Tarik da negdje procita da je lopta kockasta, ne bi ga Bog,Allah,Isus,Buda,Mojsije i ostali mogli ubijediti da nije tako.
e vala niko ga bolje nije opiso ....svaka cast lik odgovara samo na ono sto moze i sto njemu odg ili sam preformulise pitanje pa odgovori....ako nemoze nikako onda saceeka sljedeci post pa na njega odgovori a ovaj preskoci ...ili napise nesto sto veze sa vezom nemaneko_iz_mase je napisao/la:I vi nasli s Tarikom raspravljat![]()
Tarik da negdje procita da je lopta kockasta, ne bi ga Bog,Allah,Isus,Buda,Mojsije i ostali mogli ubijediti da nije tako.
A kako ti to znas da ga reprezentativci nisu voljeli? I kako to ti znas da ga 90% navijaca ne voli? To si pravio anketu. Ko god njega ne voli ili ima 10 godina ili ne voli BiH! Gledo sam manje-vise svaku utakmicu repke od 96. godine i nikad nisam to vidio da "pravi ruzni facu" ili da se svadja s nekim. A kad nam je najvise trebalo, protiv Danske, on je bio daleko najbolji. Samo pogledaj onu asistenciju Bolicu. Kako prima loptu i kako ubacuje. Njemu svaka cast za sve i dan danas mi je najdrazi BH-igrac.Tarik14 je napisao/la:Ne radi se samo u kartonima. Salihamidzic je stotinu drugih negativnih stvari uradio. U utakmicama u kojima se ocekivalo da on nesto napravi on se setao po terenu, nije se dovoljno zalagao, svadao se sa saigracima, pravio ruznu facu, i glumio je zvijezdu. Da ne kazem da je tada 100 puta bolja igra za klub (Bajern) nego za reprezentaciju. Sve su to stvari koje sam vidio svojim ocima i ovo je misljenje 90% BH. navijaca. Svedno je sto je dobio samo jedan zuti karton protiv San Marina, bitno je to sto mu je namjera bila da neigra protiv SCG na Marakani. Kada je prije mogao biti tu on je bjezao od reprezentacije pa ne treba nam ni sada! I sami reprezentativci ga nisu volili!
hahahah ma ti si genije...SAD ZUTI NISU BITNI hahahaahah.......igrao je u bajernu extra jer je igrao svoju poziciju i imao dobru ekipu a ne babine sinove i podmladak menadjera raznih pa su barba hasan konjic bolic baljic morali igrati za dvojicu da bi se prodao neko!!!!!!!!Tarik14 je napisao/la:Ne radi se samo u kartonima. Salihamidzic je stotinu drugih negativnih stvari uradio. U utakmicama u kojima se ocekivalo da on nesto napravi on se setao po terenu, nije se dovoljno zalagao, svadao se sa saigracima, pravio ruznu facu, i glumio je zvijezdu. Da ne kazem da je tada 100 puta bolja igra za klub (Bajern) nego za reprezentaciju. Sve su to stvari koje sam vidio svojim ocima i ovo je misljenje 90% BH. navijaca. Svedno je sto je dobio samo jedan zuti karton protiv San Marina, bitno je to sto mu je namjera bila da neigra protiv SCG na Marakani. Kada je prije mogao biti tu on je bjezao od reprezentacije pa ne treba nam ni sada! I sami reprezentativci ga nisu volili!
