Dinom ? sta ti je rekao?

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 01 dec 2013, 23:06

emir18 je napisao/la:slika
Desni bek i Mozda zadnji vezni umjesto Gojka i to bi bilo to.
jel ovo sastav jagodine ili sarajeva

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 dec 2013, 23:08

plavi100 je napisao/la:
U cemu je problem?

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 dec 2013, 23:15

plavi100 je napisao/la:
Ne vidim problem ali kad već povlačiš na taj način...
Ovo je sastav jednog fudbalskog kluba koji je postao nogometni pa fudbalski pa....... nk s.ljo :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 dec 2013, 23:29

Evo za sve ono kojima sam rekao da cu objaviti veceras ime trenera,,,,sada nema potrebe,,,jer to svi znaju,,,samo cu objaviti jedno ime novo na kosevu,,,ubrzo,,reci cu samo,,povratnik,,,,ali pravo pojacanje,,,nije Hadzic,,on svakako dolazi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, haris004, mire971, Proximic, svabonja i 60 gostiju.