Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RvPersie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 10:40

Monolog je napisao/la:Ako je nick @Edin Džeko bio zauzet, mogao si uzeti @Irfan Redžepagić, a ne da se kamufliraš u Persieja. :mrgreen:
Nisam ja nažalost TAJ. Da sam bio Džeko bi prešao prije godine ipo u Bayern kad je bio PRVI izbor prije Mandže. Čak su švabe pisale da je propao DEAL jer je menager tražio 4 mil nešto tako za sebe. Da sam ja on Džeko bi prešao prije manje od pola godine u Napoli ( prvi izbor ), Tottenham ( jedan od prvih izbora ), Chelsea ( želja Mourinha ). I da sam ja ON ja bi več DAVNO obavio razgovore sa Romom, Dortmundom, Arsenalom, Interom pa čak i Milanon ( ako imaju želju prodati Balotellija) a ne da se ONI nude sami u novinama. I onda bi savjetovao Džeki kako da prijevremeno prekine ugovor. A ovaj čini mi se ne zna ni sam šta bi prvo i stavlja Džeku u nezgodnu situaciju. Da se najebe mamice ovima u City-u a onda da bude bez klub.
Džeki je bolje da čak igra kao posuđen igrač 6 mjeseci u Wolfsburgu i povrati formu ( Wolfsi niso loši ove sezone ) i onda se proda nego ovo sranje.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 dec 2013, 11:23

@rvpersie kao što su mnogi rekli , ti trebaš odgledati nekoliko utakmica cityja bez da gledaš ko je igrač sa brojem 10, 9 , 15 , 16 itd , bez da gledaš ko je džeko a ko je negredo . dok god city igra dobro sa negredom , aguerom , navasom i ostalom kompanijom , i dok god zabijaju bez obzira kako , oni će igrati - tu je kraj priče . meni je samo tebe žao , jer pišeš tolike postove a nikoga nećeš uvjeriti u svoje mišljenje . zato su sve rasprave na ovoj temi besciljne.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 01 dec 2013, 11:40

viKK je napisao/la:@rvpersie kao što su mnogi rekli , ti trebaš odgledati nekoliko utakmica cityja bez da gledaš ko je igrač sa brojem 10, 9 , 15 , 16 itd , bez da gledaš ko je džeko a ko je negredo . dok god city igra dobro sa negredom , aguerom , navasom i ostalom kompanijom , i dok god zabijaju bez obzira kako , oni će igrati - tu je kraj priče . meni je samo tebe žao , jer pišeš tolike postove a nikoga nećeš uvjeriti u svoje mišljenje . zato su sve rasprave na ovoj temi besciljne.
Fakat, sad nešto gledam. Pa ovaj mučenik se prijavio samo zbog Džexona. 40 i kusur kilometarskih postova, zbog čega!?!! Da mi kažeš da je Džeko odličan i u nemilosti:fortune, trenera, saigrača. Ne dipr, matere ti!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 dec 2013, 11:42

Ugusi covjek sa ovim kilometarskim postovima, u kojim jedno te isto stoji. Mislim da mu je prosli nick bio @fudbalerXL.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 11:48

Mene ne trebaš žalit nije mi teško napisat šta mislim. Koga ču ja uvjeriti ili ne o tome nečeš ti odlučivati niti si mjerodavan zato. Pa van Persie i Rooney su DUPLO bolji od Chicharita i Januzaja pa OVA dvojica opet počinju od početka važne tekme u ligi. A Džeko ni poslje 5:0 ne ulazi. Negredo ne zabija. Zabio je jedan gol u zadnjih 5 gostujučih utakmica. A čak i da zabija, zabijaju i Rooney, van Persie više i bolje pa opet igraju ova dvojica. Čak i Welbeck igra više od Džeke.
A nije teško igrat sa Cityem domače tekme kad imaš NAJSKUPLJU ekipu u ligi. Ali ipak Pellegrini je dosad rupetina u gostima. Da je bar Negredo sličan kvalitetom Agueru, Suarezu, Rooneyu, van Persie-u nebi se ja ovoliko trudio i branio Džeku ali nije on je LIMITIRAN IGRAČ kojem ekipa pomaže da izvuče maximum.( neigra desnom nogom, dribling loš itd .. ). Navas je isto LIMITIRANO krilo. Čovjek nije nijednog igrača nadigro u 1/1. To čak na City-evom forumu mnogi pričaju. Sve što on zna je da mu Zabaleta doda loptu u prazan prostor i on pretrči protivnika. Igra 1 na 1 sa protivnikim 0 bodova. Pa kakvo je to krilo ?? INAČE samo kao ilustracija mojih neistina pročitaj OVO:

