FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljetos su gradski rivali Sarajevo i zeljezničar bili spominjani kao klubovi gdje bi Miloš Stojčev, 26-godišnji veznjak mogao nastaviti karijeru i naravno sada je tu gdje i treba biti,pa neće kod br aj lo vi ca 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
ma pusti ih prvo je bila prica Dino ublehas,isti je kao Blekic upropastice nas,kad dodje Tan rekli su ma dosao covjek onako da se slika nista od togaHzSM je napisao/la:NOSI TE SE U...gollum je napisao/la:Fudbalsko neznanje (cisto fudbalsko, neka druga su na zavidnom nivou) ljudi zaduzenih za transfere u FK Sarajevo bi moglo upropastiti ovaj malezijski kapital, i tako mozda odmoci jos nekim bh. klubovima.
Milos Stojcev, jos jedan u nizu onih koji su prosli Zvezdinu skolu, a nikad nisu zaigrali za prvi tim. Treba li uopce spominjati da nije bio standardan u prosjecnom kazahstanskom superligasu...

pustite provociranja,a jos gori su ovi sto odgovaraju....
remont ekipe svakih 6mjeseci ne moze biti dobar, cak i uz recimo Bilbiju, Hadziju, Komazeca, Stojceva, neka dodju jos 2-3 pojacanja a doci ce,
treba znati da je to sasvim nova ekipa, znaci nekih 6-7 od 10 igraca u polju, ne racunajuci golmana...
za ocekivati je da bez obzira na jacinu, nova ekipa na pocetku ponegdje kiksa,i vise nego slabija ekipa koja dugo igra zajedno...
eh sad, to sto vi na samom otvaranju idete u Zenicu, pa vam dolazi pojacani Olimpic, pa onda idete u Obarsku i Borcu...sve vise od 4 izgubljena boda u prvih 5 kola, vjerovatno bi znacilo i oprastanje od titule.
Da li je klub spreman na takav rizik, da sa potpuno novom ekipom izadje na proljece i da li je to pametno, vidjecemo...
da se razumijemo, igracki cete biti mnogo jaci, bez sumje i po tome bi trebali sve nabrojane pobjediti, ali ko prati fudbal(pogotovo nas) makar vise od pet godina, zna sta znaci uigrana ekipa a sta neuigrana(bez obzira ma pripreme).
po imenima dobro zvuci ta vasa nova ekipa, Stojcev je dobar, uz Bilbiju i jos par pozicija bice to snazna ekipa, rekao bih sampionska da je pocetak sezone,
ali ovako kada znamo da je ostalo jos samo 11kola, i da se Zeljo a ni Siroki ne sale,
onda ce Zelji ili Sirokom biti dovoljna vasa 3kiksa i da sve bude rijeseno, prvenstveno mislim na Zelju, ali i Siroki moze zakomplikovati situaciju.
remont ekipe svakih 6mjeseci ne moze biti dobar, cak i uz recimo Bilbiju, Hadziju, Komazeca, Stojceva, neka dodju jos 2-3 pojacanja a doci ce,
treba znati da je to sasvim nova ekipa, znaci nekih 6-7 od 10 igraca u polju, ne racunajuci golmana...
za ocekivati je da bez obzira na jacinu, nova ekipa na pocetku ponegdje kiksa,i vise nego slabija ekipa koja dugo igra zajedno...
eh sad, to sto vi na samom otvaranju idete u Zenicu, pa vam dolazi pojacani Olimpic, pa onda idete u Obarsku i Borcu...sve vise od 4 izgubljena boda u prvih 5 kola, vjerovatno bi znacilo i oprastanje od titule.
