Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ŠTA SE PREPIRETE ISTO DA ĆE MU TO NEŠTO POMOĆ
SAMO VESELO [youtube][/youtube]

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Nema nam Dzeke (vanPersie) online? Garant pripreme pred tekmu a nema uzet tablet u ruke
nakon tekme ce on ponovo da tusi ko je sve kriv
jos ako udje sa klupe pa mu Navas ne doda eto novog stiva za citanje
Da se makar mogu na klupi gadgeti koristit

nakon tekme ce on ponovo da tusi ko je sve kriv

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Mislio nešto odgovoriti.....pa odustah....samo sam nos začepioIdimidodjimi je napisao/la:Nema nam Dzeke (vanPersie) online? Garant pripreme pred tekmu a nema uzet tablet u ruke![]()
nakon tekme ce on ponovo da tusi ko je sve krivjos ako udje sa klupe pa mu Navas ne doda eto novog stiva za citanje
![]()
Da li danas Edin igra u prvih jedanaest? 

E moj dragi pisac. Ni ti ne znas kad da prestanes. Evo malo da se sjetis nekih stvari:pisac je napisao/la:Da li danas Edin igra u prvih jedanaest?
Zato bi i tebe malo zamolio da - ako nemas nista fino da kazes - jednostavno da NISTA ne govoris. Jer ti si jedan od onih koji puno negativnosti namecu.pisac je napisao/la:Mislim da bi najpametnije bilo i kriticarima i dzekoljubcima da ohanemo od ove teme i od Edina bar dva mjeseca. Popustimo i njega i Pelegrinia i sve gluposti koje se pominju ovih dana. Iskreno ne zna se koji tabor je gori, a niti jedan nece pomoci Edinu.
Ja evo zvanicno izjavljujem da necu pisati na ovoj temi bar dva mjeseca. Do tad ce mislim neke stvari biti jasnije pa cemo imati o cemu diskutovati, ovako sve se vrti u krug.
Jao povraca mi se od ove prica oko Arsenala.Pa kako neko moze lupiti takvu glupost,da igrac koji je izuzetno spor ode u ekipu koja igra najbrzi nogomet
Sta kad ode u Arsenal,on ce nesto kombinovat sa Ozilom?
Razlog za pad njegove forme nije ni trener,ni klub,nego LIGA!!!!!! To je moje misljenje,a vrijeme ce pokazat

Razlog za pad njegove forme nije ni trener,ni klub,nego LIGA!!!!!! To je moje misljenje,a vrijeme ce pokazat

Jordan, zaista sam mislio to sto sam napisao, ali onda dzekoljubci pocnu provocirari nicim izazvani.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.
CITY XI: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Yaya Toure (C), Navas, Nasri, Negredo, Aguero
Logicno #susicvoiceedohz je napisao/la:CITY XI: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Yaya Toure (C), Navas, Nasri, Negredo, Aguero

Cuj nicim izazvani. Pa ti ovdje samo provociras, to i jeste razlog postojanja tvog nicka na ovom forumu i onda te fol neko provocira.pisac je napisao/la:Jordan, zaista sam mislio to sto sam napisao, ali onda dzekoljubci pocnu provocirari nicim izazvani.
Na ovoj temi je anarhija, sto je ocigledan dokaz da Edin Dzeko i ovaj portal nisu bas u finim odnosima. Ovdje je sve dozvoljeno pa je ova tema postala mjesto gdje su samo pljuvaci i oni koji su protiv njih.
Ovdje se vec odavno ne diskutuje. Ova tema postoji da bi se pljuvao Edin Dzeko.
Pisac, sta mislis da skoknes malo do jagomira 

Povodom?
Neki bi trebali prije kod okuliste otici
Neki bi trebali prije kod okuliste otici