Are you happy with the manager?
Personally no! I really don't believe there is a harmony throughout the squad with rumours of a split between the players i.e. Spanish and non-Spanish.
Jako zanimljiv odgovor urednika Swanesa.com o odnosu ŠPA i OSTALIH igrača. Ma šta on zna. On je samo urednik Swansea.com stranice. ( razni golgeteri i matorci znaju više od čovjeka koji živi za svoj klub ).

Za Golgetera o kojem " bivšem " nicku ti pričaš i koji je **** to važno ??

a za Stomakliju. Pačenik si ti. Šta bi ti SVE dao da si bar 10 godina mladji i da ti se to malo sirotinje što imaš diže. Pačeniče bjedni, hehe zato i pljuješ toliko po Džeki i ostalima. Matorci trče posljednji krug :) :)
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 01 dec 2013, 12:02, ukupno mijenjano 2 puta.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 dec 2013, 11:54

Ovo @Persijevo naglašavanje nekih riječi velikim slovima me podsjetilo na Chandlera. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 11:56

BaDa12 je napisao/la:Ovo @Persijevo naglašavanje nekih riječi velikim slovima me podsjetilo na Chandlera. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
IZVINI što sam spomenuo da tvoj dragi PAPE nije najbolji trener u universu i kao takav da nije bezgriješan. Ne trebaš zbog toga ići na lične uvrjede. Mada čisto sumnjam da bi face to face imo muda za nešto tako.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 dec 2013, 12:01

kažeš da je negredo limitiran igrač kojem ekipa pomaže da izvuče maksimum , a džeko je isti tip igrača koji ne može igrati bez podrške svih ostalih igrača . što je najgore , džeko neće ni da se potrudi da dobije neki pas i zabije gol. još spominješ da negredo ima loš dribling , šta onda tek džeko ima , koji nije povukao lopte od 2010 ? on sada ne bi ni bio u cityju da nije bilo misketa u wolfsburgu , tako da moraš skontati da je u cityju ista situacija sa negredom .. džeko ni ne treba dobijati priliku kod 5:0 , jer kad uđe samo će pogoršati ekipu , neće ništa ni promjeniti , a na terenu će se samo vući .

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 dec 2013, 12:03

Negredo je jednostavno brži, borbeniji i jači od Edina.
4-IN-A-ROW

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 12:05

viKK je napisao/la:kažeš da je negredo limitiran igrač kojem ekipa pomaže da izvuče maksimum , a džeko je isti tip igrača koji ne može igrati bez podrške svih ostalih igrača . što je najgore , džeko neće ni da se potrudi da dobije neki pas i zabije gol. još spominješ da negredo ima loš dribling , šta onda tek džeko ima , koji nije povukao lopte od 2010 ? on sada ne bi ni bio u cityju da nije bilo misketa u wolfsburgu , tako da moraš skontati da je u cityju ista situacija sa negredom .. džeko ni ne treba dobijati priliku kod 5:0 , jer kad uđe samo će pogoršati ekipu , neće ništa ni promjeniti , a na terenu će se samo vući .
I Džeko i Negredo su LIMITIRANI. Negredo igra sa samo 1 nogom , loš dribling. Džeko je LOŠIJI od Negreda u čuvanju lopte, igri kratkih pasova i pomaganju u odbrani ali je zato Džeko BOLJI strijelac, kompletniji. Igra sa 2 noge. Nažalost i jedan i drugi ovise o loptama suigrača. Džeko nije TOLIKO lošiji da bi igrao 5 x manje od Negreda.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 12:06

