Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Rios » 01 dec 2013, 16:03

Ovaj Susic meni baca malo na Misketa po nacinu i stilu igre..Uz Vrsajevica po meni najbolji u Hajduku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 dec 2013, 16:06

Susic sa 20 godina je jedan od najboljih igraca lige,to uopste nije mala stvar,mislim da ce on u januari ili najkasnije na ljeto preci u neki od klubova lige petice... u reprezentaciji BIH definitivno ima mjesta,kad moze Kvrzic ili penzioner Rahimic,onda Tino mora biti u Brazilu!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 01 dec 2013, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 dec 2013, 16:06

Samo mu za'rđ'o warp speed.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 16:08

bosnas_ je napisao/la:Susic sa 20 godina je jedan od najboljih igraca lige,to uopste nije mala stvar,mislim da ce on u januari ili najkasnije na ljeto preci u neki od klubova lige petice... u reprezentaciji BIH definitivno ima mjesta,kad moze Kvrzis ili penzioner Rahimic,onda Tino mora biti u Brazilu!
Majstore prvo im nauci prezimena pa onda diskutuj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 17:04

Rios je napisao/la:Ovaj Susic meni baca malo na Misketa po nacinu i stilu igre..Uz Vrsajevica po meni najbolji u Hajduku..
Znaci tip igraca koji nam najmanje treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rios

Post Postao/la Rios » 01 dec 2013, 17:12

Cartman je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ovaj Susic meni baca malo na Misketa po nacinu i stilu igre..Uz Vrsajevica po meni najbolji u Hajduku..
Znaci tip igraca koji nam najmanje treba.
Gledao sam Dinamo-Hajduk dok Miralem nije usao u igru,onda sam prebacio..Prvo pol. je bio dobar imao i ass. a drugo poluvrijeme tu i tamo..
Def. mislim da je Misketov tip,vrlo dobar tehnicar ali pospor i nije neki trkac..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 dec 2013, 17:15

Danas sam bas gledao Dinamo-Hajduk, da vidim kakav je igrac Susic i moram priznati da je odlican, usvakom slucaju treba srediti papirologiju i pozvati ga ako nista moze ovaj ciklus kvalifikacija odraditi do kraja u maldoj repci.
Ko je dana s pratio ovu tekmu jasno mu je da Vrsajevic nema kvaliteta ni za Hajduka i HNL a kamoli za repku!
Od nasih igraca koji su u doborj formi i imaju sredjene papire Pape bi treba obratit paznju na Scuka (Malda Boleslav, zadnji vezni, danas opet odlican protiv Banik Ostrave) i Hadzica (Hecules, napadac, danas strelac u pobjedi protiv Murcije).

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 01 dec 2013, 17:29

Šta ljudi vide u ovom Susicu meni nije jasno,limitiran igrač...
spor ,slab defanzivno izuzev lijeve noge on za ozbiljan fudbal nema ništa a uz to nije ono što treba def.vezni ,Prcic je recimo na ovoj poziciji koju je on igrao danas klasa za njega

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 01 dec 2013, 18:42

Fajic opet zatres'o mrezu.
Unico amore sei!
❤️🖤

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2013, 01:35

"Ipak, utakmica je imala dva zanimljiva elementa, od kojih jedan spektakularan. Onaj manje spektakularan je bio verovatno najkvalitetniji igrač na terenu, jedini lik koga smo konkretno zapamtili, dečko koji je nosio broj 99 u Ujpeštu , građen kao da ima 17 godina (zbog čega smo, jelda, i mislili da ima 17 godina), igra levo krilo/polušpica, onako sasvim solidan igrač, probojan, čak zna i da da pas u prostor, siromašnija varijanta Lazara Markovića. Jedini, ali bukvalno jedini igrač koji je sebi priuštio takav luksuz kao što je dribling i to mu je lepo išlo prvih pola sata, on lepo probijao, a desni bek Ferencvaroša, izvesni Žerson, dojučerašnji igrač Kapfenberga, tukao po nogama, rukama, faci, jetri. Kasnije sam saznao da je momak sa brojem 99 izvesni Asmir Suljić, koji je letos u Mađarsku došao iz Sarajeva, i koji ima punu 21 godinu, a za mladu reprezentaciju Bosne je igrao jedan jedini put. Bez obzira što je dečko nivo iznad ove lige i što bi kapiram mogao na zimu da zaradi transfer u takve velikane kao što su Gaziantep ili Mehelen, činjenica da je klinac koji čak nije dogurao ni do mlade repke BiH najškolovaniji igrač obe ekipe govori mnogo o utakmici"

http://www.tarzanija.com/derbiji-istocn ... os-ujpest/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 01:43

