Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RiverPlate
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 17:49

Željo=komitet + sudačka organizacija :D :D .
Stvarno ste dominantni moram priznati ali Zrinju niste dobili u prvenstvi ima 3 godine ni doma a ni na strani a tako ste dominantni :D :D .
Pa koliko vi nas niste dobilo do ove godine i pobjede od 2-1!Pa zlostavljali smo vas kroz vašu malu historiju od nekih 18 godina koliko postojite, sjećaš se 1-6 u Mostaru :lol: :lol: A ovo vaše plakanje za terenom :lol: pa jesu vam igrači muškarci ili balerine pa se boje malo snijega :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 dec 2013, 17:50

marioo8888 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Znao sam ja da je liga neregularna :lol:

Zivio komitet.
Neka se HDZ i Budisticki dio Malezije ujede za guzicu :lol:

Steta 15 kola liga regularna i onda zadnja 4 totalno neregularna :lol:
Ne znam,evo ja garantiram da nećete vi uzet titulu,iako imate uvjerljivo najbolji raspored

Ko visoko leti .....
5 godina se haman visoko leti. Nije ovo od jucer.

Nemoj ti moj mario nista garantirati. Jer Amar je cudna zvijerka a proljece je uvijek plavo bilo.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 17:52

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjo nemoj meni o mostarluku jer neznas gdje je naselje pijesak u gradu u kojem ti je soko caci 83-ce dodijelio stan i izvukao ti familiju iz nekog skutorskog sela. Nego lizi pakas onim seljacinama iz listice i zajedno kmecite na forumu kako je Zeljo i svaki bh klub protiv vas. Njiiihhaaaaa iiiiiaaaaaaa kkmmeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Opet se sramotiš ,već sam ti fino objasnio da si ti obični kompleksaš koji kad nema argumenata onda prelazi na vrijeđanje i pisanje gkuposti.Ali tako je to sa ljudima iz kojih progovara alkohol ili nisu dovoljno načitani i njihov vokabular ne poznaje neke riječi pa se služe psovkama i uvredama.Ali kod mene to ne prolazi , da budem malo neskroman, ja sam pored pravog fakulteta završio i onaj naš ulični pa mi tipovi poput tebe dobro dođu da na njima odmorim živce.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 17:53

RiverPlate je napisao/la:
Stvarno ste dominantni moram priznati ali Zrinju niste dobili u prvenstvi ima 3 godine ni doma a ni na strani a tako ste dominantni :D :D .
Pa koliko vi nas niste dobilo do ove godine i pobjede od 2-1!Pa zlostavljali smo vas kroz vašu malu historiju od nekih 18 godina koliko postojite, sjećaš se 1-6 u Mostaru :lol: :lol: A ovo vaše plakanje za terenom :lol: pa jesu vam igrači muškarci ili balerine pa se boje malo snijega :lol:
Haj ne se.ri nije 18 nego 19 :lol: :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 01 dec 2013, 17:57

Pod hitno skratit ligu.zeljo, sarajevo, velez, zrinjski, siroki, celik, sloboda, borac, slavija, i jos jednog naci i to je to.nema nam napretka dok se to ne desi.bit ce vise sponzora, lakse ce se naci sretstva za infrastrukturu, biti bolji igraci u svim ekipama i to je to.sve ovo prepucavanje je klinac, citava liga u pola kile..opada gledanost, juce na grbavici derby, 1 i 2 igraju, rivali, picka materina a 3000 ljudi.ma bjezi ba

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 17:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Haj ne se.ri nije 18 nego 19 :lol: :lol: :lol: :lol:
Tražim oprost za ovu kardinalnu grešku :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 18:00

Kad uvazena gospoda moraju za.srat svaku temu sa svojim nazovihumorom :roll: .
RIP CITY!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 18:01

Lillard0 je napisao/la:Kad uvazena gospoda moraju za.srat svaku temu sa svojim nazovihumorom :roll: .
Kad se navijač Dinamo Zagreba javlja na temi bosanskohercegovačkih klubova!
Grbavica naš je Hram!!!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 dec 2013, 18:01

PL BiH -1 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Znao sam ja da je liga neregularna :lol:

Zivio komitet.
Neka se HDZ i Budisticki dio Malezije ujede za guzicu :lol:

Steta 15 kola liga regularna i onda zadnja 4 totalno neregularna :lol:
Ne znam,evo ja garantiram da nećete vi uzet titulu,iako imate uvjerljivo najbolji raspored

Ko visoko leti .....
5 godina se haman visoko leti. Nije ovo od jucer.

Nemoj ti moj mario nista garantirati. Jer Amar je cudna zvijerka a proljece je uvijek plavo bilo.
Niste prije ovako visoko letjeli,bilo je podbadanja klasičnih,ali ne sada ste postali u vašim glavama Real,a ustvari ne igrate ništa posebno,a pogotovo ne "Šampionski" kao što vi to volite reći i opet ću ponoviti Nećete uzet titulu siguran sam milion posto,volio bih da mi uzmemo,ali sumnjam biće teško ali ću se nastavit nadat u ostalom sve će nam pokazat gostovanje na Grbavici u 2 kolu nastavka.Kažem još jednom volio bih da mi uzmemo titulu,ali sam mišljenja da će je uzet Sarajevo.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 18:04

Nemoj skretati sa teme.Pitanje je jasno:Kad ste nas dobili zadnji put u prvenstvu a tako ste dominantni?
Naša je povijest puno duža nego što vi želite priznati.1905 :D :D.Mi svoju povijest znamo.

