Saurman je napisao/la:Uvjeren sam da Schalke prolazi jednostavno su mnogo bolja ekipa od Basela.

Schaar i Salah bolji od svih Schalkeovih igraca. Ustvari ima onaj talenat sto ce u Arsenal ubrzo. Ali ostalo je slabo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Saurman je napisao/la:Uvjeren sam da Schalke prolazi jednostavno su mnogo bolja ekipa od Basela.
Ne znam šta je smiješno, pa Schalke je bez pola tima dobio Basel u Švicarskoj.Greivis je napisao/la:Saurman je napisao/la:Uvjeren sam da Schalke prolazi jednostavno su mnogo bolja ekipa od Basela.![]()
![]()
![]()
Schaar i Salah bolji od svih Schalkeovih igraca. Ustvari ima onaj talenat sto ce u Arsenal ubrzo. Ali ostalo je slabo.
Sretno. Veoma sretno. A i jedna utakmica nije dovoljan prikaz snaga.Saurman je napisao/la: Ne znam šta je smiješno, pa Schalke je bez pola tima dobio Basel u Švicarskoj.
Bez obzira na ove poraze Chelsea je najkvalitetniji tim u grupi i biće prvi, Basel je svoju šansu prokockao protiv Steaue.Greivis je napisao/la:Sretno. Veoma sretno. A i jedna utakmica nije dovoljan prikaz snaga.Saurman je napisao/la: Ne znam šta je smiješno, pa Schalke je bez pola tima dobio Basel u Švicarskoj.
Izgubio je Schalke od Chelsea po 3-0 obje utakmice. Basel ih dobio oba puta. Sta cemo sa tim?
Kopiras link slike i zalijepis u opcijudusseldorf je napisao/la:stavio sam slike na jedan link i koju opciju izabrati kad odem na img da ih zalijepim
A u njima će se definitivno odrediti i sudbina Kellera. Ako se u ovim utakmicama izvuče, posebno ako izbori prolaze u kupu i LP, onda ostaje na klupi. Ako tu bude ispadanja , onda bi mogao da leti.Neutral je napisao/la:
Slijede tri zaista važne utakmice za Schalke koji će odrediti dalje tok sezone. Kup na domaćem terenu protiv Hoffenheim-a, gostovanje protiv Gladbacha, ekipe koja se izravno sa Schalke-om bori za to četvrto mjesto, te domaća utakmica u Ligi prvaka za drugo mjesto u grupi protiv Basel-a.
Gledaš li ti utakmicu???amerosm je napisao/la:Rastavi Hoffa Schalke na proste faktore...
Haj mozda Vam ovo ispadanje bude ta kap koja je prelila casu vode da konacno dovedete kvalitetnog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.