FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@ mumin
Ti ocigledno ne ides na utakmice bas cesto, taj papir je od Rudara ili Zvijezde, ne sjecam se tacno... Na kraju krajeva, neka je, to je potrosni materijal i svaka usteda na tom je klubu dobrodosla...
Sent from my ST23i using Tapatalk
Ti ocigledno ne ides na utakmice bas cesto, taj papir je od Rudara ili Zvijezde, ne sjecam se tacno... Na kraju krajeva, neka je, to je potrosni materijal i svaka usteda na tom je klubu dobrodosla...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
nisam bio protiv olimpica samo ovu polusezonu, a ako je i bar kod koji se skenira ostao na papiru od rudara ili zvijezde onda uredu, al bgm tesko.anonimni je napisao/la:@ mumin
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Preda mnom je karta od Viteza i ona jest deblja, al' ne kao ranije (do Rudara ili Zvijezde, znam da je zadnjenavedena ista kao danasnja)...
O cemu mi pricamo...
Nek' je Zeljo dobio, taman da mi daju mrvicu kao ulaznicu 
O cemu mi pricamo...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ukratko da kazem, da mediji, pogotovo ss.ba preuvelicava ovo na grbavici... prvi neodobravam niti cu ikad pjevanje one glupe pjesme, ali eto nek to ide na dusu onih sto su pjevali... drugo, ovi "neredi" su bili ni 1% sta nas inace ocekuje u banja luci... trece, kriva je policija i klub, a ne navijaci... jer ko stavlja dvije najneprijateljskije grupe na istu tribinu i to udaljeni 20 metara, i onda se cude kad se provocira...
sad malo o utakmici... zadovoljan sam mada borac nije bio los... moglo je biti i 1-1 ali sreca nas sluzi sada... zasluzeno smo prvi...

sad malo o utakmici... zadovoljan sam mada borac nije bio los... moglo je biti i 1-1 ali sreca nas sluzi sada... zasluzeno smo prvi...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DzoleZeljo
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Postao/la ipetm dana 29 nov 2013, 17:11
Pričajte o sastavima, terenu, gdje smo bolji od njih, gdje lošiji, ko će umjesto Kerle igrati. Pustite se navijačkih "dječijih" provokacija, prijetnji...
Kopka me nesto sto sam cuo na tribini jos kada smo igrali sa Zvijezdom.. Vjerovatno cu se zesce provaliti ali cuo sam da ako lesevi dodju da ce se prekinuti tekma.. Znaju se na jugoistoku svakakve gluposti valjati ali ova mi je poporilicno zaparala usi..
EDIT: Covjek na vrijeme upozorava.

Postao/la tu i tamo dana 30 nov 2013, 00:34Postao/la bagrcavi dana 29 nov 2013, 10:32
Kakvo prekidanje tekme sta vas tresee
ennis je napisao/la:
Drug,volio bih da grijesis ali si upravu,i ja sam o tome juce govorio.Mnogima nije doslo u glavu da se sutrasnja utakmica nece privesti kraju sa nama i lesinama na istoj tribini ali neka bude.
i ja bih najvise volio da grijesim, pa da mi se sutra smijete i da me banuju...
ali po onome sto sam ja saznao, ...ide se sve do Lesinara, prekid utakmice je kolateralna steta, cekala se prilika dugo, ili sada ili nikada...
EDIT: Takoder, dvojica na vrijeme aludiraju na moguci belaj...

ennis dana 30 nov 2013, 00:45
arelinho je napisao/la:
@tu i tamo
hajde ne dipr sviju ti,kakvi belaji kakvi bakraci !!??
vidjeces sutra Manijake u strasnom izdanju to ti mogu obecati,a belaja nece biti sigurno...
Sutra ce bit belaja,samo se ne zna kojih razmjera,mozes ti smirivati koliko hoces ali o tome treba pricati ne bi li doslo u usi odgovornim da se sve maximalno osigura.
Momci koji su prosle sezone bili na putu za Prijedor znaju zasto.

