Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19risha88
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la 19risha88 » 01 dec 2013, 14:40

ŠTA SE PREPIRETE ISTO DA ĆE MU TO NEŠTO POMOĆ :D SAMO VESELO [youtube][/youtube]

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 14:59

Nema nam Dzeke (vanPersie) online? Garant pripreme pred tekmu a nema uzet tablet u ruke :lol:

nakon tekme ce on ponovo da tusi ko je sve kriv :lol: jos ako udje sa klupe pa mu Navas ne doda eto novog stiva za citanje :mrgreen:

Da se makar mogu na klupi gadgeti koristit :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 dec 2013, 15:16

Idimidodjimi je napisao/la:Nema nam Dzeke (vanPersie) online? Garant pripreme pred tekmu a nema uzet tablet u ruke :lol:

nakon tekme ce on ponovo da tusi ko je sve kriv :lol: jos ako udje sa klupe pa mu Navas ne doda eto novog stiva za citanje :mrgreen:

Da se makar mogu na klupi gadgeti koristit :mrgreen:
Mislio nešto odgovoriti.....pa odustah....samo sam nos začepio

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 15:25

Da li danas Edin igra u prvih jedanaest? :lol:

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 01 dec 2013, 15:45

pisac je napisao/la:Da li danas Edin igra u prvih jedanaest? :lol:
E moj dragi pisac. Ni ti ne znas kad da prestanes. Evo malo da se sjetis nekih stvari:
pisac je napisao/la:Mislim da bi najpametnije bilo i kriticarima i dzekoljubcima da ohanemo od ove teme i od Edina bar dva mjeseca. Popustimo i njega i Pelegrinia i sve gluposti koje se pominju ovih dana. Iskreno ne zna se koji tabor je gori, a niti jedan nece pomoci Edinu.
Ja evo zvanicno izjavljujem da necu pisati na ovoj temi bar dva mjeseca. Do tad ce mislim neke stvari biti jasnije pa cemo imati o cemu diskutovati, ovako sve se vrti u krug.
Zato bi i tebe malo zamolio da - ako nemas nista fino da kazes - jednostavno da NISTA ne govoris. Jer ti si jedan od onih koji puno negativnosti namecu.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 01 dec 2013, 15:51

Jao povraca mi se od ove prica oko Arsenala.Pa kako neko moze lupiti takvu glupost,da igrac koji je izuzetno spor ode u ekipu koja igra najbrzi nogomet :oops: Sta kad ode u Arsenal,on ce nesto kombinovat sa Ozilom? :lol:

Razlog za pad njegove forme nije ni trener,ni klub,nego LIGA!!!!!! To je moje misljenje,a vrijeme ce pokazat ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 16:00

Jordan, zaista sam mislio to sto sam napisao, ali onda dzekoljubci pocnu provocirari nicim izazvani.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 16:03

Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 01 dec 2013, 16:10

CITY XI: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Yaya Toure (C), Navas, Nasri, Negredo, Aguero

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 01 dec 2013, 16:13

edohz je napisao/la:
CITY XI: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Yaya Toure (C), Navas, Nasri, Negredo, Aguero
Logicno #susicvoice :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 dec 2013, 16:20

pisac je napisao/la:Jordan, zaista sam mislio to sto sam napisao, ali onda dzekoljubci pocnu provocirari nicim izazvani.

Cuj nicim izazvani. Pa ti ovdje samo provociras, to i jeste razlog postojanja tvog nicka na ovom forumu i onda te fol neko provocira.
Na ovoj temi je anarhija, sto je ocigledan dokaz da Edin Dzeko i ovaj portal nisu bas u finim odnosima. Ovdje je sve dozvoljeno pa je ova tema postala mjesto gdje su samo pljuvaci i oni koji su protiv njih.

