FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek na Sarajevo prenese 20% onoga sto su na njega prenosili veliki strucnjaci u njegovoj bogatoj karijeri sa dva dobra pojacanja FKS moze do titule
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Jel iko ovdje moze Husrefa ubrojati u trenere sa nekom karijerom...O cemu vi raspravljate koje Husrefovo iskustvo (osim u psovanju npr Osmanagicu cijelu polusezonu), gdje je on jos i koga trenirao osim ovog cemera ovdje...
Ja se ne mogu sjetiti igraca ili trenera u zadnjih 3-4 godine koji je dosao da niste pricali pravi potez uprave sarajeva a svi su bili odron (izuzev 1 jedan ili dva igraca).
da dodje mesi pitanje bi bilo kako ce se priviknuti i reagovati na novu sredinu. Ohladite malo i budite umjereni sa svojim komentarima a ne svrsavati odma na prvu pa to vam se desavalo milion puta.
da dodje mesi pitanje bi bilo kako ce se priviknuti i reagovati na novu sredinu. Ohladite malo i budite umjereni sa svojim komentarima a ne svrsavati odma na prvu pa to vam se desavalo milion puta.
Veliko igracko ime doslo je BH PL i to treba pozdraviti aplauzom. Sada kako ce se on pokazati kao trener to treba sacaketi. Sta vam je strumfovi, strumpvoski 

-
- Kontakt:
Zbog toga je i doveden,jer to bi trebala biti politika kluba koju je i Tan spominjao,samo sto svi nisu pametni da to zakljuce,boze moj meni titula nije prioritet ove sezone,kad smo mogli ovoliko da cekamo mozemo cekat jso,vec da klub stane na noge,da se pocne pravilno raditi,a rezultati ce morat doci! Naravno nece se odustati ni od borbe za titulu jos smo u igri na dva fronta,sa najgorom igrom od kad ja Sarajevo pratimaleksandar_veliki je napisao/la:PL ti to vidis na komsijski nacin i svakakao da tvoj komentar ne moze biti realan. Da je Robert recimo dosao u Zelju ti bi sad svrsavao po forumu, ali eto nije. Njegov trenerski kvalitet se ne moze procijeniti na osnovu par mjeseci rada u Hajduku i Puli. Ako cemo ga ocijenjivati hajde da pogledamo koliko juniora iz Hajduka koje je on izveo na put, danas igra u prvom momcadi i ravnopravno se bore sa mocnim Dinamom. Svaka medalja ima dvije strane, ali mislim da bi se svi trebali radovati zbog toga sto je jedna takva fudbalska velicina dosla u BiH.
Znaci naviajci i Sarajeva trebaju pitati navijace Zeljeznicara kako ce se ponasati i kad im oni daju upute onda se ponasati po tim uputama.terabajt je napisao/la:Ja se ne mogu sjetiti igraca ili trenera u zadnjih 3-4 godine koji je dosao da niste pricali pravi potez uprave sarajeva a svi su bili odron (izuzev 1 jedan ili dva igraca).
Yebote,kako je ovo meni smijesno.

1946
Ma neee nastavite se tako ponasati a mi ćemo se smijati kao i dosada.Head je napisao/la:Znaci naviajci i Sarajeva trebaju pitati navijace Zeljeznicara kako ce se ponasati i kad im oni daju upute onda se ponasati po tim uputama.terabajt je napisao/la:Ja se ne mogu sjetiti igraca ili trenera u zadnjih 3-4 godine koji je dosao da niste pricali pravi potez uprave sarajeva a svi su bili odron (izuzev 1 jedan ili dva igraca).
Tan ima veze s ovim odlicnim potezom za FKS kao sto ti imas. Kakav ba Tanbacelonafan je napisao/la:Zbog toga je i doveden,jer to bi trebala biti politika kluba koju je i Tan spominjao,samo sto svi nisu pametni da to zakljuce,boze moj meni titula nije prioritet ove sezone,kad smo mogli ovoliko da cekamo mozemo cekat jso,vec da klub stane na noge,da se pocne pravilno raditi,a rezultati ce morat doci! Naravno nece se odustati ni od borbe za titulu jos smo u igri na dva fronta,sa najgorom igrom od kad ja Sarajevo pratimaleksandar_veliki je napisao/la:PL ti to vidis na komsijski nacin i svakakao da tvoj komentar ne moze biti realan. Da je Robert recimo dosao u Zelju ti bi sad svrsavao po forumu, ali eto nije. Njegov trenerski kvalitet se ne moze procijeniti na osnovu par mjeseci rada u Hajduku i Puli. Ako cemo ga ocijenjivati hajde da pogledamo koliko juniora iz Hajduka koje je on izveo na put, danas igra u prvom momcadi i ravnopravno se bore sa mocnim Dinamom. Svaka medalja ima dvije strane, ali mislim da bi se svi trebali radovati zbog toga sto je jedna takva fudbalska velicina dosla u BiH.