Postao/la Valter dana 30 nov 2013, 09:51
Imalo smisla ili nemalo jedna grupa non stop radi protiv interesa kluba i ostatka navijača. Baš me interesuje ko će spriječiti pojedince da recimo bakljama gađaju protivničke navijače. Sjetimo se utakmice na Koševo kako su pojedinci pretrčali cijeli stadion da bi bacali baklje. Ovdje će biti jedni na dohvat drugih. Mnogi moji prijatelji koji redovno dolaze na sjever sa djecom danas neće doći samo zbog grupe nazovi navijača Želje (ustvari njih Željo interesuje ko lanjski snijeg) jer se upravo boje nemilih scena. Za ovo sve največi krivac je cijela uprava Želje (skupa sa Amarom) jer bi svaki intervju obavezno trebali početi sa apelom prema navijačima. Bojim se da ako se danas nešto loše dogodi da je sa Željom gotovo za duže vrijeme, a i ovo malo vjernih navijača prestače pratiti ove gluposti, ja prvi. E sad je pitanje da li ovi to upravo i žele.
Southboy dana 30 nov 2013, 12:21Postao/la ipetm dana 30 nov 2013, 09:53
Amar TM'87 je napisao/la:
Taman sam htio povesti malog brata na utakmicu al sad ste mi suhu neku svezali![]()
Vase misljenje, da li da ga vodim?
Buraz, pusti ove levate što neće ni otići na utakmicu a neko nasilje spominju. Policija će odraditi svoje,, do kontakta nema teorije da dođe. Ti s burazom lagano na onaj dio sjevero-zapad, pogled je odličan.
Svi na Grbavicu, nosimo Plave do pobjede!
Sta vam je ljudi,dizete tenzije evo jaran mi kaze koji je u top20 likova na tribini da NECE nista na tribini biti...
Znaci svi mozete na stadion normalno,a ono sto se tice ulica i toga nije za nas klub za to policja odgovara...
ZNACI SAD SVI U DOLINU,10000% ce te biti bezbjedni na stadionu..
EDIT: Ipak se na kraju pokazalo da ima cak vise od 80 spremnim, jer ako cemo gledati po broju polomljenih stolica, onda ih je bilo 95 spremni za boj...Postao/la bagrcavi dana 30 nov 2013, 01:30
Ovo je moj zadnji post na ovu temu.
Prvo - trenutno nema 80 ljudi spremnih za vatru
drugo - zar stvarno misliš da se nešto sprema da bi se pričalo svuda po kafama, uz pivu, i kunti i panti koji bi to onda mogli pisati po ovakvim javnim forumima koje može pročitati svako živ od lešinara pa do policije.
treće - molim te nemoj više pisati ovakve stvari jer se ljudi zbunjuju i vjerovatno tjeraju ovakvim glupostima. Čitavo Sarajevo je mahala. I tako će neko pročitati ovo što si ti napisao, pa će reći jaranu šatro mu reko neko iz jegra grupe, pa će taj jaran reći svom jaranu i ode to u nedogled. Što je najgore tu glasinu će čuti neko ko je htio na utakmicu i neće otići zbog tebe, a zayebaće se pravo jer će Željo razbit Borca.
Živio!
Poetna svega, sta je klub radio kada se ZNALO DA SE SPREMA BELAJ? NISTA, mogu onom jadnom Dini Pekicu isplatiti odmah tri plate unaprijed jer ih je spasio, doslovno receno...

Sta je policija uradila? A prati javne forume! Samo ono sto ima je neko drugi naredio...
Ko je krivac za ovo sve? MI SAMI, zasto? JER SMO GLUPI, kolektivno sto dopustamo "nekim tamo" da manipulise sa naka kako god hoce.

Da je huliganirazam, moglo se do na hiljadu drugih nacina odradili, ali NE. Neko je zelio da bude na TV-uzivo, da se posalje jasna slika...

