Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 09 jan 2010, 21:33

Voronin potpisao za Moskow, cijena transfera 1.8 miliona.. Sutra vec ide sa Rusima u Belek na pripreme u tursku..
Za svoje 33 utakmice za liverpool jednom je pogodio stativu i to je to(sala- 6 golova u svim takmicenjima).. hvala mu za nista :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 jan 2010, 21:45

Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem. :shock: :shock: Navodno je operisan i iskreno se nadam da će momak biti dobro.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 09 jan 2010, 21:56

Kad bi samo uspjeli da zavrsimo ovo u vezi Maxija, a da prodamo babela i dovedemo jos nekog za odbrane :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 09 jan 2010, 21:58

reds je napisao/la:Samo da mi je docekati ovu postavu
----------------------Reina-----------------------------
----Johnson-----Carra------Agger---------Insua-----
------------------Aquilani-----Masch------------------
-----Hulk-----------------------------------Silva------
----------------------Gerrard---------------------------
----------------------Torres----------------------------
mozda je nerealna al eto...
ma bolje da ostane Kuyt a kupiti jos nekog dobrog napadaca!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 jan 2010, 22:08

alan_kardec je napisao/la:Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem. :shock: :shock: Navodno je operisan i iskreno se nadam da će momak biti dobro.
:shock: :shock: :shock:
Ne mogu vjerovati.. je li to istina??
Ako jeste .. nadam se da je operacija dobro prosla i da ce Melis biti dobro..
Ovo nije normalno .. sta se sve desava :(
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 jan 2010, 22:17

Lily je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem. :shock: :shock: Navodno je operisan i iskreno se nadam da će momak biti dobro.
:shock: :shock: :shock:
Ne mogu vjerovati.. je li to istina??
Ako jeste .. nadam se da je operacija dobro prosla i da ce Melis biti dobro..
Ovo nije normalno .. sta se sve desava :(
Pa ne znam jel istina, tako je na chatu napisao @rob do bagro.navodno se poznaje sa @phillom.Ne vjerujem da je čovjek izmislio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 jan 2010, 22:22

alan_kardec je napisao/la:
Pa ne znam, tako je na chatu napisao @rob do bagro.navodno se poznaje sa @phillom.
Evo vidjela sam sada .. Ako je @rob to napisao.. onda vjerujem.. al' sta se sve dogadja to je nevjerovatno.. Kkao mrzim ovu zemlju.. svakim danom sve vise i vise zelim da odem odavde.. fujj.. al' ne moze se tako razmisljati.. :cry:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 jan 2010, 22:33

Nadam se da je dobro :(
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jan 2010, 22:44

^ Nadam se da ce sve biti uredu sa PJom .. A odakle su ti papci sto bodu , ako su iz Sarajeva molio bi da mi kazete ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 jan 2010, 22:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Nadam se da ce sve biti uredu sa PJom .. A odakle su ti papci sto bodu , ako su iz Sarajeva molio bi da mi kazete ;)
Idioti su valjda iz Zenice....
Da i na ovoj temi zazelim Phillu sve najbolje,nadam se brzom oporavku i ako Bog da povratku na forum.

P.S. Dobra stvar da je Voronin otisao,nadam se da ce se rjesit' da situacija sa Maxijem vise....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 10 jan 2010, 00:15

U JEBOTE......... :( :( :( :( :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
WTF je li to istina.....
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 jan 2010, 00:18

rafa je napisao/la:U JEBOTE......... :( :( :( :( :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
WTF je li to istina.....
izgleda da jeste :(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jan 2010, 00:23

ako je istina... Brate izdrzi svi smo uz tebe!!! Zelim ti sto brzi oporavak i da nam se sto prije vratis.
Cesto sam se znao ne slagati sa njegovim postovima i nadam se da cemo opet imati prilike da ih citamo... nije bitno ko je na cijoj strani i sta pise vazno je da je jedan od nas :D
@Lily kao da se negdje drugo takve stvari ne desavaju... ja volim ovu zemlju i nikad ne bi otisao odavde niti cu a imao sam prilika!!!
sto se tice Voronina moj san se ispunio barbika je otisla. da nam je jos mlatnuti neke dobre pare za Benayouna i da se rijesimo bar pola polovnjaka :D
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2010, 00:27

Idioti su valjda iz Zenice....
Da i na ovoj temi zazelim Phillu sve najbolje,nadam se brzom oporavku i ako Bog da povratku na forum.

