Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2010, 23:12

ma Inter vazda na guzove dobija da Milan ima ovoliko srece gdje bi nam kraj bio.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 23:13

A_d_0 je napisao/la:ma Inter vazda na guzove dobija da Milan ima ovoliko srece gdje bi nam kraj bio.
za godinu dvije.. samo sto nije umrlo pola tima.. svake sekunde se ceka kad ce Ambrosini, Nesta i slicni umrijeti..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jan 2010, 23:15

Adinjo je napisao/la:Btw, ko su ona dvojica sto su usli za Inter u drugom?
Alen Stevanovic (18 godina), mladi reprezentativac Svicarske. U Inter je dosao iz Zuricha i za njega kazu da je pravi talenat. Inace je porijeklom ili rodom, ne znam tacno, iz Srbije.

Marko Arnautovic (20), mladi reprezentativac Austrije a u Inter je dosao iz Twentea. Rodjen je u Austirji ali je porijeklom iz BiH. Najskuplje placeni austrijski igrac do sada.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2010, 23:24

daffy je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ma Inter vazda na guzove dobija da Milan ima ovoliko srece gdje bi nam kraj bio.
za godinu dvije.. samo sto nije umrlo pola tima.. svake sekunde se ceka kad ce Ambrosini, Nesta i slicni umrijeti..
a sreca vasa kod vvas su sve mlade nade kao del piero i mladjahni cannavaro. ma nema imate vrtic u ekipi. ja stvarno neznam kako nista ne osvojite kad ste tolika sila kao npr Ligu Prvaka. al haj nije sve tako crno ima nesto i sivo. ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 jan 2010, 23:27

A_d_0 je napisao/la:
daffy je napisao/la:
a sreca vasa kod vvas su sve mlade nade kao del piero i mladjahni cannavaro. ma nema imate vrtic u ekipi. ja stvarno neznam kako nista ne osvojite kad ste tolika sila kao npr Ligu Prvaka. al haj nije sve tako crno ima nesto i sivo. ;)
DP je za vase starohane momak po svemu. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 23:32

gledo sam tekmu inter siena....sta reci....objektivno siena je zasluzila bar bod...snejider dva puta iz slobodnjaka zabio i spasio inter.....siena u drugom poluvremenu bila puno bolja sve dok malesani nije izvadio reginalda i ekdala iz igre..tad im je igra pala...moram istaci ovog naseg ekdala koji je do izlaska potpuno drzo sredinu siene...

inter po obicaju nista posebno..sreca cista kako su pobijedili...mourinho stavio samula na lijevog beka u drugom pol.sto su igraci siene obilato koristili..narocito reginaldo dok nije izasao...i na kraju taj isti samuel...rekao bih cak iz malog ofsajda postize gol u stilu rasnog napadaca za pobjedu.

Mnogo mi je zao siene..bili su bolji realno al nisu imali srece
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 23:34

daffy je napisao/la:
tebi džaba i sto puta ponoviti ta dvojica su 3 odnosno 4 godine mlađi od canavarai del piera(trebali su po tvojoj logici već krepati na terenu prije par sezona), a generacija su sa grosom, legrotaljeom,camoranezijem, salihamidžićem,trezegeom...
znači pokopna društva u torinu će imati posla(naravno po tvojoj izvrnutoj logici jer tebi nije bitno što taj isti ambrosini možda igra u životnoj formi, a nesta samo da kaže da želi igrati u jar-u ima zagarantovano mjesto u prvom timu italije)
al hajd bitno je da se piše pa taman i gluposti, samo nek se pljuje po drugim klubovima, umjesto da si napisao nešto fino o svom klubu ili o seriji o kojoj bi se trebalo raspravljati.
inter možda teže od očekivanog, ali ako je neko očekivao da će siena koja je zadnja uzeti bod(ove) interu je nepopravljivi optimista
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 23:35

Heh, Inter kao Inter, vadi se u zadnjim minutama... :) Tako i treba, treba da pobjeđuju i neka, svaka čast, ipak je ovo Italija i ovoliko golova i prekreta na jednoj tekmi nije mala stvar... Bravo...

