Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Idimidodjimi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 18:35

Monolog je napisao/la: Profesionalni sportista kojeg pogađaju riječi napisane na forumima, društvenim mrežama i yt klipovima bi se trebao oprostiti od aktivnog bavljenja sportom i preći na nešto drugo.

+ 1

Ja samo cekam da neko od ovih sto izmisljaju teorije zavjere protiv dijamanta naseg i traze krivicu u nekome drugom, kaze i ispali nesto u smislu da je Pellegrini angazovan od strane redova masonske loze iz Spanije, Argentine, Brazila i Njemacke i tamo ovih beton reprezentacija, kako bi ga doyebao pa da nas dijamant nema pravu formu na Svjetskom, jer eto oni se svi boje tamo neke male zemlje po imenu Bosna i Hercegovina i njihovih freneticnih navijaca koji oboje gradove u plavo zute boje kad njihova svetinja igra u tim zemljama.
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 01 dec 2013, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 01 dec 2013, 18:35

I kazu korektan Pellegrini prema Edinu

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 dec 2013, 18:41

Monolog je napisao/la:Dakle, da bi se ugodilo bh. javnosti, ss.ba bi trebao širiti dezinformacije?! Čudno, političare napadaju svaki put kad pokušavaju "uljepšati" situaciju. A sad se to traži od novinara, moderacije, administracije i šta ti ja znam koga.

Profesionalni sportista kojeg pogađaju riječi napisane na forumima, društvenim mrežama i yt klipovima bi se trebao oprostiti od aktivnog bavljenja sportom i preći na nešto drugo.
Pa to i ja kažem.

Za početak bi najbolje bilo da se Džeko oprosti od reprezentacije. Koji mu **** ovo treba. Da pod izgovorom "sve je to demokratija" ovdje ljudi masturbiraju na njegovoj muci, a moderator dotičnog foruma nam šalje poruku da to tako treba

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 01 dec 2013, 18:41

Da Dzeku ovoliko forsiraju ko Aguera do sad bi dao 2 gola.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 dec 2013, 18:43

Monolog je napisao/la:Dakle, da bi se ugodilo bh. javnosti, ss.ba bi trebao širiti dezinformacije?! Čudno, političare napadaju svaki put kad pokušavaju "uljepšati" situaciju. A sad se to traži od novinara, moderacije, administracije i šta ti ja znam koga.

Profesionalni sportista kojeg pogađaju riječi napisane na forumima, društvenim mrežama i yt klipovima bi se trebao oprostiti od aktivnog bavljenja sportom i preći na nešto drugo.
U ovoj drzavi je najteze biti normalan. Normalan je prijetnja po nenormalno i bolesno drustvo.

Uvijek ce biti zlobnih ljudi. Postoje ljudi koji Dzeku ne vole iz ovih ili onih razloga, koje motivise zloba.

S drugi strane, vecina Bosanaca kritikuje motivisana nezadovoljstvom radi situacije u kojoj se nalazi Dzeko. Ti ljudi bi voljeli da je on najbolji igrac u EPL. U to niko normalan ne sumnja.

Samo realno i kriticki nastrojeno drustvo se moze mijenjati nabolje. Samozavaravanje i guranje pod tepih ne moze donijeti nista dobro.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 18:47

Ajd sad da vidim vanPersija onog, Zabaleta ne voli Negreda, dodao je Nasriju dok mu je Negredo bio otkriven aaaaaaaaaaa :lol:

By the way ajd da vidimo naseg dijamanta, evo ga usao je u igru! Naprijeeeeeddd vanPersieeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 dec 2013, 18:48

Anarhija na ovoj temi je dozvoljena jer to ovi koji drze ovaj portal i forum zele. Na svakoj drugoj temi bi se pojedinci davno banovali, samo je dozvoljeno da se po Edinu pisa i sere. Cak sto vise, oni stoje iza pljuvaca i izmisljenih likova kao sto je Pauk i slicni njemu.
Ako neko zna pjesmu Nagib Ragib (RamboAmadeus), zna o cemu govorim.

Mozemo mi pricati koliko hocemo i truditi se koliko hocemo, nema koristi. Problem ove teme su ljudi koji je odrzavaju, hocu reci ljudi koji bi je trebali odrzavati.