Da li je klub spreman na takav rizik, da sa potpuno novom ekipom izadje na proljece i da li je to pametno, vidjecemo...
da se razumijemo, igracki cete biti mnogo jaci, bez sumje i po tome bi trebali sve nabrojane pobjediti, ali ko prati fudbal(pogotovo nas) makar vise od pet godina, zna sta znaci uigrana ekipa a sta neuigrana(bez obzira ma pripreme).
po imenima dobro zvuci ta vasa nova ekipa, Stojcev je dobar, uz Bilbiju i jos par pozicija bice to snazna ekipa, rekao bih sampionska da je pocetak sezone,
ali ovako kada znamo da je ostalo jos samo 11kola, i da se Zeljo a ni Siroki ne sale,
onda ce Zelji ili Sirokom biti dovoljna vasa 3kiksa i da sve bude rijeseno, prvenstveno mislim na Zelju, ali i Siroki moze zakomplikovati situaciju.
znam da ga je trazio Amar, ali to ne znaci da bi nam bio pojacanje.Ako je vama on pojacanje onda ok.vama ko god dodje vi se nalozite koda je dosao igrac iz lige 5, a ne otpadci iz kazahstana, leotara i sl.aS_Roma je napisao/la:Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
ako vam je stojcev "pojacanje" jaki ste pravo.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Puzigaću tražio Amar, Puzigaću koji je na Grbavici dizao tri prsta, pa ga na kraju utakmice Edis Mulalić za uho odveo da se izvinjava navijačima, jarane hajd svakakvih sam nebuloza čuo, al da tog frajera neko je zvao u Želju, to je bolesno fakat...aS_Roma je napisao/la:Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
Ide Pauza od 4 mjeseca,proce se pripreme i to dobre odigrati dosta tekmi tako da nije problem da se to uigra e sad kakav ce trener da bude to cemo da vidimo sa biblijom smo 30% jaci sve ostalo sto dodje je bonus.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nece biti mnogo promjena ove sezone,barem ja na vjerujem u to.Igraci koji su zreli za odlaska po meni su Karic,Hrelja i Huseibasic,iako bi posljednja dvojica mogla i na posudbu jer su jos relativno mladi.Mozda bi im trebalo prikljuciti i Vusljanina jer ne vidim neku korist od njega.Ostalo bi manje-vise trebalo ostati isto.Prva postava ostaje ovakva kakva jeste uz mozda dolazak jednog desnog beka i Bilbije koji ce imati pravo nastupa.tu i tamo je napisao/la:pustite provociranja,a jos gori su ovi sto odgovaraju....
vecina vas. ne znam sto se pravis lud kad znate i vi i mi da je vas najveci problem euforija i prevelika ocekivanja od ekipe koja ne prodje ni pripreme zajedno.Head je napisao/la:A ko se nalozio?
I onda kada više ne bude me ovdje
Ovo je klasicna spika kojom se hrane navijacke grupeaS_Roma je napisao/la:Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()

Njih Ammar fol ganjao a oni nisu zeljeli jer su znali da ce nekad kroz 5 godina igrati u Sarajevu.

Sta je ovdje diskutabilno?SVE....
Niko ne spori da su ljudi solidni igraci za nase uvjete ali da njih neko lafo ganja i moli je smijesno.
Mozda ih je Ammar zelio dovesti ali nije imao dovoljno para jer bi oni patku bjezali da im je ponudio ono sto su trazili ili da je bio toliko zainteresovan da ih dovede.
Ja uopste ne sporim da je Stojcev solidan igrac kojeg bi rado vidjeo i u Zelji,dok mi ovaj Puzigaca i nije bogzna sta.
Ali sam se morao osvrnuti na ovaj post posto vidim da pojedinci bezveze truju narod glupostima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ne pravim se lud,nisam vidovit kao ti da znam je li se neko nalozio ili nije kako ti kazes.ZZtop10 je napisao/la:vecina vas. ne znam sto se pravis lud kad znate i vi i mi da je vas najveci problem euforija i prevelika ocekivanja od ekipe koja ne prodje ni pripreme zajedno.Head je napisao/la:A ko se nalozio?
Baratas nekim insinuacijama za koje ni ti nemas pokrice.
1946
Kako gledate na tu trenersku epizodu u Hajduku?
