FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
upravo to. Zato necu jos nista da govorim.
Ako ne nista, uprava je ovdje dobro odradila publicitet, marketing i sve ostalo sto ide uz to. Ako se poklope jos dobri rezultati to je win-win situacija.
Ako ne nista, uprava je ovdje dobro odradila publicitet, marketing i sve ostalo sto ide uz to. Ako se poklope jos dobri rezultati to je win-win situacija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
Da imaju pare lokacija bi bila nadjena za 24 sata.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
-
- Kontakt:
Sta ti znaci titula ako ti se igraci bune,ako dobijaju svaku sestu platu? Kakve veze Brazil ima sa nama,dfa trazi se lokacija raspitaj se malo,ugovor je potpisan sto se toga tice nemoj nebuloze da pises bezvezevoltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
Nije Jarni prvi trner koji je dosao iz Hrvatske u BiH.Cak su zvucna,mnogo zvucnija trenerska imena iz susjedne drzave dolazila,pa cak i u drugu ligu:Katalinic,bio selektor reprezentacije Hrvatske,trenirao pola hrvatske lige,ukljucujuci i Hajduk u vise navrata,D.Mladina,trenirao Gosk,sad trenira prvoligasa u Hrvatskoj,A.Mise,trenirao Hajduk,dosao u veliki klub u pl BiH,Vjeran Simunic,trenirao Celik cijela dva mjeseca,doveo sa sobom tri kondiciona trenera,izgubio pet od pet...
Posto nisi upucen u pricu najbolje bi bilo da i ne komentarises. To da li je bajka vidjet' cemo poslije sjednice koja ce biti odrzana za par sedmica.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
Taćno čovjeku milina vidjeti takve kao tebe i storma i još pojedine, a vala svaka ti čast jarane bio i ostrao pošten (Y)DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, onaj moj info od prije dvije hefte je bio tacan, tj, da su ljudi iz Kardifa nakon sto su pratili igre vaseg prvog tima, donjeli jednoglasnu odluku od smijeni kompletnog stucnog staba FK Sarajevo.
Dobro, jbg, ovo koliko je trenutno lose, toliko je i dobro. Trenutna konkurencija u ligi van to dozvoljava, tj, da ste jos u trci iako cete par kadrovskih promjena...
Vidjet cemo, bice zanimljivo pravo... Meni je bitno da su nasi timovi u vrhu...
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
de nam onda ti kao upucen reci,odakle pare za plate Bilbije,Komazeca i jos nekih igraca koje su za nase uslove povelike? Vidjeces poslije sjednice,jer sa Tanom je potpisano,nemoze se sve u roku od 2 mjeseca,sponzora nasli tj ova Malezija,dobile se pare za igrace,sad sljedece je akademija i jos neke stvari polako samo!terabajt je napisao/la:Da imaju pare lokacija bi bila nadjena za 24 sata.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 01 dec 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Moje mišljenje da Sarajevo vještački podiže atmosferu u klubu dolaskom jarnija koji nema trenerskog iskustva na stranu fantastična igračka karijera a treba uzeti u obzir da frajer nije kokuz i da neće doći u Sarajevo i odvojiti se od porodice za neke male pare .Što se tiće igrača mislim da sarajevo iz sezone u sezonu pravi isti grešku ,puno prometa mala zarada .Nije mi jasno da imaju para svake godine dovesti deset igrača a nemaju para ponuditi sesaru i huseinoviću 150 000 KM po sezoni da produže ugovor na dvije godine .Toliko priče oko Kovačevića ,travančića i cimirota a smijem ruku u vatru staviti da takvih igrača svake godine izađe iz juniora sarajeva jer nije mi jasno da juniori sarajeva svake godine među tri najbolje ekipe u BIH I i da nema svake godine jedan igrač koji bih mogao konkurisati za prvi tim .
Kad si tako upucen sto nam nisi javio prije 2 dana da ce doci Jarni, to niko nije imao pojma. Samo ste ovdje lupali neki talijani, bakraci, neke fol sjednice, a na kraju bude sve deseto. Sta ima vi znate o sjednicama a niste Koseva 2 puta vidjeli, kao sto se vidi protiv Leotara. Nas 100 budala se smrzavala...BegAx je napisao/la:Posto nisi upucen u pricu najbolje bi bilo da i ne komentarises. To da li je bajka vidjet' cemo poslije sjednice koja ce biti odrzana za par sedmica.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
-
- Kontakt:
Izadje igraca svake godine navedi mi te,osim Skore i te generacije,Comor mozda Handzici i njima slicni? Dosta mi je te price o nasoj djeci,dovoditi ovu djecu sto smo sad poceli iz drugih gradova u omladinski pogon je odlicno,a kad je bio Said i Sesar tad uopste nije bilo ove price o Tanu,i nismo imali te pare,150000 po sezoni sta je to iskesirati za BH klubove de malo realnostiplavi100 je napisao/la:Moje mišljenje da Sarajevo vještački podiže atmosferu u klubu dolaskom jarnija koji nema trenerskog iskustva na stranu fantastična igračka karijera a treba uzeti u obzir da frajer nije kokuz i da neće doći u Sarajevo i odvojiti se od porodice za neke male pare .Što se tiće igrača mislim da sarajevo iz sezone u sezonu pravi isti grešku ,puno prometa mala zarada .Nije mi jasno da imaju para svake godine dovesti deset igrača a nemaju para ponuditi sesaru i huseinoviću 150 000 KM po sezoni da produže ugovor na dvije godine .Toliko priče oko Kovačevića ,travančića i cimirota a smijem ruku u vatru staviti da takvih igrača svake godine izađe iz juniora sarajeva jer nije mi jasno da juniori sarajeva svake godine među tri najbolje ekipe u BIH I i da nema svake godine jedan igrač koji bih mogao konkurisati za prvi tim .
