Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RvPersie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RvPersie » 30 nov 2013, 20:24

za totasef1

Rekao si puno toga istinu. Ali nisi komentarisao glavne stvari ( 85 % mojih postova ). Aguero je svjetska klasa i ja ga ne poredim sa Džekom. On je baš to što ti pišeš 40 mil EUR napadač.
Ja cijelo vrijeme govorim o tome:
- Negredo nije individualno bolji od Džeke
- Negredo ima isključivo potporu pojednih igrača, koji izbjegavaju Džeku ( Navas, .. )
- Negredo se u tom Mancinijevem City-u nebi snašao bolje od Džeke, Bio bi isti ili gori. ( Tevez, Balotelli, ne ŠPA trener ).
- Pelegrini je isključiv jer za razliku od Mancinija, Contea, Mourinha, .. on nikad u životu nije trenirao Balkanske igrače, a ŠPA , ARG cijeli život. Pellegrini npr. nebi nikad kupio Džeku jer mu takav igrač( po njemu ) ne treba.
- Džeko može biti loš ali NIKAKO nije toliko loš da bi ga Pellegrini izbacio iz ROTACIJE ( neigra 8 utakmica zaredom ), ni blizu nije toliko loš.
- Gledam danas Arsenala i ne mogu da sebi ne kažem kako bi im Džeko dobro došao. Giroud jeste u boljoj formi ali se kod Džeke jednostavno vidi da je jači igrač u puno toga.
- Tvrdim da je za njegovu karijeru najbolje da predje bilo gdje. Makar posudba 6 mjeseci u Wolfsburg bio gdje. Sve je bolje od sadašnjeg stanja.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 nov 2013, 22:43

Koliko debilnosti u jednom postu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2013, 23:09

@totasef1, lijepo napisano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 nov 2013, 23:26

@totasef1 ja mislim da je to to i ko god kaze bilo sta nakon ovoga on ima problem sa objektivnoscu!!!!!

Ovog van Persija ne racunam u tu grupu ljudi jer mislim da je to LICNO Dzeko iza tog nika ili neko njemu jako jako blizak!
Uzas kako je lik neobjektivan i vise mi se na qrac popeo sa tim sljepilom na ocima. Ko da kataraktu ima Bog te ga yebo....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 nov 2013, 23:29

I ja se slažem sa Totasef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2013, 23:29

Idimidodjimi je napisao/la:Ko da kataraktu ima Bog te ga yebo....

Dobar :lol: :lol: Sreća pa je izlječiva :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 nov 2013, 23:32

A mene hebe malo tastatura :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 dec 2013, 00:26

Vidim ekipa se složila,

mašala

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 dec 2013, 01:08

sonik24 je napisao/la:;)
[youtube][/youtube]
kaze pratim ga od pocetka karijere a ne zna za koga je igr`o u ceskoj. i kaze proglasen jednim od najboljih napadaca budnes lige, eh pa zar ima titula jedan od najboljih :roll:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 dec 2013, 01:15

I još kreten psuje Titu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 01:21

jasmin10 je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:;)
[youtube][/youtube]
kaze pratim ga od pocetka karijere a ne zna za koga je igr`o u ceskoj. i kaze proglasen jednim od najboljih napadaca budnes lige, eh pa zar ima titula jedan od najboljih :roll:
Ma to su ti takozvani eksperti koji su se pojavili kad je repka pocela dobro igrati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 01:25

Zodiac je napisao/la:I još kreten psuje Titu.
To mu je jedino pozitivno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 01 dec 2013, 01:34

Licno mislim da je zalosno da ovi "blogger-i" (na strani Dzeka) i ovi kriticari (ljudi koji su samo naucili da kritikuju jer su upravo destruktivni a ne progresivni) stoje u svom respektivnom cosku i vode bitku izmedju ko je u pravu a ko nije.
Prvo sto se stvara jako negativna atmosfera. A drugo sto ce ta negativna atmosfera da ima uticaj sutra na reprezentaciju. Na kraju mi je krivo i zao da Dzeko nije vise pametan momak i da jednostavno ne pada na tu granu gdje pocne da uzvraca i da se prepire s kriticarima.

Trenutno, kako stvari stoje, sejtan je pobjednik a svi ostali gubitnici, jer ocigledno da ljudi nisu u stanju da razluce sta da prate. Nazalost...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 dec 2013, 03:50

Mislim da bi najpametnije bilo i kriticarima i dzekoljubcima da ohanemo od ove teme i od Edina bar dva mjeseca. Popustimo i njega i Pelegrinia i sve gluposti koje se pominju ovih dana. Iskreno ne zna se koji tabor je gori, a niti jedan nece pomoci Edinu.
Ja evo zvanicno izjavljujem da necu pisati na ovoj temi bar dva mjeseca. Do tad ce mislim neke stvari biti jasnije pa cemo imati o cemu diskutovati, ovako sve se vrti u krug.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 dec 2013, 04:40

pisac je napisao/la:Mislim da bi najpametnije bilo i kriticarima i dzekoljubcima da ohanemo od ove teme i od Edina bar dva mjeseca. Popustimo i njega i Pelegrinia i sve gluposti koje se pominju ovih dana. Iskreno ne zna se koji tabor je gori, a niti jedan nece pomoci Edinu.
Ja evo zvanicno izjavljujem da necu pisati na ovoj temi bar dva mjeseca. Do tad ce mislim neke stvari biti jasnije pa cemo imati o cemu diskutovati, ovako sve se vrti u krug.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sta je pisac htio da kaze?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 dec 2013, 06:15

el-fighter je napisao/la:Sta je pisac htio da kaze?
Da misli da je pojeo g*vno za ovo pljuvanje Edina Dzeke.
Kamo srece da nikad nije registrovao nijedan nick (ma ko on bio).