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nema sta, bravo...
Mislim da vi pojedin uopste niste svijesni sta ste danas mogli napraviti Zelji...Vama to izgleda smijesno, jer vi svoj licni interes i bijes provodite preko Zelje. Dok se ne rijesimo takvih, bice nam masoni krivi za sve...
Mislim da vi pojedin uopste niste svijesni sta ste danas mogli napraviti Zelji...Vama to izgleda smijesno, jer vi svoj licni interes i bijes provodite preko Zelje. Dok se ne rijesimo takvih, bice nam masoni krivi za sve...
jedan je dzole sa juga !
Nas raspored u proljetnom dijelu prvenstva je sljedeci:
Ako jos tu dodamo Leotar koji je sigurni putnik u nizi rang i cinjenicu da ce do gostovanja kod Rudara sve biti rijeseno, onda mozemo ocekivati jos jaceg Zelju na proljece.
Iako je rano jos o tome govoriti (jer jesenji dio sezone je zavrsen prije 12-tak sati) mislim da bi naredno kolo dosta toga moglo odluciti. Ukoliko mi dobijemo Radnik, a komsije eventualno kiksaju u Zenici, onda...
Ukoliko malo detaljnije pogledamo raspored uocicemo da doslovno sest kola u proljetnom dijelu prvenstva necemo izlaziti iz Sarajeva - znam kojem entitetu Slavija pripada.20. kolo - Radnik - Zeljeznicar
21. kolo - Zeljeznicar - Zrinjski
22. kolo - Slavija - Zeljeznicar
23. kolo - Zeljeznicar - Siroki
24. kolo - Leotar - Zeljeznicar
25. kolo - Zeljeznicar - Celik
26. kolo - Olimpic - Zeljeznicar
27. kolo - Zeljeznicar - Mladost V.O.
28. kolo - Velez - Zeljeznicar
29. kolo - Zeljeznicar - Sarajevo
30. kolo - Rudar - Zeljeznicar
Ako jos tu dodamo Leotar koji je sigurni putnik u nizi rang i cinjenicu da ce do gostovanja kod Rudara sve biti rijeseno, onda mozemo ocekivati jos jaceg Zelju na proljece.
Iako je rano jos o tome govoriti (jer jesenji dio sezone je zavrsen prije 12-tak sati) mislim da bi naredno kolo dosta toga moglo odluciti. Ukoliko mi dobijemo Radnik, a komsije eventualno kiksaju u Zenici, onda...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vozdra raja
Nisam uso na ovaj forum sigurno 2 , 3 godine od kada sam furo raju na temi Olimpika kako dolazi famozni Green Union
Ali imao sam neku potrebu u ove sitne sate...Vidim da dosta simpatizera Zeljeznicara ne odobrava danjasnji postupak Manijaka cak sta vise padaju i neke velike uvrede. Ovo je danas bila totalna glupost ali za ovo nisu krivi Manijaci i ne mozete im sudit , jednostavno kriv je klub , kriva je policija. Svi znaju da se ove dvije skupine ne gotive nimalo , Lesinari su naruzili Manijake u Oborcima , uz dogovor sa svojom policijom priredili im docek u Banja Luci prije godinu , dvije sa kamenjem i kada su uletili u teren. Ovi su im morali vratit bilo je pitanje vremena a izgleda da je bas danas bilo to vrijeme...To je bar jednostavno svi ili nas vecina smo primili bar jednom u zivotu batine i bar jednom smo ih vratili mada kazu da se prave batine ne vracaju al et. Nego ostao sam zatecen kada sam vidio komentare tipa placenici SDA , Bakira itd. Nije sad da sam bas puno upucen u juznu tribinu ali sam siguran i to sto posto da na jugu i u jezgru navijacke skupine Manijaci ne postoje nikakvi placenici i da niko ne stoji iza ovih desavanja. Mozeteli mi samo reci sta npr SDA kao politicka stranka ima od ovog belaja danas? Istina , ostao sam zatecen nekim pjesama na jugu koje se prije nisu pjevale kao npr. Da te nije Alija , Sarajevo , Sarajevo ispod Trebevica mi smo vojska Alije Izetbegovica , ali bilo mi je drago jer je to pjevala manja skupina Manijaka i momak koji vodi navijanje i ostali momci su bili protiv tih pjesama. Opet kako god da okrenes valja Manijacima opet u Banja Luku a vi sto ih pljujete cete sjediti za kompjuterom i citati ovaj forum dok oni nosu glavu u trobi. A znateli zasto nose glavu u torbi ? Zato sto zive za Zeljeznicar ja sebe ne mogu nazvati Manijakom jer odem na svega par tekmi u sezoni kao i velika vecina na ovom forumu nazalost(o gostovanjima i da ne pricam). Oni su ti koji prate Zelju gdje god da igra , oni su ti koji skupljaju pare za gostovanje danima jer ih je vecina nezaposlena (upravo taj Alija nam je dosta ovoga donio ali ne bitno sad) gladuju , zeduju itd. Kada vi gospodo budete pratili Zelju na svim mogucim tekmama osim poneke na Grbavici tada cete imati pravo reci da su Manijaci vaki,naki do tada bi vas molio da sutite jer momci sa juga to nisu zasluzili. Inace sjever Grbavice je cemer pravi samo znaju pljuvat , psovat igracima itd. dok bas ti "narkomani" i "placenici" 90 minuta kidaju grla i dlanove i pomazu igracima i Zeljeznicaru u ovome sto danas jeste a to je velikan BiH fudbala kakav god on bio....Nadam se da mi admini nece zamjeriti na postu znam da je tema Zeljeznicar ali morao sam...

