FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 01 dec 2013, 17:18

Rade Paprica 9 je napisao/la:Ma nebitan je Jarni, ali način na koji se rješevate svojih legendi će se vratiti kao bumerang. Ponašanje kao kakvi skorojevići. Ovakav način može doprinijeti samo većim polarizacijama u klubu, a svaki kiks će biti pod lupom i pritiskom. Nije da me brine to, ali nerezonsko ponašanje Uprave. Jarni sve i da je dobar trener nema iskustvo da radi u uvjetima s kakvim će se morati nositi. Ništa niste naučili.
Kako ste se vi rijesili svoje legende u vidu Sime Krunica koji je kasnije izabran za najboljeg trenera susjedne Srbije,,,s noge na nogu....mani se te satrologije...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 dec 2013, 17:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Sjajan potez Uprave Sarajeva. Po prvi put nakon mnogo vremena mahala im nije izabrala trenera. Musemic je pokazao koliko ne zna i po meni je on jedini uzrok zbog kojeg se vec na Kosevu ne slavi titula. Jarni je veliko igracko ime, a s obzirom s kakvim je trenerima radio, ocekujem da napravi i dobru trenersku karijeru. Ovi sto o iskustvu govore su mi najbolji, eto Jagodic, Jovic i slicni strucnjaci imaju iskustva za popizditi, a van granica nase zemlje idu samo na ljetovanje i zimovanje, ako skijaju.
Nije mahala, ali je Susic porodica zato jeste... ;)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 dec 2013, 17:33

HUS LEGENDO HVALA TI ZA SVE I PUNO ZDRAVLJA I SRECE U ZIVOTU !

Volio bih da je Husref ostao na klupi Sarajeva do kraja sezone jer gledajuci ova nova imena niti jedan nije opcenito nesto bolji od Husrefa.

Jarni ima sve kvalitete za trenera bio je dobar igrac, igrao u velikim klubovima (Real,Juve,itd..), vodio mlade timove jedina mana koja je i njegov veliki nedostatak je manjak iskustva a nama je potreban iskusnij trener i od ove trojke izabrao bih Kodru ili Lukica.

Stojcev dok je bio u nasoj ligi tacnije prosle sezone bio je jedan od boljih igraca i samo bi nam koristio jer je veci kvalitet od ovoga sto sada imamo tipa Osmanagic,Huseinbasic,Bisanovic stoga nadam se da ce potpisati.
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2013, 17:36

Gdje je sve prije igrao Stojcev. :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2013, 17:44

amypitar je napisao/la:Gdje je sve prije igrao Stojcev. :?:
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2013, 17:53

Musemic ako zeli moze ostati u klubu dali su mu vremena 15 dana da se izjasni ako zeli i ima funkciju u klubu

Kako je citav strucni stab smjenjen,pomocnici Jarniju ce biti Uscuplic i Hurtic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2013, 17:54

Evo i potvrde.!!

Nekadašnji fudbaler Leotara
Nakon smjene trenera, stižu i prva pojačanja: Stojčev blizu Koševa :mrgreen:

Iako je polusezona završila jučer Sarajevo je već započelo rekonstrukciju u timu, danas je klupu napustio Husref Musemić, a uskoro bi na Koševo trebao doći i novi igrač.
Radi se o Milošu Stojčevu, koji je i ranije bio na radaru sarajevskog premijerligaša, a prema još uvijek nezvaničnim informacijama već je i postignut dogovor sa ovim 26-godišnjim veznjakom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2013, 18:00

Ko god da bude trener nece mu biti lahko.Bice dosta dovođenja,i to dobrih i skupih igraca,valjace sve to posloziti,a novi trener ce imati samo jedan cilj,a to je TITULA.!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 dec 2013, 18:02

miky_hz je napisao/la:Musemic ako zeli moze ostati u klubu dali su mu vremena 15 dana da se izjasni ako zeli i ima funkciju u klubu

Kako je citav strucni stab smjenjen,pomocnici Jarniju ce biti Uscuplic i Hurtic
Dobar potez uprave Uscuplic ima uvid u OP,fala bogu da nema vise Oruca 8-)

Ma bice pojacanja,moja zelja je Dzemo na beka, i Duljevic ali njega je ne moguce dovesti,vjerovatno bude i pojacanja iz Hrvatske.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 01 dec 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2013, 18:03

Gospodski prema Musemicu.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo, stavljajući interes i zacrtane ciljeve Kluba na prvo mjesto, jednoglasno je donio odluku o promjeni stručnog štaba prvog tima nakon završetka prvog dijela sezone 2013/14.

Jedan od primarnih razloga su objektivne okolnosti uzrokovane zdravstvenim stanjem šefa stručnog štaba FK Sarajevo Husrefa Musemića, koje očito uslovljavaju njegov radni angažman uz nesumnjivu potrebu za obavljanjem mirnijeg posla bez stresa i radnih napora koje zahtijeva funkcija šefa stručnog štaba FK Sarajevo, a uzimajući u obzir i ambicije koje ima Klub koje iziskuju potpunu posvećenost Klubu i funkcioniranju njegovog sportskog segmenta. Osim gore navedenog, ocijenjeno je da dio planova i programa u pogledu kvaliteta igre prvog tima nije ispunjen.