Nego, naletih na ovo na jednoj FB stranici:

”Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli, na kome je prikazan kao sužanj!”
Doći će i tvoji dani majstore ponovo, a kada dođu neko će požaliti!

slika

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 10:13

rope11 je napisao/la:Koliko debilnosti u jednom postu.
Kome ti debilan **** jedna. Džeko je vrhunski finišer, fox in the box igrač. Koji je lošiji u igri izvan 16 m i zbog svoje visine ( Ibrahimović je jedini igrač na svijetu njegove visine koji ima agilnost nižih igrača ) izgleda ponekad nespretan. Ali ipak.
1) Džeko je kompletniji finišer od Negreda ( najbolji igrač Bundes lige po igračima, 1 strijelac Bundeske, odveo Wolfsburg do 1 mjesta, prvi i drugi strijelac kvalifikacija, .. ). Negredo je JEDINI vrhunski napadač na svijetu koji igra sa samo 1 nogom ( lijevom ). Čak pišljivi TAP IN kad ima na desnoj strani on se prepadne i zabije sa lijevom ( koliko god to ružno izgledalo ). On je postigao NIŠTA u karijeri. Bio je Vječna Realova zamjena i jednom 3 strijelac ŠPA prvenstva ( 7 penala ). Sevillu nije doveo ni do prvih 5, Jedini uspjeh mu je da je sa 28 godina prešao u jedan veliki klub City.
2) Moyes ubacuje Chicarita i Januzaja od POČETKA u važnim gostujučim tekmama. Mourinho isto 32- godišnjeg izvan forme Etto-a itd. Soldado je igrao SVE utakmice u Tottenhamu i nije pokazao praktično ništa osim 2,3 penala koje nije ni sam izborio ( večinu ). Džeko ovakav izvan forme bi za tih 10 utakmica u Tottenhamu pokazao punooo više u to sam siguran. Giroud je jako solidan napadač koji je napredovao u zadnje 2 godine. Ali se jednostavno vidi da nema ono nešto extra kao Aguero, Suarez, Benzema itd. Džeko nije lošiji igrač od njega. On je JEDINA 9-tka u Arsenalu i maximalno koristi da igra SVE utakmice i da nema konkurenciju. Jeste malo spretniji od Džeke ali nije bolji finišer. U zadnjih 4,5 tekmi je jako puno zicera promašio. Džeko a iza njega Ozil bi bila fantazija. Dali je tebi jasno da jedan npr. Januzaj igra od početka tekme a jednog Džeku onaj konj ne ubacuje ni kod 5:0. Pa da je čovjek rupetina zešča svak bi ga ubacio da da koji lagani gol. I to je tebi slučajnost. Yes Yes ( ne ubacuje ga da bi Negredo zacementiro mjesto. A pošto je ovaj zabio tek 1 gol u 5 gostujučih utakmica to malo sporije ide).
3) Navas jeste izrazito pristran. Ja odgovorno tvrdim da nije u oko 300 min ( zajedničke igre ) dodao NI JEDNU loptu Džeku na glavu a Negredu preko 30,40. Čak ni u prostor kvalitetnu mi nije dodao ni jednu. To je nemoguče da je slučajnost. Zar je stvarno moguče da negiraš ovo. I to nije jedan primjer. Tako je cijelu sezonu. Navas igra skoro sve utakmice ili od početka ili kao zamjena. Imat jednog takvog igrača iza sebe puno znači ako si špica ( Negredo ) a on nije jedini.
4) Zašto bi neko ko može biti prvi napadač u Dortmundu, Schalke 04-u, Romi, interu, Arsenalu ( 50%/50% - tu bi bar odigrao skoro sve tekme, doduše večinu kao zamjena ali to je punooo bolje nego ovo sad ) pristao da igra poziciju 3/4/5 napadača kad ga trener i sve više navijača ne cijene.

**** te el Shaarawy u tu tvoju glavu debilnu. Jesam li ja komentarisao na taj način tvoje pojedine postove.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 01 dec 2013, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 01 dec 2013, 10:25

HD video pogodak protiv Viktorije:
" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2013, 10:31

Ako je nick @Edin Džeko bio zauzet, mogao si uzeti @Irfan Redžepagić, a ne da se kamufliraš u Persieja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 01 dec 2013, 10:32

hadzaj je napisao/la:HD video pogodak protiv Viktorije:
" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ma kakav taj. Ovaj je puno jači TAP IN sa 2,3 m.
http://www.dailymotion.com/video/x17pqj ... rch_algo=2
Kao večina Negredovih golova. Dali je iko ovdje ikad igrao fudbala. Pa jeste li pojedini slijepi :). Čovjek dodaje loptu udaljenijem igraču kojeg čuva jos jedan obrambeni igrač. Pa 19 od 20 neutralnih fudbalskih trenera, igrača bi rekli da to nije uobičajno, logično. Da nije timska igra. Arsenal, skoro svi manji klubovi gaje timsku igru. Chelsea, Manchester City su največi primjeri NEtimske igre na svijeu. Pa i PSG igra više timski od Šitiya.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.