FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
Ma mnogo ste jaki divovi. Vaša je iduća sezona garantamypitar je napisao/la:Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
ovvako samo neko limitiran sa mozgom moze komentarisati...gio10 je napisao/la:Ma mnogo ste jaki divovi. Vaša je iduća sezona garantamypitar je napisao/la:Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
SVAKA CAST UPRAVI FKS NA OVOM POTEZU, HUSREFU SU PONUDILI MJESTO VODITELJA AKADEMIJE STO BI ZA NJEGA BILO IDEALNO IMAJUCI U VIDU ZDRAVSTVENO STANJE
jaki , nema govora. takva igracina potpisuje dugogodisnji ugovor ! impresioniran sam.amypitar je napisao/la:Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja bar imam mozak.vincenttan je napisao/la:ovvako samo neko limitiran sa mozgom moze komentarisati...gio10 je napisao/la:Ma mnogo ste jaki divovi. Vaša je iduća sezona garantamypitar je napisao/la:Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
I zar se tako odgovara na kompliment? Ja fino a vi tako

pa dobro inace tomici i slicni su igracine za Stojceva kakav on, promasaj k'o i Komazec sto ste rekli na pocetku sezone...ZZtop10 je napisao/la:jaki , nema govora. takva igracina potpisuje dugogodisnji ugovor ! impresioniran sam.amypitar je napisao/la:Da smo mnogo jaki potvrdjuje cinjenica, da ce Milos Stojcev potpisati ugovr na 2,5 godina.Nema vise ugovora na 6 mjeseci kao prije,pa nam igraci idu kad pozele.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Pocetkom sedmice potpisuje desni bocni. 

Strumfovi vodite brigu oko svog kluba igraci vam nemaju za kifle,pola ekipe im se razislo oni dosli ovde da palamude
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 01 dec 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
FCS je napisao/la:SVAKA CAST UPRAVI FKS NA OVOM POTEZU, HUSREFU SU PONUDILI MJESTO VODITELJA AKADEMIJE STO BI ZA NJEGA BILO IDEALNO IMAJUCI U VIDU ZDRAVSTVENO STANJE
Potpuno se slažem s tobom. Korektan potez i možda najbolji i za samog Husrefa.
-
- Kontakt:
vidim, dodjes na temu DRUGOG KLUBA i na jedan sasvim normalan post koji govori o tome da smo FINANSIJSKI jaki jer igrac PROVJEREN kojeg ste vi DVIJE GODINE MOLILI DOSLOVNO da potpise potpisuje na DVIJE I POL godine... napises tako neintelektualan, napromisljen i smijesan komentar da je to Bogu plakati
a vidim evo jos padobranaca...
mislim da vam je bolje da platite stanove igracima, ide zima a napolju minusi...
mislim da vam je bolje da platite stanove igracima, ide zima a napolju minusi...
Oni su prvi na tabeli,ali opet su iz nekog razloga ljubomorni na nas.vincenttan je napisao/la:vidim, dodjes na temu DRUGOG KLUBA i na jedan sasvim normalan post koji govori o tome da smo FINANSIJSKI jaki jer igrac PROVJEREN kojeg ste vi DVIJE GODINE MOLILI DOSLOVNO da potpise potpisuje na DVIJE I POL godine... napises tako neintelektualan, napromisljen i smijesan komentar da je to Bogu plakati
Ja sam rekao šta mislim, mnogo ste jaki i vaša je iduća sezona, uvjeren sam u to.
Nema razloga zašto me napadaš.
Ipak, rijetki klub u Bosni koji vezuje nekog igrača na dugogodišnji staž, tačnije 2,5 god.
Džaba vam novci, moji sinovci, Željo će se isčupati iz krize kako god, ali šta ćete vi, kad i ovakav Željo, siromašan bijedan, opet bude prvi u ovoj čemer ligi.
Džaba pare, džaba sve
I otkad je to na javnom forumu zabranjeno dolaziti na temu drugog kluba?
Ipak, rijetki klub u Bosni koji vezuje nekog igrača na dugogodišnji staž, tačnije 2,5 god.