Uvažavajući ličnost gospodina Husrefa Musemića, nastojanje i želju da u najboljoj namjeri doprinese podizanju igre na viši nivo koja odgovara renomeu FK Sarajevo i uz punu zahvalnost za takvo nastojanje i dosadašnju saradnju, Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo ponudio je Husrefu Musemiću značajnu rukovodeću poziciju u Klubu, a u svjetlu saradnje sa FC Cardiff City i planiranog uspostavljanja Akademije FK Sarajevo pri omladinskom pogonu FK Sarajevo o čemu će se g. Musemić izjasniti do 15. decembra tekuće godine.

Novi stručni štab će biti kompletiran vrlo brzo, u koji su već sada imenovani Dženan Ušćuplić na poziciju prvog asistenta i Almir Hurtić, koji će imati za cilj koordinaciju igara polaznika omladinskog pogona i Akademije FK Sarajevo i njihove što brže integracije u prvi tim FK Sarajevo. Također, g. Enver Lugušić je pristao na saradnju sa FK Sarajevo u pogledu uspostavljanja škole golmana pri Akademiji i omladinskom pogonu FK Sarajevo, te je planirano da bude koordinator svih aktivnosti kada su u pitanju golmani prvog tima i svih takmičarskih selekcija FK Sarajevo.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 dec 2013, 18:07

Žao mi je Husrefa , ali eto ovo je bolje i po klub i po njega samog , ima problema i bolje mu je da se odmara . Dobio je da se izjasni i dobije neku funkciju u klubu , pošteno nema šta :)

Kao što vidim klub je krenuo odmah po dobra pojačanja , moguće da će tu biti i nekih igrača iz Hrvatske ..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 dec 2013, 18:08

Milos Stojcev, konacno!!! To ja zovem pojacanje ;) Jos desni bek i krilo kvalitetno, to bi trebalo biti to :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2013, 18:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Milos Stojcev, konacno!!! To ja zovem pojacanje ;) Jos desni bek i krilo kvalitetno, to bi trebalo biti to :)

Vec su u pregovorima sa desnim bekom,mozda pocetkom sedmice objave o okome se radi. ;)

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 01 dec 2013, 18:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Milos Stojcev, konacno!!! To ja zovem pojacanje ;) Jos desni bek i krilo kvalitetno, to bi trebalo biti to :)
Ja se iskreno nadam, da ce u narednih 15 do 20 dana imati zaokruzen igracki kadar, i da nema odlazaka - dolazaka na pocetku sezone i tako slicno... Pocelo se dobro raditi, nadam se da ce Ibrakovic i Dino nastaviti ovako...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 dec 2013, 18:16

"Nisam došao na proslavu rođendana i ne interesuje me da li mi to neko zamjera i kako se sve to tumači. Nisam bio u Sarajevu kada je bila proslava", kategoričan je Sušić.

"Poziv koji mi je upućen našao sam u kancelariji dva dana nakon proslave. Ne idem u Savez svaki dan, ne sjedim tamo svaki dan čekajući poštu. Iamo sam dosta posla, obilazio sam teren u Zenici, trebao sam ići u Istanbul na nekoliko dana... "

"Sarajevo je moj klub, klub koji volim i za koji navijam ali isto tako, kada je Svetozar Vujović bio živ, svaki put kada bih došao u Sarajevo, otišao bih do kluba i obišao ljude koji tamo rade".

"Sada, svaki put kada dođem iz Pariza, vidim da je novi predsjednik, novi trener, novi sportski direktor... Treba da odem u klub a ne znam nikoga ko tamo radi. I stalno je tako, koliko se samo u zadnjih nekoliko godina u Sarajevu izmijenjalo predsjednika, direktora, trenera... Ako neko meni to zamjeram što ne dolazim u klub, onda je to njihova stvar.", dodao je Sušić.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 dec 2013, 18:17

Fudbalsko neznanje (cisto fudbalsko, neka druga su na zavidnom nivou) ljudi zaduzenih za transfere u FK Sarajevo bi moglo upropastiti ovaj malezijski kapital, i tako mozda odmoci jos nekim bh. klubovima.
Milos Stojcev, jos jedan u nizu onih koji su prosli Zvezdinu skolu, a nikad nisu zaigrali za prvi tim. Treba li uopce spominjati da nije bio standardan u prosjecnom kazahstanskom superligasu...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 dec 2013, 18:18

amypitar je napisao/la:

Vec su u pregovorima sa desnim bekom,mozda pocetkom sedmice objave o okome se radi. ;)
Još ako je istina da nam je onaj iz Zimbabvea moguće pojačanje ekstra bi bilo.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 dec 2013, 18:23

nova rekonstrukcija ekipe :lol: :lol: :lol:

ako vam je stojcev "pojacanje" jaki ste pravo.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 dec 2013, 18:24

ZZtop10 je napisao/la:nova rekonstrukcija ekipe :lol: :lol: :lol:

ako vam je stojcev "pojacanje" jaki ste pravo.
A kad ste ga vi trazili bio vam je dobar?

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 dec 2013, 18:24

gollum je napisao/la:Fudbalsko neznanje (cisto fudbalsko, neka druga su na zavidnom nivou) ljudi zaduzenih za transfere u FK Sarajevo bi moglo upropastiti ovaj malezijski kapital, i tako mozda odmoci jos nekim bh. klubovima.
Milos Stojcev, jos jedan u nizu onih koji su prosli Zvezdinu skolu, a nikad nisu zaigrali za prvi tim. Treba li uopce spominjati da nije bio standardan u prosjecnom kazahstanskom superligasu...
NOSI TE SE U...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave i 182 gosta.