Ja bi se smio kladit da je vanPersi neko veoma blizak Dzeki ako ne i on licno!
Ko konj sa amovima na glavi i samo pravo! Ni tam' ni 'vam'. Samo pravo. Samo su drugi krivi, nista Edin nas nije kriv! On je u nemilosti i ne moze biti NIKAKO drugacije i ne do Bog da neko drugi nesto drugacije misli. Odmah se ovaj sa kataraktom javlja da ispravi misljenje i da postavi JEDNU TE ISTU YEBENU PRICU, koja se usmrdila ko kupus iza zime.
Svi krivi, samo nije Dzeko nista kriv.
Nije kriv Dzeko sto je hodao po terenu ko muha bez glave protiv Argentine pa ga frajer spuca u glavu ko na vasaru kad se gadjaju one konzerve!
Nije ba, krivi smo mi sto ustanemo gledat takvu predstavu u pola 3 ujutro i onda ne smijemo imat svoje misljenje nakon katastrofalne igre nasih ZVIJEZDA!
A seljak iz Kalesije koji se odselio u Ameriku i prekopirao nacin kako ce zaradit na klikovima, nas "dobri" Vahid Saltaga, ponosni Amerikanac koji zna Bosanski jezik (tako se čoban predstavlja) a ne Bosanac koji je primio Americko drzavljanstvo,kaže, on se upoznao sa Džekom i opali provalu godine u vidu videa koji ni njemu na kraju nije jasan.
Imam osjećaj na kraju svega da Džeko upija ovaj forum i prosto ga nerviraju ove stranice kritika pa kakvih takvih al' jarane tako ti je to kad ti ko igrač City-a pridaješ značaj takvom necemu a ne pridajes znacaj treninzima i tome kako se nametnuti novom treneru koji je vec sad za lomace jer eto daje nekom drugom priliku. Da taj Negredo makar ne zabija pa ajd ajd.... al' ovako...
I imam jednu poruku za persija na kraju. Nemoj poredit dva kluba iz Manchestera kad je to neuporedivo. Totalno drugacija slika i citav zivot u ta dva kluba. Neuporedivi klubovi totalno!
Gledam, nesto i ne mogu se sjetim kad si ti to kao eto simpatizer Uniteda tamo na temi o njemu ista ikad komentarisao? Mozda grijesim ali previse pratim tu temu da te ne bi primjetio da si nekad nesto komentarisao!
Nakon toga dolazim do zakljucka da si ti samo tu sa tim Persijem na profilu samo kako bi ko fol zavarao trag. Eto ti si simpatizer Uniteda a sve City-eve tekme gledao
E moj Edine, sto se prije odjavis sa foruma i pocnes zesce trenirat, mozda prije i uletis u postavu prije Negreda. Moj Edine moj.....