On zna. To je nas Tarik almighty . Njegovo srce kaze da je to tako bilo, i nema tu vise price. KapakCartman je napisao/la:A kako ti to znas da ga reprezentativci nisu voljeli? I kako to ti znas da ga 90% navijaca ne voli? To si pravio anketu. Ko god njega ne voli ili ima 10 godina ili ne voli BiH! Gledo sam manje-vise svaku utakmicu repke od 96. godine i nikad nisam to vidio da "pravi ruzni facu" ili da se svadja s nekim. A kad nam je najvise trebalo, protiv Danske, on je bio daleko najbolji. Samo pogledaj onu asistenciju Bolicu. Kako prima loptu i kako ubacuje. Njemu svaka cast za sve i dan danas mi je najdrazi BH-igrac.Tarik14 je napisao/la:Ne radi se samo u kartonima. Salihamidzic je stotinu drugih negativnih stvari uradio. U utakmicama u kojima se ocekivalo da on nesto napravi on se setao po terenu, nije se dovoljno zalagao, svadao se sa saigracima, pravio ruznu facu, i glumio je zvijezdu. Da ne kazem da je tada 100 puta bolja igra za klub (Bajern) nego za reprezentaciju. Sve su to stvari koje sam vidio svojim ocima i ovo je misljenje 90% BH. navijaca. Svedno je sto je dobio samo jedan zuti karton protiv San Marina, bitno je to sto mu je namjera bila da neigra protiv SCG na Marakani. Kada je prije mogao biti tu on je bjezao od reprezentacije pa ne treba nam ni sada! I sami reprezentativci ga nisu volili!
Ocigledno da nisi pratio ni 10 % njegovih tekmi u repci kad tako navodis.Tarik14 je napisao/la:Ne radi se samo u kartonima. Salihamidzic je stotinu drugih negativnih stvari uradio. U utakmicama u kojima se ocekivalo da on nesto napravi on se setao po terenu, nije se dovoljno zalagao, svadao se sa saigracima, pravio ruznu facu, i glumio je zvijezdu. Da ne kazem da je tada 100 puta bolja igra za klub (Bajern) nego za reprezentaciju. Sve su to stvari koje sam vidio svojim ocima i ovo je misljenje 90% BH. navijaca. Svedno je sto je dobio samo jedan zuti karton protiv San Marina, bitno je to sto mu je namjera bila da neigra protiv SCG na Marakani. Kada je prije mogao biti tu on je bjezao od reprezentacije pa ne treba nam ni sada! I sami reprezentativci ga nisu volili!
Ako je covjek zlonamjeran, onda se sve to moze reci i za druge tadasnje zvijezde, Baljica, Bolica, Barbareza i druge.... nisu se dovoljno zalagali, svadjali se, pravili face, bili bolji u klubovima nego u reprezentaciji..... toliko su dugo igrali za repku da bi se naslo nekih "dokaza", to jest utakmica kad nisu bili na nivou ili su nesto zabrljali.Tarik14 je napisao/la:Ne radi se samo u kartonima. Salihamidzic je stotinu drugih negativnih stvari uradio. U utakmicama u kojima se ocekivalo da on nesto napravi on se setao po terenu, nije se dovoljno zalagao, svadao se sa saigracima, pravio ruznu facu, i glumio je zvijezdu. Da ne kazem da je tada 100 puta bolja igra za klub (Bajern) nego za reprezentaciju. Sve su to stvari koje sam vidio svojim ocima i ovo je misljenje 90% BH. navijaca. Svedno je sto je dobio samo jedan zuti karton protiv San Marina, bitno je to sto mu je namjera bila da neigra protiv SCG na Marakani. Kada je prije mogao biti tu on je bjezao od reprezentacije pa ne treba nam ni sada! I sami reprezentativci ga nisu volili!
Haha ma Tarik je mirni ocean, nemogu ga uzburiti ili skrenuti vase kapi vode.Adinjo je napisao/la:Da su meni Taretovi zivci![]()
Otkud to mislis? Jel ti neko ko fol rekao to? Ja pratim reprezentaciju vec od 2003. godine prema tome ne provaljuj se.adnan_hz je napisao/la:pa koliko sam ja puta rekao da tarik prati reprezentaciju od cirinog dolaska... tako da morate shvatiti sto covjek ne poznaje salihamidzica jer ga nika dnije gledao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.