FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Bistikboy, Policija nije kriva. Uradila je dobar posao. Krivi su redari, jer je njihov posao da paze na red. Policija (specijalci) ne smije biti na tribini. Takav propis. Pojavljuju se tek onda kada se desi belaj. Ubrzo nakon početka belaja su se pojavili i relativno brzo smirili situaciju. Krivi su takozvani navijači Želje. Balavurdija. Kriv je organizator utakmice, a to je Željo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma policija realno nije smjela dopustiti uopste ulazak navijaca Borca,nisu jednom nase vratili sa Bradine ili sta ja znam odakle sve ne,na kraju krajeva samo se organizatoru puta saopci da nema sigurnosnih uslova i vrati se kolona,nisam jednom dozivio.Moze se to sve sprijeciti.A sto se tice redara bolje da blokove postavimo umjesto njih,bar bi neko zapeo i pao preko njih,zali boze para sto se daju ovim ublehama od securitya i sl. Boze sacuvaj kakve vece frke pa oni se samo sklanjaju jbga,i ne trebaju nam onda.avlami97 je napisao/la:@Bistikboy, Policija nije kriva. Uradila je dobar posao. Krivi su redari, jer je njihov posao da paze na red. Policija (specijalci) ne smije biti na tribini. Takav propis. Pojavljuju se tek onda kada se desi belaj. Ubrzo nakon početka belaja su se pojavili i relativno brzo smirili situaciju. Krivi su takozvani navijači Želje. Balavurdija. Kriv je organizator utakmice, a to je Željo.
A klub i treba biti kaznjen zbog toga sto u 4 dana nisu mogli ocistiti juznu tribinu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja lično ne cijenim Jovića kao trenera. Zapazio sam mu izjavu. Prosipa ublehe. On sa onakvom ekipom Sarajeva (Husejnović, Torlak, Hadžić, Belošević, Dupovac....) nije mogao osvojiti titulu. To govori o njegovim trenerskim sposobnostima. Svi će reći, osvojio je sa Zrinjsim. Treba malo pogledati sastav Zrinjskog u to vrijeme i bolo ko bi je osvojio. Niko ne govori da su Travnik i Posušje pod njegovim vodstvom ispali u drugu ligu.DukeOfWellington je napisao/la:Nisam vidio da je neko prokomentarisao urnebesnu izjavu Sir Dragana Jovića nakon utakmice, koji je prvo primijetio da je produžetak polusezone na dodatna četiri kola puno teže pao nama (12 od 12 bodova) nego njima (1 od 12 bodova), što je (po njemu) bilo očito u drugom poluvremenu kada je Borac dominiraoi nije zaslužio da bude poražen (dakle Željo nije zaslužio pobjedu).
Lik je totalno prolup'o.
Jović, baca ublehe. Mlad tim, nema para ovo-ono, a neće da kaže da u ekipi ima iskusne i provjerene igrače tipa - Avdukića, Žarića, Raspudića, Žuržinova, Grujića, Žižovića, Stokića, Đelmića, te mlade Grahovca i Subića, koji su prošli sito i rešet po ovim našim premijerligaškim livada, te igrama u inostranstvu. To nikada neće reći, al' će reći kako ima mladu ekipu. Što je tačno, kada se gleda sveukupan igrački kadar, al' neće reći da mu okosnicu tima čine igraču u najboljim igračkim godinama 26,27,28, - prosjek.
Okani se ublehe, koja bodove gubi od djece iz Srebrenika...
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 01 dec 2013, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jeste zapeli za ovo sto se desilo pa uzeli pricati o tome
Desio se manji incident i to je to,znate i sami da je zabranjeno na forumu pricati o navijacima...
Prvi smo na tabeli i u tome uzivajte

Desio se manji incident i to je to,znate i sami da je zabranjeno na forumu pricati o navijacima...
Prvi smo na tabeli i u tome uzivajte

