Ja sam vidio samo 2 nova igrača, ne znam im prezime al' se daju lahko opisati.Jedan je glavonja, crna ostra kosa uglavnom igra u fazi napada al' zabija gol na svakoj trecoj utakmici, dno dna...maho je napisao/la:upravu si radeon, sami sebi smo oderali guzove...ali ima još prostora za manevrisanje, ako nista proširit ćemo ligu na 18 klubova![]()
...meni jedino smeta što ne možemo da shvatimo da sa domaćim igračima ne možemo napraviti ništa značajno pa čak ni opstati u ligi..do juče smo govorili da nam ne trebaju stranci, a sad smo se uvjerili da sa domaćim ne možemo pobjediti ni čapljinu...svi trebaju preuzeti odgovornost pa i ti sa takvim komentarima iako nisi realno sagledao cinjenično stanje...
![]()
Iskreno od mene da ti kažem,da janebi nikada skinuo Dedovića,ne da ga ne bi skinuo,ne bi mu dao ni u dvoranu. On trenira sa Bosnom i dođe da igra,zar misliš da je to dobro za atmosferu u ekipi. Zašto pi.ka nije igrala protiv Bosne,neće zato što na zimu prelazi u Bosnu itd,itd...a pobijediše nas ljudi sa 10 igrača,bez pola ekipe došli. A svi smo mi svjesni za strance,a šta će nam koji ku... podmladak i naši stručni treneri koji izbacuju tu djecu,a s druge strane treba i tu našu djecu nekad platiti,ako iole znaju igrati rukomet,jer svako ide trbuhom za kruhom.maho je napisao/la:upravu si radeon, sami sebi smo oderali guzove...ali ima još prostora za manevrisanje, ako nista proširit ćemo ligu na 18 klubova![]()
...meni jedino smeta što ne možemo da shvatimo da sa domaćim igračima ne možemo napraviti ništa značajno pa čak ni opstati u ligi..do juče smo govorili da nam ne trebaju stranci, a sad smo se uvjerili da sa domaćim ne možemo pobjediti ni čapljinu...svi trebaju preuzeti odgovornost pa i ti sa takvim komentarima iako nisi realno sagledao cinjenično stanje...
![]()
E vidiš ja se ne slažem stobom, ima par jako dobrih momaka ali nemaju prostora da se dokažu. Jer se i danas nameću tatini sinovi ali otom potom to je više nešto što smo navikli gledati u Goraždu zadnjih godina. A što se tiče Dedovića niste u pravu jer ne znate pravu situaciju i šta se sve desilio pa je on odustao bio, ali na kraju se vratio da pomogne Goraždu koliko može da ne bi ispalo iz ove naše lige koja je malo reći "jadna". Momak i kad igra s pola snage bolji je od pola bekova u ovj ligi. To je neko moje skromno mišljene. I ne bitno igralo Goražde dobro ili ne iza Goražda će stajati vjerna publikalegenda reala je napisao/la:Davno sam ja napisao da od naših talenata nema nikakvog hajraŽivimo na staroj slavi, talenta nigdje ni na vidiku
Ima još tatinih sinova al to je temaza neki drugi put. A što se tiče toga kolko para tolko muzike to je tačno. Momci su igrali za ovaj klub srcem al kad su vidjeli da nemaju podršku ni uprave kluba ni vlade BPK vidjeli su da se ne vrijedi boriti. Npr. za historijski uspjeh tj. osvajanje Kupa BiH nisu dobili nikakve nagrade ni od sveza BiH ni vlade BPK. Prošlu sezonu nisu dobijali pare al se igralo za ovu Goraždansku raju. Ovu sezonu nemaju nikave motivacije da se bore jer ih uprava kluba ne podržava ni finasijski niti morano niti u bilo kakvom drugomsmisludevil82 je napisao/la:drug sve je zbog para koliko para toliko muzike stara kineska.Asto se tice tatinih sinova je nevidim ni jednog u prvoj postavi,npr.recimo ziga po svemu sudeci nece ici u zavidovice radi viska gipsa u bolnici.sto znaci koliko para toliko muzike,**** auto nemozes voziti i tjerati bez goriva,cvijet nemoj zalijevati uvehnuce,itd...drgovi dragi
Poznavajuci Skopljaka on sigurno nije,a norocito kad je u pitanju Gorazde jer se nisu razisli u ljubavi.Za druge nisam siguranradeon je napisao/la:Ma ovo je Kaja sa Skopljakom i Šahinovićem sve sredio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.