PS4 i XBOX One. Dođe čovjeku da buy PS4

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa zar se uopste covjek moze dvoumiti izmedju xbomea i ps4Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Izgleda fenomenalno ali nije to više stari dobri FF.Meni osobno 7,8 i 10 omiljeni uz Dissidia 1 i 2Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
imam na računaru 4 , proširio sam Bosnu izvan granica yugoslaviexinxee je napisao/la:Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
Gusar1995 je napisao/la:imam na računaru 4 , proširio sam Bosnu izvan granica yugoslaviexinxee je napisao/la:Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
Onomad (prije 10tak godina, malo manje) smo igrali "Tropico", prava igra za tebe. Mislim da postoji i neki nastavak malo noviji, ako patiš za grafikom.Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
tanzla je napisao/la:Au kako sam mator, ja sam igrao prvi dio.Organizovao atentate 'ladno.
Ovi naši vlastodršci su ništa, kako sam ja u toj igri bio omiljen među svojim pukom.
![]()
(xbox360 da ne bude zabune)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.