-
- Kontakt:
eto ti znas sta sam ja vidio a sta nisam,vjerovatno bi te stid bilo kad bi znao gdje sam bio sa Sarajevom i od kada pratim Sarajevo,tamo gdje sam ja bio da gledam Sarajevo ti nebi ni pomislio da ides al nije to tema,i znao sam da dolazi odavno novi trener al to nije bitno uopstevoltaren je napisao/la:Kad si tako upucen sto nam nisi javio prije 2 dana da ce doci Jarni, to niko nije imao pojma. Samo ste ovdje lupali neki talijani, bakraci, neke fol sjednice, a na kraju bude sve deseto. Sta ima vi znate o sjednicama a niste Koseva 2 puta vidjeli, kao sto se vidi protiv Leotara. Nas 100 budala se smrzavala...BegAx je napisao/la:Posto nisi upucen u pricu najbolje bi bilo da i ne komentarises. To da li je bajka vidjet' cemo poslije sjednice koja ce biti odrzana za par sedmica.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
Kako neprocjenjivo kad ti kone dođu na temu,pardon vise na temi i kažu kako je nešto pogrešno i kako bi trebalo da radimo.Uprava svaka čast, ide ovo lagano i fino ka zacrtanom cilju i to mnoge boli,ljepota 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
ja sam rekao,indirektno...vrati se par stranica unazad i pogledaj....sta cemo sad??voltaren je napisao/la:Kad si tako upucen sto nam nisi javio prije 2 dana da ce doci Jarni, to niko nije imao pojma. Samo ste ovdje lupali neki talijani, bakraci, neke fol sjednice, a na kraju bude sve deseto. Sta ima vi znate o sjednicama a niste Koseva 2 puta vidjeli, kao sto se vidi protiv Leotara. Nas 100 budala se smrzavala...BegAx je napisao/la:Posto nisi upucen u pricu najbolje bi bilo da i ne komentarises. To da li je bajka vidjet' cemo poslije sjednice koja ce biti odrzana za par sedmica.voltaren je napisao/la:Prica trazi se lokacija, i takve price za malu djecu ostavite negdje drugo. Ovdje pisite realne stvari, ono kako da dodemo do trofeja, iskoraka u evropi, a sad lokacije nekakve i bajke su ne potrebne.To se moze ocekivati poslije Brazila, ako uefa da pare, pa da se popala drzava utali za takav projekat, a sanjat da ce neki Tanovi praviti akadamije nemaju drugogo posla. U ligi u kojoj igra neka obarska, rudar, daj ba...
sjasi vise ...koji ti je...popusti lika...nemas blage i smatras da ako je tebi san to je nemoguce...vjerovatno bi isto ovako reagovao da je neko imenom i prezimenom rekao da ce doci jarni...pa ti ostani sanjati..pusti nas da vjerujemo u realnost koja nam se smijesi a i ostvaruje lagano...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno, zajebite vi svu pricu ko je trener a ko nije. Budu li se Jarniju servirali igraci koje on ne zeli, kao sto se radilo prednodnim trenerima, samo cete nastaviti tapkati u mjestu...
- Evolution87
- Kontakt:
Ja iskreno za Jarnija sam tek sad cuo, vjerovatno sto nisam pripadnik starijih generacija. Vidim da je imao veoma dobru igracku karijeru Real, Juve, bronza na SP.. Velika imena, nema sta. Sto se tice trenerske i ne bas, ali sigurno ima bolju nego Jovic i ostale ublehe koje su imale priliku da vode klub. Od njega kao i od svakog trenera ocekujemo titulu i nadam se da cemo sa njim to i uspjeti. Jos jednom da mu pozeli dobrodoslicu.
Husrefu sve najbolje. Prije svega zdravlja, a onda i svega ostalog. Dobit' ce i poziciju u klubu sto je itekako zasluzio.
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic, jedan je od nas!
Husrefu sve najbolje. Prije svega zdravlja, a onda i svega ostalog. Dobit' ce i poziciju u klubu sto je itekako zasluzio.