Džaba vam novci, moji sinovci, Željo će se isčupati iz krize kako god, ali šta ćete vi, kad i ovakav Željo, siromašan bijedan, opet bude prvi u ovoj čemer ligi.
Džaba pare, džaba sve
-
- Kontakt:
razlog je taj da znaju u kakvom su stanju,posebno finansija sto se tice,ti kad napravis klub kako smo mi krenuli barem na nekim zdravim nogama da bude onda je sve lakse,dzaba ti sad da osvojimo titulu ako cemo poslije bankrotirat,i sve pusstiti da odu,ili da nas terete za dugove i slicno kao sto se njima desava sadHzSM je napisao/la:Oni su prvi na tabeli,ali opet su iz nekog razloga ljubomorni na nas.vincenttan je napisao/la:vidim, dodjes na temu DRUGOG KLUBA i na jedan sasvim normalan post koji govori o tome da smo FINANSIJSKI jaki jer igrac PROVJEREN kojeg ste vi DVIJE GODINE MOLILI DOSLOVNO da potpise potpisuje na DVIJE I POL godine... napises tako neintelektualan, napromisljen i smijesan komentar da je to Bogu plakati
Ma ne...nama ce "pojacanja" biti Elvir Colic i Asim Skaljic....ZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
ako vam je stojcev "pojacanje" jaki ste pravo.
-
- Kontakt:
nije zabranjeno dolazit al ovdje nije tema Zeljo nit je iko Zelju bio spomenuo,a ti nam pises o Zelji i neke glupe teme koje nemaju veze sa ovom temom,imas diskusije druge pa raspravljaj o Zelji i Sarajevu ovdje valjda znas citat vidis naslov teme? Ovi sto se ismijavaju pojacanjima koja nikad nisu vidjeli kao Komazec za kojeg su tvrdili da je kloc,i Husejnovic debeli koji je dosao kod nas poslije Bundeslige nek i dalje pisu sve se vidi na djelugio10 je napisao/la:Ja sam rekao šta mislim, mnogo ste jaki i vaša je iduća sezona, uvjeren sam u to.
Ipak, rijetki klub u Bosni koji vezuje nekog igrača na dugogodišnji staž, tačnije 2,5 god.![]()
Džaba pare, džaba sve
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma neka, ovako su se smijali i za Komazeca
Stojcev bi mogao biti pojacanje u pravom smislu te rijeci. Ne zaboravite da od sada imamo na raspolaganju i Bilbiju 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
Ja sam napisao nešto vezano za Sarajevo, a onda se uključio dečko sa rečenicom "mislim da vam je bolje da platite stanove igracima, ide zima a napolju minusi..."bacelonafan je napisao/la: nije zabranjeno dolazit al ovdje nije tema Zeljo nit je iko Zelju bio spomenuo,a ti nam pises o Zelji i neke glupe teme koje nemaju veze sa ovom temom,imas diskusije druge pa raspravljaj o Zelji i Sarajevu ovdje valjda znas citat vidis naslov teme? Ovi sto se ismijavaju pojacanjima koja nikad nisu vidjeli kao Komazec za kojeg su tvrdili da je kloc,i Husejnovic debeli koji je dosao kod nas poslije Bundeslige nek i dalje pisu sve se vidi na djelu
Nadovezao sam se na to i to je to. Drugo je što vi nemate dovoljno argumenata da raspravljate sa mnom. Vozdricaa
Nije tacno,oni su molili Osima da ih uzme,ali on nije htio.Kaze imam ja 100 puta jace igrace u vidu mesara Tomica i talentovanog Bucana.aS_Roma je napisao/la:Osim ga trazio 2 godine zaredom toliko koliko ga je zelio , a jos prije njegova zelja je bio Puzigaca , pa ga je i on odbio .. tako da raspitaj se ako toliko pratis svoj klubZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, Tarapi, TETRAPAK i 19 gostiju.