Ja bi se smio kladit da je vanPersi neko veoma blizak Dzeki ako ne i on licno!
:lol:

Ko konj sa amovima na glavi i samo pravo! Ni tam' ni 'vam'. Samo pravo. Samo su drugi krivi, nista Edin nas nije kriv! On je u nemilosti i ne moze biti NIKAKO drugacije i ne do Bog da neko drugi nesto drugacije misli. Odmah se ovaj sa kataraktom javlja da ispravi misljenje i da postavi JEDNU TE ISTU YEBENU PRICU, koja se usmrdila ko kupus iza zime.

Svi krivi, samo nije Dzeko nista kriv.

Nije kriv Dzeko sto je hodao po terenu ko muha bez glave protiv Argentine pa ga frajer spuca u glavu ko na vasaru kad se gadjaju one konzerve!

Nije ba, krivi smo mi sto ustanemo gledat takvu predstavu u pola 3 ujutro i onda ne smijemo imat svoje misljenje nakon katastrofalne igre nasih ZVIJEZDA!

A seljak iz Kalesije koji se odselio u Ameriku i prekopirao nacin kako ce zaradit na klikovima, nas "dobri" Vahid Saltaga, ponosni Amerikanac koji zna Bosanski jezik (tako se čoban predstavlja) a ne Bosanac koji je primio Americko drzavljanstvo,kaže, on se upoznao sa Džekom i opali provalu godine u vidu videa koji ni njemu na kraju nije jasan.

Imam osjećaj na kraju svega da Džeko upija ovaj forum i prosto ga nerviraju ove stranice kritika pa kakvih takvih al' jarane tako ti je to kad ti ko igrač City-a pridaješ značaj takvom necemu a ne pridajes znacaj treninzima i tome kako se nametnuti novom treneru koji je vec sad za lomace jer eto daje nekom drugom priliku. Da taj Negredo makar ne zabija pa ajd ajd.... al' ovako...

I imam jednu poruku za persija na kraju. Nemoj poredit dva kluba iz Manchestera kad je to neuporedivo. Totalno drugacija slika i citav zivot u ta dva kluba. Neuporedivi klubovi totalno!
Gledam, nesto i ne mogu se sjetim kad si ti to kao eto simpatizer Uniteda tamo na temi o njemu ista ikad komentarisao? Mozda grijesim ali previse pratim tu temu da te ne bi primjetio da si nekad nesto komentarisao!

Nakon toga dolazim do zakljucka da si ti samo tu sa tim Persijem na profilu samo kako bi ko fol zavarao trag. Eto ti si simpatizer Uniteda a sve City-eve tekme gledao :lol:

E moj Edine, sto se prije odjavis sa foruma i pocnes zesce trenirat, mozda prije i uletis u postavu prije Negreda. Moj Edine moj.....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 dec 2013, 12:20

Pa OVAJ Persie jos pise ja mislio da ce se usutiti nakon stoga je Monolog UNISTIO argumentima i raskrinkao njegove djetinjaste stavove,ali on bas naporan.Gori od Irfana R.Dzeko je jedini krivac za ovu situaciju,decko se previse obazire na nebitne stvari.

