Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- betting1902
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
pa nije onda brendan kriv sto ovaj masa sa metarnerkolfc je napisao/la:Sranje se desava na terenu.FCL je napisao/la:hajd ne serite bogati
Zbog Sterlinga plate igračima i dalje rastu.
Ima li on išta jesti yebo ga otac koji ga napravi onakvog
Ima li on išta jesti yebo ga otac koji ga napravi onakvog
Ja te volim, volim Željo..

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To nam je jedina prava prilika i to i ona je dosla nakon loseg udarca Coutinha. Trebali smo bar 10 prilika imati a mi imali jednu sretnu.
Ljudi moji pa ko ovdje gubi ? 

O Bože...
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Kakve golove mi primamo od bunkeraske ekipe...
bibliotekar je.bem ti mater retardiranu i tebi i antitalentima na terenu koji brukaju Liverpoolov dres

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Steve Bruce > Brendan Rodgers
Oscijalacije u igri su normalne a pogotova kada zbog ozljeda morate promjeniti dosta toga.Dogadjaju se onda i ovakve katastrofe.
Nedostatak drugog napadaca je bio prevelik.Nismo se naviknuli igrati sa Suarezem na cistom CF-u i to je bio problem.Nikog nije bilo da odvuce stopera Hulla i da napravi prostor.
Katastrofa al bitno je da smo i dalje u vrhu.
@neo pozdrav od Cardiffa,Sotona,WBA itd...
Nedostatak drugog napadaca je bio prevelik.Nismo se naviknuli igrati sa Suarezem na cistom CF-u i to je bio problem.Nikog nije bilo da odvuce stopera Hulla i da napravi prostor.
Katastrofa al bitno je da smo i dalje u vrhu.
@neo pozdrav od Cardiffa,Sotona,WBA itd...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj hull nije dao tri gola od preseljenja muhameda iz meke u medinu, a i mi vala, ne zna se šta je gore, od igre, taktike il balerina na terenu. Poraz nije mogao doći u gore vrijeme.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
**** ih everton
žalosno je da nam je najveća šansa ako dođe do kakvog slobodnjaka ><
Walk on, with hope in your hearts.
Ne gledam mec ali nije ovo onaj Liverpool sto je odlicno igrao ove sezone..
Niste valjda planirali pustiti malo bodova da vas Mancho sustigne

Niste valjda planirali pustiti malo bodova da vas Mancho sustigne

Mislili su da će se 3 boda sama osvojiti, Bgm neće.
Na kraju Hull rutinski ,a Rodgersu bi bilo bolje da se pozabavi ekipom i taktikom umjesto što seksualno napastvuje osoblje Liverpoola
Na kraju Hull rutinski ,a Rodgersu bi bilo bolje da se pozabavi ekipom i taktikom umjesto što seksualno napastvuje osoblje Liverpoola

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.