Ovdje se vec odavno ne diskutuje. Ova tema postoji da bi se pljuvao Edin Dzeko.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 16:21

Pisac, sta mislis da skoknes malo do jagomira ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 16:23

Povodom?
Neki bi trebali prije kod okuliste otici ;)

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 01 dec 2013, 16:25

autogol je napisao/la:Jao povraca mi se od ove prica oko Arsenala.Pa kako neko moze lupiti takvu glupost,da igrac koji je izuzetno spor ode u ekipu koja igra najbrzi nogomet :oops: Sta kad ode u Arsenal,on ce nesto kombinovat sa Ozilom? :lol:

Razlog za pad njegove forme nije ni trener,ni klub,nego LIGA!!!!!! To je moje misljenje,a vrijeme ce pokazat ;)
Gluposti na kojima se uzimaju pare i koje nemaju veze sa realnoscu. Bitni su samo klikovi i ljudi se napale na to.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 16:28

Barceloni treba klasicni napadac :)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 01 dec 2013, 16:44

pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.

Tako nesto. Dizanje Dzeke ko da je svetac sa strane dzekoljubaca je zgadilo samog Dzeku velikom broju ljudi, i nasih i stranih. Licimo na Filipince i njihovom dosadom sa Manny Pacquiaom - onaj ko je clan bilo kakvog foruma gdje njih ima zna o cemu gorovirm. Zgadili su mi se kolko o njemu pricaju, citav narod non stop prica o jednoj osobi, J**O IH VISE ON!

A za razliku Pacquiaoa, cinjenica je da Dzeko nikad nije bio neka zesca svijetska zvijezda da se vako dize u nebesa. U najboljim danima je bio jedan od mozda 5 najvecih zvijezda Bundeslige - liga koja je najmanje popularna od velike cetri lige, u glavnom prije 5 godina kad je Dzeko rasturo.

Po mom misljenju trebaju svi komentari oko Dzeke da se malo stisaju, i dizanje i pljuvanje. Nije on sve izmedju neba i zemlje, cak ismedju Bosanskohercegovackog fudbalskog neba i zemlje.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 01 dec 2013, 17:06

ZgemboAdislic je napisao/la:
pisac je napisao/la:Generalno, kriticari lose pisu o Edinu ne radi samog esina nego radi dzekoljubaca. Da se ne izmisljaju gluposti u njegovu odbranu, manje bi bilo i kriticara.

Tako nesto. Dizanje Dzeke ko da je svetac sa strane dzekoljubaca je zgadilo samog Dzeku velikom broju ljudi, i nasih i stranih. Licimo na Filipince i njihovom dosadom sa Manny Pacquiaom - onaj ko je clan bilo kakvog foruma gdje njih ima zna o cemu gorovirm. Zgadili su mi se kolko o njemu pricaju, citav narod non stop prica o jednoj osobi, J**O IH VISE ON!

A za razliku Pacquiaoa, cinjenica je da Dzeko nikad nije bio neka zesca svijetska zvijezda da se vako dize u nebesa. U najboljim danima je bio jedan od mozda 5 najvecih zvijezda Bundeslige - liga koja je najmanje popularna od velike cetri lige, u glavnom prije 5 godina kad je Dzeko rasturo.

Po mom misljenju trebaju svi komentari oko Dzeke da se malo stisaju, i dizanje i pljuvanje. Nije on sve izmedju neba i zemlje, cak ismedju Bosanskohercegovackog fudbalskog neba i zemlje.
Procitaj jos jednom svoj post i reci nam svima da li si sav svoj?!

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 17:08

edohz je napisao/la:
Jest ovaj Mancini pokvaren.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 01 dec 2013, 17:10

samovasposmatram je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:

Procitaj jos jednom svoj post i reci nam svima da li si sav svoj?!

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
Procito sam. Vidim da nisam napiso kako necu da imam usne priljepljene na Dzekinu guzzicu 24/7/365 pa kontam da zato nisam "sav svoj". :roll:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 01 dec 2013, 17:12

Upravo tako, da ne znamo o kakvom se klocu radi slusajuci neke komentare kako je on kompletan, jak I veliki strijelac reko bi covjek da se radi o Van Bastenu ili Batustuti, a ne o igracu koji je odigro 2 I po utakmice ove sezone.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 20 gostiju.