Odlicno.terabajt je napisao/la:Ma neee nastavite se tako ponasati a mi ćemo se smijati kao i dosada.Head je napisao/la:Znaci naviajci i Sarajeva trebaju pitati navijace Zeljeznicara kako ce se ponasati i kad im oni daju upute onda se ponasati po tim uputama.terabajt je napisao/la:Ja se ne mogu sjetiti igraca ili trenera u zadnjih 3-4 godine koji je dosao da niste pricali pravi potez uprave sarajeva a svi su bili odron (izuzev 1 jedan ili dva igraca).
1946
Ma ne bih. Poslije Amara malo ko me moze obradovati jer nas je ovaj covjek navikao na nesto sto nije slucaj u BiH. Ne sporim ja Jarnijeve kvalitete igracke a ni trenerske ali si ti bas pretjerao da je to nesto najbolje sto se desilo bh fudbalu. A uvijerit ces se da nije.aleksandar_veliki je napisao/la:PL ti to vidis na komsijski nacin i svakakao da tvoj komentar ne moze biti realan. Da je Robert recimo dosao u Zelju ti bi sad svrsavao po forumu, ali eto nije. Njegov trenerski kvalitet se ne moze procijeniti na osnovu par mjeseci rada u Hajduku i Puli. Ako cemo ga ocijenjivati hajde da pogledamo koliko juniora iz Hajduka koje je on izveo na put, danas igra u prvom momcadi i ravnopravno se bore sa mocnim Dinamom. Svaka medalja ima dvije strane, ali mislim da bi se svi trebali radovati zbog toga sto je jedna takva fudbalska velicina dosla u BiH.
Dobitak jeste jer nije slucaj bio da hravtaki strucnjak dodje u BiH mada ovaj jos nije strucnjak. Mulalic stvara juniore ali sumnjam da bih ga volio vidjeti na klupi Zeljeznicara. Ja ni bih volio ni Kodru ni Barbareza volio jer po meni Jovic je bolji, Plisek je bolji, Karacici je bolji. Sliskovica bas ne gotivim fali mu nesto. Istuk se potrosio a sve veca trenerska imena od Jarnija, Kodre i Barbareza.
-
- Kontakt:
Dovela je uprava igrace tipa Huseinovica,Komazeca,Bilbiju, i jos neke,naravno bilo je i promasaja sto je realno,al ovo su igraci koje bi svi pozelili,a vjerovatno im ni plate nisu male,doveli su i par mladih reprezentativaca,sto znaci da dobro rade!
Vjerujem da svi mi želimo Husrefu sve najbolje, šta god mislili o njegovim trenerskim kvalitetima, jer je on, prije svega, legenda kluba.Lijepo od uprave što su mu ponudili funkciju u klubu, mada je meni lično žao što odlazi ali eto.Idemo dalje.
Što se tiče Jarnija, nisam baš siguran da je to pravi izbot.Veliko igračko ime jeste, ali koliko će to nama da znači na rezultatskom planu ostaje da se vidi.Titulu ne treba očekivati, jer neki čudesan napredak u igri pod novim trenerom se vjerovatno neće desiti, čak i ako se dovedu kvalitetna pojačanja.
U svakom slučaju, Roberta moramo da vidimo na djelu da bismo mogli da mu sudimo, jer ovo nešto malo što je vodio Hajduk i Istru ne može puno da nam kaže.Ne očekujem ništa specijalno do kraja sezone, ali uz bolji igrački kadar treba očekivati neke pomake, da bar probamo kup da osvojimo.
I da, Miloš Stojčev je tačno tip igrača koji nam je trebao.Nadam se da će da bude dobro pojačanje.
Što se tiče Jarnija, nisam baš siguran da je to pravi izbot.Veliko igračko ime jeste, ali koliko će to nama da znači na rezultatskom planu ostaje da se vidi.Titulu ne treba očekivati, jer neki čudesan napredak u igri pod novim trenerom se vjerovatno neće desiti, čak i ako se dovedu kvalitetna pojačanja.
U svakom slučaju, Roberta moramo da vidimo na djelu da bismo mogli da mu sudimo, jer ovo nešto malo što je vodio Hajduk i Istru ne može puno da nam kaže.Ne očekujem ništa specijalno do kraja sezone, ali uz bolji igrački kadar treba očekivati neke pomake, da bar probamo kup da osvojimo.
I da, Miloš Stojčev je tačno tip igrača koji nam je trebao.Nadam se da će da bude dobro pojačanje.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
-
- Kontakt:
voltaren je napisao/la:Veliko igracko ime doslo je BH PL i to treba pozdraviti aplauzom. Sada kako ce se on pokazati kao trener to treba sacaketi. Sta vam je strumfovi, strumpvoski
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 01 dec 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bitan kvantite, vec kvalitet. Ti samo lupas gluposti i ja sam navijac Sarajava, ali moras biti realan.Koga briga ko je dosao ako se ispadne od Zete, Kukesija i osvojio 3. mjesto u PL. Okaci macku o rep. Jarni mora napraviti neki uspjeh, to mu je zadatak a ne da se kamaraju igraci, reprezntativci.bacelonafan je napisao/la:Dovela je uprava igrace tipa Huseinovica,Komazeca,Bilbiju, i jos neke,naravno bilo je i promasaja sto je realno,al ovo su igraci koje bi svi pozelili,a vjerovatno im ni plate nisu male,doveli su i par mladih reprezentativaca,sto znaci da dobro rade!