A vidim da se falite sa godinama u timu, pa joj, svi vaši igrači mogu komotno bit očevi Arsenavim igračima :) hehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 23:39

tony-mortale je napisao/la: inter možda teže od očekivanog, ali ako je neko očekivao da će siena koja je zadnja uzeti bod(ove) interu je nepopravljivi optimista
vjerovatno nisi gledo utakmicu....mozda bi se zapito ko je prvi a ko posljednji na tabeli....cista sreca i nista vise
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 23:40

GunnerS je napisao/la:Heh, Inter kao Inter, vadi se u zadnjim minutama... :) Tako i treba, treba da pobjeđuju i neka, svaka čast, ipak je ovo Italija i ovoliko golova i prekreta na jednoj tekmi nije mala stvar... Bravo...

A vidim da se falite sa godinama u timu, pa joj, svi vaši igrači mogu komotno bit očevi Arsenavim igračima :) hehe
a arsenalu pogotovo svi klubovi zavide jer ta količina trofeja koja se prosto slijeva u njihove vitrine svake godine je ogromna :lol:
znači ko ima najmlađi tim odma mu treba sve trofeje uručiti jer glupo je da se čeka da se odigra cijela sezona kad je to izgleda najvažnije

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 23:44

Pa ja sam siguran da Milan bi volio bih kao Arsenal ;) Jednostavno, mi smo bar konstantni u LP, u EPL ( najačoj ligi svijeta smo među prva tri i borimo se za titulu a prosjek godina negdje između 22-23 godine )... Za naše igrače stalno se spominju da idu negdje, a za Milanove, hehe, osim Ronaldinha kojeg cijenim kao igrača i čovjeka i Pato-a koji će bit jedan od najboljih igrača sve ostalo je zaboravljeno i hitna čeka poziv ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 23:51

GunnerS je napisao/la:Pa ja sam siguran da Milan bi volio bih kao Arsenal ;) Jednostavno, mi smo bar konstantni u LP, u EPL ( najačoj ligi svijeta smo među prva tri i borimo se za titulu a prosjek godina negdje između 22-23 godine )... Za naše igrače stalno se spominju da idu negdje, a za Milanove, hehe, osim Ronaldinha kojeg cijenim kao igrača i čovjeka i Pato-a koji će bit jedan od najboljih igrača sve ostalo je zaboravljeno i hitna čeka poziv ;)
heheh, ti il nemas vise od 15 godina ili ne pratiš fudbal, pa milan je u LP odigrao više utakmica u aprilu i maju nego arsenal uopšte, i ti pišeš o nekoj konstantnosti u LP, hajd ne sramoti se po internetu, a one titule što ste s vengerom osvojili prosjek je bio bar 3-4 godine veći, toliko o mladosti kao nekoj prednosti, a puno više sezona je talijanska liga bila najjača na svijetu nego eng, a milan je stalno u vrhu te lige, jednostavno arsenal je barem dvije lige ispod milana po bilo kojem kriteriju, možda za 40-50 godina to ne budu al sad je sine tako

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 23:54

Hehe, jarane, uživaj, smiri se, pojedi čokoladu, znam da je Milan loš, bit će nekad valjda i bolji, znam da zavidiš navijačima Arsenala na ovakvoj ekipi, al šta češ, tako je to u životu, uvjek ima neko bolji a u ovom trenutku je to sigurno Arsenal, od Milana... Uživaj i dovedi još deda, jer, ko će vam drugi doć nego starci... Možda vas se Anceloti vrati zaigrat :) :D :mrgreen: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 00:02