Nisam uso na ovaj forum sigurno 2 , 3 godine od kada sam furo raju na temi Olimpika kako dolazi famozni Green Union

Ali imao sam neku potrebu u ove sitne sate...Vidim da dosta simpatizera Zeljeznicara ne odobrava danjasnji postupak Manijaka cak sta vise padaju i neke velike uvrede. Ovo je danas bila totalna glupost ali za ovo nisu krivi Manijaci i ne mozete im sudit , jednostavno kriv je klub , kriva je policija. Svi znaju da se ove dvije skupine ne gotive nimalo , Lesinari su naruzili Manijake u Oborcima , uz dogovor sa svojom policijom priredili im docek u Banja Luci prije godinu , dvije sa kamenjem i kada su uletili u teren. Ovi su im morali vratit bilo je pitanje vremena a izgleda da je bas danas bilo to vrijeme...To je bar jednostavno svi ili nas vecina smo primili bar jednom u zivotu batine i bar jednom smo ih vratili mada kazu da se prave batine ne vracaju al et. Nego ostao sam zatecen kada sam vidio komentare tipa placenici SDA , Bakira itd. Nije sad da sam bas puno upucen u juznu tribinu ali sam siguran i to sto posto da na jugu i u jezgru navijacke skupine Manijaci ne postoje nikakvi placenici i da niko ne stoji iza ovih desavanja. Mozeteli mi samo reci sta npr SDA kao politicka stranka ima od ovog belaja danas? Istina , ostao sam zatecen nekim pjesama na jugu koje se prije nisu pjevale kao npr. Da te nije Alija , Sarajevo , Sarajevo ispod Trebevica mi smo vojska Alije Izetbegovica , ali bilo mi je drago jer je to pjevala manja skupina Manijaka i momak koji vodi navijanje i ostali momci su bili protiv tih pjesama. Opet kako god da okrenes valja Manijacima opet u Banja Luku a vi sto ih pljujete cete sjediti za kompjuterom i citati ovaj forum dok oni nosu glavu u trobi. A znateli zasto nose glavu u torbi ? Zato sto zive za Zeljeznicar ja sebe ne mogu nazvati Manijakom jer odem na svega par tekmi u sezoni kao i velika vecina na ovom forumu nazalost(o gostovanjima i da ne pricam). Oni su ti koji prate Zelju gdje god da igra , oni su ti koji skupljaju pare za gostovanje danima jer ih je vecina nezaposlena (upravo taj Alija nam je dosta ovoga donio ali ne bitno sad) gladuju , zeduju itd. Kada vi gospodo budete pratili Zelju na svim mogucim tekmama osim poneke na Grbavici tada cete imati pravo reci da su Manijaci vaki,naki do tada bi vas molio da sutite jer momci sa juga to nisu zasluzili. Inace sjever Grbavice je cemer pravi samo znaju pljuvat , psovat igracima itd. dok bas ti "narkomani" i "placenici" 90 minuta kidaju grla i dlanove i pomazu igracima i Zeljeznicaru u ovome sto danas jeste a to je velikan BiH fudbala kakav god on bio....Nadam se da mi admini nece zamjeriti na postu znam da je tema Zeljeznicar ali morao sam...