P.S. Dobra stvar da je Voronin otisao,nadam se da ce se rjesit' da situacija sa Maxijem vise....
^ Ma ja , znao sam da se taj incident nije dogodio u Sarajevu . Radim u policiji a nisam nista nacuo , pa mi cudno . Ali eto , ako je istina nadam se da ce pravda stici kloceve ! :|

A sto se tice Voronina , uzeli smo 1.8 miliona sto i nije lose s obzirom da je dosao kao slobodan igrac :) Sta bi od onakvog igraca koji je harao Njemackom primerom :roll:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 jan 2010, 00:30

fera je napisao/la: @Lily kao da se negdje drugo takve stvari ne desavaju... ja volim ovu zemlju i nikad ne bi otisao odavde niti cu a imao sam prilika!!!
Znam da se desavaju.. al' razmisli .. ne ovako kao u Hrvatskoj, BiH, Srbiji.. itd. sta ces moje je razmisljanje takvo..znam da to nije uredu.. da ne treba tako misliti.. al'..
i ja imam priliku da odem al' necu.. iz inata.. jer da svi tako postupimo pa ova mi drzava bila u jos vecim go*nima..

I meni je drago sto je otisao Voronin .. al' neka Benayouna.. on nekad zna korisititi..

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 10 jan 2010, 00:32

Lily je napisao/la:
rafa je napisao/la:U JEBOTE......... :( :( :( :( :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
WTF je li to istina.....
izgleda da jeste :(

U jebote zao mi momka,,,,koji sok ufffff... :o :shock: :shock: :shock: :roll:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2010, 01:01

^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamad ;) Pa da vide kad bi im vise na um palo da potegnu za noz , pistolj ...

Zamjenu za Glena , Benitez mozda pronadje u desnom beku Wolvesa Stearmanu :roll:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jan 2010, 01:37

http://en.wikipedia.org/wiki/Arda_Turan

ostvarila mi se najveca zelja :lol: :lol:

ocekuej se da zaigra protiv readinga :mrgreen: :mrgreen:

nadam se da ce sve biti uredu sa melisom :( , uz tebe smo drug
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jan 2010, 02:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:
^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamad ;) Pa da vide kad bi im vise na um palo da potegnu za noz , pistolj ...

Zamjenu za Glena , Benitez mozda pronadje u desnom beku Wolvesa Stearmanu :roll:
ma šibate vi koliko možete... i ne treba da vam to dozvoljavaju.. sto se mene tice policija radi solidan posao onoliko koliko mogu i koliko smiju tužilaštvo i sudovi poslije odrade svoj dio posla pa onda ti isti hodaju slobodni ulicama jako brzo... ima i u policiji svega imam dosta poznanika koji rade tamo na razlicitim mjestima pa znam kako to sve ide...
@lily vjeruj mi da ima i puno gorih stvari u svijetu evo necemo sada uzimati za primjer nerazvijene zamlje nego ove najrazvijenije tamo je stopa kriminala jako visoka posebno u siromasnijim dijelovima gradova samo sto se tamo i ne pridaje toliki znacaj ovakvim incidentima posebno ne u medijima sto je u neku stvar jako dobro jer se djeca nemaju na koga ložiti kao kod nas...
zamisli npr da se kod nas desi da luđak uđe u školu ili na fax i pocne pucati u sve što se krece ispred nega a to je cest slucaj u svijetu... jedina stvar je sto tamo u sudovi u glavnom urade dobar posao...
kod nas je sve ovo relativno novo jer si imao prije zatvorenu drzavu sa jako jako strogom policijom kao u svim komunističkim drzavama.
odosmo mi u off-topic skroz...
najvaznije je da sve bude ok sa našim kolegom a sve ostalo ce vremenom doci na svoje.
You are someone else I am still right here

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 10 jan 2010, 02:31

i ja se nadam da ce bit sve dobro sa nasim forumasem : )

samo za voronina da kazem da sam ga volio na sokeru ubacit u prvi tim vise neg hljeba pojest ! :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.