Za svoje 33 utakmice za liverpool jednom je pogodio stativu i to je to(sala- 6 golova u svim takmicenjima).. hvala mu za nista

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ma bolje da ostane Kuyt a kupiti jos nekog dobrog napadaca!reds je napisao/la:Samo da mi je docekati ovu postavu
----------------------Reina-----------------------------
----Johnson-----Carra------Agger---------Insua-----
------------------Aquilani-----Masch------------------
-----Hulk-----------------------------------Silva------
----------------------Gerrard---------------------------
----------------------Torres----------------------------
mozda je nerealna al eto...
alan_kardec je napisao/la:Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem.![]()
Navodno je operisan i iskreno se nadam da će momak biti dobro.
Pa ne znam jel istina, tako je na chatu napisao @rob do bagro.navodno se poznaje sa @phillom.Ne vjerujem da je čovjek izmislio.Lily je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu vjerovati.. je li to istina??
Ako jeste .. nadam se da je operacija dobro prosla i da ce Melis biti dobro..
Ovo nije normalno .. sta se sve desava
Evo vidjela sam sada .. Ako je @rob to napisao.. onda vjerujem.. al' sta se sve dogadja to je nevjerovatno.. Kkao mrzim ovu zemlju.. svakim danom sve vise i vise zelim da odem odavde.. fujj.. al' ne moze se tako razmisljati..alan_kardec je napisao/la:
Pa ne znam, tako je na chatu napisao @rob do bagro.navodno se poznaje sa @phillom.
Idioti su valjda iz Zenice....OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Nadam se da ce sve biti uredu sa PJom .. A odakle su ti papci sto bodu , ako su iz Sarajeva molio bi da mi kazete
izgleda da jesterafa je napisao/la:U JEBOTE.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF je li to istina.....
ako je istina... Brate izdrzi svi smo uz tebe!!! Zelim ti sto brzi oporavak i da nam se sto prije vratis.alan_kardec je napisao/la:Ljudi evo čujem da je naš kolega sa ove teme,forumaš @Phill Jackson danas izboden nožem.![]()
^ Ma ja , znao sam da se taj incident nije dogodio u Sarajevu . Radim u policiji a nisam nista nacuo , pa mi cudno . Ali eto , ako je istina nadam se da ce pravda stici kloceve !Idioti su valjda iz Zenice....
Da i na ovoj temi zazelim Phillu sve najbolje,nadam se brzom oporavku i ako Bog da povratku na forum.
P.S. Dobra stvar da je Voronin otisao,nadam se da ce se rjesit' da situacija sa Maxijem vise....
Znam da se desavaju.. al' razmisli .. ne ovako kao u Hrvatskoj, BiH, Srbiji.. itd. sta ces moje je razmisljanje takvo..znam da to nije uredu.. da ne treba tako misliti.. al'..fera je napisao/la: @Lily kao da se negdje drugo takve stvari ne desavaju... ja volim ovu zemlju i nikad ne bi otisao odavde niti cu a imao sam prilika!!!
Lily je napisao/la:izgleda da jesterafa je napisao/la:U JEBOTE.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF je li to istina.....
^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamadU jebote zao mi momka,,,,koji sok ufffff...![]()
![]()
![]()
![]()
ma šibate vi koliko možete... i ne treba da vam to dozvoljavaju.. sto se mene tice policija radi solidan posao onoliko koliko mogu i koliko smiju tužilaštvo i sudovi poslije odrade svoj dio posla pa onda ti isti hodaju slobodni ulicama jako brzo... ima i u policiji svega imam dosta poznanika koji rade tamo na razlicitim mjestima pa znam kako to sve ide...OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamadU jebote zao mi momka,,,,koji sok ufffff...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da vide kad bi im vise na um palo da potegnu za noz , pistolj ...
Zamjenu za Glena , Benitez mozda pronadje u desnom beku Wolvesa Stearmanu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.