nisam vidio gol Svrake,pa molim sve ljude dobre volje da mi pomognu da saznam da li je lopta presla liniju.
hvala svima
hvala svima
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Lopta je pala negdje oko linije. Eh... sad da li je cijelim obimom prešla gol-liniju prilikom pada i u kontaktu sa terenom, to ti sa sigurnošću ne mogu tvrditi... Da ima neka kamera koja snima gol-aut-liniju, bilo bi mnogo jasnije....ovako...gavran je napisao/la:nisam vidio gol Svrake,pa molim sve ljude dobre volje da mi pomognu da saznam da li je lopta presla liniju.
hvala svima
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- champions1921
Ja sam se registrovao cim se pocelo sa registracijama i nikad nisam dobio mail za verifikaciju tako da se nikad nisam mogao ni logovati..ipetm je napisao/la:Ima oko stotinjak članova trenutno na forumu, i server nije izdržao to, tako da se prebacuje na novi server ubrzo pa će to biti onda OK.MrRiccoli je napisao/la:ipe kad si vec tu sto nmg da se registrujem brate na forum
Stotinjak članova, a haman pa 0 postova. Možda je razlog što nema nickova, nego je ime i prezime?
BUDI ŽELJO !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakvi ste vi mozgovi,mozes misliti predvidjeli ste da bi moglo biti nesto ako budemo na istoj tribini,svaka cast nema dalje,zajebali ste Nostradamusa.A sad fakat dosta glupih postova o "neredima" i "sukobu" navijackih skupina.Inace Željo šampion!DzoleZeljo je napisao/la:Nema sta, bravo...
Adilovic jucer 3 asistencije za Samsun!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ono što su ˝Manijaci˝ napravili je nedopustivo. Lešinarima se treba odužiti da se pokaže ko najviše voli klub, i ko su pravi navijači. Umjesto da se psuje Borac, Banja Luka, njihove mame i sl. trebale su se pjevati pjesme koje veličaju Želju. Shvatite već jednom da niste tu radi gostujućih navijača, već zbog Želje.
I ona pjesma o Aliji, mi je više zasmetala, nego sam ˝sukob˝. To nisu Manijaci, nemojmo dopustiti da nas pojedinci svedu u klub primitivaca.
I ona pjesma o Aliji, mi je više zasmetala, nego sam ˝sukob˝. To nisu Manijaci, nemojmo dopustiti da nas pojedinci svedu u klub primitivaca.
Nisam bio na utakmici. Istu sam gledao na TV-u. Razlog nedolaska na tekmu: hladno vrijeme, navijačke skupine na istoj tribini, TV prijenos, na utakmice dolazim sa djetetom i nisam znao da će se desiti belaj, al' su me "godine" "naučile" da budem bar malo mudriji.
Pobjeda potpuno zaslužena.
Lončarić - veoma dobar
Stanić - u formi, srčan, razmišlja glavom
Urdinov - mnogo htio, mnogo započeo i kao u većini utakmica ostao nedorečen, srčan
Hasanović - odličan, ne sjećam se da je napravio i jednu grešku
Zeljković - dobar, al' je imao i par situacija u kojima je "previše" razmišljao
Tomić - onako.....
D. Sadiković - veoma dobar....naša budućnost, treba mu iskustvo i rad na jačanju muskulature
Selimović - povrijeđen....
Jamak - borben...al' svi znamo da može mnogo više
Hodžić - dobar, igrom slučaja umjesto strijelac, čast prepustio Svraki
Svraka, strijelac, spasio nas kdo jedine prave šanse Borca (nakon ofsajda od dva metra). Dvije situacije koje su obilježile susret na terenu
Bajić - može i mora mnogo više. S obzirom na godine, treba ga pohvaliti
E. Sadiković i Bučan malo igrali za ocjenu (Bučan rastričan)
Moram se sjetiti i Igora Kristića, koji kod jedine prave prilike za Borac - kaže "ofsajd je diskutabilan", a čovjek dva metra u istom. Pomoćnik ga nije mahao, a Svraka nas spasio.
Organizacija utakmice loša. Nerede su izazvali naši tkzv. navijači. Bit ćemo i moramo biti kažnjeni. Novčano. Drago mi je što nije bilo nacionalističkog navijanja.
