@Stari (pokeraški) drug

,
Haman je tako. Pojedine teme je najbolje zaobilaziti u širokom luku (recimo ovu, Avdijinu i cijeli podforum Primere).

Poligon za lične frustracije i kojekakve borce za zaštitu lika i djela Edina Džeke. Istina, ima ovdje toliko degutantnih komentara, al' ja pročitah barem 50 dobro sročenih postova zbog čega Džeko ne igra. Argumentovano, bez ikakve izvlakuše na narodnost, vjeroispovijest ili boju kose našeg Dijamanta.
@SamoZeljo,
SamoZeljo je napisao/la:Anarhija na ovoj temi je dozvoljena jer to ovi koji drze ovaj portal i forum zele. Na svakoj drugoj temi bi se pojedinci davno banovali, samo je dozvoljeno da se po Edinu pisa i sere. Cak sto vise, oni stoje iza pljuvaca i izmisljenih likova kao sto je Pauk i slicni njemu.Ako neko zna pjesmu Nagib Ragib (RamboAmadeus), zna o cemu govorim.
Vidim da si upućeniji od mene. Kapa do poda.
Pitam se samo koga sam onda ja od moderacije banovao (jbg, ipak govoriš da je @Pauk neko od "nas").

Tipujem na admina, znam da je davno nešto petljao sa Amrom.

S obzirom da je dobio korpu u mladosti, napravio je novi account (Pauk) i sad piše isključivo protiv Džeke i njegove veze sa Amrom.
SamoZeljo je napisao/la:Mozemo mi pricati koliko hocemo i truditi se koliko hocemo, nema koristi. Problem ove teme su ljudi koji je odrzavaju, hocu reci ljudi koji bi je trebali odrzavati.
Problem ove teme je što se svako hvaljenje Aguera, Negreda i Pellegrinija dočekuje pod nož i forumaši koji to napišu bivaju etiketirani k'o izdajice.
SamoZeljo je napisao/la:Osoba sam koja zeli diskutovati kao sto se to radi na mnogim temama ali ovdje mi to nije omoguceno.
Zavisi s kim želiš diskutovati.
SamoZeljo je napisao/la:Pojedinci bi vrlo rado sve nas tako etiketirali, ali nece moci.
Koji pojedinci? Navedi, nemoj se plašiti. Ja nigdje ne vidjeh da je neko napisao kako su svi ovdje toliko subjektivni po pitanju Džeke. Zašto? Jer to niko nije napisao.
S druge strane, konstantno se napadaju forumaši koji skrenu pažnju na Džekinu formu, na činjenicu da u posljednje vrijeme ne liči na sebe i da je u x puta slabijoj formi od prvog napadačkog dvojca. Zašto?
@Kobe Bryant,
Kako je LBJ odgovorio kritičarima? Na parketu. Kako Džeko odgovara? Isključivo po društvenim mrežama. Sve javne ličnosti su na tapeti - pa taman kad bi neko sad iznio u javnost lijek protiv SIDE, ljudi bi našli nešto što im ne godi kod njega (frizuru, akcenat, tikove). To je jednostavno tako. Tog čovjeka to ne bi trebalo dirati. On je svoje uradio. Podario je nešto svijetu. Bio je koristan.
Džeko to treba shvatiti. Treniraj, igraj i šuti. Najbolji odgovor daješ na terenu. Najbolji. Tada se i okorjeli kritičari zapitaju "vidi, možda sam pogriješio". Ovako, preko lajni na internetu, se stvara samo kontraefekat. Ljudi onda govore "vidi njega, on visi na tviteru".
Nadam se samo da Džeko ne misli što i većina forumaša - da Negredo igra zato što je Španac.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”