GunnerS je napisao/la:Hehe, jarane, uživaj, smiri se, pojedi čokoladu, znam da je Milan loš, bit će nekad valjda i bolji, znam da zavidiš navijačima Arsenala na ovakvoj ekipi, al šta češ, tako je to u životu, uvjek ima neko bolji a u ovom trenutku je to sigurno Arsenal, od Milana... Uživaj i dovedi još deda, jer, ko će vam drugi doć nego starci... Možda vas se Anceloti vrati zaigrat :) :D :mrgreen: :lol:
pa nema tima koji zavidi arsenalu, on je u engleskoj što je ajax ostatku evrope fabrika igrača koje oni kad se malo dokažu kupe, pa arsenal svake godine 2-3 ponajbolja igrača proda, koji ozbiljni navijač to želi za svoj klub, u arsenalu samo fabregas i eventualno lijevi bek(valjda se traore zove) imaju mjesta u milanu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jan 2010, 00:05

Hehehehehehe, vidim ja da je kasno pa ti si pospan i ne znaš šta pričaš :) Od Milana, ja nebi nit jednog igrača, izvini bi, Pata i nikog više, a odpatke Arsenala Milan kupi, Flamini i tako ti :) A neka, nema veze, pa Flamini je kod vas zvijezda a kod nas mjesta nema :D

Uživaj jarane, jer sa tobom nema smisla se raspravljat kad gledaš realno ko...da ne govorim ko...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 00:12

o pa sad si stvarno dno dotako, pa baš je suprotno bilo, flamini je kod vas bio zvijezda i sve utakmice kad nije bio ozljeđen i suspendovam je u prvom timu igrao, a u milanu je tek 6 vezni igrač :roll:
pa za njim su plakali navijači arsenala kad je išao, pa i sad ga po tabloidima zovu lamoney jer je otišao za većim parama u veći klub(al to je kod vas svakodnevnica sad vam odoše najbolji napadač i najbolji odbrambeni, ove sezone ide i najbolji vezni 100%)
da išta napišeš argumentovano možda bi se imalo s tobom razloga i raspravljati :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2010, 01:22

daffy je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pa kako patetican komentar Boze moj.. @alen_kardec Juventusov mladi igrac, na posudbi u Sieni.. :roll: Maccarone je duboko u godinama, dok je Ekdal mlad igrac.. mah, hvala obojici...!

ja još uvijek znam šta pričam. ;) @nevjernik ti je sve rekao.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 10 jan 2010, 05:19, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 10 jan 2010, 02:08

Stole iz Bora je napisao/la:
Alen Stevanovic (18 godina), mladi reprezentativac Svicarske. U Inter je dosao iz Zuricha i za njega kazu da je pravi talenat. Inace je porijeklom ili rodom, ne znam tacno, iz Srbije.

Marko Arnautovic (20), mladi reprezentativac Austrije a u Inter je dosao iz Twentea. Rodjen je u Austirji ali je porijeklom iz BiH. Najskuplje placeni austrijski igrac do sada.
Arnautovic je vec A reprezetivac Svajcarske, a Stevanovic je rodjen u Cirihu ali od 4 godine zivi na Novom Beogradu i igrao je za Radnicki Novi Beograd,a u Inter je dosao iz Obrenovca gde je igrao dve godine, inace je omladinski reprezentativac Srbije,a zovu " Srpski Zidan" da li ce to opravdati videcemo..........

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 09:50

patriota44 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Arnautovic je vec A reprezetivac Svajcarske, a Stevanovic je rodjen u Cirihu ali od 4 godine zivi na Novom Beogradu i igrao je za Radnicki Novi Beograd,a u Inter je dosao iz Obrenovca gde je igrao dve godine, inace je omladinski reprezentativac Srbije,a zovu " Srpski Zidan" da li ce to opravdati videcemo..........
Mislim da je Arnautović ipak reprezentativac austrije a ne švice ;)

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 10 jan 2010, 12:14

kakva pobjeda , kakav karakter ekipe , ekipe sampiona

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.