Ja nisam jedan od onih koji uvelicavaju i dizu u nebesa Edina Dzeku. Osoba sam koja zeli diskutovati kao sto se to radi na mnogim temama ali ovdje mi to nije omoguceno. Da mi je Edin drag, jeste, naravno da jeste ali to ne znaci da sam neko kome je sve i svako kriv ako Edin ne igra. Pojedinci bi vrlo rado sve nas tako etiketirali, ali nece moci.

Nije Edin bez razloga na svojoj oficijelnoj FB stranici podrzao ljutog konkurenta "SC Sport" ;)
(pametnom dosta)

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 18:49

Izgleda da i Milner ima nesto protiv Dzeke, nabacio je na prvu gdje je bio Yaya a nije htio Dzeki na drugoj stativi!? :roll:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 dec 2013, 18:51

neko link ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 18:52

Pa Sport Centar pise tekstove na nivou onog debila kojeg je Dzeko pohvalio i citirao. Ako mu takve stvari odgovaraju, onda nek mu je Allah na pomoci.

Ne zasluzuje da igra u prvih 11 i to je to. Veliki je problem za nasu repku sto je totalno van forme i ni blizu onog igraca od prije par sezona. Ne pricam o Wolfsburgu, nego i o pocetku prosle i pretprosle sezone kad je bio dobar. Sada je na nivou one prve polusezone u Cityu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 dec 2013, 18:54

Nasri :D :? :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 dec 2013, 18:54

E mogao mu je Nasri ovu dat' :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2013, 18:54

SamoZeljo je napisao/la:Nije Edin bez razloga na svojoj oficijelnoj FB stranici podrzao ljutog konkurenta "SC Sport" ;)
(pametnom dosta)
Kome su oni konkurencija? Expressu, Plusu ili Svetu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 dec 2013, 18:56

Ma nemoj :!: :roll:

Sta je trebao Lebron James :?: :roll: (da se ubije ? prva sezona u Miami-u) , on se otvoreno svadjao i twitao i sl. gluposti dok nije skontao , pa osvoji naslove :!: Kod Dzeke je malo drugacije , malo nije ni do njega , dok je Negredo u super formi biti ce ispred nejga , zato sto je spanac i to se zna , znaci Dzeko mora evidentno da bude u boljoj formi pa da igra u prvoj postavi !
tako je sa svim sportasima , koji prime veliku kolicinu ljubavi , pa budu onda uskraceni , to je normalno , nego ovdje ima vise kriticara nego medju navijacima Man Citya , tako da je glupo nakon 3-4 slabe utakmice za reprezentaciju (Slovacka, Amerika i Argentina) da ga plujemo :roll:

Neigra u klubu, malo je i zbog njega malo i zbog okolnosti i srece :roll: , ali dok za reprezentaciju izgara treba da ga postujemo i da mu se divimo :!: jer ne igra za repku za novac nego srcem :!:

recica
Kontakt:

Post Postao/la recica » 01 dec 2013, 18:58

DZeko sam a onaj nasri klempo puca preko gola

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 01 dec 2013, 19:03

Kobe Bryant je napisao/la:

Ma nemoj :!: :roll:

Sta je trebao Lebron James :?: :roll: (da se ubije ? prva sezona u Miami-u) , on se otvoreno svadjao i twitao i sl. gluposti dok nije skontao , pa osvoji naslove :!: Kod Dzeke je malo drugacije , malo nije ni do njega , dok je Negredo u super formi biti ce ispred nejga , zato sto je spanac i to se zna , znaci Dzeko mora evidentno da bude u boljoj formi pa da igra u prvoj postavi !
tako je sa svim sportasima , koji prime veliku kolicinu ljubavi , pa budu onda uskraceni , to je normalno , nego ovdje ima vise kriticara nego medju navijacima Man Citya , tako da je glupo nakon 3-4 slabe utakmice za reprezentaciju (Slovacka, Amerika i Argentina) da ga plujemo :roll:

Neigra u klubu, malo je i zbog njega malo i zbog okolnosti i srece :roll: , ali dok za reprezentaciju izgara treba da ga postujemo i da mu se divimo :!: jer ne igra za repku za novac nego srcem :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: Edine vrati se u obdaniste 8-)
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 01 dec 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 01 dec 2013, 19:04

Dzeko za 10 minuta dobar.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2013, 19:05

@Stari (pokeraški) drug :mrgreen: ,

Haman je tako. Pojedine teme je najbolje zaobilaziti u širokom luku (recimo ovu, Avdijinu i cijeli podforum Primere). :mrgreen: Poligon za lične frustracije i kojekakve borce za zaštitu lika i djela Edina Džeke. Istina, ima ovdje toliko degutantnih komentara, al' ja pročitah barem 50 dobro sročenih postova zbog čega Džeko ne igra. Argumentovano, bez ikakve izvlakuše na narodnost, vjeroispovijest ili boju kose našeg Dijamanta.