U to sam vrijeme trenirao juniore i Krešić me pozvao da mu pomognem jer sam dobro poznavao situaciju. Naravno da sam rado pristao pomoći mu jer me on napravio nogometašem. Na žalost vrlo brzo je otišao iz Hajduka i ja sam preuzeo momčad. Imperativ je bio da osiguram mjesto u Europi, bilo kroz prvenstvo, bilo kroz Kup. Momčad je po imenima bila solidna, no imali smo dosta igrača koji nisu jako dugo igrali, poput Cernata, Sablića, Verpakovskisa..., koji su tek hvatali formu. Situacija nije bila baš bajna, no kad sve zbrojim i oduzmem, ta moja avantura nije mogla bolje ispasti po mene. U tih par mjeseci koliko sam bio na čelu Hajduka prošao sam sve, ništa me nije moglo bolje pripremiti za trenerski posao od iskustva koje sam stekao na klupi Hajduka. Radio sam u nemogućim uvjetima, stekao nevjerojatno iskustvo, koje će mi pomoći da se snađem u bio kojoj sredini. Što se tiče mladih igrača, ja sam u prvu momčad iz juniora povukao Čopa Jozinovića i Milića, pri kraj prvenstva i Ćurjurić. U momčadi je već bio Maloča. Sve su to bili vrlo perspektivni mladići, Maloča je kapetan Hajduka, Čop briljira u Dinamu, Ćurjurić u Zadru, Jozionović se vratio i opet je standardan u Hajduku...
Kako gledate na trenerski period kada ste vodili Istru?
Istra je bila potpuno drugačije iskustvo, žao mi je što sam dao ostavku, ali više nije išlo, bilo je puno pritisaka... Radovalo me što smo dobro igrali, što smo napredovali iz utakmice u utakmicu ali nikako nismo mogli zabiti gol. Stvarali smo jako puno šansi ali nikako nismo zabijali...
nemoj opet nismo imali sreće , neće lopta u gol i tako te stvari .. ovo sam iskopao sa neke hrvatske stranice oko našeg valjda novog trenera..
U to sam vrijeme trenirao juniore i Krešić me pozvao da mu pomognem jer sam dobro poznavao situaciju. Naravno da sam rado pristao pomoći mu jer me on napravio nogometašem. Na žalost vrlo brzo je otišao iz Hajduka i ja sam preuzeo momčad. Imperativ je bio da osiguram mjesto u Europi, bilo kroz prvenstvo, bilo kroz Kup. Momčad je po imenima bila solidna, no imali smo dosta igrača koji nisu jako dugo igrali, poput Cernata, Sablića, Verpakovskisa..., koji su tek hvatali formu. Situacija nije bila baš bajna, no kad sve zbrojim i oduzmem, ta moja avantura nije mogla bolje ispasti po mene. U tih par mjeseci koliko sam bio na čelu Hajduka prošao sam sve, ništa me nije moglo bolje pripremiti za trenerski posao od iskustva koje sam stekao na klupi Hajduka. Radio sam u nemogućim uvjetima, stekao nevjerojatno iskustvo, koje će mi pomoći da se snađem u bio kojoj sredini. Što se tiče mladih igrača, ja sam u prvu momčad iz juniora povukao Čopa Jozinovića i Milića, pri kraj prvenstva i Ćurjurić. U momčadi je već bio Maloča. Sve su to bili vrlo perspektivni mladići, Maloča je kapetan Hajduka, Čop briljira u Dinamu, Ćurjurić u Zadru, Jozionović se vratio i opet je standardan u Hajduku...
Kako gledate na trenerski period kada ste vodili Istru?
Istra je bila potpuno drugačije iskustvo, žao mi je što sam dao ostavku, ali više nije išlo, bilo je puno pritisaka... Radovalo me što smo dobro igrali, što smo napredovali iz utakmice u utakmicu ali nikako nismo mogli zabiti gol. Stvarali smo jako puno šansi ali nikako nismo zabijali...
nemoj opet nismo imali sreće , neće lopta u gol i tako te stvari .. ovo sam iskopao sa neke hrvatske stranice oko našeg valjda novog trenera..
ja opet mislim da ti nisi u pravu, vjerovatno ce doci jos minimalno 2 pojacanja(plus Bilbija i Stojcev), ali minimalno...HzSM je napisao/la: Nece biti mnogo promjena ove sezone,barem ja na vjerujem u to.Igraci koji su zreli za odlaska po meni su Karic,Hrelja i Huseibasic,iako bi posljednja dvojica mogla i na posudbu jer su jos relativno mladi.Mozda bi im trebalo prikljuciti i Vusljanina jer ne vidim neku korist od njega.Ostalo bi manje-vise trebalo ostati isto.Prva postava ostaje ovakva kakva jeste uz mozda dolazak jednog desnog beka i Bilbije koji ce imati pravo nastupa.