Gluposti na kojima se uzimaju pare i koje nemaju veze sa realnoscu. Bitni su samo klikovi i ljudi se napale na to.autogol je napisao/la:Jao povraca mi se od ove prica oko Arsenala.Pa kako neko moze lupiti takvu glupost,da igrac koji je izuzetno spor ode u ekipu koja igra najbrzi nogometSta kad ode u Arsenal,on ce nesto kombinovat sa Ozilom?
![]()
Barceloni treba klasicni napadac 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Tako nesto. Dizanje Dzeke ko da je svetac sa strane dzekoljubaca je zgadilo samog Dzeku velikom broju ljudi, i nasih i stranih. Licimo na Filipince i njihovom dosadom sa Manny Pacquiaom - onaj ko je clan bilo kakvog foruma gdje njih ima zna o cemu gorovirm. Zgadili su mi se kolko o njemu pricaju, citav narod non stop prica o jednoj osobi, J**O IH VISE ON!pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.
A za razliku Pacquiaoa, cinjenica je da Dzeko nikad nije bio neka zesca svijetska zvijezda da se vako dize u nebesa. U najboljim danima je bio jedan od mozda 5 najvecih zvijezda Bundeslige - liga koja je najmanje popularna od velike cetri lige, u glavnom prije 5 godina kad je Dzeko rasturo.
Po mom misljenju trebaju svi komentari oko Dzeke da se malo stisaju, i dizanje i pljuvanje. Nije on sve izmedju neba i zemlje, cak ismedju Bosanskohercegovackog fudbalskog neba i zemlje.
- samovasposmatram
- Kontakt:
Procitaj jos jednom svoj post i reci nam svima da li si sav svoj?!ZgemboAdislic je napisao/la:Tako nesto. Dizanje Dzeke ko da je svetac sa strane dzekoljubaca je zgadilo samog Dzeku velikom broju ljudi, i nasih i stranih. Licimo na Filipince i njihovom dosadom sa Manny Pacquiaom - onaj ko je clan bilo kakvog foruma gdje njih ima zna o cemu gorovirm. Zgadili su mi se kolko o njemu pricaju, citav narod non stop prica o jednoj osobi, J**O IH VISE ON!pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.
A za razliku Pacquiaoa, cinjenica je da Dzeko nikad nije bio neka zesca svijetska zvijezda da se vako dize u nebesa. U najboljim danima je bio jedan od mozda 5 najvecih zvijezda Bundeslige - liga koja je najmanje popularna od velike cetri lige, u glavnom prije 5 godina kad je Dzeko rasturo.
Po mom misljenju trebaju svi komentari oko Dzeke da se malo stisaju, i dizanje i pljuvanje. Nije on sve izmedju neba i zemlje, cak ismedju Bosanskohercegovackog fudbalskog neba i zemlje.
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC
Jest ovaj Mancini pokvaren.edohz je napisao/la:CITY XI: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Yaya Toure (C), Navas, Nasri, Negredo, Aguero
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Procito sam. Vidim da nisam napiso kako necu da imam usne priljepljene na Dzekinu guzzicu 24/7/365 pa kontam da zato nisam "sav svoj".samovasposmatram je napisao/la:Procitaj jos jednom svoj post i reci nam svima da li si sav svoj?!ZgemboAdislic je napisao/la:Tako nesto. Dizanje Dzeke ko da je svetac sa strane dzekoljubaca je zgadilo samog Dzeku velikom broju ljudi, i nasih i stranih. Licimo na Filipince i njihovom dosadom sa Manny Pacquiaom - onaj ko je clan bilo kakvog foruma gdje njih ima zna o cemu gorovirm. Zgadili su mi se kolko o njemu pricaju, citav narod non stop prica o jednoj osobi, J**O IH VISE ON!pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk

Upravo tako, da ne znamo o kakvom se klocu radi slusajuci neke komentare kako je on kompletan, jak I veliki strijelac reko bi covjek da se radi o Van Bastenu ili Batustuti, a ne o igracu koji je odigro 2 I po utakmice ove sezone.pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.