- zeljo4life
- Kontakt:
Gledam sinoc kosevo,niti jedna tribina nije ociscena,puna snijega...e sada ne kontam kako i zasto je nas jug bio zatvoren a na kosevu normala kitari se grudvaju po tribini??
Amare hvala ti...
- corleone87
- Kontakt:
Dvostruki aršini paša moj,dvostruki aršini.zeljo4life je napisao/la:Gledam sinoc kosevo,niti jedna tribina nije ociscena,puna snijega...e sada ne kontam kako i zasto je nas jug bio zatvoren a na kosevu normala kitari se grudvaju po tribini??
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- slavko njegus
- Kontakt:
Jednostavno... na Zubanpolju moras biti dobar da bi dobacio grudvu do golmana... a na Grbavici to moze svako. Svjedok sam rafalne paljbe po protivnickim igracima i sudijama kasnim osamdesetih...
sutra na poslu štampam tabelu na A3 i lijepim je na ormar iza ledja 

- zeljo4life
- Kontakt:
A sta je sa istokom na kosevu? Igraci kada izlaze i ulaze komotno ih mozes spucat grudvom u glavu...slavko njegus je napisao/la:Jednostavno... na Zubanpolju moras biti dobar da bi dobacio grudvu do golmana... a na Grbavici to moze svako. Svjedok sam rafalne paljbe po protivnickim igracima i sudijama kasnim osamdesetih...
Amare hvala ti...
dok je grudva u pitanju nije problem, problem su kamen ili ciglazeljo4life je napisao/la:A sta je sa istokom na kosevu? Igraci kada izlaze i ulaze komotno ih mozes spucat grudvom u glavu...slavko njegus je napisao/la:Jednostavno... na Zubanpolju moras biti dobar da bi dobacio grudvu do golmana... a na Grbavici to moze svako. Svjedok sam rafalne paljbe po protivnickim igracima i sudijama kasnim osamdesetih...

pade mi na pamet ona kup tekma protiv borca u banjaluci pretprošle godine kad oni spucaše pomoćnog kamenom u glavu, a glavni i delegat nemaše muda da prekinu tekmu.

Mislim da je prekinuta bila utakmica , ili sam nesto pobrkao.
- Ultras1921
- Kontakt:
da, ali samo dok su mu stavili zavoj oko glave i ispraznili tu tribinuterabajt je napisao/la:Mislim da je prekinuta bila utakmica , ili sam nesto pobrkao.

- Ultras1921
- Kontakt:
nije ta utakmica ni zavrsena
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Pa bolan Dzole vidiš da si i sam izrazio animozitet prema fašističkoj navijačkoj grupi iz BL i sam si rekao da oni više nikada nisu dobrodošli ovdje zbog svega što rade u okviru svojih navijačkih akcija (omalovažavanje Jedne Jedine i ne priznavanje iste kao njihove države, veličanja ratnih zločinaca, spominjanja i pogrdnog uzvikivanja Srebrenice i ostalih naših palih gradova itd.) samo je fazon što si ti pasivan. Da imaš možda malo manje godina a više kuveta u sebi, vjerovatno bi i ti jučer bio na "bojištu" i imao u ruci neki od pirotehničkih ili tvrdih predmeta i time pokazao i potvrdio ovu svoju izjavu i stavio leševima do znanja da "nisu dobrodošli u Šeher".
I molim te mani se ove priče da su Manijaci izmanipulisani, ovo je jednostavno logičan slijed događaja, oko za oko, zub za zub.

- zeljo4life
- Kontakt:
zeljo4life je napisao/la:Juce vidim Bogija na sjeveru...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
nije, ali nisu odma prekinuli nego su pokušali isprazniti tribinu i odigrati do kraja. u svakoj normalnoj zemlji je kamen u glavi prekid i to iste sekundeUltras1921 je napisao/la:nije ta utakmica ni zavrsena

- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Željo na Grbavici bez poraza 50 utakmica
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-na-grbavi ... mica/7427/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-na-grbavi ... mica/7427/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.