VanBasten je napisao/la:"Ipak, utakmica je imala dva zanimljiva elementa, od kojih jedan spektakularan. Onaj manje spektakularan je bio verovatno najkvalitetniji igrač na terenu, jedini lik koga smo konkretno zapamtili, dečko koji je nosio broj 99 u Ujpeštu , građen kao da ima 17 godina (zbog čega smo, jelda, i mislili da ima 17 godina), igra levo krilo/polušpica, onako sasvim solidan igrač, probojan, čak zna i da da pas u prostor, siromašnija varijanta Lazara Markovića. Jedini, ali bukvalno jedini igrač koji je sebi priuštio takav luksuz kao što je dribling i to mu je lepo išlo prvih pola sata, on lepo probijao, a desni bek Ferencvaroša, izvesni Žerson, dojučerašnji igrač Kapfenberga, tukao po nogama, rukama, faci, jetri. Kasnije sam saznao da je momak sa brojem 99 izvesni Asmir Suljić, koji je letos u Mađarsku došao iz Sarajeva, i koji ima punu 21 godinu, a za mladu reprezentaciju Bosne je igrao jedan jedini put. Bez obzira što je dečko nivo iznad ove lige i što bi kapiram mogao na zimu da zaradi transfer u takve velikane kao što su Gaziantep ili Mehelen, činjenica da je klinac koji čak nije dogurao ni do mlade repke BiH najškolovaniji igrač obe ekipe govori mnogo o utakmici"

http://www.tarzanija.com/derbiji-istocn ... os-ujpest/" onclick="window.open(this.href);return false;

:) Bori se Suljaga ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2013, 01:45

VanBasten je napisao/la:"Ipak, utakmica je imala dva zanimljiva elementa, od kojih jedan spektakularan. Onaj manje spektakularan je bio verovatno najkvalitetniji igrač na terenu, jedini lik koga smo konkretno zapamtili, dečko koji je nosio broj 99 u Ujpeštu , građen kao da ima 17 godina (zbog čega smo, jelda, i mislili da ima 17 godina), igra levo krilo/polušpica, onako sasvim solidan igrač, probojan, čak zna i da da pas u prostor, siromašnija varijanta Lazara Markovića. Jedini, ali bukvalno jedini igrač koji je sebi priuštio takav luksuz kao što je dribling i to mu je lepo išlo prvih pola sata, on lepo probijao, a desni bek Ferencvaroša, izvesni Žerson, dojučerašnji igrač Kapfenberga, tukao po nogama, rukama, faci, jetri. Kasnije sam saznao da je momak sa brojem 99 izvesni Asmir Suljić, koji je letos u Mađarsku došao iz Sarajeva, i koji ima punu 21 godinu, a za mladu reprezentaciju Bosne je igrao jedan jedini put. Bez obzira što je dečko nivo iznad ove lige i što bi kapiram mogao na zimu da zaradi transfer u takve velikane kao što su Gaziantep ili Mehelen, činjenica da je klinac koji čak nije dogurao ni do mlade repke BiH najškolovaniji igrač obe ekipe govori mnogo o utakmici"

Neka niko ne čita pasus ispod, da se ne razočara :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 02:05

bas sam ovo danas citao. Velikane poput Gaziantepa ili Mehelena :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 02:07

Bosniacum Lilium je napisao/la:bas sam ovo danas citao. Velikane poput Gaziantepa ili Mehelena :lol: :lol: :lol:
Za nas i jesu velikani, jedan od kljucnih igraca nam igra u Gaziantepu :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 02:12

znam ja sve, realno tako i jeste, ali mi smijesno kako nahvali Suljica pa mu ga onda momacki suknu :D

To za Asmira i ne bi bilo lose, s obzirom i da su za njega govorili da je levat i da je zalutao u prvi tim :roll:

Ali ja sam se navikao na ove nase mahalske trenere i menadzere :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 02:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:znam ja sve, realno tako i jeste, ali mi smijesno kako nahvali Suljica pa mu ga onda momacki suknu :D

To za Asmira i ne bi bilo lose, s obzirom i da su za njega govorili da je levat i da je zalutao u prvi tim :roll:

Ali ja sam se navikao na ove nase mahalske trenere i menadzere :D
Ma kod nas su svi zalutali a cim se malo probiju odmah svi hvalospjeve pisu o njima ybg.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2013, 02:29

Ovom Somaliji treba dat drzavljanstvo. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 dec 2013, 02:37