Uzdravlju i akobogda vidimo se na proljeće na grbavici.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 18:05

Lillard0 je napisao/la:Kad uvazena gospoda moraju za.srat svaku temu sa svojim nazovihumorom :roll: .
Kad se navijač Dinamo Zagreba javlja na temi bosanskohercegovačkih klubova!
Jadan ne bio, svaki put na istu foru nesto probas. Ne ide momcino :roll: ...
RIP CITY!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 dec 2013, 18:06

zrinja05 je napisao/la:
Nemoj skretati sa teme.Pitanje je jasno:Kad ste nas dobili zadnji put u prvenstvu a tako ste dominantni?
Naša je povijest puno duža nego što vi želite priznati.1905 :D :D.Mi svoju povijest znamo.

Citiram "Koliko vi nas niste dobili do ove godine i pobjede od 2-1" znači nama bi ovo trebao biti uspjeh,a vama poniženje jer nemate dugo vremena pobjedu nad nama u ligi jer ipak ste vi ti koji su "Dominantni" a ne mi ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 dec 2013, 18:07

Otkad je to neka referenca dominacije dobti Zrinjski.

Nismo dobili ni Iskru ima deset godina.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 18:10

Znači po tebi je dokaz da nismo dominatni zato što vas nismo pobijedili u ligi 3 godine, samo vas?A u kupu vas deremo samo tako!U kojim ligama ste igrali od 1905 :lol:
Jadan ne bio, svaki put na istu foru nesto probas. Ne ide momcino :roll: ...
Pa objasni mi zašto se navijač Dinamo Zagreba žali na terene u Bosni i Hercegovini?
Grbavica naš je Hram!!!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 dec 2013, 18:12

DukeOfWellington je napisao/la:Otkad je to neka referenca dominacije dobti Zrinjski.

Dobar pokušaj skretanja sa teme,ali ipak ne nisi uspio.Referenca dominacije nije dobiti Zrinjski niti je to proizašlo iz mojih usta,nego kao što si mogao primjetiti pisanje većine,a ne pojedinaca kako ste vi Dominantni i Najjači i ovakvi i onakvi,niko vam ništa ne može itd...Znači nije rečeno moraš pobijediti Zrinjski da budeš Dominantan,nego ste rekli da ste vi "Dominantni" i kao takve Ja smatram da bi sve timove onda morali pobjeđivati sa lakoćom pa tako i sam Zrinjski.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2013, 18:17

Izgleda da je doslo do majorizacije :lol:

Kao sto neko rece "aneks 7 - svi na svoje" a Sampionovo se mjesto zna.. Sto prije prihvatite bice bolje po vase zdravlje..
BUDI ŽELJO !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 dec 2013, 18:19

DukeOfWellington je napisao/la:Otkad je to neka referenca dominacije dobti Zrinjski.

Dobar pokušaj skretanja sa teme,ali ipak ne nisi uspio.Referenca dominacije nije dobiti Zrinjski niti je to proizašlo iz mojih usta,nego kao što si mogao primjetiti pisanje većine,a ne pojedinaca kako ste vi Dominantni i Najjači i ovakvi i onakvi,niko vam ništa ne može itd...Znači nije rečeno moraš pobijediti Zrinjski da budeš Dominantan,nego ste rekli da ste vi "Dominantni" i kao takve Ja smatram da bi sve timove onda morali pobjeđivati sa lakoćom pa tako i sam Zrinjski.
Nit sam tebe citir'o nit tvoja usta spominjem. Osim ako ne pišeš sa dva nicka :?

Ja recimo smatram da je pokazatelj dominacije 5 trofeja u četiri godine. A to što ti smatraš pokazateljem dominacije ja smatram pokazateljem ultradominacije koja nije zabilježena nigdje. Čuj dobit' sve protivnike s lakoćom, hajde bježi.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 18:20

Pa mi jesmo dominantni daj mi ekipu iz naše lige koja ima više pobjeda a manje poraza u zadnjih 5 godina?Daj mi ekipu koja je osvojila više trofeja od nas u zadnjih 5 godina?To što vas nismo dobili u ligi tri godine, vama svaka čast, ali eto u kupu smo vas dobili prošle godine u Mostaru 0-2 hladno!Mene interesuje jeste li vi nas ikad dobili na Grbavici, bilo liga ili kup i koja je vaša najubjedljivija pobjeda protiv nas u ligi ili kupu?Mi smo recimo vas oplodili 1-6 u Mostaru, davnih dana!
Grbavica naš je Hram!!!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 dec 2013, 18:28

Pa mi jesmo dominantni daj mi ekipu iz naše lige koja ima više pobjeda a manje poraza u zadnjih 5 godina?Daj mi ekipu koja je osvojila više trofeja od nas u zadnjih 5 godina?To što vas nismo dobili u ligi tri godine, vama svaka čast, ali eto u kupu smo vas dobili prošle godine u Mostaru 0-2 hladno!Mene interesuje jeste li vi nas ikad dobili na Grbavici, bilo liga ili kup i koja je vaša najubjedljivija pobjeda protiv nas u ligi ili kupu?Mi smo recimo vas oplodili 1-6 u Mostaru, davnih dana!
Nije 6-1 nego 5-1 :lol: :lol: 2004 ja mislim,ne sporim niti želim sporiti da je Željo zadnjih godina uvjerljivo najbolji tim naše Lige,nego mi smeta kako predstavljate takvu Dominaciju,da ste toliko Dominantni valjda bi nešto uradili i u Europi,a ne možete proći ni 1 kolo kao i ostali klubovi i što prije shvatite da niste bolji od ostalih nego da ste manje lošiji to će biti bolje i za vas same.Naša liga je sama po sebi Kozja što nam pokazuju rezultati svih naših klubova u Europi,ali opet džaba sve meni je i ovakva bila uvijek draža do Engleske i Španjolske i ostalih liga i uvijek će i ostati.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 dec 2013, 18:31

Zbog čega se ovi žale?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.