FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Je*o ovo, bas sam htio gledat Realovce kako placu 

Valjda ce proci L'pool,pa cemo onda udariti na njih...dok malo ojacaju..

Vom Jäger zum Gejagten
Nemoj L'pool, imaju nekog prestrasnog Gerrarda, pojesce nas bageronimo je napisao/la:Valjda ce proci L'pool,pa cemo onda udariti na njih...dok malo ojacaju..![]()

ja znam da ti volis bajern i da su oni za tebe najbolji klub. al realno bajern nema moc da se nosi sa ostalim velikim klubovima, najvise zbog njemacke lige, ja ne znam ni jednog extra igraca u posljednjih nekoliko godina da je izjavio da zeli igrati u njemackoj ligigeronimo je napisao/la:Jesi mozak,pare rade sve...skrtost tam' skrtost vam'....Bayern ako hoce,moze dovesti koga pozeli,samo nemaju oni tu politiku da se puno razbacuju..drze se svoga pravila,bar dok je Hoenes jos tu.![]()
Ako im prahne dovesti ce i vasu ikonu Stivija...da ga ne lome vise tamo oni salakrkani!!!
gerrarda nisu uspjeli dovesti ni mnogo jaci klubovi od bajerna
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
sad real ispada pa je na redu bajernribery je napisao/la:Nemoj L'pool, imaju nekog prestrasnog Gerrarda, pojesce nas bageronimo je napisao/la:Valjda ce proci L'pool,pa cemo onda udariti na njih...dok malo ojacaju..![]()
![]()
Sarajevo i Liverpool
Ti si stvarno smijesan.Pogledaj listu najbogatijih klubova, pa onda nesto tako reci. Problem je sto Heones ne da ni eura, odnosno da kada prigusti, samo da mu je kakve polovnjake kupit. Da ja upravljam tim paramaYNWA je napisao/la:ja znam da ti volis bajern i da su oni za tebe najbolji klub. al realno bajern nema moc da se nosi sa ostalim velikim klubovima, najvise zbog njemacke lige, ja ne znam ni jednog extra igraca u posljednjih nekoliko godina da je izjavio da zeli igrati u njemackoj ligigeronimo je napisao/la:Jesi mozak,pare rade sve...skrtost tam' skrtost vam'....Bayern ako hoce,moze dovesti koga pozeli,samo nemaju oni tu politiku da se puno razbacuju..drze se svoga pravila,bar dok je Hoenes jos tu.![]()
Ako im prahne dovesti ce i vasu ikonu Stivija...da ga ne lome vise tamo oni salakrkani!!!
gerrarda nisu uspjeli dovesti ni mnogo jaci klubovi od bajerna

nisam rekao da bajern nije među najbogatijim klubovima, vec da nema moc da se takmici sa ostalim zbog lige koja je dosta slabija od engleske, italijanske i spanskeribery je napisao/la:Ti si stvarno smijesan.Pogledaj listu najbogatijih klubova, pa onda nesto tako reci. Problem je sto Heones ne da ni eura, odnosno da kada prigusti, samo da mu je kakve polovnjake kupit. Da ja upravljam tim paramaYNWA je napisao/la:ja znam da ti volis bajern i da su oni za tebe najbolji klub. al realno bajern nema moc da se nosi sa ostalim velikim klubovima, najvise zbog njemacke lige, ja ne znam ni jednog extra igraca u posljednjih nekoliko godina da je izjavio da zeli igrati u njemackoj ligigeronimo je napisao/la:Jesi mozak,pare rade sve...skrtost tam' skrtost vam'....Bayern ako hoce,moze dovesti koga pozeli,samo nemaju oni tu politiku da se puno razbacuju..drze se svoga pravila,bar dok je Hoenes jos tu.![]()
gerrarda nisu uspjeli dovesti ni mnogo jaci klubovi od bajerna,bili bi najjaci na svijetu (i usput bi bankrotirali za mjesec dana
)
Sarajevo i Liverpool
Pare cine cuda, dokaz Ribery- mogao je i u spansku i u englesku ligu, dosao je u njemacku.
- alan_kardec
- Kontakt:
Bayern kad prođe Sportinga to im je neki realan domet,dakle četvrt-finale.Dalje od Liverpoola neće moći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma bayern je preslab.. kakvi oni... jedva hoffenhaim dobiju koji je uso u bundes ligu 1 put u zadnji 40 godina...i to bijedno jedino da dovedu KAKU mozda i osvoje al oni nemaju para za to..
Ado, za koga navijas?
Idealno bi bilo da Bayern dođe u polufinale (s tim se i Rummenige slaže), a dalje nek se sam snalazi
Bayern jest imao (hajmo reći) sreće, ali nikad se ne zna šta se može do februara desiti, u kakvoj će formi oba tima biti. U svakom slučaju, zanimljiva utakmica.
Mali podsjetnik, prije 2 godine, u grupnoj fazi, Bayern je pobijedio u Lisabonu 1:0 golom Schweinija, a odigrali su 0:0 na Alianz Areni...