P.S. Pod hitno treba uložiti maksimalno 10ak hiljada KM i osposobiti istočnu tribinu od 5% kapaciteta stadiona za gostujuće navijače. Tim potezom bi se spasili jučerašnjih gluposti na stadionu i formalno ispunili uslove za goste. To je nekih 500-600 mjesta.
Pobjeda potpuno zaslužena.
Lončarić - veoma dobar
Stanić - u formi, srčan, razmišlja glavom
Urdinov - mnogo htio, mnogo započeo i kao u većini utakmica ostao nedorečen, srčan
Hasanović - odličan, ne sjećam se da je napravio i jednu grešku
Zeljković - dobar, al' je imao i par situacija u kojima je "previše" razmišljao
Tomić - onako.....
D. Sadiković - veoma dobar....naša budućnost, treba mu iskustvo i rad na jačanju muskulature
Selimović - povrijeđen....
Jamak - borben...al' svi znamo da može mnogo više
Hodžić - dobar, igrom slučaja umjesto strijelac, čast prepustio Svraki
Svraka, strijelac, spasio nas kdo jedine prave šanse Borca (nakon ofsajda od dva metra). Dvije situacije koje su obilježile susret na terenu
Bajić - može i mora mnogo više. S obzirom na godine, treba ga pohvaliti
E. Sadiković i Bučan malo igrali za ocjenu (Bučan rastričan)
Moram se sjetiti i Igora Kristića, koji kod jedine prave prilike za Borac - kaže "ofsajd je diskutabilan", a čovjek dva metra u istom. Pomoćnik ga nije mahao, a Svraka nas spasio.
Organizacija utakmice loša. Nerede su izazvali naši tkzv. navijači. Bit ćemo i moramo biti kažnjeni. Novčano. Drago mi je što nije bilo nacionalističkog navijanja.
P.S. Pod hitno treba uložiti maksimalno 10ak hiljada KM i osposobiti istočnu tribinu od 5% kapaciteta stadiona za gostujuće navijače. Tim potezom bi se spasili jučerašnjih gluposti na stadionu i formalno ispunili uslove za goste. To je nekih 500-600 mjesta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Kada su se dešavali incidenti u Banjaluci ,na sva usta ste svi vi ovdje i na ostalim temama ,pričali o četnicima ,onima koji ruše Bosnu ,huliganim koji su napali nedužne navijače Želje u B.luci gadjali ih ciglama i sve te stvari.
E sve ono što ste vi pričali o njima ,juče ste pokazali na Grbavici.
Sve što ste im spočitavali od juče ste sami, jer isti ste kao i oni,možda čak i gori jer se furate da to niste,a svaki put pokazujete ko ste i šta ste zapravo.Vi ste zapravo koji kao i oni širite nacionalizam mržnju i zlo i time rušite ovu državu.I nemojte više nikada pjevati himnu i glumiti da ste patriote jer vi to niste i ne zaslužujete da je pjevate.Jer BOSNA SE NE VOLI NA NAČIN KOJI VI FURATE...Budite sigurni u to...
E sve ono što ste vi pričali o njima ,juče ste pokazali na Grbavici.
Sve što ste im spočitavali od juče ste sami, jer isti ste kao i oni,možda čak i gori jer se furate da to niste,a svaki put pokazujete ko ste i šta ste zapravo.Vi ste zapravo koji kao i oni širite nacionalizam mržnju i zlo i time rušite ovu državu.I nemojte više nikada pjevati himnu i glumiti da ste patriote jer vi to niste i ne zaslužujete da je pjevate.Jer BOSNA SE NE VOLI NA NAČIN KOJI VI FURATE...Budite sigurni u to...

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam vidio da je neko prokomentarisao urnebesnu izjavu Sir Dragana Jovića nakon utakmice, koji je prvo primijetio da je produžetak polusezone na dodatna četiri kola puno teže pao nama (12 od 12 bodova) nego njima (1 od 12 bodova), što je (po njemu) bilo očito u drugom poluvremenu kada je Borac dominirao
i nije zaslužio da bude poražen (dakle Željo nije zaslužio pobjedu).
Lik je totalno prolup'o.

Lik je totalno prolup'o.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Hrasno15, Lokomotifa i 30 gostiju.