-
- Kontakt:
Jel receno da on zeli da se prave mladi igraci,i da preko te akademije koja se spominjala da se naprave pravi uslovi za to? Bas eto nekim cudom mi dovodimo odma mlade igrace iz repke,ja mislim da je Dino sve to iskesirao iz svog dzepa! I Prosinecki koliko sam upucen nije imao nikakve rez. kao trener i ode u Zvezdu dobro su igrali,i onda u Tursku sto je uspjeh sa obzirom da je na pocetku karijere! Nemozes preko noci sklopiti ekipu,to malo traje,boze moj ispadnes od Kukesija u tom momentu nije bilo ovih novaca,doveli smo koga smo mogli,uglavnom i oni su izbacili Metalurga koji ima budzet veci od cijele nase lige,sta bi onda oni trebali da kazu?voltaren je napisao/la:Nije bitan kvantite, vec kvalitet. Ti samo lupas gluposti i ja sam navijac Sarajava, ali moras biti realan.Koga briga ko je dosao ako se ispadne od Zete, Kukesija i osvojio 3. mjesto u PL. Okaci macku o rep. Jarni mora napraviti neki uspjeh, to mu je zadatak a ne da se kamaraju igraci, reprezntativci.bacelonafan je napisao/la:Dovela je uprava igrace tipa Huseinovica,Komazeca,Bilbiju, i jos neke,naravno bilo je i promasaja sto je realno,al ovo su igraci koje bi svi pozelili,a vjerovatno im ni plate nisu male,doveli su i par mladih reprezentativaca,sto znaci da dobro rade!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam kakva je igracka velicina, a realno, on tek stvara sebi trenersko ime.
Raduje me jedna cinjenica, u Sarajevu trenutno ima dosta mladih igraca, a Jarni forsira najvise upravo takve igrace.
Dobrodosao Roberte
Raduje me jedna cinjenica, u Sarajevu trenutno ima dosta mladih igraca, a Jarni forsira najvise upravo takve igrace.
Dobrodosao Roberte

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zivis u svijetu bajki. Kakva akademija nemam posteno pomocnog terena, a ne da se pravi akadamija.Kuca se gradi od temelja a ne od krova. Ne mozes imati akademiju a nemas stadion, nemas pomocni teren.Kosevo drenaza polako propada, teren sve losiji.Manimo se bajki i suplji, nama treba rezultat a na pravom smo putu ako nastavimo ovako. Kakve akadamije, kakvi bakraci.
-
- Kontakt:
svi ga stvaraju i Prosinecki je to radio u Zvezdi,pa sad Tudor u Hajduku,pa i Gvardiola je preuzeo Barsu bez iskustva,al kad si bio u velikim klubovima to ti puno pomaze,jer su te trenirali najveci treneriBosniacum Lilium je napisao/la:znam kakva je igracka velicina, a realno, on tek stvara sebi trenersko ime.
Raduje me jedna cinjenica, u Sarajevu treutno ima dosta mladih igraca, a Jarni forsira najvise upravo takve igrace.
Dobrodosao Roberte
Pa Jarni je samim igranjem za vrhunske klubove u Evropi mogao steci daleko vise iskustva u ovom poslu od Jovica i slicnih,.aleksandar_veliki je napisao/la:
Jovic svoje trenerske kvalitete pokazuje iz godinu u godinu. Jucerasnjom izjavom je rekao o tome koliko poznaje ovu plemenitu igru. Opet ti kazem, nesto najbolje sto se desilo bh. klupskom fudbalu je Jarnijev dolazak, rame uz rame Osimovom povratku iz Japana.
On vec sada ima postovanje u svlacionici koje Jovic nikad nije mogao imati,.
-
- Kontakt:
Prvo se informisi ako uopste znas sta je akademija,normalno da ce u sklopu iste biti i prateci objekti,trazi se lokacija zivi bili pa vidjeli! Igramo na stadionu na kojem igramo oduvijek,ulozene su i tu neke pare stolice,svlacionice su sredjene,sad je u planu i wc na stadionu,polako nemoze sve odma bice i teren,ne zivim u svjetu bajki vec znam dobro o cemu pricam i upucen sam vise nego sto mislisvoltaren je napisao/la:Zivis u svijetu bajki. Kakva akademija nemam posteno pomocnog terena, a ne da se pravi akadamija.Kuca se gradi od temelja a ne od krova. Ne mozes imati akademiju a nemas stadion, nemas pomocni teren.Kosevo drenaza polako propada, teren sve losiji.Manimo se bajki i suplji, nama treba rezultat a na pravom smo putu ako nastavimo ovako. Kakve akadamije, kakvi bakraci.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], bordospartanac, ErosViverosViv, goGlobal, Google Adsense [Bot], Pena, Proximic i 24 gosta.