uzmi u obzir da se mijenja trener , znaci moguce da i on bude mjenjao nesta( morao bi) zato je doveden vjerovatno dovede i nekog "svog" igraca,svaki dosad trener je doveo svog igraca...
znaci, vi iz ove polusezone i - vi u slijedecoj polusezoni, necete imati skoro nista zajednicko, jel tako...
totalno druga ekipa, drugi sistem.
vjerovatno jaci, ali ipak totalno novi...
znam, bice tu pripreme, uigravanje i sve to, ali i ostali ce imati pripreme...
Najbitnije ce bit, da Jarni forsira mlade igrace. Tu najvise mislim na Rodavca, pa na dalje...
-
- Kontakt:
naravno,to je problem bio i ove sezone,samo sto su za razliku od prije imali malo vise novca,pa su doveli mlade,perspektivne igrace relativno dobre za nase uslove,i jos su mladi reprezentativci sa kojima nisu potpisani glupi ugovori od 1 godinu! Uvijek kad dodje veci broj igraca tesko je to za kratko vrijeme uigrati naravno! Treba spomenuti i Bilbiju i Komazeca htjeo to neko priznat ili ne ovdje bi se svaka ekipa iz nase lige ubila za ta dva igraca!tu i tamo je napisao/la:pustite provociranja,a jos gori su ovi sto odgovaraju....
Kad sam ja govorio da je "strucnjaku" kraj poslije 19-tog kola ovdje su me pojedinci ismijavali. Sad ce sve na bolje jer bilo ko da nas preuzme gore ne moze, bar sto se igre tice.
P.S. Stojcev je odlicno pojacanje !
Skrati priču dječače iz TK. Nemoj opet da plačeš tamo na temi kako vas neko dira i zoveš administratora da vas brani.arhimed89 je napisao/la:Ovo je klasicna spika kojom se hrane navijacke grupeaS_Roma je napisao/la:Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
ako vam je stojcev "pojacanje" jaki ste pravo.![]()
Njih Ammar fol ganjao a oni nisu zeljeli jer su znali da ce nekad kroz 5 godina igrati u Sarajevu.![]()
Sta je ovdje diskutabilno?SVE....
Niko ne spori da su ljudi solidni igraci za nase uvjete ali da njih neko lafo ganja i moli je smijesno.
Mozda ih je Ammar zelio dovesti ali nije imao dovoljno para jer bi oni patku bjezali da im je ponudio ono sto su trazili ili da je bio toliko zainteresovan da ih dovede.
Ja uopste ne sporim da je Stojcev solidan igrac kojeg bi rado vidjeo i u Zelji,dok mi ovaj Puzigaca i nije bogzna sta.
Ali sam se morao osvrnuti na ovaj post posto vidim da pojedinci bezveze truju narod glupostima.
Covjek tacno ne vjeruje sta vi sve pisete , pa kada je trebao doci molili ste Boga da se husref vrati , kleli se u njega.1L8F9C2 je napisao/la:Kad sam ja govorio da je "strucnjaku" kraj poslije 19-tog kola ovdje su me pojedinci ismijavali. Sad ce sve na bolje jer bilo ko da nas preuzme gore ne moze, bar sto se igre tice.
Sada je svako bolji od hurefa ,,,, mahanje sa 1 pozicije!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-na ... ine/119219" onclick="window.open(this.href);return false;
Filozofe od prvog dana sam protiv Husrefa sto imas i dokazano na forum.Tako da te niko nista nije pitao a svakako tebe zaboli sta mi pisemo i mislimo.KrajPrice je napisao/la:Covjek tacno ne vjeruje sta vi sve pisete , pa kada je trebao doci molili ste Boga da se husref vrati , kleli se u njega.1L8F9C2 je napisao/la:Kad sam ja govorio da je "strucnjaku" kraj poslije 19-tog kola ovdje su me pojedinci ismijavali. Sad ce sve na bolje jer bilo ko da nas preuzme gore ne moze, bar sto se igre tice.
Sada je svako bolji od hurefa ,,,, mahanje sa 1 pozicije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.