Dobro je Amar Osim rekao za njega lani:"Nek ide u Southampton i igrat će stalno. Ali neće imati toliku plaću. Čisto kao sunce. Neće ni bit prvak. Možeš birati. Pravila igre moraš slijediti, a ona kažu: možeš igrati pet minuta i igrati kad Aguero ne igra. Sad zasad. Nije on u situaciji da može nešto diktirati, jer ljudi su ga platili. Mora šutjeti i raditi. Nema status kao Ronaldo, naprimjer, pa da može reći da je nezadovoljan i da hoće otići iz Madrida. Kako se ti zoveš? Džeko. Koji si igrač? Osamnaesti. Treniraj i šuti. Nama je Džeko nešto, a njima je samo običan igrač. Osmi po plaći. Mi od toga pravimo nešto jer je on naš reprezentativac i najbolji igrač. Imaš ugovor i šuti."
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 dec 2013, 12:25

RvPersie je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Ovo @Persijevo naglašavanje nekih riječi velikim slovima me podsjetilo na Chandlera. :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
IZVINI što sam spomenuo da tvoj dragi PAPE nije najbolji trener u universu i kao takav da nije bezgriješan. Ne trebaš zbog toga ići na lične uvrjede. Mada čisto sumnjam da bi face to face imo muda za nešto tako.
Pojma nemam o čemu pričaš. Uvrede nema ni na vidiku. Samo zapazih naglašavanje određenih riječi koje ti smatraš važnim. A, moj dragi Pape i da jeste najbolji trener u universu, kako ti kažeš, opet ne bi bio bezgrješan, jer je samo čovjek. I, ne znam da li znaš Edina lično, ali jedno vam je zajedničko: sve shvatate kao uvredu i ponašate se kao dijete. Kako ti je napisano na drugoj temi gdje odgovorih na tvoj post: "čitaj sa razumijevanjem". ;)

Što se tiče ovog sastanka licem u lice i imanje/nemanje određenih dijelova tijela, to je već druga priča. :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 dec 2013, 12:52

Pelegrini danas odmara Dzeku kako bi isti bio spreman za narednu utakmicu lige prvaka

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 01 dec 2013, 13:22

RvPersie je napisao/la:
a za Stomakliju. Pačenik si ti. Šta bi ti SVE dao da si bar 10 godina mladji i da ti se to malo sirotinje što imaš diže. Pačeniče bjedni, hehe zato i pljuješ toliko po Džeki i ostalima. Matorci trče posljednji krug :) :)
Nisu bitne godine, bitno je da se diže. Dođi pa probaj :mrgreen: Imam pravo pljuvati po kome hoću, moj ćejf. Ali ti brate utuši, sadržajnije malo, sadržajnije. Ne govorim ti to samo ja, evo 10 ljudi to primjeti :D :D

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 13:34

SamoZeljo je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Sta je pisac htio da kaze?
Da misli da je pojeo g*vno za ovo pljuvanje Edina Dzeke.
Kamo srece da nikad nije registrovao nijedan nick (ma ko on bio).

Nego, naletih na ovo na jednoj FB stranici:

”Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli, na kome je prikazan kao sužanj!”
Doći će i tvoji dani majstore ponovo, a kada dođu neko će požaliti!

slika
Eto vidis, takvi su dzekoljubci.
Pokusam biti pomirljiv, pokusam smanjiti prepirku i kritiku, ali dzekoljubci jednostavno ne dopustaju. Pokusam da mi svi ostavimo Edina na miru, ali dzekoljubci ne daju ni to.
Ako je tako hajmo onda dalje, samo sad jos zesce nego ranije :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 dec 2013, 13:36

zizu1991 je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :ugeek:
koji debil, a i Edin s njim ako je ovo njegova ideja da se odgovori miševima :o :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 13:36

Od Persijevih komentara jedini duzi post bi bio ako bi neko imao zivaca i snage popisai sve one koji su krivi sto Edin igra kako igra. :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 dec 2013, 13:44

Vahide mene je stid, ali stid me umjesto tebe jer se samo sramotiš a pojma nemaš. :oops: Mati draga koja bruka od videa i vlogginga, pa ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji ovakvu ublehu ozbiljno shvataju. :shock:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 dec 2013, 13:48

kao da nije dosta što je video snimio, još se raspravlja s rajom u komentarima :lol: piše ljudima za pravopis, a ni njegov nije ništa bolji :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.