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic, jedan je od nas!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
realno gledajući muharemović iz olimpika je vaš igrač puno bolji nego i jedan ovaj polovnjak iz srbije ,ovaj mali iz zvijezde po meni ništa lošiji od travančića ,po ćemu je vule bolji od torlaka itdbacelonafan je napisao/la:Izadje igraca svake godine navedi mi te,osim Skore i te generacije,Comor mozda Handzici i njima slicni? Dosta mi je te price o nasoj djeci,dovoditi ovu djecu sto smo sad poceli iz drugih gradova u omladinski pogon je odlicno,a kad je bio Said i Sesar tad uopste nije bilo ove price o Tanu,i nismo imali te pare,150000 po sezoni sta je to iskesirati za BH klubove de malo realnostiplavi100 je napisao/la:Moje mišljenje da Sarajevo vještački podiže atmosferu u klubu dolaskom jarnija koji nema trenerskog iskustva na stranu fantastična igračka karijera a treba uzeti u obzir da frajer nije kokuz i da neće doći u Sarajevo i odvojiti se od porodice za neke male pare .Što se tiće igrača mislim da sarajevo iz sezone u sezonu pravi isti grešku ,puno prometa mala zarada .Nije mi jasno da imaju para svake godine dovesti deset igrača a nemaju para ponuditi sesaru i huseinoviću 150 000 KM po sezoni da produže ugovor na dvije godine .Toliko priče oko Kovačevića ,travančića i cimirota a smijem ruku u vatru staviti da takvih igrača svake godine izađe iz juniora sarajeva jer nije mi jasno da juniori sarajeva svake godine među tri najbolje ekipe u BIH I i da nema svake godine jedan igrač koji bih mogao konkurisati za prvi tim .
-
- Kontakt:
sve to stoji al kako ti bolje znas sta se desava u nasem timu nego u tvom? Igraci se nece servirati,mozda je nekad moglo vise to nece ici zato i smetamo nekim ljudima,i zato je i doveden trener koji nije iz nase drzaveDzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno, zajebite vi svu pricu ko je trener a ko nije. Budu li se Jarniju servirali igraci koje on ne zeli, kao sto se radilo prednodnim trenerima, samo cete nastaviti tapkati u mjestu...
-
- Kontakt:
PLAVI 100 Muharemovic meni nije bolji ni od Puzigace ni od Tadejevica,tu imamo i Tatomirovica na stoperu il beku jer ga rotiraju odlican igrac,al los u ofanzivi jer on nije za Beka! Vule je mani bolji od Torlaka,mada ni on nece dugo igrat! Ova uprava nije bila kad je Pandza otisao,uostalom znam odlicno nasu djecu dvije tekme odigraju odma se kafane ufate,odma zvijezde velike!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E jbg, ljudi sa kojim sa odrastao su vasi nekadasnji proslavljeni. Kod nas je u mahali bilo 12 pitara i 4 kospicara, pa vidi sada...bacelonafan je napisao/la:sve to stoji al kako ti bolje znas sta se desava u nasem timu nego u tvom? Igraci se nece servirati,mozda je nekad moglo vise to nece ici zato i smetamo nekim ljudima,i zato je i doveden trener koji nije iz nase drzaveDzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno, zajebite vi svu pricu ko je trener a ko nije. Budu li se Jarniju servirali igraci koje on ne zeli, kao sto se radilo prednodnim trenerima, samo cete nastaviti tapkati u mjestu...
Iskreno, evo do sada sto su mi govorili sve se ispostavilo tacnim. Nije nista stvarno da sada ja podjebajem raju, vec naprotiv, normalno da mi je drago jer je ovo jedan veliki plus za ovo ligu, a posebno za popuparnost derbija. Uzmite primjer, Robija kada je dosao u Zvezdu. Koliko su bile pracene utakmice prije njega i poslije njega? Cista racunica...
Pogledaj sada drugu stvarnu price koje je opet pozitivna? Realno, kada ce Tan sa Cardifom obezbijediti Ligu Prvaka? (tj, fiksin 8 mil € samo od UEFE)? Nikada. Kada ce Tan obezbijediti evropu sa Cardifom? Moguce, ali i to po velikim upitnikom. Sa druge strane, neka se ulozi u Sarajevo 5 mil KM, u igracki kadar, tj, da se spremi ekipa za euronastup. Garantovano, da ce prve godine dogurati play-off lige prvaka, samim tim osigurati grupe evropa lige, gdje ce moci odmah otplatiti ulog. Sljedece godine, neka ulozi jos malo vise i eto ga u ligi prvaka gdje ce imati fiksin 8 mil € za ulazak u grupe...
Sve je ovo teoretski sjajno, ali opet je pitanje kako ce ovo prakticno izgledati. Vasi ako nista, bar ja mislim, da mogu veliki marketing sa Jarnijem napraviti, prvenstveno na privlacenju publike, ali naravno, mora i ovaj zaredati dva ili tri dobra rezultata da se moral podigne god sviju...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 01 dec 2013, 22:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, kanarinac, perodeformero i 254 gosta.