Mali podsjetnik, prije 2 godine, u grupnoj fazi, Bayern je pobijedio u Lisabonu 1:0 golom Schweinija, a odigrali su 0:0 na Alianz Areni...
Sent from my Philips Smart TV.
hahahahaha... kako si smjesan !A_d_0 je napisao/la:ma bayern je preslab.. kakvi oni... jedva hoffenhaim dobiju koji je uso u bundes ligu 1 put u zadnji 40 godina...i to bijedno jedino da dovedu KAKU mozda i osvoje al oni nemaju para za to..
Pa eto imo je MILAN Kaku pa se ne plasirase ni u ligu prvakaA_d_0 je napisao/la:ma bayern je preslab.. kakvi oni... jedva hoffenhaim dobiju koji je uso u bundes ligu 1 put u zadnji 40 godina...i to bijedno jedino da dovedu KAKU mozda i osvoje al oni nemaju para za to..
A eto igrase nerjeseno protiv Wolfsburga
A ako se ja sjecam Bayern je dobio Wolfsburga
Dobro si to Kralju formuliso,nije im ba Kaka igrao protiv Wolfova...u kakvoj je formi ne bih im ni pomogao puno! Milanezi su tu utakmicu trebali izgubiti komotno...kolk'o su Vukovi bolji bili.
Svaka cast konstruktivnoj kritici i objektivnom misljenju za Bayern..o tome se moze diskutovati...a ova balavacka "poturanja" i iznosenje raznih nebuloza treba ignorisati, jer ih mi nasim demantijima "hranimo", pa kad se najedu ponovo laju.

Svaka cast konstruktivnoj kritici i objektivnom misljenju za Bayern..o tome se moze diskutovati...a ova balavacka "poturanja" i iznosenje raznih nebuloza treba ignorisati, jer ih mi nasim demantijima "hranimo", pa kad se najedu ponovo laju.

Vom Jäger zum Gejagten
Slusajte KAKA nije igro zadnje 3 tekme pa vi vidite.pred pocetak seezone operiso koljeno..al vratice se on a navijam za MILAN....
Ma Milan je igrao lose protiv Wolfsburga i trbali su izgubiti. Da je bio Kaka, sigurno bi bilo bolje ali eto tako je
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ocam nek dovedu S,RAMOSA I MEXESA ko sto se prica i bice najjaci..i ako se onaj debil berlusconi smiluje da da pare za jednog napadaca (npr.BENZEMA)
Rummenigge izjavio da Bilal Ribery sigurno ostaje u FCB do 2011,kada mu istice ugovor..i da ce u narednom periodu sjesti sa njim da se dogovore oko evt. produzenja istog.
"Odvazni" Rensing uzvratio udarac na Franc-ovu kritiku,kao nije on kriv,bio fauliran..da je kritika smijesna..da ima ambicije da bude golman br.1 u Njemackoj,sto je zadnjim partijama i pokazao..te kaze da ce poslusati savjet Kahna da bude brutalniji na golu !?
Dabogda kceri da...
Priprema se nova ponuda za Van Bommela,koga FCB zeli da zadrzi i nakon isteka ugovora na ljeto...postoji mogucnost da Ze Roberto ostane jos godinu..Sosa ide na posudbu..bacilo se oko na najboljeg igraca Gladbacha Marka Marina(21), koga ce vjerovatno na ljeto dovesti..mali je mrak. Posle produzenja ugovora ocekuju se konacno bolje partije Sweinija..Kroos bi isto trebao na posudbu..pominju se KSC i Nirnberg...prati se igrac srednine terena Newcastle-a N'Zogbia...i trazi se Henesov naslednik na poziciji menadzera,koji ce na ljeto zamjeniti Beckebauera na mjestu predsjednika tog kluba...
To su ukratko najnovije vjesti iz FCB tabora...sada mozemo na zimovanje.

"Odvazni" Rensing uzvratio udarac na Franc-ovu kritiku,kao nije on kriv,bio fauliran..da je kritika smijesna..da ima ambicije da bude golman br.1 u Njemackoj,sto je zadnjim partijama i pokazao..te kaze da ce poslusati savjet Kahna da bude brutalniji na golu !?

Priprema se nova ponuda za Van Bommela,koga FCB zeli da zadrzi i nakon isteka ugovora na ljeto...postoji mogucnost da Ze Roberto ostane jos godinu..Sosa ide na posudbu..bacilo se oko na najboljeg igraca Gladbacha Marka Marina(21), koga ce vjerovatno na ljeto dovesti..mali je mrak. Posle produzenja ugovora ocekuju se konacno bolje partije Sweinija..Kroos bi isto trebao na posudbu..pominju se KSC i Nirnberg...prati se igrac srednine terena Newcastle-a N'Zogbia...i trazi se Henesov naslednik na poziciji menadzera,koji ce na ljeto zamjeniti Beckebauera na mjestu predsjednika tog kluba...
To su ukratko najnovije vjesti iz FCB tabora...sada mozemo na zimovanje.

Vom Jäger zum Gejagten
marin ima 19 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.