Cartman je napisao/la:Ovom Somaliji treba dat drzavljanstvo. :D
Somalija **** majke. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 02:46

Ko je ikada gledao Ferenc zbog Mumeta morao je primjetiti Somaliu :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 dec 2013, 13:46

Jozinovic za radio Žepče:Zaigrao bih za Bosnu i Hercegovinu kada bi me Pape pozvao

Rođeni Žepčak, Goran Jozinović, hrvatski nogometaš i lijevi branič Hajduka, debitirao je za seniorsku momčad Hajduka 29. rujna 2007. godine protiv Šibenika sa tek navršenih 17 godina. Ovaj 23-godišnjak, naših korijena, danas je standardni Hajdukov prvotimac i dokapetan. Nakon jučerašnjeg vječitog derbija u HNL između Dinama i Hajduka, Gorana smo telefonski ugostili u studiju Radio Žepča gdje je samo za naše slušatelje otkrio i neke planove vezane za svoju budućnost.

RŽ: Proteklog vikenda na Maksimiru je odigran najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, koji je završio neriješeno 2:2. Kako ste zadovoljni ovim rezultatom i svojom igrom, te igrom vašeg kluba?

Jozinović: Sigurno kad se ne izgubi u Maksimiru da se mora biti zadovoljan, pogotovo kada znamo kakvu momčad ima Dinamo i u kakvom je općenito stanju, a u kakvom smo stanju mi jer na Maksimir smo došli sa jednom od najmlađih momčadi u povijesti. Ipak mislim da smo odigrali jednu stvarno dobro utakmicu, pokazali smo još jednom da se možemo nadigravati s Dinamom. Mislim da su svi gledatelji mogli uživai jer bila su tu četiri pogotka, dosta dobrih prilika i poteza i na kraju mislim da je i najrealnije što je konačni ishod 2:2.

RŽ: U srijedu je opet na rasporedu susret Dinama i Hajduka, ovog puta sastajete se u Kupu, kako se pripremate za taj susret i koja su očekivanja?

Jozinović: Za početak se trebamo dobro odmoriti. Nema tu ni puno vremena, pa se nema što posebno ni uigravati i pokušati iznenadit nešto. Mi ćemo igrati jedan otvoren i dinamičan nogomet. Nadam se opet dobrom rezultatu koji bi nam dao dobre šanse za prolaz u kupu i za igru u Splitu. Kako kaže naš trener Tudor, trebamo sagledati gdje smo griješili u ovom susretu, da bi te greške sveli na minimum u susretu koji je sada pred nama.

RŽ: Porijeklom si iz BiH, točnije iz Žepča. Kada bi primio poziv da zaigraš za BiH reprezentaciju da li bi se odazvao?

Goran Jozinović: Istina, porijeklom sam iz Žepča u Bosni, rođen sam tamo, tako da imam pravo nastupa i za BiH. Do sada nisam puno razmišljao za koga bih igrao, ali kada bi primio Sušićev poziv vjerujem da bih se odazvao. Ponekad se sa timskim kolegom Vršajevićem zezam, da bi bili ubojiti tandem i u reprezentaciji. Za sada sam primio i dva pretpoziva za hrvatsku reprezentaciju tako da mislim da će za mene biti mjesta i u nacionalnom timu, a sad koje zemlje, to ostaje da vidimo. Pitanje je tko će biti brži.

RŽ: Nedavno si primio nagradu „Hajdučko srce“ koju Torcida dodjeljuje samo odabranim navijačima, kakav je osjećaj?

Goran Jozinović: Osjećaj je fantastičan i stvarno je velika čast primiti takvu nagradu. To je priznanje od najboljih navijača na svijetu, a sada mi je to i motiv za daljnji rad i dokazivanje. Vjerujte povjerenje Torcide se teško stiče, a kada se i stekne treba puno truda i rada da se i zadrži. Nadam se da ću i u narednom periodu biti dobar i da će moje srce i dalje biti pravo „Hajdučko srce“.

RŽ: Za kraj, ima li kakvih ponuda sa strane, postoji li mogućnost da u dogledno vrijeme vaše ime osvane na dresu nekog europski poznatog kluba?

Goran Jozinović: Trenutno nema nikakvih konkretnih ponuda, a da budem iskren i ne razmišljam previše o tome. Sad sam samo koncentriran na svoje igre u Hajduku i želim da što bolje igramo i da na kraju osvojimo i prvenstvo. Strani skauti su uvijek tu negdje, pa kad dođe vrijeme i neke konkretne ponude onda ćemo opet razgovarati.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 21 gost.