@SamoZeljo,
SamoZeljo je napisao/la:Anarhija na ovoj temi je dozvoljena jer to ovi koji drze ovaj portal i forum zele. Na svakoj drugoj temi bi se pojedinci davno banovali, samo je dozvoljeno da se po Edinu pisa i sere. Cak sto vise, oni stoje iza pljuvaca i izmisljenih likova kao sto je Pauk i slicni njemu.Ako neko zna pjesmu Nagib Ragib (RamboAmadeus), zna o cemu govorim.
Vidim da si upućeniji od mene. Kapa do poda. :D
Pitam se samo koga sam onda ja od moderacije banovao (jbg, ipak govoriš da je @Pauk neko od "nas"). :mrgreen: Tipujem na admina, znam da je davno nešto petljao sa Amrom. :mrgreen: S obzirom da je dobio korpu u mladosti, napravio je novi account (Pauk) i sad piše isključivo protiv Džeke i njegove veze sa Amrom. :mrgreen:
SamoZeljo je napisao/la:Mozemo mi pricati koliko hocemo i truditi se koliko hocemo, nema koristi. Problem ove teme su ljudi koji je odrzavaju, hocu reci ljudi koji bi je trebali odrzavati.
Problem ove teme je što se svako hvaljenje Aguera, Negreda i Pellegrinija dočekuje pod nož i forumaši koji to napišu bivaju etiketirani k'o izdajice.
SamoZeljo je napisao/la:Osoba sam koja zeli diskutovati kao sto se to radi na mnogim temama ali ovdje mi to nije omoguceno.
Zavisi s kim želiš diskutovati.
SamoZeljo je napisao/la:Pojedinci bi vrlo rado sve nas tako etiketirali, ali nece moci.
Koji pojedinci? Navedi, nemoj se plašiti. Ja nigdje ne vidjeh da je neko napisao kako su svi ovdje toliko subjektivni po pitanju Džeke. Zašto? Jer to niko nije napisao.
S druge strane, konstantno se napadaju forumaši koji skrenu pažnju na Džekinu formu, na činjenicu da u posljednje vrijeme ne liči na sebe i da je u x puta slabijoj formi od prvog napadačkog dvojca. Zašto?

@Kobe Bryant,

Kako je LBJ odgovorio kritičarima? Na parketu. Kako Džeko odgovara? Isključivo po društvenim mrežama. Sve javne ličnosti su na tapeti - pa taman kad bi neko sad iznio u javnost lijek protiv SIDE, ljudi bi našli nešto što im ne godi kod njega (frizuru, akcenat, tikove). To je jednostavno tako. Tog čovjeka to ne bi trebalo dirati. On je svoje uradio. Podario je nešto svijetu. Bio je koristan.

Džeko to treba shvatiti. Treniraj, igraj i šuti. Najbolji odgovor daješ na terenu. Najbolji. Tada se i okorjeli kritičari zapitaju "vidi, možda sam pogriješio". Ovako, preko lajni na internetu, se stvara samo kontraefekat. Ljudi onda govore "vidi njega, on visi na tviteru".

Nadam se samo da Džeko ne misli što i većina forumaša - da Negredo igra zato što je Španac. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 19:06

Kobe Bryant je napisao/la: ali dok za reprezentaciju izgara treba da ga postujemo i da mu se divimo :!: jer ne igra za repku za novac nego srcem :!:
Aha, igra srcem... vidio sam to ono jutro protiv Argentine kad sam dzaba sjedio do pola 6 ujutro da gledam hoce li njemu imalo pasti na um da ima neko ko ga podrzava i da bi ga mozda trebalo biti stid zemlje i navijaca u cijem dresu BUKVALNO hoda po terenu a u istu se tu zemlju kune. Da ga lik ne napuca u glavu ne bi Dzeko znao da se nalazi u prijateljskoj tekmi protiv Argentine.
Ako je ono bilo srcem i to u momentu kad mu najvise treba da se dokaze onda ne znam!?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 dec 2013, 19:07

Umjesto da pokusa sam pa sta bog da, on nesto Nasrija proigrava. Samo neka misli na njih ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.